Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende adet olunca o kadar üzülmedim çünkü sonuçlara çok sevindim,cuma günü doktora gittim,aşılamanın tutmamasına çok şasırdı,bu ayda aşılama yapcaklar,onunda bi zamanı var

testi yorumlarsanız sevinirim lütfen bi cvp verin önemli olan ları yasıyorum yani özet çıkarıyorum size: hızlı ileri hareketli%14 yavaş ileri hareketli%26 yerinde hareketli%10 hareketsiz%50 morfoloji WHO kriterlerine göre)

normal yapı%28 >=%30
anormal yapı <%70
baş anamolisi 32
boyun anamolisi 22
kuyruk anamolisi 18
DİREKT MİKROSKOBİ HER ALANDA ÇOK SAYIDA SPERM, 16-17 YUVARLAK 2-3 SPERM AGLUTİNASYONLAR GÖRÜLDÜ..

AYNEN BÖYLE YASIYO SONUNDA BU NEDEMEK arkadaşlar çokmu kötü yaff(

testi yorumlarsanız sevinirim lütfen bi cvp verin önemli olan ları yasıyorum yani özet çıkarıyorum size:
hızlı ileri hareketli%14
yavaş ileri hareketli%26
yerinde hareketli%10
hareketsiz%50
(MORFOLOJİ WHO kriterlerine göre)

normal yapı%28 >=%30
anormal yapı%72 <%70
baş anamolisi 32
boyun anamolisi 22
kuyruk anamolisi 18
DİREKT MİKROSKOBİ HER ALANDA ÇOK SAYIDA SPERM, 16-17 YUVARLAK 2-3 SPERM AGLUTİNASYONLAR GÖRÜLDÜ..

AYNEN BÖYLE YASIYO SONUNDA BU NEDEMEK arkadaşlar çokmu kötü yaff(

Son düzenleme:

sizin doktorunuz kim di? biz kaan hocaya ameliyat olduk üç ay önce. bizdede artış oldu değerlerde. proxeed plus ı kullanıyoruz, 6. ayın sonuna kadar kullanıcak eşim. Şubatta tekrar test istedi.

sizin doktorunuz kim di? biz kaan hocaya ameliyat olduk üç ay önce. bizdede artış oldu değerlerde. proxeed plus ı kullanıyoruz, 6. ayın sonuna kadar kullanıcak eşim. Şubatta tekrar test istedi.

bizim ameliyatı izmirde ege ünv.de bülent semerci yaptı.ama biz izmirde değil yakın bir ilde oturuyoruz o yüzden bu sonucumuzu kendi doktorumuza gösteremedik başka bir ürolog gördü iyi dedi..bize hiç ilaç vermedi bülent hoca 3 ay sonra test yapın dedi 6 ay sonra bir test daha yapın o zaman 2 test sonucuyla gelin ona göre karar vereceğiz dedi sanırım ilaçları son çare olarak düşünüyor ama beklemek bize çok zor geliyor inşallah iyi olur herşey,sizin değerleriniz ne kadar yükseldi?

Bizim ileri hızlı hareket yok denicek kadar azdı, %30 oldu. Sayı da 4-6 mil. arasında çıkıyordu. 12 mil. oldu ameliyattan sonra. Doktorun tavsiye ettiklerini uygulamaya çalıştık , kırmızı eti azalttık, yaş fındık yaş badem,bol yeşillik ve nohut tavsiye etti. keçiboynuzu tozu ve pekmezi önerdi. Bunları tüketmeye çalışıyoruz. Bizim morfolojimiz de çok kötüydü,%1falandı ama ameliyattan sonra ne duruma geldi bilmiyoruz. Sizin değerler nasıldı ?

bizim sayımız ilk yaptığımız testte 15 milyon çıktı hiç ameliyat demediler sonra giderek düşmeye başladı en son yapılanlarda 6 7 milyona düştü hareket hep aynıydı a+b %35lerdeydi hemen ameliyat dediler..morfolojiye sadece bir defa bakıldı o da kötüydü %2 falandı sanırım,,ameliyat oldu 3 ay geçti yeni yaptırdığımız testte ise sayı 22 milyon hrekette %50 çıktı bu kadar yüksek olmasına sevindik ama şimdi kafamda bir sürü soru işareti test yaptırdığımız yer yanlışmı ölçtü acaba diye 3 ayda bu kadar yükselmesi olabilir mi?

