slm herkese.biz dün varikosel ameliyatı olduk.keçiboynuzu kürüne hemen başlamalı mıyım yoksa biraz beklemeli miyim???
merhaba kızlar... sonunda ben de hamileyim:) eşim şubat ayında çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu yaklaşık 1 sene sonra bebek haberimizi aldık çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... listeniz hala devam ediyorsa yazabilirsiniz karşısına doğum 7 eylül kısmetse:)
merhaba kızlar... sonunda ben de hamileyim:) eşim şubat ayında çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu yaklaşık 1 sene sonra bebek haberimizi aldık çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... listeniz hala devam ediyorsa yazabilirsiniz karşısına doğum 7 eylül kısmetse:)
eşimde varikosel varmış, çok kötü durumdayım, hamile kalanlar varmış ama ya olmazsa diye içim içimi yiyoru napıcaz biz (((( 22 milyon1ccdeki sayı, total 55 milyon, bunlar iyi mi sizce? eşlerinizinki nasıldı, hareketllikler düşük sanırım,sorun orda, hızlı ileri yüzde 10 yavaş ileri yüzde27 yerinde yüzde 29, hareketsiz yüzde 34... bu durumda olup da hamile kalan var mı arkadaşlar ?????
şimdiden teşekkürler
eşin hemen ameliyatını olsun Allahın izniyle sizin uzun sürmez değerleriniz maşallah ii durumda bizim ileri hareket sıfırdı amel. 5 ay sonra anca %12 olabildi.
çok üzme kendini
baslla baslaa canım zararı yok faydası var... hiç bekleme bence bızde buyuk gelsmler oldu ...
çok teşekkür ederim hem cevabıız hem moraliniz için... sperm sayısı iyi sadece bizde, o da önemli değil fazla,sperm kaliteli olmadıkça bir işe yaramıyor, hareketlilik zayıf ve yapısı bozuk... siz nasıl yükselttiniz,kürlerle mi ?
kizlar benimde esime varikosel teshisi koyuldu.bundan 4-5 ay once bir dusuk yapmistim 20 haftalikti.sonra tekrar bebek yapmak istedigimizde esimin agrilari basladi.bugun doktor varikosel deyince cok uzulduk.ama sperm testi falan istemedi.cocuk yapabilirsiniz dedi.ama ben korkuyorum.egeryine hamile kalirsam bebegim saglikli olurmu?yada spermlerinkalitesizliginden dolayi yine dusuk yapma olasiligim yada sagliksiz bebek sahibi olmaolasiligim varmi?nolur bana bi yol gosterin.siz daha tecrubelisiniz.cevabinizi bekliyorum.
lutfen bilginizz varsa bana da bilgi verebilirmisiniz acilll
merhaba canım. doktorunuzun sperm tahlili istememesi çok tuhafıma gitti açıkçası. yani varikosel teşhisi koyup sperm tahlili istemeyip nasıl çocuk yapabilirsiniz diyebiliyor ki ki siz daha önceden düşük yapmışsınız.
düşüğün nedeni tabi ki bir çok faktöre bağlı olabilir ama spermlerin yapısı (morfoloji) çok sağlıklı değilse döllenme olsa da düşükle sonuçlanabiliyor deniyor.
benim eşim 4,5 ay önce ameliyat oldu. ameliyat öncesi doktor varikosel teşhisi koydu ve eğer çocuk istiyorsanız öncelikle sperm ve ultrason sonuçlarınıza bakalım dedi. sayı gayet iyi ama hız ve morfoloji sorunu çıktı. ameliyattan sonra hepsinde düzelme gerçekleşti. şimdi ağrıları ara ara olabiliyor ama 6.ayın sonunu bekliyoruz.
bence çocuk için eşinizin öncelikle sperm testi ve varikoselinin kaçıncı derece olduğunu anlamak için ultrasona girmesi gerekiyor. ondan sonra zaten ameliyat gerekiyorsa ameliyat yapılır. herşey gönlünüzce olur umarım...
Canım bugün tüp merkezinden eşim'in test sonucunu aldım ve malesef ml 2.7milyon çıktı tüp'e geçmemiz şart oldu çok üzüldüm çok hayel kırıklığına uğradım eşim'e de fark ettirmemeye çalışıyorum sadece siz beni anlarsınız
merhaba
bizde mayıs 2011den beri bebek istiyoruz.Ama 8.ay da bitince sperm testi yaptırdık.Sayı:36 milyon
ileri hareketli % 40 ,morfoloji %4 çıktı.Ayrıca çit tarafı varikoselde varmış.Zaman kaybetmek istemedik ve 2ocak pazartesi günü ameliyatı yaptırdık.Bugün 5.inci günümüz yani.Ancak eşimn testislende şişme var,sizlerin eşlerinizde de oldu mu
Doktror arginmax men aldırdı.3 ay sonra testi yeniliycez.İnşallah iyi sonuçlar alırız.
Ben evicap içiriyordum eşime,ameliyattan öncede keçi boynuzu kürüne başlamıştık.Ama şimdi içmiyor testislerinin şişmesini onlara bağlyorrr puffffffffffffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?