Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım slm benım esımde amlyt oldu 3 ay sonra sonuc bellı oldu... sprmlerde frlama varmıss bakalım beklıozz ama baılarında 6 ay da bellı olurmus cunku spermler 6 ayda yenilenrmıs ..

kanda baktır bide canım,benim bugün lekelerim arttı,yarına adet olurum artık,inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırız ama mutlaka kan ver

kanda baktır bide canım,benim bugün lekelerim arttı,yarına adet olurum artık,inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırız ama mutlaka kan ver

ne bılıyım gidipte uzulmekte ıstemyorum ... bırazda beklyım barı ıdrarda cıkmyormus bazıları dr soylemstı ama gidpte negatf sonuc almaktan korkuyorum oyuzden beklycem zaten bu ayda olmssa bırdahakı ay calısmlara aralıksız dewammmm :)

benimde testten sonra karın ağrım başladı,bende istemiyorum test yapmayı ama aşılama yaptırdığım için ve tiroidim sınırda olduğu için düşükten dış gebelikten korktuğum için bi gün gecikse test yapıyorum

haklısın o negatıf sonucu görmek insanı yıkıyo,yarın sabah test yap bide

Geçmiş olsun öncelikle. Bizim de önceki değerlerimiz çok düşüktü, sperm sayısı 5-6 milyon arasında , ileri hareketli genelde sıfıra yakın çıkıyordu ve çoğu da hareketsizdi. Ameliyattan üç ay sonra sayı 12 milyon,hızlı ileri hareket yüzde 30, yavaş ileri hareket yüzde 30 ,yerinde hareketli yüzde 20 ve hareketsiz yüzde 20 olmuş. Kesin sonuçlar altı aydan sonra belli oluyormuş.
Biz proxeed plus kullanmaya devam ediyoruz,sabahları ve akşamları keçi boynuzu tozu alıyor eşim. yaş fındık fıstık badem tüketiyoruz,yeşillik ve kırmızı eti de azalttık. Beklicez altı ayın dolmasını. Bazen benim eşimdede ağrı oluyor. sızı şeklinde hissettiğini söylüyor ara sıra , biz doktora sormuştuk, bağlanan damarlar kendini eritiyor o esnada ağrı olması normal dedi. korkulacak bişey yokmuş. inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkes ,hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

cevap için teşekkürler, size de geçmiş oldun. siz de hızda bir problem yok anladığım kadarıyla. inşallah daha da ii olur.
doktor ameliyattan önce bize de söylemişti asıl sonuçlar için altı ayı beklemek gerekir diye. bu hafta sonu bu sonuçlarımızı doktora göstereceğiz bakalım ne diyecek.

canım ben adet oldum maleseffsen naptın,tahlil yaptırdınız mı

hadii yaa üzüldüm canım neyse herşeyde bir hayır vardır,daha vakti gelmemiş demek ki...biz de test için önümüzde ki salıyı bekliyoruz regl günüm inşallah olmazda teste gerek kalmaz ama test yaptırırsak yazarım canım sonucumuzu...

Fatosgül seni merak ettim güzel haberlerini bekliyorum

ahhh canımmm bende merak edyorum hasta olmadım nedense halaa :) ama hala beklıyorum test falnda yapmycam ... sonucu olumsuz olunca uzuluyorum en ıyısı yok gıbı davranmak en azından aet olunca sasrmam [/COLOR]

ahhh canımmm bende merak edyorum hasta olmadım nedense halaa :) ama hala beklıyorum test falnda yapmycam ... sonucu olumsuz olunca uzuluyorum en ıyısı yok gıbı davranmak en azından aet olunca sasrmam [/COLOR]

Normelde de gecikmen oluyorsa bekle ama olmuyorsa zaman kaybetme derim ama yinede sen bilirsin güzel haberini almak için bu sayfayı takipdeyim

Normelde de gecikmen oluyorsa bekle ama olmuyorsa zaman kaybetme derim ama yinede sen bilirsin güzel haberini almak için bu sayfayı takipdeyim

canımcımm mujde adet oldum :):) ayyyyy ayyy normalde gecıkmem olmz ama neyse bu ay garıplestık neyse aralıksız calısmalara dewamm ...

canımcımm mujde adet oldum :):) ayyyyy ayyy normalde gecıkmem olmz ama neyse bu ay garıplestık neyse aralıksız calısmalara dewamm ...

Olsun hayırlısı bende senden umutlanmiştim ama... Ben de yine geciktim bakalım ama bir kaç aydır gecikmem oluyor 2gün kadar beklicez artık ama benden umut yok malum eşim'in değerler çok düşün perşembe günü dr gidicez hayırlısı ile bakalım ilaç tedavisine başlasak iyi olucak

arkadaşlar 3 ayımızı dolmuştu ve biz de test yaptırdık..değerlerimiz düzelmiş gibi görünüyor,,sayımız önceden değişiyordu ama ortalama ml de 6 milyon civarıydı,şimdi ml de 22 milyon olmuş,,haraket toplamda %35 di şimdi % 50 çıktı.çok sevindik hamilelik henüz yok ama doktr ameliyat işe yaramış gözünüz aydın dedi,,6 ay ilaç falan kullanmadan deneyin bu değerlerle 6 ay içinde olur dedi.bakalım sabırsızlıkla bekleyeceğiz..

çok sevindim canım,merak ediyodum sonucu:)ne güzel düzelmiş inşallah hemen hamile kalırsın,adet oldun mu

çok sevindim canım,merak ediyodum sonucu:)ne güzel düzelmiş inşallah hemen hamile kalırsın,adet oldun mu

çok saol kadernaz walla biz de çok sevindik değerlere inanamadım hatta defalarca baktım doğru görüyor muyum diye.:):) canım daha adet olmadım ama bütün belirtilerim başladı bugün yarın olurum adet olacağımı anlayınca yaptıralım testi dedim eşime o da çok merk ediyordu zaten yaptırdık neyse hamilelik olmasa bile moralimiz düzeldi,spermler düzelsinde gebelik nasıl olsa olur hayırlısı olsun... siz ne yapacaksınız bir daha ki aya yine aşılama düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…