Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ewet canım ne patlamaymıs ama :) en sonunda benım beynımı patlattı :)benım hıssettıklerımı yazmıssın zaten ne dıyım kı bılmıyorum sadce sabır ve bekleee ...

zaten ne geldıyse basıma bu drlardan geldıı bırı dıyorkı super değerler olur...iğerı dıyorkı beklemeyın ıstyorsanız tup bebek yapın ... bır diğerı dıyor kı ne tupu yasıznz genc hersey normal bekleyın benı delı edyorlar artık ... tamamen san işte spermler cok dusuk spermle hamle kalıyolar ama cok yuksek spermle hamle kalınmıyor benım gıbıı allahtan sabır ıstyorum gerckten ınsan ne yapcağnı bılmıyor bıyerden patlyorsun.1 haftadr ıyıyım bende oda ilaçlardan hiçbirsey dusunmuyorum sureklı uyuyorum ...dr'da cok onmlı guvenılır bır dr gerek baksana bana ilk asılamamda olumsuz sonuc aldım okdar para harcadık onamı ağlasam olumsuz oldu onamı ondan sonra depresyonn gcerdım ben gecrmyımde kım gcrsın ...delı olcam ya dr bana demedıkı esın bır urolga gtsın direk sperm testı ıstedı asılma yaptı ...bız 7 ay sonra oğrendık kı esımde varıkosel varmıs hemen amlyt oldu allaha sukur sonuclar ıyı... dr artık beklyın olur gozunuz aydın dedııı aradan 8 ay gectı nerdeyse beklıyoruzzzz.....

bence dr gozuksen ıyı olur neden dersen bende iltahap vardı yumurtalıkta yanı esımede gecmıs tam o sıradada esmın sperm testı vermsı gerkyorsu teste cıktı dr esınden gecmıs hemen antıbıyotık kullan dedı ...

o zaman çok iyi. zaten istenen min. 15-20 milyon sayı oluyor. sizde yüksek çıkmış. benim eşimde 6 ay oldu ameliyat olalı. bizde de sayıda hiç problem yoktu:) morfoloji oranımız düşük beklemediyiz.

canım ınsallah kısa surede morfolojıde duzelır sızın ben esıme takvıye vıtamınler kullanıyorum doktorumuz dewam onlara bırakmayın dedı 6 aydan sonra beklenen bır duummus bızımkı ama erken cewap verdı cok sukur ınsallah sııznde kısa surede duzelır

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

çok sağol canım. inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. eşimde arı sütü+polen+bal karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı sabah akşam birer kaşık. bir de hemen hemen her akşam havuç+portakal suyu karışımı içiyor.

Mart'in 9'unda yani tam 2hafta sonra tekrar test yaptırıcaz ve bu sonuca göre tedavide karar alicaz inşallah değerler çıkmıştır da tüp bebeğe gerek kalmaz
Fatmagul canım daha sakin ol bol bol dua et ve allaha sığın inan ki o zaman ruhsal sorunlar yaşamazsin birde her dr güven olmaz önce sen kendi dr'un olucaksin sonra bir kaç dr gidip hangisi sana güven verirse onda karar kılmalisin ve sonra başka dr'a gitmeyerek bir dr kontrolünde olmalısın nacizane fikrim

kecıboynzuunu baya uuzun sure bızde yaptık canım amelıyat oncesınde baslamıstık ama suanda ıcmıyor esım doktorumuzda evıcap kullandııgmız ıcın cok gerklı degıl ıkısde e vıtamını dedı havuc suyuda ıctı esım ama sonra bıraktı onuda sadece vıtamınlerı kullandık canım aynı sekıldede dewam edıcez ınsallah kısa zamanda duzelır hepımızın eslerı

hayrlısı olsun canımm..ben beklıom bakalım bu arada suan dr'um yok ... kendı kendıme yanı :) opuldun cANIMMM ...

senin adına nasıl mutlu oldum anlatamam En yakın zamanda hayırlı haberlerini alacağız demek ki,buradan bu sonuç çıkıyor . gercekten sayı inanılmaz artmış,harika.bol bol şükret canım benim

o zaman çok iyi. zaten istenen min. 15-20 milyon sayı oluyor. sizde yüksek çıkmış. benim eşimde 6 ay oldu ameliyat olalı. bizde de sayıda hiç problem yoktu:) morfoloji oranımız düşük beklemediyiz.
Maşallah sizlere
İnşallah bizim de 3 ay sonra yapacağımız test de sonuçlarımız bizi mutlu eder.
ümitle ve dua ile beklemekteyiz

tesekkur ederım zaten bende burya yazarak rahatlıyorum sukredıyorum betrın beterı var ama bazen okadar bunalıyorum kı gozum bırsey gormuyor ... bunu yenmek ıstyorum tam kafamdan atyorum bıyerden patlak veryor :)

evet inan tahmin etmek güç değil.ortada bir sıkıntı var çünkü.her ne kadar sabretmemiz ve kendimizi teskin etmemiz gerekse de gördüğümüz ve duyduğumuz bir şeyle hemen tekrar eskisi gibi oluyoruz. bu bazen bir bebek patiği veya tanıdıklarımızın bir doğum haberi olabiliyor en basitinden.
ama olsun... biz yalnız değiliz ve elbet bu kadar sabrın,bu kadar duanın ve böylesi halis bir duyguya olan hasretimiz sonuçsuz kalmayacaktır Rabbim katında. çünkü biz ondan olmayacak bir sey istemiyoruz ki.onun katından hemen herkese verdiği bir nimeti istiyoruz :)
Bizlere şah damarımızdan daha yakın olduğunu kendi söyleyen yüce allah değil mi? o halde açılan elleri,gözyaşları ile edilen duaları duymaz mı hiç :) yeter ki biz isyana düşmeyelim kardeşim.gönlünü ferah tut :80:

