Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Peki bir sene içinde hiç yardımci üreme yöntemlerine baş vurmadınız mi yani aşılama yada tüp bebek gibi birde sizin sorununuz ne idi

Peki bir sene içinde hiç yardımci üreme yöntemlerine baş vurmadınız mi yani aşılama yada tüp bebek gibi birde sizin sorununuz ne idi

ameliyattan sonraki 1 sene içinde zaten doktorlar yine bekleyin diyorlar zaten ilk 3 ayda spermler anca kendilerini topluyorlarmış işte ağustos ayında 1 sene doldu geçti bile.ben ilk kez geçen ay klomen diye bir ilacı kullandım ardından çatlatma iğnesi yapıldı ama malesef bebek yok.bu ilaçı vücudum kaldırma ağrılarım oldu doktora gittim ilaç yumurtalıklarımı çok fazla büyütmüş bu ay kullanma dinlen dedi kan testi istedi sabah kan testi verdim yumurtalıklarıma baktı şükür normale dönmüş ama ilaç hormon değerlerimi yükseltmiş doktor ilaçtan olduğunu söyledi ve 1 ay dinlen dedi walla delircem içsemmi içmesemmi ne yapacağımı bilmiyorum şimdi geldim hastaneden ve bunu duyunca sinirlerim depreşti yine offff ya offfffff

bu arada yazmayı unuttum artık kafama koyuyorum aşılamaya doğru gidecek bizim iş.bişey duydum doğrumu bilmiyorum aşılama yaptırmak

Doğrudur bende bir senedir hiç ara vermeden klomen kullanıyorum ilk başta sabah akşam bir ilaç aldım çok büyüdü bende de sonra bir kaç değişik şekilde denedi ve 7 aydır filan birgün sabah akşam bir birgün sabah akşam yarim 10 tane bitene kadar devam 3günden başlıyorum ve bu şekilde normel boyutta büyüyor ve çatlıyor benim sorunum işe pko yani yumurtalarında küçük çok sayıda kist var ve birde yumurtaların çok büyüp çatlaniyordu ve kist olur adet ile atılıyor du

bende sabah akşam kullandım şükürki kist yapmamış bende inşallah hormon değerlerimde normale döner.siz aşılama falan düşünmüyormusunuz

arkadaşımda var o pko walla içim şişti bu konulardan sendede var demekki inşallah bebeğin olur benim o arkadaşım düzensizde adet görüyordu 3 -4-5 ay olmadığı oluyordu eşiyle 1 kerecik bi birliktelikten sonra hamile kalmış ve 3.ayında öğrenmiş hamile olduğunu veren allah veriyo işte.hatta bazen bana der eeee ben nokta atışı yaparım der keşke bende o noktadan bi vursam çok sıkıldım çokkk

bende sabah akşam kullandım şükürki kist yapmamış bende inşallah hormon değerlerimde normale döner.siz aşılama falan düşünmüyormusunuz

Evet ama ameliyat sonrası eşimin değerleri çok düştü onun için 6ay dolmasını bekliyoruz 4.5ay oldu bu arada bende şubat ayına kadar hsg çektirmek istiyorum ve dr araştırıp şubat ayında iyi bir yerde aşılama yaptırmayı düşünüyorum

Evet adet düzensizliği olanlar daha çabuk hamile kalıyor ama ben de hiç düzensizlik yoktu hatta hiç şaşmazdi bile ama yumurtlamam düzeldiğinden beri bir kaç gün gecikme oluyor

ameliyat sonrası benim eşimin değerleri yükseldi ama damcağız hidrosel oldu bu sefer tamamen doktor hatası işte sizde öyle bişey olmamıştır inşallah.ben çektirmiştim hsg çanakkale anadolu hastanesinde iki tüpümde açık çıktı şükür inşallah seninkilerde açıktır.işte bende şubat mart gibi yaptırmayı düşünüyorum şu klomenle sonumuz ne olcak bakalım.
az önce bir konu açtım klomen ve aşılama hakkında aşılamadan öncede veriyormuki doktorlar klomeni 3 ay kullanmak gerekiyormuş 3 ay klomeni kullanmayanlara aşılama yapmıyorlarmıiş.

O hastalığı hiç duymadım umarım olmaz uzak dursun evet açtığın konuyu okudum bende aşılama bölümünde o konuda bir fikrim yok ama olması mantıklı bence dr tedavini aksatma dr sana uygun dozu belirleyecektir bu klomen hormon ilacı yani hormonları dengeler ve yumurtlama konusunda çok faydalı bir ilaç dediğim gibi ben tam bir senedir kullanıyorum en az 12kutu kullandım

işte bir problemimin olmamasından dolayı içtiğim için normal çalışan yumurtalarımı baya büyütmüş hormonlar biraz yükselmiş walla delircem ben artık geçen ayki klomeni veren doktoru bu ay değiştirdim bu ay ewimin yakınında askeri hastane var oraya gidiyorum bakalım gelecek ay hormonlarım normal değerine döncekmi çok moralim bozuldu kendimi çok yalnız hissediyorum canım sıkkın içim kapkara olmuş sanki
sen aşılamanı nereye yaptırmayı düşünüyorsun? hangi şehirdesin?

Ben ilk olarak bi marmara üniversitesine gitmeyi düşünüyorum orda yapmazlarsa yine ıstanbul kaynarca da ki nenehatun hastanesine gidicem yada medipark hastanesinde

ya ben napıyım,bizim spermlerde fırlamış,normal yoldanda denemiyoruz,aşılama yaptırdık,herşey çok iyi olduğu halde olmadıartık yoruldum beklemekten

canım bende klomen kullanıyorum bu 7.kutum,bendede aşırı büyütüyo yumurtaları,sürekli doktor kontrolünde olman gerek

bendede pco var ve 8 aydır klomen kullanıyorum,günde 2tane alınca çok büyüdü bende günde bitane iciyorum,benimki kendinden çatlamıyo hep iğneyle

canım ben 2 kere aşılama yaptırdım klomenle,yumurtan oluştuğu sürece 4 yada 5kere deniyolar aşılamayı,sonraları iğneyle oluşturuyolar yumurtayı

canım bende klomen kullanıyorum bu 7.kutum,bendede aşırı büyütüyo yumurtaları,sürekli doktor kontrolünde olman gerek

canım ben 2 kere aşılama yaptırdım klomenle,yumurtan oluştuğu sürece 4 yada 5kere deniyolar aşılamayı,sonraları iğneyle oluşturuyolar yumurtayı

ewet canım sağol öncelikle ama ben artık kullanmayı düşünmüyorum çünkü hormonlarımıda alt üst edecek diye korkuyorum cumartesi randevu aldık istanbula gidicez tüp bebek merkezinde aşılamayı konuşucaz .yarın içinde keşanda çok iyi bir doktor varmış ama muayenehanesinde bakıyormuş ücreti ne kadar olabilir bilmiyorum çokmudur acaba.

fiyatı hakkında bi bilgim yok,senin yumurtlaman normal mi,neden doktor sana klomen verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…