Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
naptın cimcime:)gittin mi doktora bugün

sağol canım unutmamışsın beni :) gittim gittim bugün walla doktordan memnun kaldım dinledi ilgilendi alttan rahim ve yumurtalıklarıma baktı ve hormonların normal korkmana gerek yok dedi bir sürü yumurtalar varmış onu dedi hee birde dün demiştim ya askeri hastanede kan tahlili yaptılar hormonlarda yükselme oldu demiştim askeri hastanedeki tahliller yanlışmış hiç korkma dedi gayet iyisin dedi pek önemsememişler askeri hastanedekiler bir dahada hayatta güvenmem askeri hastaneye :) haftaya tekrar seni görmem gerek rahim duvarının kalınlığına bakıcam dedi tek ona bakılmamış dedi walla 1 hafta geçsin tekrar gidicem.
ben cumartesi istanbula tüp ebbek merkezine gidecektik aşılama için dedim yok daha gitmeyin seni bir daha göreyim ben yönlendircem dedi sevindim walla ya içim rahatladı yumurtalarımda küçülmüşşükürler olsun iştee bende böyle canım.sen naptın kaç gün var şimdi adetine

çok sevindim canım,inşallah hamile kalırız bi an önce,bende çok doktor değiştirdim,yarın klomenim bitiyo,salı günü doktora gitcem,yumurtalar iyiyse aşılama yapcaklar,benden sonra evlenenler hamile kaldı ama benim hala kucağım boş

bence once rahım fılmı cekıl tuplerın falan kapalıysa ne olcak???asılma tutmaz bosa olmus olur...baska dr git arastr ok ?

inşallah hamile kalırız canım wallahi ya artık çok istiyorum o istemediğim zamanlar aklıma geldikçe sinir olmaya başladım keşke isteseymişim ama yoktu işte istek (
hadi bitir şu klomeninide bana güzellll çok güzel haber ver sabırsızlıkla senin 1 hafta geçirmeni beklicem yumoşlarında iyilerdir inşallahh bu arada biz daha çalışmalara başlamadık :)) benimde kritik günlerin haftaya başlıyor :)) hadi bakalım :))
aynen benden sonra ewlenenler çocukları bak çocukları diyorum büyüttüler bile bende daha 1 tane bile yok allahım sağlıklı sıhatli versinde inşallahhh . olcak olcak hissediyorum canım allahım bizide sevindircekkk inşallah

kader_naz senin rahim duvarının kalınlığına baktılarmı doktorlar?

evet her ay mutlaka hormonlarıma ve rahm duvarna bakıyolar ama adetliyken ölçüyolar,vücut kendini hamilelge hazırladığından dolayı kalınlaşırmış,zaten ince olursa bebek tutunamıyomuş

ay ağzından bal damlıyo:)Allah isteyen herkese versin

evet her ay mutlaka hormonlarıma ve rahm duvarna bakıyolar ama adetliyken ölçüyolar,vücut kendini hamilelge hazırladığından dolayı kalınlaşırmış,zaten ince olursa bebek tutunamıyomuş

ama duvarın kalınlığı adetlii dönemde ölçülmüyormuş bugün ben adetliyim diye doktorum ölçemedi olmuyo dedi o yüzden haftaya çağırdı ölçmek için

Son düzenleme:
ama duvarın kalınlığı adetlii dönemde ölçülmüyormuş bugün ben adetliyim diye doktorum ölçemedi olmuyo dedi o yüzden haftaya çağırdı ölçmek için

bilmiyorum artık,ben ankarada kadın hastalıkları ve doğum hastanesne gdyorum orda adetliyken bakıyolar,bide hapla yapılan asılamayı önemsemiyolar pek,iğneli olanı daha cok önemsiyolar,pekte memnun değilim ama detaylı inceledikleri icin gdiyorum

her doktorun tedavisi değişik demekki hakkımızda hayırlısı olsun artık ama sen yinede o ölçme işlemini bi araştır çünkü dün bana doktor üzerine basa basa adetli olmaz dedi hatta ölçmeye çalıştı ama olmadı eğerki memnun değilsen araştır iyi doktor olan birinin muayenehanesine git ben dün iyiki gitmişim pek hastaneye güvenme.
aşılama hakkında çok bişey bilmiyorum iğne dediğin şu göbek kerarından kendileri atıyor hastalar o sanırım komşum biraz anlatmıştı işte herkez bişeyler anlatıyor doktorlarında tedavisi değişik her doktor aynı şeyi yapmıyor işte oda hastanın durumuna göre demekki anlamıyorum

dedim ya çok doktor değiştirdim,artık doktor hastane hicbisey görmek istemiyorum,bu hafta 2 arkadasımın hamile oldugunu ögrendım,biraz önce başka arkadasımın hamile olduğunu öğrendim,artık beklentim kalmadı aşılamadanda bian önce tüp bebek yaptırmak istiyorum

anladım canım moralin çok bozulmuş belli şimdi takma desem kafana aşılamayla olur desem bende takıyorum zaten ne diyeyim bilemedim şimdi allah yardımcın olsun.ama yinede çok fazla üzülme sağlığımızdan olcaz iyice allah korusun.

bende yumurtlama sorunu var ama hapla gayet güzel oluşuyo,spermlerde iyi,anlamadık,doktorda çok umutluydu,zaten aşılamayla hamilelik oranı %15 ile %25 arasıymış,

ewet doğruu bende asılma dendım ama olmadı hemde bende birsey yokken esımın spermlerde yavaslılık vardı bosu bosuna asılma yapldı bana harcadğım parayamı yanarım ... yoksa piskolojık olarak yasadıklarımamı??? aylar sonra esımde varıkosel olduğunu oğrendık amlyt oldu suan hersey beklenın uzerınde allaha cok sukur ... asılamada o 15 gun beklıyorsun ya sonuc almak ıcın o benı mahfettı ıste dr banada cok umutlu konustu olur olur sende bı problem yok dedı .. ama alll sana kocaman bırrr - NEGATİF sonuc !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…