canım çok sevindim inan senin adına çok güzel bir yükseliş maaşallah darısı başımıza inşalah buradaki tüm arkadaşlalrımın:)))
artık güzel haberi bekliyoruz en yakın zamanda inşallah.. üç ayda çok iyi bir sonuç keşke bizim de o kadar olabilse..
bir ay oldu ameliyat olalı iki ay sonra test vereceğimiz günü bende bekliyorum sabırsızlıkla...

inşallah canım sıızınde guzel artıslarınız olmustur bızde bukadar beklemıyorduk doktorumuzda sasırdı hatta cok ıyı bakmıssın esıne dedı :) vıtamınlerınde mutlaka destegı vardır cnm ama amelıyatımızda basarılı gecmıs cok sevındım ınankı hamıle kalmıs kadar oldum bugun ınsallah hepımızın bebıslerı gelsın kısa zamanda kucaklarımıza cnım

bu arada şöle sölim 2 buçuk senelik evliyim yaşım 23 .. biz hiç bi tedavi görmedik doktora gittik 3 ay önce eşimde çift traflı varikosel vardı sayı 6 milyon ileri hız %14 idi ve ameliyat olması gerekiyodu.. ama eşim fazla yanaşmadı ameliyata sadece EVİCAP kullandı 2 ay boyunca tam üçüncü kutuya başlamıştı ... bendede yumurtlama sorunu vardı adetlerim düzensizdi 1 ay 2-3 ay geçtigi bile oluyordu test yapıyodum tek çizgiyle karşılaşıyodum henüz bende tedaviye tam olarak başlamamıştım ...sonra adetim 2ay geçti ve eczaneye gidip adet söktürücü alcaktım eltim dediki sen yinede bi test al bak bakalım allahdan ümit kesilmez dedi sonra neyse yarın oldu işe gittim ögle paydosunda annemin yanına geldim.. test aldım çift çizgi çıktı inanamadım sonra bu işte bi yanlışlık olması lazım bizim çocugumuzun olması şansı çok azdı doktorlar öle söylemişti tüp bebek yaptırmayı bile düşünmüştük sonra ikinci testi yaptık gene o çift çizgiyi gördüm hastaneye gittim hemen kan testi yaptılar 8 haftakık hamileymişim doktorlar birazdaha geç kalsaydın cinsiyetiyle birlikte örenicektin bebegini dedi güldük neyse sonra ulturasondan bakıldı 6 haftalık 3 günlük çıktı şükürler olsunki keseyide gördük kalp atışınıda duyduk gayet saglıklı ve iyimiş kurban oldugum rabbim verdimi veriyo hiç canınızı sıkmayın nolur kalbinizi ferah tutun inş... hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız rabbimden tek dilegim bu.. :) bu arada hamileligimi cuma günü ögrendim daha yeni yani

eşimde sol tarafta varikosel vardı. sperm sayısı cok düşüktü. 2 kere tüp bebek denedik. tutmadı. en son gittiğimiz doktor varikosel ameliyatı şart dedi. sol tarftan ameliyat oldu.4 gün önce. doktorumuz 15 gün sonra ovitrelle diye bir iğneyi hafta 1 kez 4 hhafta vurulmasını istedi. yumurtalıkları uyarmak için. eşimin son sperm testi:

sayı: 100 bin
toplam sayı: 300 bin
hareketlilik:%20
ileri hareketlilik: % 10

sizce spermdeğerlerinde doğal yolla hamile kalmam için yeterli iyileşme olur mu?

geçmiş olsun canım Allah şifa versin ileri hareketinizi fena değil ama sayı düşük en az 20 milyon olması gerekiyor ileri hareket yüzde25 yerinde hareket yüzde 25 olmalı tabi bunlar standart değerler bunlardan az olursa tutmayacak veya fazla olursa tutacak diye birşey yok rabbim nasip ederse 1 spermlede olur Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

hamile arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz Allah hayırlı bir şekilde doğumlarınıda nasip etsin inşallah bizlere umut olmak için zaman ayırıp yazdığınız içinde ayrıca sağolun

selam canım benımde esım 3 ay once amelıyat oldu ve gecen hafta ılk doktor kontorlune gıttık test yapıldı ve ınanılmaz bır yukselme oldugunu gorduk benım eesımde cıft taraflı ve acık ameliyat oldu en son amelıyat oncesı sayımız 8 mılyon ıdı suanda tam 48 mılyon canım buda super dıyor doktorlar cunku esımın varıkoselı cok genıs ve ılerı derecedeydı bu ıyılesme ancak 6 ay 1 yıl arasında beklıyorduk kısa surede bukadar guzel olması ınna cok umutlandırdı benıde morel oldu esıme uyguladııgm kurler ve takvıye desteklerde mutlaka faydası vardır ama amelıyatında basarı oranı cok onemlı hıc sıkma canını mutlkaa yukselır allahın ıznıyle guzel sonuclar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…