Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

senin adına nasıl mutlu oldum anlatamam En yakın zamanda hayırlı haberlerini alacağız demek ki,buradan bu sonuç çıkıyor . gercekten sayı inanılmaz artmış,harika.bol bol şükret canım benim

sağol canım etmezmıyım şükürler olsun rabbıme hamıle kalmıs kadar sevındım ınsanın psıkolojısı duzelıyor ınankı sımdı beklemedeyız doktormuz 2 yılıınızı tamamlayın dıyor kendı tavsıyesı agustosta 2 yıl olucak evlenelı ınsallah guzel haberler verırız burdan bırbırmızee :)

aa ne tesadüf bizimde ağustosta 2 yıl olacak.
8 ağustos..... :))))

slm kızlarrr yarın saat 15.00 de renkli doppler cekılcek ınsallah sperm sayımız gıbı buda güzel cıkar bunuda atlatırız stres yaptım sımdıden

gogi geldin mi nasıl sonucunuz siz bu dopleri niye çektiriyorsunuz ameliyat başarılı olmuş mu tıkanıklık geçmiş mi diye
ben ilk defa duydum da ameliyattan sonra dopler çekldiğini

Arkadaşlar biz de sperm hareket sayı ve morfoloji sorunu yaşıyoruz dr. hafif varikosel dedi trental, evicap ve quenzim q10 verdi ben bi de de keçi boynuzu kürünü yapıyorum yalnız aklıma takılan bişey var. Şimdi ilk yapışta 1 hafta boyunca sabah akşam içileceği için yarım litre su ile yapıyoruz ya, 1 haftadan sonra sadece akşam içileceği için o zaman ölçüyü yarıya mı indiriyoruz, yoksa yine tam ölçü yapıp yarısını ertesi güne mi saklıyoruz? Hani acaba bekleme süresince etkisi azalıyor mu diye aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

ben bir yerden bulmadım ama kendimce akşamları 1 bardak suya taze hazırlıyorum yani ölçüyü yarıya indirdim doğrusu nedir bilmiyorum ama

ben bir yerden bulmadım ama kendimce akşamları 1 bardak suya taze hazırlıyorum yani ölçüyü yarıya indirdim doğrusu nedir bilmiyorum ama

Çok teşekkürler cevabın için. Ben de şimdilik yarım ölçü yapıyorum yanlış bişi yapmamak için sormak istedim. Tekrar teşekkürler

canım çok sağol yazdıkların super geldıı :)allah gonlumze gore versın en kısa zmanda hayrlısyla ınsallahh ...

hayrlı olsun allah sağlıkla kucağna almak nasp etsınn ...

kızlar sıze yazmak istedım.... bugun piskıyatrı randevum vardı aslında kontrol :) bugun cok ıyıyıydım allah'A sukur dr dedı kı senı super gordum 'SANKI SİHİRLİ BİR DEYNEK DOKUNMUS DEDI'guldum :) gunlerdr ıyı değildım ... ağla ağlaaaaa uyku yok yemek yok delircektım hergun dua ettım ben bu bunalımdan kurtulmak ıstyorum dıye acaba neden cocuk olmuyor?acaba dr mu ıyı değil? ya olursa duserse?falan filann .... hergun bunları dusundum ama tamamen ıstem dısı dusundum sımdıde guluyorum :)olucak bılıyorum neden uzuldum bılmıyorum cuknku ortada sorun kalmadı allaha sukurler olsun kı ... artık dıyorum kı zamanı var herseyın yaa SABIRR :)

ne güzel CANIM :)) seni böyle görmek ne güzel..

selam kızlar bugunku renkli doppler cekımımızıde allaha şükür cok guzel olarak atlattık esımın ıyılesmesıne sperm sayılarının artıslarına bıle doktor cok sasırdı çok şükür kızlar hıcbır sorun cıkmadı bugun doktorumuz bebek ıcın herhangı bır sorun yok ancak psıkolojık olarak lütfen kendınızı rahatlatın psıkolojık oalrak en cok etkılenen hormon sex hormonlarıdır dedı eğer sürekli düşünmesseniz kafanızı yormassanız emın olun kendılgınden gelıcek bebklerınız dedı cok mutlu oldum kızlar okadar rahatladımkı anlatamam mutlulugumu paylasmak ıstedım sızlerlede :)

gogi canım çok sevindim çok güzel bir haber bu:)))
doplerde tıkanıklık ortadan kalkmış mı ameliyat başarılı geçniş mi diye bakıldı canım en ilk defa duyuyorum da ameliyat sonrası çekilmesini...

çok iyi etmişsin bizlere de ümit oldun hem.çok sevindim canım allah daim eylesin.geriye bir tek bebek haberini vermen kaldı
o da yakındır inşallah.

evet canım amelıyat oncesındede cekılmıstı nerde nekadar varıkosel oldugunu gormustuk sımdıde amelıyat basarılı olmusmu damarların genıslıgı ortadan kalkmısmı dıye bakıldı çoook şükür hıcbırsey kalmamıs hatta cok hızlı ıyılesmıs esım sperm degerlerındende bu anlasılıyor dedı doktor gercekten cok mutlu oldum sımdı sıra psıkoljık olarak kafadan atmaya geldı :) ınsallah onuda yaptıkmı gelıcek bebıs cnım

çok iyi etmişsin bizlere de ümit oldun hem.çok sevindim canım allah daim eylesin.geriye bir tek bebek haberini vermen kaldı
o da yakındır inşallah.

çok sağol canım ınsallah en kısa zamanda gelsın hepımızın bebıslerı ama ınankı bu haberler bana hamıle kalmısım kadar sevınc verdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…