Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay ne kadar güzel ya Allah bağışlasın evladını inşallah. inşallah canım bizlerinde olacak ama zamanı var işte. evet arkadaşın değerleri güzel hızda düzelirse sorun kalmayacak inşallah bence içsin ilaç en azından ilaç içsin ne bileyim vitaminler falan iyi olurçinko evikap falan

valla eşim o kadar sabit fikirlidir ki doktor içmeyin dedi ya hayatta içmez artık. ne yapalım bizde zaten mayıs ayını bekleyeceğz tekrar test için.
bu arada canım yeni konu nasıl açılıyor? ben beceremedim. moral bozukluğunda mı bilmiyorum ( çünkü ben dışımdan gülsem mutlu olmaya çalışsam bile vücudum rahatsızlanır,bir yerden bastırdığım seyler çıkar yani) 3 veya 4 haftadır sabahları inanılmaz yorgun kalkıyorum,hatta kalkamıyorum.
sanki bütün gece sabaha kadar yürümüşüm gibi bacaklarımda kollarımda bir halsizlik.eşime kahvaltı hazırlayamıyorum,onu uğurlayamıyorum düşün :/ nedeni ne olabilir acaba,vitamin eksikliği falan mı?

Merhaba arkadaşım;
ginseng macunu ve arı sütü-bal-poleni sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı alsın ama
asla metal kaşık kullanmayın.Tahta kaşık ya da plastik kullanın.
Tribulus hapı hiç kulanmadık ama benzerlerini gün ortasında kullanıyor eşim.

valla söylediğin çok iyi oldu canım ben metal kaşıkla yediriyordum çok sağol

demir eksikliği olabilir bendede var demir eksikliği bu belirtiler oluyor birde bunlar hamilelik belirtileride olabilir tabi:) yeni konu açma hani foruma girerken üstlerde bir yerde yeni konu aç var tıklayıp mesajını yazabilirsin şöyle sıralaması forum/ erkek infertilitesi/yeni konu aç hemen başlıkların üstünde

ayy canımsın ya sağolll bende gelısme yok beklemdeyım işte bılyorsun hersey normalmıs yaa:) bekle beklee baska bırsey yok... sımdıde ankaradan kaan aydos hocayla gorusyorz esım ıcın spermler normal dedı ama sperm dna hasar testı ıstedı ona bakılsın bırde dedı sımdı onu yaptrcaz dr buna bağladı onda problem varsa oda ılaçla duzeltyormus sewındım ama olucak bılıyorum heycanla beklıyorum allah buyukur...bu arada bu konudan cok sıkıldım kafaya takk tak içime ata ata 2.depresyon basladı sıddetlı sekılde sınr krzı gecrdım bırden bıre suanda ilaç kullayorum dr once kafanı rahatlam dedı arada bı piskıytrye gidcm ıyı gelceğni dunuyorum...hersey normal olsa bıle senın sınır sıstemın cok calısyor hamıle kalamasın bu morelle dedı amannnnnnnnnnnnn hayrlısıolsunnn sende ınsallah guzel haberler verırsın ıykı varsınız ...

ilahi nevbaharcım hamilelik mi? Allah bilir yine ama mevcut durumumuzu biliyorsun.
hiç zannetmiyorum hem de hiç

öncelikle merhaba arkadaşım.yaşadıklarını okuyunca inan üzüldüm.yaşadıklarımızda yalnız değiliz,bizim gibi belki binlerce insan var.öncelikle böyle düşün ve rahatla.

