uzun zamandır seni takip ediyorum arkadaşım hep spermlerde patlama olmuş diye yazıyordun :)bende tebessüm ediyordum. insan bazen kafayı yiyecek gibi oluyor değilmi düşün düşün ve yine düşün sonra ağlama nöbetleri sonra umut edip bir süre oyalanma hep senaryo aynı her ay kendini anne gibi hissetme malum olayı gördükten sonra bir sonraki ay çok yorucu çook Allah bize yardım etsin ne diyim
(( bu değerler ameliyat öncesi canım.bu gün sonuçlar çıktı varikoselden sonra 4 ay sonra.
arkadaşlar genel anlamda bi şey farketmemiş.toplam sayı: 4 milyon 400
tam değerleri gece yazacağım.moralim cok bozuk kızlar çok ..........
ne olacak bilmiyorum(( cevap yazın ne olur
evet canım edirnedeyim şimdiburdan yazıyorum sizlere.
hayırlı sonuçlar alınız inşallah canım.bu arada utanarak sizlere bir sey sormak istiyorum
benim eşimde ameliyat öncesi bol lökasit (iltihap ) vardı.
geçen testte 5-6 lökasit olmuş yani azalmış ama ama hala var.
benim her halvetten sonraki gün kasıklarım inanılmaz ağrıyor.acaba bunun sebebi bu iltihap mıdır? eğer öyleyse bu iltihap da gebeliğe engel diye duymuştum benm de doktora gidip bununla alakalı ilaç falan kullanmam gerekiyor mu????
o zaman çok iyi. zaten istenen min. 15-20 milyon sayı oluyor. sizde yüksek çıkmış. benim eşimde 6 ay oldu ameliyat olalı. bizde de sayıda hiç problem yoktu:) morfoloji oranımız düşük beklemediyiz.
canım ınsallah kısa surede morfolojıde duzelır sızın ben esıme takvıye vıtamınler kullanıyorum doktorumuz dewam onlara bırakmayın dedı 6 aydan sonra beklenen bır duummus bızımkı ama erken cewap verdı cok sukur ınsallah sııznde kısa surede duzelır
çok sağol canım. inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. eşimde arı sütü+polen+bal karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı sabah akşam birer kaşık. bir de hemen hemen her akşam havuç+portakal suyu karışımı içiyor.
Mart'in 9'unda yani tam 2hafta sonra tekrar test yaptırıcaz ve bu sonuca göre tedavide karar alicaz inşallah değerler çıkmıştır da tüp bebeğe gerek kalmaz
Fatmagul canım daha sakin ol bol bol dua et ve allaha sığın inan ki o zaman ruhsal sorunlar yaşamazsin birde her dr güven olmaz önce sen kendi dr'un olucaksin sonra bir kaç dr gidip hangisi sana güven verirse onda karar kılmalisin ve sonra başka dr'a gitmeyerek bir dr kontrolünde olmalısın nacizane fikrim
günaydınnn kızlarrr az önce doktorumuz ıle gorustum esım dun test yaptırmıstı en son amelıyat oncesı 8 mılyon olan sayımız suanda 48 mılyona cıkmıs doktorumuz bıle coook guzel boyle bı artıs dedı 3 ayda bukadar cok artıs az gorulur dedı bu amelıytaın basarılı gectıgının ıfadesıdır dedı cok mutlu oldum bende tekrar dusus olurmu dedım cunku ılk 3 aylardakı artıslar daha sonra dusus oluyormus dıye duymustum doktorumuz evet en son 8 mılyon ıken suandakı testınızde 10-12 mılyon cıksaydı dusus olabılırdı tekrar dedı ama bu sekılde cıddı artıslarda dusus soz konusu olmaz dedı toplam 6 ayınızı doldurduktan sonra tekrar bır test yapıcaz dedı buardaa gebelık olabılır olmayadabılır cunku haftaya cekılıcek olan ulrtasonda damarların ıyılesme surecı var dedı 84 gunde damarlar ıyılesıyormus 6 aydan sonra allahın ıznıyle olur gebelık dedı :) ayy cok karısık ve uzun yazdım kusura bakmayın heyecanımdan :)
Maşallah sizlereo zaman çok iyi. zaten istenen min. 15-20 milyon sayı oluyor. sizde yüksek çıkmış. benim eşimde 6 ay oldu ameliyat olalı. bizde de sayıda hiç problem yoktu:) morfoloji oranımız düşük beklemediyiz.
