Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ameliyat öncesi değerlerimiz:

toplam sperm sayısı:50 milyondu.
ileri hız:%0
yavş hareketli:%19
morfoloji%1

Ameliyattan 5 ay sonra ise:

Toplam sperm:39,200,000
İleri hızlı%12
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

İleri hız hep sıfırdı.
inşallah daha iyi olacak.

proxedplus evicap ve omega3 kullandık 3 ay kadar

bende özelde yaptırdım ilk asılamamı,spermi baska bi merkezde yıkadılar,2 yumurtam vardı doktor ikiz bile olabilir dedi ama sperm snuclarını görünce şoka uğradım,ondan sonra öğrendik bizde varikoseli,o 15 günlük süreç çok zor ya,aklında sürekli,ne güzel sende sorun yokmuş,bende pco var mtlaka tedavi görmem gerek

Kızlar bugün eşim'i dr götürdüm ve değerler çok düşmüş ama siz yinede bir tüp bebek merkezinde yaptırın yine değerler aynı çıkarsa hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçin dedi

esra nerde yaptırdınızki?
zaten mutlaka tüp bebek merkezi olan hastanelerde yaptırılımalı onlar bu konuda daha tecrübeliler.
çokmu düşmüş nasıl sonuç

canım ameliyat öncesi değerler aynı bizim de morfoloji %1 toplam sperm50milyon ileri hız 0 bizim ameliyat bu ayın sonunda.umarım düzelir.morfoloji değişmemiş acaba onun zararı olur mu ki???

canım ameliyat öncesi değerler aynı bizim de morfoloji %1 toplam sperm50milyon ileri hız 0 bizim ameliyat bu ayın sonunda.umarım düzelir.morfoloji değişmemiş acaba onun zararı olur mu ki???

bizim ameliyat öncesi 2 yıllık süreçte ileri hareket hep sıfırdı 5 test yaptırdık ilk ke arttı demekki hareketi çok etkiliyormuş.
%1 morfolojiyle hamile kalan çok insan oldu ama hareket önemli şükür oda arttı bizde.
ve sayı tabiki sayı ne kdr yüksek olursa o %1 lik sayıda o kadar artacaktır.
inşallah şifa buluruz hepimiz.

esra nerde yaptırdınızki?
zaten mutlaka tüp bebek merkezi olan hastanelerde yaptırılımalı onlar bu konuda daha tecrübeliler.
çokmu düşmüş nasıl sonuç

Testi özel bir hastanede yaptırdık ama biyokimya uzmanı yaptığı için dr kabuletmedi daha detaylı test ıştedi ameliyat öncesi 19milyon du sayı şimdi ise 2milyon ml'de hareket işe %55 iken %45 oldu lökosıt yükseldi

arkadaşlarım yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım henüz kalp atışlarını duymadan, ama sizlere de bir nebze umut olmak istiyorum
biz de üç ay önce olduk ameliyat
eşimin 7 milyon sperm yüzde 40 civarı hareket ve yuzde 3 morfolojiydi
şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim :)
keseyi gördük çok şükür henüz kalp atışını duymadık, inşallah onu d aduyarız.Dualarını bekliyorum..
ümidimizi kaybetmeyelim bize üroloji doktoru ameliyattan çok büyük beklentiniz olmasın tüp bebek tedavisi çareniz demişti ve ocak ayı için gün almıştık..
lütfen umutlu olalım.. bu arada yaptıklarımız da yazayım.. bir baharatcı amcamıza gidip bir karısım hazırlattık.Ankarada olan varsa adresini veririm.. ben onun çok faydası olduguna inanıyorum.. sonra amelıyattan sonra prooxeede başladık günde yarım klomen ve bır endol.. bir de zinc tablet..
İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarıma alırız sağlıcakla...

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun bebişiniz sağlıkla doğsun,inşallah o günleri biz de görürüz :) bu bahsettiğin ilaçları doktorunuz ameliyattan hemen sonra mı başlattı? bizim de 3 ay doldu henüz bir gelişme yok neyse ki spermler düzelmiş acaba bize neden ilaç vermedi doktor yaa..

sağol canım
inşallah dileen herkes bu mutlulugu yasar
bıze amelıyatı yapan doktor bır klomen bır trental yazdı ama ben kaan aydos hocayla mailleştim o da yarım klomen treantal almayın endol alın dedı..onu uyguladık zaten bı daha gıtmedık doktora

zinc i de baharatcı abımız tavsıye ettı..

henuz tahlıl yaptırmadık, yakın zamand ayaptıracagız bakalım ne olmuş

Gözünüz aydın allah tamamına erdirsin darısı bizlere artık

slm karkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.benim de eşimde varikosel var sperm sayısı 48 milyon ama ileri hızlı sadece %1.ameliyat demiş bugün doktor.kendim de geçen sene dış gebelikten ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı.dün rahim filmi çektirdim.perşembe günü alıcam sonucu.offf ya hayatta anne olamam heralde(((

Henüz çok gençsin ben de 21

sen bendende gencsın ama yasadıklarımz genc'E yaslıya bakmıyor :) bana hep derlerkı aaaa daha cok gencsın bukadar acele etme olurr bebeğin aslında bunu dıyenler nekadr gerıkafalı boş boş bekleseydım olur dıye dr gtmesydım hiçbir sorunu asamazdım... bırseylere nekafar erken balarsan okadar ıyı

ayyyyyy super bır haber allahm yaa gercekten cok sewındım suan benım esımde amlyt olalı 4 ay olcak bende sabırsızlıkla beklıyorum ... ve suan yazyı okurken okadar heycanladım kı bunu anlatamam allah sağlıkla kucğna almayı nasp etsın ınsallahhh bızde dua ett ;:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…