ewet doğruu bende asılma dendım ama olmadı hemde bende birsey yokken esımın spermlerde yavaslılık vardı bosu bosuna asılma yapldı bana harcadğım parayamı yanarım ... yoksa piskolojık olarak yasadıklarımamı??? aylar sonra esımde varıkosel olduğunu oğrendık amlyt oldu suan hersey beklenın uzerınde allaha cok sukur ... asılamada o 15 gun beklıyorsun ya sonuc almak ıcın o benı mahfettı ıste dr banada cok umutlu konustu olur olur sende bı problem yok dedı .. ama alll sana kocaman bırrr - NEGATİF sonuc !!!
24 :) ahh ahhhh daha ufacık defecik yaştaaa ...
Kızlaar çarşamba günü ikinci aşılamam yapılcak,dua edin banaa
canım ameliyat öncesi değerler aynı bizim de morfoloji %1 toplam sperm50milyon ileri hız 0 bizim ameliyat bu ayın sonunda.umarım düzelir.morfoloji değişmemiş acaba onun zararı olur mu ki???Ameliyat öncesi değerlerimiz:
toplam sperm sayısı:50 milyondu.
ileri hız:%0
yavş hareketli:%19
morfoloji%1
Ameliyattan 5 ay sonra ise:
Toplam sperm:39,200,000
İleri hızlı%12
Yavaş hareketli%20
Morfoloji%1
İleri hız hep sıfırdı.
inşallah daha iyi olacak.
proxedplus evicap ve omega3 kullandık 3 ay kadar
canım ameliyat öncesi değerler aynı bizim de morfoloji %1 toplam sperm50milyon ileri hız 0 bizim ameliyat bu ayın sonunda.umarım düzelir.morfoloji değişmemiş acaba onun zararı olur mu ki???
Hayırlısı ile inşallah bu sefer tutar canım
esra nerde yaptırdınızki?
zaten mutlaka tüp bebek merkezi olan hastanelerde yaptırılımalı onlar bu konuda daha tecrübeliler.
çokmu düşmüş nasıl sonuç
saol canım,inşallah tutar,2 yumurtam varmış,biri braz fazla büyümüş ama
arkadaşlarım yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım henüz kalp atışlarını duymadan, ama sizlere de bir nebze umut olmak istiyorum
biz de üç ay önce olduk ameliyat
eşimin 7 milyon sperm yüzde 40 civarı hareket ve yuzde 3 morfolojiydi
şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim :)
keseyi gördük çok şükürhenüz kalp atışını duymadık, inşallah onu d aduyarız.Dualarını bekliyorum..
ümidimizi kaybetmeyelim bize üroloji doktoru ameliyattan çok büyük beklentiniz olmasın tüp bebek tedavisi çareniz demişti ve ocak ayı için gün almıştık..
lütfen umutlu olalım.. bu arada yaptıklarımız da yazayım.. bir baharatcı amcamıza gidip bir karısım hazırlattık.Ankarada olan varsa adresini veririm.. ben onun çok faydası olduguna inanıyorum.. sonra amelıyattan sonra prooxeede başladık günde yarım klomen ve bır endol.. bir de zinc tablet..
İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarıma alırız sağlıcakla...
sağol canım
inşallah dileen herkes bu mutlulugu yasar
bıze amelıyatı yapan doktor bır klomen bır trental yazdı ama ben kaan aydos hocayla mailleştim o da yarım klomen treantal almayın endol alın dedı..onu uyguladık zaten bı daha gıtmedık doktora
zinc i de baharatcı abımız tavsıye ettı..
henuz tahlıl yaptırmadık, yakın zamand ayaptıracagız bakalım ne olmuş
Kaç mm.miş inşallah çok tutar
Henüz çok gençsin ben de 21
arkadaşlarım yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım henüz kalp atışlarını duymadan, ama sizlere de bir nebze umut olmak istiyorum
biz de üç ay önce olduk ameliyat
eşimin 7 milyon sperm yüzde 40 civarı hareket ve yuzde 3 morfolojiydi
şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim :)
keseyi gördük çok şükürhenüz kalp atışını duymadık, inşallah onu d aduyarız.Dualarını bekliyorum..
ümidimizi kaybetmeyelim bize üroloji doktoru ameliyattan çok büyük beklentiniz olmasın tüp bebek tedavisi çareniz demişti ve ocak ayı için gün almıştık..
lütfen umutlu olalım.. bu arada yaptıklarımız da yazayım.. bir baharatcı amcamıza gidip bir karısım hazırlattık.Ankarada olan varsa adresini veririm.. ben onun çok faydası olduguna inanıyorum.. sonra amelıyattan sonra prooxeede başladık günde yarım klomen ve bır endol.. bir de zinc tablet..
İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarıma alırız sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?