Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah güzel haberlerini ben de bekliyorum sabırsızlıkla biliyorsun... bizim henüz bir ay doldu ameliyat sonrası..
canım gecikmen inşallah güzel haberdendir diye ümit ediyorum seni de ümitlendirmek istemem ama belki de bebiş vardır rabbim hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah..
biliyorsun hamilelik belirtileri adet belirtileri ile çok benzer olurmuş ben hiç yaşamadım ama:)))
eğer ki bebiş varsa o adetin hiç gelmesin emi:))) ama eğer ki bişi yoksa biran evvel gelsin çünkü o duyguyu çok iyi bilirim düzenli adet olamayan birisi olarak. üç aydır adetimin gelmesini dört gözle bekliyorum inan çünkü adet olamamk da çok kötü bazen düzenli adetin bile ne büyük bir nimet olduğunu anlıyabiliyorum bugün 48. günüm ve ben dört gözle yine adet bekliyorum...

kecıboynuzunun cok faydası oldguunu bılıyorum canım esımde hareket sorunu yok ama artmıstı sayı ıle bırlıkte

cnm yaklaşık 2 aydır keçiboynuzu kullanıyorduk.testte sayı iyi çıkınca onu bıraktık havuç suyuna geçtik..
bnm eşim içiyor hiç sesi çıkmıyo çok şükür

canım inşallah diyorum tüm kalbimle seninle beraber de hamile kalmayı çok isterim inan. aralık anneleri ya da ocak annelri topiğinde beraber olmak isterim seninle:))) ne güzel sizde başlamışsınız takviyelere benim eşim arada mızıkçılık yapıyo:)) biraz erken başlamadık mı daha damarlar kendini toparlamadı bile üç ay sonra başlasak deyip duruyo ama ben onu hiç dinlemiyorum dolduruyorum ağzını:)) ama benim okulda olduğum saatlerde özellikle tüm gün okulda olduğum günlerde biraz aksatıyoruz kendi kendine içmek gibi bir alışkanlığı yok maalesef biz de hemen hemen sizin kullandıklarınızı kulanıyoruz sadece proxeed yerine muadili arginmax kullaıyoruz ama bir iki ay sonra bende proxeede geçebilrim şimdilik imkanlar müsait değil canım sende her gün bir havuç yedir muhakkak eşine biliyorsun hareket için şart..
bende kendim çin pek bişi yapmıyorum benim adet düzensziliğim var üç aydır önce onu halletmem lazım birde bu adetimden sonra rahim filmi çektireceğim inşalalh...

ınsallah canım benim pek umudum yok ama allah büyük tabı bellide olmazz cok gerıldım bugun dokunsan aglıyacak gıbıyım benım aslında hıc duzensız olmazdı adetlerım gecen ay bı 2 gun gecıktı ama strese baglıydı kayınvalıdem raahtsızdı bu ayda boyle gecıkınce bılemıyorum valla ınsallah guzel haberler verırım sızlere oncelıkle esımın degerlerı duzelsın ınsallah. sende kısa surede olursun adet canım bu sıkıntı cok fecı cunku

canım benim kusura bakma biraz gec cevap verebildim .
benim doktorum aşılama sonrasında böyle bir sey istemedi.zaten çok memnun değildim,ilgisizdi bir de özel hastahanede o kadar para veriyorduk ama ilgisizliğini görünce değiştirdim canım.
evet biraz karışık ve her kadının yumurtlama ve çatlama dönemleri birbirnden farklı.
sabret canım ve doktorundan memnunsan güveniyorsan dediğini yap derim.
çünkü doktor değiştirmek de tedaviyi kötü yönde etkiliyor.her seye bastna başlıyor gibi oluyorsun

merhaba canım,inşallah hayırlı haberlerle alırsınız test sonuçlarını eline :)
bize de moral olursun.haberlerini bekliyoruz.

merhaba canım,inşallah hayırlı haberlerle alırsınız test sonuçlarını eline :)
bize de moral olursun.haberlerini bekliyoruz.