çünkü şükretmen gereken o kadar çok seyin var ki bu konuda.bak bir problemimiz yok diyorsun.ne güzel :))
mesela benm eşimde sperm düşüklüğü bende de pko var.
siz ne çok şanslısınız.sakın kendini yıpratma.

gecen yaz AŞILAMA olduğumda haliyle inanılmaz stresliydim ve kendimi çok kasıyordum.doktorum böyle yapma dedi. STRES VÜCUTTA KORTİZON ETKİSİ YAPIYORMUŞ ve bir problem olmasa bile gebe kalmayı engelliyormuş.
biliyorum insanın elinde değil ama kontrol bizim elimizde olmalı.
acil şifalar arkadaşım :)

ilahi nevbaharcım hamilelik mi? Allah bilir yine ama mevcut durumumuzu biliyorsun.
hiç zannetmiyorum hem de hiç

:) yinede sen kendine dikkat et ağır falan kaldırma bir sperme bağlı herşey belkide koşup hedefe ulaşmıştır kimbilir.

uzun zamandır seni takip ediyorum arkadaşım hep spermlerde patlama olmuş diye yazıyordun :)bende tebessüm ediyordum. insan bazen kafayı yiyecek gibi oluyor değilmi düşün düşün ve yine düşün sonra ağlama nöbetleri sonra umut edip bir süre oyalanma hep senaryo aynı her ay kendini anne gibi hissetme malum olayı gördükten sonra bir sonraki ay çok yorucu çook Allah bize yardım etsin ne diyim

merhaba canım..
cnm bu sonuçları bizde ilk defa görüyoruz :) Rabbim hepimize göstersin inş..
hem böyle sonuçları hemde minicik bebişleri..
cevap 1 :)) sayı 11 - 20 milyon arası değişiyordu...
ameliyat olalı 9 ay oldu..son 2 aydır keçiboynuzunu düzeni olarak içirmeye çalıştım..
zeytinyağında incir yedi ve bol kuruyemiş...
ameliyattan 3 ay sonraki ölçümde hiç bir değişiklik yoktu
çünkü iltihaplanma olmuş..antibiyotik kullandı 15 gün..

maşallah canım
Böylesi sonuçlar bizlere de nasip olsun inşallah

cnm hareket için ne önerirsin ,duyduğun bildiğin bişeyler var mı ?havuç suyu deniyoruz şu an..

canım inan çok bir bilgim yok bu konuda.ama buradaki arkadaşlar keçiboynuzundan çok bahsediyorlar.ben denemeye kalktım eşim içmiyor maalesef
ama baya şifa bulan var.dene istersen canım.yapımı ve kullanımı çok basit,az masraflı hem

canım benim eşim de zorla içiyordu.sonradan konsantre meyve sularından aldık onunla karıştırıp içiyor tıpkı meyve suyu gibi oluyor tadı deneyin bence...fiyatı da uygun 1 litresi 1,5tl civarı 1 litreden 7 litre meyve suyu oluyor.yani 7 litrelik kürle kullanabiliyorsun.

canım günaydın, kızlar günaydın?
bahsetmiştime ben de eşim de doktora gidecektik.eşim için yeni bir üroloğa gittik, ve memnun kaldık çok şükür.önce şimdiye kadar ki olan testlerimize bakti ve değerler iyi dedi, hız için yavaş+ileri hareket toplamına baltı bizim % 7 ileri idi yaaa sadece ona takılmıyor.morfoloji biraz düşük ama o da düzelir dedi.ben de sorun yoktu ama benim doktorum benden kültür testi istemişti çünkü benim geçen aylarda çok şiddetli kasık ağrım olmuştu,ve test sonucunda enfeksiyon görüldü,doktorum bu çocuk sahibi olamamaya engel olabiliyor dedi,eşinle beraber 2 hafta antibiyotik içeceksiniz dedi ben sonrasında tekrardan test verdim çok şükür geçmişti.eşimin doktoruna bunu anlattık(çünkü eski doktoru önemsememişti) hemen eşimden kültür aldı,eşinde geçmiş olabilir ama senin vücudun o antibiyotiğe dirençli olabilir geçmemiş olabilir dedi.bu arada bu enfeksiyon hem ağrılara hem de spermin yapısına doğrudan etki edermiş.kadınlardaki etkisi de çocuk sahibi olamama ve kasıklarda ağrı v.b. şeyler yaparmış. bu enfeksiyonun sebebi de bizim için yapılan ameliyat. yani bu bakteri ameliyat sonrası ortaya çıkabilirmiş.yoksa neyseki varikosel ameliyatı gayet başarılı olmuş ve tekrar eden bir durum yok. şimdi eşimin sonuçlarını bekliyoruz.
hos_sada; canım sen aşılama yaptırmıştın yaa senin 21. gün progesteron hormonuna bakılmış mıydı, benim doktorum bir sonraki ay deneyelim istersen dedi, 21.gün gel hormonuna bakalım dedi. ama üroloğumuz şimdilik aşılama tüp kesinlikle gerek yok 6 ay daha bekleyelim dedi, kafam karıştı ben bu hormona baktırsam ama aşılama mesela daha sonradan yaptırsam tekrardan bu hormona bakılmasına gerek oluyor mu? bu arada ilaçsız bir şekilde 11. gün yumurtam 13mm idi, doktor biraz yavaş çatlayacak sanırım dedi.amannnn çok karışık işler bunlar yaaa. biraz karışık oldu kızlar kusura bakmayın.