Bence hiç aklında soru işareti olmasın, eğer varikosel varsa gerçekten ameliyatta iyi bir dr tarafından yapıldıysa mikrocerrahiyle, mutlaka düzelme oluyormuş. Hatta 6.aydan sonra asıl düzelme oluyormuş. Bizim a+b ameliyattan önce çok çok düşüktü. Şimdi çok daha iyi eskiye göre. doktor bize de doğal yolla olabilir dedi ama ben de bunu anlamadım, sonuçta bizim sayımız halâ çok düşük,12 mil. Sanırım biraz daha beklememizi istiyor, herşeyde bir hayır vardır bekleyelim bakalım, inşallah bekleyişlerimiz mutlu sonuçlanır değil mi

kafanda soru işareti kalmasın canım,bizimde 25 milyondan 100 milyona çıktı hemde 3ay dolmadan,sen keçiboynuzu kürünü yapmıştın hatırladgm kadarıyla,bu artış daha çok kürün etkisi

hazel merhaba
öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Benim eşimde de varikosel çıktı. teoman beyden randevu alacak haftaya pazartesi için. muayene ücreti gerçekten senin de dediğin gibi yüksek.
ameliyatı kaça oldunuz öğrenebilir miyim

canım bence siz hareketi biraz arttırırsanız doğal yolla gebelik elde etme şansınız çok yüksek ben bu sayfaları o kadar çok okudum ki 12 milyonla hamile kalan bir arkadaşı okumuştum ama işte hareket %60 falandı..

kafanda soru işareti kalmasın canım,bizimde 25 milyondan 100 milyona çıktı hemde 3ay dolmadan,sen keçiboynuzu kürünü yapmıştın hatırladgm kadarıyla,bu artış daha çok kürün etkisi

evet canım yaptık 2 ay kadar,etkili olacağını düşünmüyordum ama faydası olmuş ,tekrar başlayacağız bu sefer bebiş olana kadar bırakmak yok...

arkadalar neden bize umut ışıgı olan yok yafs kimse bise bakmıyor yazdıklarımızı okuluyolar neden acaba okadar çaresiz bi durumdamıyım hüüümmm

hyrlsı olsun bende beklemek zorundayım 6 ay ıcınde muhtemelen olur dedıler ... :) olmadı gttıııı yani

eee kızlar ben napyım soylermısnız SPERMLER fırlamısssss ama bende ıcraat yok allahım sabır versın yaaa... dr 6 ay içinde olur dıyor amlyt ollaı 4 ay falan oldu belkıde 5 ay ama o 3 ayı saymycakmısız cunku spermler zaten 3 aydan sonra duzelme gosterdği için bakalm bekleyelım esime verdım kecıboynuzlarınızı bıtkısel ılaçları spermlerı frlattık eee ben kendıme napcam bılemyorum :)

kocaaaaa 1 senemizi geride bıraktık hatta getik bile ama yok yok bekliyoruz.sonuçlarda çok güzel ameliyat güzel sonuç verdi ama allahım daha izin vermiyor besbelli zamanı var demekki hayırlı sağlıklı sıhatli gelsinde inşallahhhh bebeğim benim ben beklerim bazen isyan ederim bazen güler geçerim bazen ümitlenirim bazen moral koca bir sıfır olsada beklerim tez zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğim inşallahhhhh

hyrlsı olsun bende beklemek zorundayım 6 ay ıcınde muhtemelen olur dedıler ... :) olmadı gttıııı yani

Bana da dr aşılama dedi yarın eşim dr gidecek onun dediğine göre hareket edicez ama benim planım dr değiştirip önce ocak ayında rahim filmi çektirmek sonra şubat da 6ay dolmuş olucak ve aşılamaya o zaman geçim diyorum dr değiştirmemin nedenleri işe hem haftada bir gün hastanede olması sadece hem de benim dr rahim filmini ilk aşılama tutmazsa çekiyor fakat hsg önce çekilmek daha mantıklı boşa bir sürü masraf yapmaya gerek yok saten tedavilerden dolayı madi olarak sarsıldık baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…