tesekkur ederım zaten bende burya yazarak rahatlıyorum sukredıyorum betrın beterı var ama bazen okadar bunalıyorum kı gozum bırsey gormuyor ... bunu yenmek ıstyorum tam kafamdan atyorum bıyerden patlak veryor :)
canım çok sevindim inan senin adına çok güzel bir yükseliş maaşallah darısı başımıza inşalah buradaki tüm arkadaşlalrımın:)))
artık güzel haberi bekliyoruz en yakın zamanda inşallah.. üç ayda çok iyi bir sonuç keşke bizim de o kadar olabilse..
bir ay oldu ameliyat olalı iki ay sonra test vereceğimiz günü bende bekliyorum sabırsızlıkla...
merhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandıkama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...[/QUOTEeşimle 10 yıllık evlıyız evlılıgımızın 7. senesınde doktora gıttık bende sorun yok eşimde ne sperm ne hareket hersey sıfır doktorumuzun dedıgı tek şey hıc ugrasmayın gıdın tüp bebek bı ıhtımal deneyız ama zor dedı o hastaneden cıktık aglaya aglaya 1 hafta gectı baska yere baska doktora gıttık yıne tahlıl yıne aynı sonuc ama bu doktorumuz dırek tup bebek demedı bı varıkosel amelıyatı deneyelım cok az varıkosel var dedı bızde hemen dedık amelıyat oldu 1 yıl bekleyın dedı bız 2 yıl bekledık olmadı ılaclar kacı boynuzları bugday suları neler neler kı artık tamam bıttı dedık olmuycak durumda yok tüp bebek yapmak ıcın bıraktık iş hayatımıza döndük artık bebek ıstemıyor calısmak daha iyi işlere gecmek ıstıyorduk kı oylede oldu eşim guzel bı şirkete gectı bende tam gecıyordumkı senede 3 5 jere gecıken adetım yıne gecıktı hep umutla gıderdım doktora negatıfle yıkılır dönerdım yıne aynı ama yınede gıdeyım bı adet getırıcı alayım dıye yagmutlu bı havada cıktım eşim benımle gelmedı bıle bılıyo pskolojım artık bıtmıs tartısma olur dıye gelmedı gıttı doktora dedım arada oluyo kasık ve bacak agrım var adet getırıcı alsamda rahatlasam dur bı test yapalım emın olalım dedı yok doktorum bosverın 10 senedır hıc olmadı zor bızım yapma bosa harcama malzemenı dedım ama dınlemedı yaptı aaaaaaaaa bide ne cıksınnnnn 2 CIZGI HAYIRLI OLSUN DEMEZMİ yıgıldım yalan dedım ınanmadım doktorum sarıldı beraber bagıra bagıra agladık yarım saat falan herkez noluyo dıye bırbırıne bakıyo bagırıyorum guluyorum kahkayla ve aglıyorum konusamıyorum anlatamıyorum şimdi 8 hafta bıtıyo heycanım cok buyuk ALLAH COK BUYUK cok dua ettım ne yaparsanız yapın once dua edin yaradandan isteyın :)
eşimde sol tarafta varikosel vardı. sperm sayısı cok düşüktü. 2 kere tüp bebek denedik. tutmadı. en son gittiğimiz doktor varikosel ameliyatı şart dedi. sol tarftan ameliyat oldu.4 gün önce. doktorumuz 15 gün sonra ovitrelle diye bir iğneyi hafta 1 kez 4 hhafta vurulmasını istedi. yumurtalıkları uyarmak için. eşimin son sperm testi:
sayı: 100 bin
toplam sayı: 300 bin
hareketlilik:%20
ileri hareketlilik: % 10
sizce spermdeğerlerinde doğal yolla hamile kalmam için yeterli iyileşme olur mu?
eşimde sol tarafta varikosel vardı. sperm sayısı cok düşüktü. 2 kere tüp bebek denedik. tutmadı. en son gittiğimiz doktor varikosel ameliyatı şart dedi. sol tarftan ameliyat oldu.4 gün önce. doktorumuz 15 gün sonra ovitrelle diye bir iğneyi hafta 1 kez 4 hhafta vurulmasını istedi. yumurtalıkları uyarmak için. eşimin son sperm testi:
sayı: 100 bin
toplam sayı: 300 bin
hareketlilik:%20
ileri hareketlilik: % 10
sizce spermdeğerlerinde doğal yolla hamile kalmam için yeterli iyileşme olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?