kızlarr amelıyattan sonrakı ılk 3. ayımızın kontrolüne carsamba gunu gıdıyoruzz ınsallah artıslarımız olmustur benımde dun adet olmam gerekıyordu ama olmadım sureklı bır karın agrısı cekıyorum geldı gelecek cok gergınlık yaptı bende bu 1gunluk gecıkme ınsallah esımden guzel sonuclar alırız artısımız olmustur bırazda olsa

canım öncelikle sizinle ilgilenen kafanızda soru işareti bırakmayan bir doktorla karşılaştığınız için sizin adınınza çok sevindim
sende enfeksiyon geçmiş çok şükür. doktorun dediği gibi eşinde de enfeksiyon varsa spermi etkileyebiliyor hatta sperm testlerinde lökosit yazar ya işte o enfeksiyon demektir normalde lökosit kısmı 1 milyonun altında olması lazım. ama eşin antibiyotik kullandıysa bu bir müddet sperm değerlerinizde düşüklüğe sebep olabilir en azından antibiyotiğin vücuttaki etkisi geçene kadar.

progesteron hormonuna gelince yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir o hormon özellikle 21. gün çağırırlar bu hormona bakmak için çünkü 28 günde bir adet gören bir kadının 14. gün yumurtası çatlar ve yumurta çatladıktan bir hafta sonra bu hormona bakılır bu da 21. güne denk gelir. eğer ki bu hormon değeri 10 ve üzeri çıkarsa bu yumurtlama olduğuna işaretttir yani bu test takip altında olan kadınlarda her ay bakılabilecek bir testtir çünkü bizler her ay yumurtlayamayabiliriz bir aya bakarak diğer ay hakkında bilgi sahibi olunmaz.
aşılama olayında ise ben pek aşılama taraftarı olmayan biri olarak önce biraz doğal denemketen yanayım en azından bir kaç ay takip yaptırmak gerktiğini dşünüyorum bnece kadın doğumcun senden istemişken progesteronuna baktır böylece yumurtlama olup olmadığını da anlarsın hormon sonucunu götürdüğünde yumurtanın çatlayıp ççatlamadığını da görürsün böylece takibin yapılmış olur doktor aşılama derse de ben yuumrtam çatlamışken bu ay doğal denemek istiyorum şu anda maddi olarak aşılama mümkün değil dersin ve güzelce çalışırsın inşallah vesile olur doğal yoldan gelir bebişin.
doktoruna da bu arada maddi imkanın olmadığını bir kaç ay takiple doğal denemk istediğini olmazsa öyle aşılama istediğini söyle.
yoksa yapmaz takip. hemen aşılama derler o daha kolaylaına gidiyor ama maddi olarak mümkün değil şşu an için dersen bişi diyemez.

rast gele canım :)) en kısa zamanda güzel haberlerini duymak ümidiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…