ınsalah cnm benım kırmızılar geldı zaten bu ayda bısey yok bende :;( ınsallah esımın degerler yukselmıstır de kafam raahatlar bırazz

merhaba canım, o kadar güzel anlatmışsın ki cevabın için çok çok teşekkürler.gerçekten progesteronla ilgili kafamda soru işareti olan şeyler senin cevabınla son bulmuş oldu:)
canım lökosit demişsin yaa sperm tahlilinde çıkar diye.benim bahsettiğim o enfeksiyon değil, senin dediğin aynısını bu haftaki doktorumuza sordum bende, hani varsa zaten bu testlerde çıkar ama yok diye, o da hayır bu bahsettiğimiz farklı bir şey ve kültür testi sonucunda ortaya çıkar dedi.ben kadın doğumcumdan şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder,zaten onun sayesinde bu enfeksiyonun varlığından haberimiz oldu.ben şiddetli kasık ağrım var demiştim gittiğimde,bir de akıntım oluyor v.s.benim hormon testleri rahim filmime,kist var mı diye baktı herşey ok dedi,şimdi kültür testi yapıcam dedi,3 gün sonra sonucun aldım ve enfeksiyon vardı,doktorum dedi ki bu senden eşine ya da ondan sana geçmiş olabilir,beraber antibiyotik kullanmanız gerekiyor ama eşinden de kültür alınsın dedi.(çocuk sahibi olmaya engel olabiliyor demişti)2 hafta kullandık sonrasında benden alınan testte çıkmadı çok şükür.eşimin doktoruna bunu söylediğimizde önemsemedi başka doktora gittik o nedenle.ona sperm testtinde çıkmayan lökositi söylediğimde hayır kültür alacağız bu başka bir şey dedi ve eşimden kültür aldı,onunda sonucu bu perşembe öğreneceğiz.biz internetten araştırdık isimlerine göre,cerrahi müdehale sonucu ortaya çıkabiliyormuş,sperm değerlerini bozarmış,şiddetli ağrı yaparmış(eşimin en büyük sıkıntısı bu),kadında da çocuk sahibi olamama,kasık ağrıları v.b. şikayetler.ben 21. günü bu hormona baktırayım canım,sonrasında senin dediğini yapacağım, bir kaç ay takip edelim diyeyim.üroloğumuzda bekleyin dedi. yani bizim durum aşama aşama gidiyor gibi:) ama gerçekten iyi ve ilgili bir doktorla karşılaşmak büyük şans.
senin için de herşey yolunda gider inşallah canım ve bu zor süreç sonunda hepimiz mutlu oluruz.
cevap için tekrardan teşekkürler, gelişmeleri buraya yazacağım:)

yok canım biliyorum zaten yolda olacaktın sanırım, şu an edirne'de olman lazım:)
ben şimdilik doktorumdan memnunum çok şükür. sırayla sağolsun bütün herşeye bakıyor.ve sanırım eşim içinde iyi bir doktor bulduk:)
eşimin kültür sonucu çıksın onu bekliyoruz, ben 21. gün gidip baktıracağım bu hormona. ondan sonra da bir süre takipe aldıracağım kendimi. gelişmeleri yazarım canım.

evet canım edirnedeyim şimdi burdan yazıyorum sizlere.
hayırlı sonuçlar alınız inşallah canım.bu arada utanarak sizlere bir sey sormak istiyorum
benim eşimde ameliyat öncesi bol lökasit (iltihap ) vardı.
geçen testte 5-6 lökasit olmuş yani azalmış ama ama hala var.
benim her halvetten sonraki gün kasıklarım inanılmaz ağrıyor.acaba bunun sebebi bu iltihap mıdır? eğer öyleyse bu iltihap da gebeliğe engel diye duymuştum benm de doktora gidip bununla alakalı ilaç falan kullanmam gerekiyor mu????

