Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oooooooooo supersın :) desene sende bendensın bu cok doğru canımcım sanırsam benımkı suan piskoljk olarak olmuyor:)cunku hersey super masallah dıyımde nazar değmesın :)))))bizede bekleyın dedıler beklıoz iştee ... senın adına cok sewındım hayrlısı olur ınsalahh

:))) tesekkur ederım canım sızındemı esın amelıyat oldu ne kadar oldu olalı ya en zoru bu aslında bısey olsa ılac kullanılıyor gecıyor tedavıye cewap verıyor falan ama bu psıkolojık olay gercekten cok kotu ya heran aklında heran dusunuyorsun bırlıkte olurken bıle :)) ınsallah kısa zamanda konuverır göbüşlere bebısler canımmm

7 haftalık hamileyim ama yinede mutlu olamıyorum bebegimin heran kalbi durcak die çok korkuyorum 2 buçuk yıldan sonra geldi melegim eşimdede bendede sorun vardı süpriz oldu bebegim bize ama rahat edemiyom bi türlü burda okudum çogu kişininde bebeklerinin kalbi durmuş hiç bir sebeb yokken ya beninde olursa die düşünmekten beynim yoruldu bebegime adepte olamıyorum nolur bişi söyleyin( (

haklısın arkadaşım ben daha hamile bile kalamamışken ya kalırsamda kalbiatmaz sa diye endişe ediyorum bazen saçmalık işte ama eğer kalp atışlarını duyduysan ki duymuşsun 3 ayının dolmasınada pek az kalmış(3 aya kadar riskli biliyorsun) bence hiç ama hiç sıkıntı etme hamileliğinin tadını çıkar. şu an senin bebeğin en sağlam yumurta ve spermden oluşuyor öyle düşün eğer kalitesiz olsa şimdiye kadar Allah korusun bişey olurdu bence hiç sıkıntı etmene gerek yok 3 ayın dolunca daha rahat edersin zaten eğer çok sıkıntı ediyorsan sık kontrole git alp atışlarını duyarak rahatlarsın....

canım benım bebgın saglıkla kavusucak annesıne annesıde ona buna emın ol ve lutfen bebegını etkıleme senın herhalınden etkılenıyor o bılıyorsunkı sen uuzulunce oda uzuluyor neden kotu seyler gelıyo aklına hep guzel dusun hep kavustugun anı dusun canım hersey guzel olsun bebıs saglıkla gelsın kucagına lütfen bebegınıde kendınıde uzme..bızlerede dua et lutfen :)

İyi fikirleriniz düşünceleriniz tsk ederim arkadaşlar bende icimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım ya bide 2 buçuk aradan sonra süpriz bi şekilde qeldiya elimden kayar qider die çok korkuyorum sonuçta eşim ameliyat olmadı ben tedawiye başlamadım onun icin endişe duyuyorum allahım inş sizlerede nasip eder bu qüsel duyguyu dualarım hep sizinle

mrh kızlar benim eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu tek taraflı bizde bekliyoruz doktorumuz hap tedavisi için sperm testi sonrası diyor .ameliyattan altı ay sonraymış bekliyoruz bakalım rabbim herkezin muradını versin inşallah.peki altı ay sonramı sperm testi istiyorlar bilen varmı doktordan doktora değiebiliyormu

selam cnm benımde esım 17 kasımda amelıyat oldu gecen hafta 3 ayı doldugu ıcın doktora gıttı once sperm testı ıstedı daha sonrada renklı doppler ıstedı ıkısıde cok sukur cok guzel cıktı amelıyattan 84 gun sonra spermler kendını toparlıyaılıyormus mın.3 ay sonra bakıyolar fakat 6.aydan sonra sperm testı daha cok dıkkate alınıyor 3.ayda dusuk cıkarsa endıse etme daha yenı yenı toparlıyor olabılır sperm ve damalar kendını bıze doktorumuz hıcbırhap vermedı hala dahada vermedı artıslar guzel oldugu ıcın ancak ben esıme bazı takvıyeler yaptım artık onların etkısylemı buadar cabuk ıyılestı artıs oldu bılemıyorum canım gecmıs olsun

