yumurtlamam normal bebek olsun diye verdi dışardan takviye olsun bebek olayını hızlandırsın dedi
naptın cimcime:)gittin mi doktora bugün
sağol canım unutmamışsın beni :) gittim gittim bugün walla doktordan memnun kaldım dinledi ilgilendi alttan rahim ve yumurtalıklarıma baktı ve hormonların normal korkmana gerek yok dedi bir sürü yumurtalar varmış onu dedi hee birde dün demiştim ya askeri hastanede kan tahlili yaptılar hormonlarda yükselme oldu demiştim askeri hastanedeki tahliller yanlışmış hiç korkma dedi gayet iyisin dedi pek önemsememişler askeri hastanedekiler bir dahada hayatta güvenmem askeri hastaneye :) haftaya tekrar seni görmem gerek rahim duvarının kalınlığına bakıcam dedi tek ona bakılmamış dedi walla 1 hafta geçsin tekrar gidicem.
ben cumartesi istanbula tüp ebbek merkezine gidecektik aşılama için dedim yok daha gitmeyin seni bir daha göreyim ben yönlendircem dedi sevindim walla ya içim rahatladı yumurtalarımda küçülmüşşükürler olsun iştee bende böyle canım.sen naptın kaç gün var şimdi adetine
Bana da dr aşılama dedi yarın eşim dr gidecek onun dediğine göre hareket edicez ama benim planım dr değiştirip önce ocak ayında rahim filmi çektirmek sonra şubat da 6ay dolmuş olucak ve aşılamaya o zaman geçim diyorum dr değiştirmemin nedenleri işe hem haftada bir gün hastanede olması sadece hem de benim dr rahim filmini ilk aşılama tutmazsa çekiyor fakat hsg önce çekilmek daha mantıklı boşa bir sürü masraf yapmaya gerek yok saten tedavilerden dolayı madi olarak sarsıldık baya
ya ben napıyım,bizim spermlerde fırlamış,normal yoldanda denemiyoruz,aşılama yaptırdık,herşey çok iyi olduğu halde olmadıartık yoruldum beklemekten
çok sevindim canım,inşallah hamile kalırız bi an önce,bende çok doktor değiştirdim,yarın klomenim bitiyo,salı günü doktora gitcem,yumurtalar iyiyse aşılama yapcaklar,benden sonra evlenenler hamile kaldı ama benim hala kucağım boş
kader_naz senin rahim duvarının kalınlığına baktılarmı doktorlar?
sağol canım unutmamışsın beni :) gittim gittim bugün walla doktordan memnun kaldım dinledi ilgilendi alttan rahim ve yumurtalıklarıma baktı ve hormonların normal korkmana gerek yok dedi bir sürü yumurtalar varmış onu dedi hee birde dün demiştim ya askeri hastanede kan tahlili yaptılar hormonlarda yükselme oldu demiştim askeri hastanedeki tahliller yanlışmış hiç korkma dedi gayet iyisin dedi pek önemsememişler askeri hastanedekiler bir dahada hayatta güvenmem askeri hastaneye :) haftaya tekrar seni görmem gerek rahim duvarının kalınlığına bakıcam dedi tek ona bakılmamış dedi walla 1 hafta geçsin tekrar gidicem.
ben cumartesi istanbula tüp ebbek merkezine gidecektik aşılama için dedim yok daha gitmeyin seni bir daha göreyim ben yönlendircem dedi sevindim walla ya içim rahatladı yumurtalarımda küçülmüşşükürler olsun iştee bende böyle canım.sen naptın kaç gün var şimdi adetine
kader_naz senin rahim duvarının kalınlığına baktılarmı doktorlar?
sebep neymıs pekı??? bir acıklması yokmu????
inşallah hamile kalırız canım wallahi ya artık çok istiyorum o istemediğim zamanlar aklıma geldikçe sinir olmaya başladım keşke isteseymişim ama yoktu işte istek(
hadi bitir şu klomeninide bana güzellll çok güzel haber ver sabırsızlıkla senin 1 hafta geçirmeni beklicem yumoşlarında iyilerdir inşallahh bu arada biz daha çalışmalara başlamadık :)) benimde kritik günlerin haftaya başlıyor :)) hadi bakalım :))
aynen benden sonra ewlenenler çocukları bak çocukları diyorum büyüttüler bile bende daha 1 tane bile yok allahım sağlıklı sıhatli versinde inşallahhh . olcak olcak hissediyorum canım allahım bizide sevindircekkk inşallah
evet her ay mutlaka hormonlarıma ve rahm duvarna bakıyolar ama adetliyken ölçüyolar,vücut kendini hamilelge hazırladığından dolayı kalınlaşırmış,zaten ince olursa bebek tutunamıyomuş
ama duvarın kalınlığı adetlii dönemde ölçülmüyormuş bugün ben adetliyim diye doktorum ölçemedi olmuyo dedi o yüzden haftaya çağırdı ölçmek için
bilmiyorum artık,ben ankarada kadın hastalıkları ve doğum hastanesne gdyorum orda adetliyken bakıyolar,bide hapla yapılan asılamayı önemsemiyolar pek,iğneli olanı daha cok önemsiyolar,pekte memnun değilim ama detaylı inceledikleri icin gdiyorum
her doktorun tedavisi değişik demekki hakkımızda hayırlısı olsun artık ama sen yinede o ölçme işlemini bi araştır çünkü dün bana doktor üzerine basa basa adetli olmaz dedi hatta ölçmeye çalıştı ama olmadı eğerki memnun değilsen araştır iyi doktor olan birinin muayenehanesine git ben dün iyiki gitmişim pek hastaneye güvenme.
aşılama hakkında çok bişey bilmiyorum iğne dediğin şu göbek kerarından kendileri atıyor hastalar o sanırım komşum biraz anlatmıştı işte herkez bişeyler anlatıyor doktorlarında tedavisi değişik her doktor aynı şeyi yapmıyor işte oda hastanın durumuna göre demekki anlamıyorum
dedim ya çok doktor değiştirdim,artık doktor hastane hicbisey görmek istemiyorum,bu hafta 2 arkadasımın hamile oldugunu ögrendım,biraz önce başka arkadasımın hamile olduğunu öğrendim,artık beklentim kalmadı aşılamadanda bian önce tüp bebek yaptırmak istiyorum
anladım canım moralin çok bozulmuş belli şimdi takma desem kafana aşılamayla olur desem bende takıyorum zaten ne diyeyim bilemedim şimdi allah yardımcın olsun.ama yinede çok fazla üzülme sağlığımızdan olcaz iyice allah korusun
bencede cok takmamak gerek ama ınsan taktımı takyorornek;BEN!!!! bu olaylardan dolayı ağır bır depresyon gecrdım oyle boyle değil çok cıddııı ... 2 ay ol duzelelii :) antıdepresanlar falan filannnn bırde bırde 45 kılodan 39 a dustum allaha sukur atlattım tk sebep cocuk... aslında cok sanlsıyım cunku artık hersey normalmıs ama zor seyler allah sabrını versın pes etmemek gerek bende sureklı hamıle haberı alıyorum ve o an neler hissettğimi sadce siz anlayabılırsınız ...sabır kızlarr sabır
bende yumurtlama sorunu var ama hapla gayet güzel oluşuyo,spermlerde iyi,anlamadık,doktorda çok umutluydu,zaten aşılamayla hamilelik oranı %15 ile %25 arasıymış,
fatoşgulcüm yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?