vücuttaki tüm metabolik faaliyetler gece tamamlandığı için
yanı sabah genemı yap dıyorsunn :)
Biz de ameliyat olduk,üç ay oldu ve eşim test yaptırdı. sonuç fena değildi eskiye göre,hareketli artmış %30 olmuş,sayı da az miktarda artmış.
Ama asıl net sonuçlar 6. aydan sonra belli oluyormuş. Böyle bi durum yaşayan var mı??
mğdem faln bulanmıyor bugun test yaptım ama bırsey cıkmadı allah allah cok sasrdım entersan yanı ... ama ıdrar testını sabah yapmk gerekmısssssss ne alakaysa anlamdım aman uğrasamycam dr artık bekle olucak dedı dıye heycanlandım yanı ayyyy ayyy merak etmyınnn ben cvp hemen yazarım
kanda baktır bide canım,benim bugün lekelerim arttı,yarına adet olurum artık,inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırız ama mutlaka kan ver
sana katilyorumkader_naz bendede oyle oluyo psikolejik heralde ay sonuna dogru bi bulanti bi sey bu sefer kesin oldu diyorum test aliyorum yaptiktan sonra ne bulanti kaliyo ne bisey bi karin agrisi giriyo adet goruyorum ama artik almiyorum test mest bir hafta ongun gecmedikce gunum almam artik test kendimi kandirmakta zoruma gidiyo
benimde testten sonra karın ağrım başladı,bende istemiyorum test yapmayı ama aşılama yaptırdığım için ve tiroidim sınırda olduğu için düşükten dış gebelikten korktuğum için bi gün gecikse test yapıyorum
haklısın o negatıf sonucu görmek insanı yıkıyo,yarın sabah test yap bidene bılıyım gidipte uzulmekte ıstemyorum ... bırazda beklyım barı ıdrarda cıkmyormus bazıları dr soylemstı ama gidpte negatf sonuc almaktan korkuyorum oyuzden beklycemzaten bu ayda olmssa bırdahakı ay calısmlara aralıksız dewammmm :)
merhaba ameliyat öndesi ve sonrası değerleriniz neydi ne oldu, yazabilir misin? benim eşimde ameliyat olalı 3,5 ay oldu, test yaptırdık düzelme var, düzelmeyen sadece hızlı hareket. bir de eşinizin ağrıları devam ediyor mu? benim eşimde ara ara oluyor. altta eşimin değerlerini iletiyorum.
ameliyat öncesi değerler:
değerlendirme normal değerler
Volum:2,5
Sperm Sayısı: 50.0 : >15 milyon
Top.Sperm Sayısı:125.0 >39 milyon
Total motilite :68 >40
İleri Hareketli(+4,%)(a) :7 >32
Yav.İ.Hareketli+3.%)(b): 34
Yerinde Hareketli(+2,%): 27
Hareketsiz : 32
Normal Morfoloji :1 >4
Lökosit: <1 <1 milyon
TPMSS(milyon) :8,75
hazırlık sonrası değerler:
Volum:1
Sperm Sayısı (milyon):24.0
Top.Sperm Sayısı(milyon) 24
Total Motilite%: 88
İleri Hareketli:9
YAvaş İleri Hareketli:62
Yerinde Hareketli:17
Hareketsiz:12
TPMSS(milyon):12
ameliyat sonrası değerler:
değerlendirme normal değerler
Volum:2,5
Sperm Sayısı: (milyon) 81.0 : >15 milyon
Top.Sperm Sayısı: (milyon) 202.5 : >39 milyon
Total motilite : 74 : >40
İleri Hareketli(+4,%)(a) : 7: >32
Yav.İ.Hareketli+3.%)(b): 42
Yerinde Hareketli(+2,%): 25
Hareketsiz : 26
Normal Morfoloji : 3 >4
Lökosit: <1 <1 milyon
hazırlık sonrası değerler:
Volum:1
Sperm Sayısı (milyon): 74.0
Top.Sperm Sayısı(milyon) 74
Total Motilite%: 86
İleri Hareketli: 25
YAvaş İleri Hareketli: 43
Yerinde Hareketli: 18
Hareketsiz: 14
bence de bekle hayırlısı olsun inşallah olumludur,,yazarsın sonucu bize de...
Geçmiş olsun öncelikle. Bizim de önceki değerlerimiz çok düşüktü, sperm sayısı 5-6 milyon arasında , ileri hareketli genelde sıfıra yakın çıkıyordu ve çoğu da hareketsizdi. Ameliyattan üç ay sonra sayı 12 milyon,hızlı ileri hareket yüzde 30, yavaş ileri hareket yüzde 30 ,yerinde hareketli yüzde 20 ve hareketsiz yüzde 20 olmuş. Kesin sonuçlar altı aydan sonra belli oluyormuş.
Biz proxeed plus kullanmaya devam ediyoruz,sabahları ve akşamları keçi boynuzu tozu alıyor eşim. yaş fındık fıstık badem tüketiyoruz,yeşillik ve kırmızı eti de azalttık. Beklicez altı ayın dolmasını. Bazen benim eşimdede ağrı oluyor. sızı şeklinde hissettiğini söylüyor ara sıra , biz doktora sormuştuk, bağlanan damarlar kendini eritiyor o esnada ağrı olması normal dedi. korkulacak bişey yokmuş. inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkes ,hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
canım ben adet oldum maleseffsen naptın,tahlil yaptırdınız mı
Fatosgül seni merak ettim güzel haberlerini bekliyorum
ahhh canımmm bende merak edyorum hasta olmadım nedense halaa :) ama hala beklıyorum test falnda yapmycam ... sonucu olumsuz olunca uzuluyorum en ıyısı yok gıbı davranmak en azından aet olunca sasrmam[/COLOR]
Normelde de gecikmen oluyorsa bekle ama olmuyorsa zaman kaybetme derim ama yinede sen bilirsin güzel haberini almak için bu sayfayı takipdeyim
canımcımm mujde adet oldum :):) ayyyyy ayyy normalde gecıkmem olmz ama neyse bu ay garıplestık neyse aralıksız calısmalara dewamm ...
çok sevindim canım,merak ediyodum sonucu:)ne güzel düzelmiş inşallah hemen hamile kalırsın,adet oldun muarkadaşlar 3 ayımızı dolmuştu ve biz de test yaptırdık..değerlerimiz düzelmiş gibi görünüyor,,sayımız önceden değişiyordu ama ortalama ml de 6 milyon civarıydı,şimdi ml de 22 milyon olmuş,,haraket toplamda %35 di şimdi % 50 çıktı.çok sevindik hamilelik henüz yok ama doktr ameliyat işe yaramış gözünüz aydın dedi,,6 ay ilaç falan kullanmadan deneyin bu değerlerle 6 ay içinde olur dedi.bakalım sabırsızlıkla bekleyeceğiz..
çok sevindim canım,merak ediyodum sonucu:)ne güzel düzelmiş inşallah hemen hamile kalırsın,adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?