çok saol kadernaz walla biz de çok sevindik değerlere inanamadım hatta defalarca baktım doğru görüyor muyum diye.:):) canım daha adet olmadım ama bütün belirtilerim başladı bugün yarın olurum adet olacağımı anlayınca yaptıralım testi dedim eşime o da çok merk ediyordu zaten yaptırdık neyse hamilelik olmasa bile moralimiz düzeldi,spermler düzelsinde gebelik nasıl olsa olur hayırlısı olsun... siz ne yapacaksınız bir daha ki aya yine aşılama düşünüyor musun?
arkadaşlar 3 ayımızı dolmuştu ve biz de test yaptırdık..değerlerimiz düzelmiş gibi görünüyor,,sayımız önceden değişiyordu ama ortalama ml de 6 milyon civarıydı,şimdi ml de 22 milyon olmuş,,haraket toplamda %35 di şimdi % 50 çıktı.çok sevindik hamilelik henüz yok ama doktr ameliyat işe yaramış gözünüz aydın dedi,,6 ay ilaç falan kullanmadan deneyin bu değerlerle 6 ay içinde olur dedi.bakalım sabırsızlıkla bekleyeceğiz..
sizin doktorunuz kim di? biz kaan hocaya ameliyat olduk üç ay önce. bizdede artış oldu değerlerde. proxeed plus ı kullanıyoruz, 6. ayın sonuna kadar kullanıcak eşim. Şubatta tekrar test istedi.
bizim ameliyatı izmirde ege ünv.de bülent semerci yaptı.ama biz izmirde değil yakın bir ilde oturuyoruz o yüzden bu sonucumuzu kendi doktorumuza gösteremedik başka bir ürolog gördü iyi dedi..bize hiç ilaç vermedi bülent hoca 3 ay sonra test yapın dedi 6 ay sonra bir test daha yapın o zaman 2 test sonucuyla gelin ona göre karar vereceğiz dedi sanırım ilaçları son çare olarak düşünüyor ama beklemek bize çok zor geliyor inşallah iyi olur herşey,sizin değerleriniz ne kadar yükseldi?
Bizim ileri hızlı hareket yok denicek kadar azdı, %30 oldu. Sayı da 4-6 mil. arasında çıkıyordu. 12 mil. oldu ameliyattan sonra. Doktorun tavsiye ettiklerini uygulamaya çalıştık , kırmızı eti azalttık, yaş fındık yaş badem,bol yeşillik ve nohut tavsiye etti. keçiboynuzu tozu ve pekmezi önerdi. Bunları tüketmeye çalışıyoruz. Bizim morfolojimiz de çok kötüydü,%1falandı ama ameliyattan sonra ne duruma geldi bilmiyoruz. Sizin değerler nasıldı ?
bizim sayımız ilk yaptığımız testte 15 milyon çıktı hiç ameliyat demediler sonra giderek düşmeye başladı en son yapılanlarda 6 7 milyona düştü hareket hep aynıydı a+b %35lerdeydi hemen ameliyat dediler..morfolojiye sadece bir defa bakıldı o da kötüydü %2 falandı sanırım,,ameliyat oldu 3 ay geçti yeni yaptırdığımız testte ise sayı 22 milyon hrekette %50 çıktı bu kadar yüksek olmasına sevindik ama şimdi kafamda bir sürü soru işareti test yaptırdığımız yer yanlışmı ölçtü acaba diye 3 ayda bu kadar yükselmesi olabilir mi?
kızlar yorumlarsanız sevinirim.Eki Görüntüle 305893
bizim sayımız ilk yaptığımız testte 15 milyon çıktı hiç ameliyat demediler sonra giderek düşmeye başladı en son yapılanlarda 6 7 milyona düştü hareket hep aynıydı a+b %35lerdeydi hemen ameliyat dediler..morfolojiye sadece bir defa bakıldı o da kötüydü %2 falandı sanırım,,ameliyat oldu 3 ay geçti yeni yaptırdığımız testte ise sayı 22 milyon hrekette %50 çıktı bu kadar yüksek olmasına sevindik ama şimdi kafamda bir sürü soru işareti test yaptırdığımız yer yanlışmı ölçtü acaba diye 3 ayda bu kadar yükselmesi olabilir mi?
canım benım esım teoman cem kadıogluna amelıyat oldu.seımde solda 2. derece varıkosel vardı ve morf % 2 idi.spermde dna hasarı vardı % 42 idi.amelıyat sonrası sayı yukseldı ama morf hep % 2 idi.dna hasarı amelıyattan 6 ay sonra 29 a dustu.muayenesı ve amelıyatı cok pahalı ama cok sukur kı amelıyattan 9 ay sonra geldı melegım.inşallah Rabbım tum ısteyenlere saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp eder.
Bence hiç aklında soru işareti olmasın, eğer varikosel varsa gerçekten ameliyatta iyi bir dr tarafından yapıldıysa mikrocerrahiyle, mutlaka düzelme oluyormuş. Hatta 6.aydan sonra asıl düzelme oluyormuş. Bizim a+b ameliyattan önce çok çok düşüktü. Şimdi çok daha iyi eskiye göre. doktor bize de doğal yolla olabilir dedi ama ben de bunu anlamadım, sonuçta bizim sayımız halâ çok düşük,12 mil. Sanırım biraz daha beklememizi istiyor, herşeyde bir hayır vardır bekleyelim bakalım, inşallah bekleyişlerimiz mutlu sonuçlanır değil mi
kafanda soru işareti kalmasın canım,bizimde 25 milyondan 100 milyona çıktı hemde 3ay dolmadan,sen keçiboynuzu kürünü yapmıştın hatırladgm kadarıyla,bu artış daha çok kürün etkisi
evet canım yaptık 2 ay kadar,etkili olacağını düşünmüyordum ama faydası olmuş ,tekrar başlayacağız bu sefer bebiş olana kadar bırakmak yok...
Olsun hayırlısı bende senden umutlanmiştim ama... Ben de yine geciktim bakalım ama bir kaç aydır gecikmem oluyor 2gün kadar beklicez artık ama benden umut yok malum eşim'in değerler çok düşün perşembe günü dr gidicez hayırlısı ile bakalım ilaç tedavisine başlasak iyi olucak
canım bence siz hareketi biraz arttırırsanız doğal yolla gebelik elde etme şansınız çok yüksek ben bu sayfaları o kadar çok okudum ki 12 milyonla hamile kalan bir arkadaşı okumuştum ama işte hareket %60 falandı..
hyrlsı olsun bende beklemek zorundayım 6 ay ıcınde muhtemelen olur dedıler ... :) olmadı gttıııı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?