Bu ay hem yaşım 23 oldu hemde 2 senem doldu
canım üzme kendini dicem ama demekle olmuyo biliyorum,bende 23 yaşındayım 2 senem bitti,eşim ameliyat oldu,aşılama yaptırdık,sonucunu bekliyoruz,psikolojim bozuldu artık,her saniye aklımda,eger olmazsa bende yıkılcam ama yapcak bişey yok,tekrar tedaviye başlıyacazdua edelim
canım senin aşılama sonucu ne zaman belli olacak?
Salı günü adet günüm ama inşallah olmam,kasıkta ağrılarım başladı,gögsümde sertleşti ama bunlar hem adet hem hamilelik belirtisiymiş,kan versem kanda çıkar ama adetimi beklicem
bence de bekle hayırlısı olsun inşallah olumludur,,yazarsın sonucu bize de...
inşallah canım,olumlu yada olumsuz yazarım sonucu,sende sonuçlarını yaz ama:)
Slm... Yazdıkların benı biraz olsun rahatlatdı çok qüsel söylùyosun ama benim eşim bna yardım etmiyo beraber bu sorunu aşalım sadece 1 dr.qittik oda olumsuz konusnca dahada 1yere qitmiyo bend o olmadn elimdn bisi qelmiyo bizim durum biraz karışık yani bu arada ben ist.dayım.
ofya olmuyo olmuyo aklımdan çıkmıyo bu çocuk konusu sanki hiç olmicakmış olsada 10 15 sene olur gibime geliyo bizim mahlede 3 kişi var onların sorunuda aynı hep tüp bebek deniyolar aşılama falan hiçbiri tutmuyo olmuyo benimde olmicakmış gibi karamsar oluyorum piskolojim bosuldu çocuk konusu duyunca biri sorunca gözlerim hemen doluyo tutamıyorum kendimi.. eşimde bende aynı yerde çalışıyoruz akşam eve geliyoruz ev sessiz kimse yok bi ses arıyo insan bi neşe bilmem anlatabiliyormuyum bak gene çok kötü oldum ya
bakk bakk neler duusnuyor ... ben tecrubeli ablan olarak :) bu sekılde dusunmene çok kızdım piskıyatrıye gıttım bende bunları dusunuyordum anlattım bana dedi kı bazıları piskolojik olarak hamile kalamzmıs neden mı bilnç altına yer edermıs sen ıstesende olmazmıs sen ıstyormusn ama bilnç altın olumsuzanlatabıldım mı mesala ben suan morlımı cok yusek tutuyorum bılınç altım olumlu :) kafamı dağttım ewde tek kalmıyorum sureklı bırseylerle uğrasyorum dusunmeye zamanım bıle kalmıyor..kımssenın dedğne aldrs etme aynlraını bende yasadım cocuk yokmu neden yapmyorsun esımle bırbımze bakıp gozlermz dolardı ama sımdı okadar cesurum kı sornalara takk takk cevap veryorum hemde gulerek :)dr sakın ıcıne atma kıme kzarsan oan ıcınden gelenlerı soye dedı bırsure boyle dendeım ve ben bunu atlattım suan dr bıle super gelısmler var dedı bıraz zaman bıraz guc bırazda sabırr tamam mı ???
kızlar slm ben ayın basında adett olurdum ama bu ay olmadım :) ... allahım catlycam cokk heycanlandım ama kendıme guvenpte teste yapamyorum korkuyorum dr artık bekleee demıstıı yaa beklyorum ama catladım :) ayyyy ayyy belımde ağrı var bu zamana kadar hiç belım ağrımazdı ılk defa belım ağryor ... bırde dungece uykudan uyndım mğdem cok bulandı ama normaldede adetlıyken mığdem bulanrdı bana bırseyler yazarmısnz
kızlar slm ben ayın basında adett olurdum ama bu ay olmadım :) ... allahım catlycam cokk heycanlandım ama kendıme guvenpte teste yapamyorum korkuyorum dr artık bekleee demıstıı yaa beklyorum ama catladım :) ayyyy ayyy belımde ağrı var bu zamana kadar hiç belım ağrımazdı ılk defa belım ağryor ... bırde dungece uykudan uyndım mğdem cok bulandı ama normaldede adetlıyken mığdem bulanrdı bana bırseyler yazarmısnz
inşallah hamilesindir canım,benim adetime iki gün var,midem çok bulanıyodu,test yaptım,tek çizgiyi görünce ne hikmetse bulantı felan kalmadı ama inşallah sen çift çizgiyi görürsün
Biz de ameliyat olduk,üç ay oldu ve eşim test yaptırdı. sonuç fena değildi eskiye göre,hareketli artmış %30 olmuş,sayı da az miktarda artmış.
Ama asıl net sonuçlar 6. aydan sonra belli oluyormuş. Böyle bi durum yaşayan var mı??
inşallah hamilesindir canım,benim adetime iki gün var,midem çok bulanıyodu,test yaptım,tek çizgiyi görünce ne hikmetse bulantı felan kalmadı ama inşallah sen çift çizgiyi görürsün
sana katilyorumkader_naz bendede oyle oluyo psikolejik heralde ay sonuna dogru bi bulanti bi sey bu sefer kesin oldu diyorum test aliyorum yaptiktan sonra ne bulanti kaliyo ne bisey bi karin agrisi giriyo adet goruyorum ama artik almiyorum test mest bir hafta ongun gecmedikce gunum almam artik test kendimi kandirmakta zoruma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?