valla canım sperm testinde lökosit varsa eşinin antibiyotik kullanması gerekiyor diye biliyorum.tabi 5-6 yazmışsın ne kadar olunca gerek duyuluyor buna bilemiyorum.ve bu lökosit sana bulaşabilecek türden ise evet senin de kullanman gerekir. doktoruna söyle benim gibi sana da bir kültür testi yapsın bence. muayane sırasında smear testi gibi bir şey alınıyor. 3-4 gün sonra sonuç belli oluyor.

merhaba canım öncelikle şunu söyliyim ilişki sonrası ve sırasında ağrı normal değil yara olabilir yada enfeksiyon bence hemen doktora gitmelisin

merhaba canım öncelikle şunu söyliyim ilişki sonrası ve sırasında ağrı normal değil yara olabilir yada enfeksiyon bence hemen doktora gitmelisin

:18: hadi ya :/
o zman en yakın zamanda benmde bir doktora görünmem gerek kızlar.bencede bu durum normal değil.

birliktelik sırasında bir problem yok da sonrasında sanki üşütmüşüm gibi kasıklarımda ağrı oluyor her seferinde.
bende emin olmak için kültür testi yapmayı düşünüyorum.nasıl yapılıyor bu test arkadaşlar? :44:

canım smear testi yaptırdın hiç bilmiyorum ama yaptırdıysan eğer onun gibi bir şey. alttan muayane ile bir tüpün içine sıvı mı ne bir şey alınıyor:) yani çok basit hissetmiyorsun bile. kendi kadın doğum doktorun alıyor testi.

günaydınnn kızlarrr az önce doktorumuz ıle gorustum esım dun test yaptırmıstı en son amelıyat oncesı 8 mılyon olan sayımız suanda 48 mılyona cıkmıs doktorumuz bıle coook guzel boyle bı artıs dedı 3 ayda bukadar cok artıs az gorulur dedı bu amelıytaın basarılı gectıgının ıfadesıdır dedı cok mutlu oldum bende tekrar dusus olurmu dedım cunku ılk 3 aylardakı artıslar daha sonra dusus oluyormus dıye duymustum doktorumuz evet en son 8 mılyon ıken suandakı testınızde 10-12 mılyon cıksaydı dusus olabılırdı tekrar dedı ama bu sekılde cıddı artıslarda dusus soz konusu olmaz dedı toplam 6 ayınızı doldurduktan sonra tekrar bır test yapıcaz dedı buardaa gebelık olabılır olmayadabılır cunku haftaya cekılıcek olan ulrtasonda damarların ıyılesme surecı var dedı 84 gunde damarlar ıyılesıyormus 6 aydan sonra allahın ıznıyle olur gebelık dedı :) ayy cok karısık ve uzun yazdım kusura bakmayın heyecanımdan :)

canım sevindim sizin adınıza. peki hareketlilik ve morfoloji değerlerinizde ne gibi bir değişiklik olmuş? maalesef bunlarda önemli biliyorsun.

canım sevindim sizin adınıza. peki hareketlilik ve morfoloji değerlerinizde ne gibi bir değişiklik olmuş? maalesef bunlarda önemli biliyorsun.

canım bızım morfolojide ve hareketlilikte sorunumuz yoktu ameliyat öncesi suandada doktorumuz herhangı bır durum yok dedı hareketlılık ve morfolojide cok şükür

canım bızım morfolojide ve hareketlilikte sorunumuz yoktu ameliyat öncesi suandada doktorumuz herhangı bır durum yok dedı hareketlılık ve morfolojide cok şükür

o zaman çok iyi. zaten istenen min. 15-20 milyon sayı oluyor. sizde yüksek çıkmış. benim eşimde 6 ay oldu ameliyat olalı. bizde de sayıda hiç problem yoktu:) morfoloji oranımız düşük beklemediyiz.

tesekkur ederım zaten bende burya yazarak rahatlıyorum sukredıyorum betrın beterı var ama bazen okadar bunalıyorum kı gozum bırsey gormuyor ... bunu yenmek ıstyorum tam kafamdan atyorum bıyerden patlak veryor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…