ne güzel süprz yapmıs bebiş size canım keske hepımızın bır suprızı olsa demek o sıralar cok yogunlasmadın bebk olayına ve hormonların duzgun calısabıldı geldı bebıs bebegın senı bırakmıyacak buna emın ol sımsıkı tuttu senı canım sen bol bol dua et saglıkla al kucagına ınsa.kendını hıc uzme lutfen bu uzulmelerı uykusuz gecelerle odersın bedelını :)) dıkkat et kendıne canım

ya bazılarının 3. ayda düzeliyor ama bazılarının 6. ayda mesela biz bir heves 3.ayda gittik malesef değerler dahada kötüleşmişti. şimdi 6. ayı bekliyoruz ama moralimiz çok bozuldu tabi düzelmeyecek gibi geliyor.herşeyin hayırlısı bakalım

cnm 3. aydakı düşüs dahada kotu oldu demek olmuyor morelını bozma sadece amelıyatın vermıs oldugu hassaslkık haala dewam edıyor amelıyat etkısnı atmamıs oluyor en az 84 gunde yenılıyormus demek senın esının daha uzun surmustur toparlanması hıc uuzulme buna emın ol 6.ayda cok cok guzel gelıcek sonuclar amelıyatıda ıyı bır doktor yaptıysa hele aklın kalmasın canım duzelmıyecek gıbı gelmesın cnım hersey yoluna gırer

benim eşimde ameliyat olalı dolu dolu altı ayı geçti.
ilk 3 ayki sonucu şimdiye kadar ki en iyi sonucuydu.
ama altı aylık olanda değerler yine azaldı.
doktora göstereceğiz. kesin ilaç yazacak.
bekle bekle nereye kadar bilemiyoruz

biz dört ay sonra tekrar test yaptık ama ondada bir değişme yoktu o yüzden pek umutlu değilim ama desteğin için çok sağol canım inşallah yoluna girer

3 ayda yükselip altıncı ayda düştümü değerler

biz dört ay sonra tekrar test yaptık ama ondada bir değişme yoktu o yüzden pek umutlu değilim ama desteğin için çok sağol canım inşallah yoluna girer

amelıyatın basarısız oldugunu dusunuyorsanırz cnm mutlaka renklı doppler cektrıın orda amelıayt basarısı hemen ortaya cıkıyor varıkosele rastlanmazsa zaten basarılıdır beklemekten baska bısey yok ancak damarlarda halen daha denısleme var ıse amelıyattan kaynaklanıyordur umudunu kaybetme sadece sperm testınede baglı kalma derım

amelıyat oncesı ve ılk 3 ayda baktırdgınız sonuclar neydı canım?

doktor elle muayene etti sadece ve dediki varikosel kaybolmuş ama ben renkli doopler çektirmemesinden şüphelendim açıkçası

canımcvbın için teşekürler.ne gibi takviyeler yaptın keçiboynuzu falansa bende yapıyorum sürekli pekmezzide içiyor inşallah sperm testi güzel çıkar heyecanla bekliyoruz ..

merhaba arkadaşlar.. öncelikle alah herkese şifa versin... bi sorum olacak...

eşim varikosel ameliyatı olacak salı günü.. sitede yazan arkadaşlara bakıyorum sperm sayıları çok düşük ama maşallah çift çizgiyi görenler çok fazla...

eşimde sperm sayısı 130 milyon.. hareketlilik %10 idi sanırım.. 1,5 yıldır istiyoruz.. bi çok arkadaşa göre sayımız çok güzel... beni düşündüren ameliyat sonrası hareketlilik artarsa ümitlerimi arttırmalımıyım sizce yoksa bu kadar sayıya rağmen sebep başka bişey olabilir mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…