ne güzel CANIM :)) seni böyle görmek ne güzel..
selam kızlar bugunku renkli doppler cekımımızıde allaha şükür cok guzel olarak atlattık esımın ıyılesmesıne sperm sayılarının artıslarına bıle doktor cok sasırdı çok şükür kızlar hıcbır sorun cıkmadı bugun doktorumuz bebek ıcın herhangı bır sorun yok ancak psıkolojık olarak lütfen kendınızı rahatlatın psıkolojık oalrak en cok etkılenen hormon sex hormonlarıdır dedı eğer sürekli düşünmesseniz kafanızı yormassanız emın olun kendılgınden gelıcek bebklerınız dedı cok mutlu oldum kızlar okadar rahatladımkı anlatamam mutlulugumu paylasmak ıstedım sızlerlede :)
oooooooooo supersın :) desene sende bendensın bu cok doğru canımcım sanırsam benımkı suan piskoljk olarak olmuyor:)cunku hersey super masallah dıyımde nazar değmesın :)))))bizede bekleyın dedıler beklıoz iştee ... senın adına cok sewındım hayrlısı olur ınsalahh
7 haftalık hamileyim ama yinede mutlu olamıyorum bebegimin heran kalbi durcak die çok korkuyorum 2 buçuk yıldan sonra geldi melegim eşimdede bendede sorun vardı süpriz oldu bebegim bize ama rahat edemiyom bi türlü burda okudum çogu kişininde bebeklerinin kalbi durmuş hiç bir sebeb yokken ya beninde olursa die düşünmekten beynim yoruldu bebegime adepte olamıyorum nolur bişi söyleyin( (
7 haftalık hamileyim ama yinede mutlu olamıyorum bebegimin heran kalbi durcak die çok korkuyorum 2 buçuk yıldan sonra geldi melegim eşimdede bendede sorun vardı süpriz oldu bebegim bize ama rahat edemiyom bi türlü burda okudum çogu kişininde bebeklerinin kalbi durmuş hiç bir sebeb yokken ya beninde olursa die düşünmekten beynim yoruldu bebegime adepte olamıyorum nolur bişi söyleyin( (
canım benım bebgın saglıkla kavusucak annesıne annesıde ona buna emın ol ve lutfen bebegını etkıleme senın herhalınden etkılenıyor o bılıyorsunkı sen uuzulunce oda uzuluyor neden kotu seyler gelıyo aklına hep guzel dusun hep kavustugun anı dusun canım hersey guzel olsun bebıs saglıkla gelsın kucagına lütfen bebegınıde kendınıde uzme..bızlerede dua et lutfen :)
mrh kızlar benim eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu tek taraflı bizde bekliyoruz doktorumuz hap tedavisi için sperm testi sonrası diyor .ameliyattan altı ay sonraymış bekliyoruz bakalım rabbim herkezin muradını versin inşallah.peki altı ay sonramı sperm testi istiyorlar bilen varmı doktordan doktora değiebiliyormu
İyi fikirleriniz düşünceleriniz tsk ederim arkadaşlar bende icimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım ya bide 2 buçuk aradan sonra süpriz bi şekilde qeldiya elimden kayar qider die çok korkuyorum sonuçta eşim ameliyat olmadı ben tedawiye başlamadım onun icin endişe duyuyorumallahım inş sizlerede nasip eder bu qüsel duyguyu dualarım hep sizinle
mrh kızlar benim eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu tek taraflı bizde bekliyoruz doktorumuz hap tedavisi için sperm testi sonrası diyor .ameliyattan altı ay sonraymış bekliyoruz bakalım rabbim herkezin muradını versin inşallah.peki altı ay sonramı sperm testi istiyorlar bilen varmı doktordan doktora değiebiliyormu
ya bazılarının 3. ayda düzeliyor ama bazılarının 6. ayda mesela biz bir heves 3.ayda gittik malesef değerler dahada kötüleşmişti. şimdi 6. ayı bekliyoruz ama moralimiz çok bozuldu tabi düzelmeyecek gibi geliyor.herşeyin hayırlısı bakalım
cnm 3. aydakı düşüs dahada kotu oldu demek olmuyor morelını bozma sadece amelıyatın vermıs oldugu hassaslkık haala dewam edıyor amelıyat etkısnı atmamıs oluyor en az 84 gunde yenılıyormus demek senın esının daha uzun surmustur toparlanması hıc uuzulme buna emın ol 6.ayda cok cok guzel gelıcek sonuclar amelıyatıda ıyı bır doktor yaptıysa hele aklın kalmasın canım duzelmıyecek gıbı gelmesın cnım hersey yoluna gırer
benim eşimde ameliyat olalı dolu dolu altı ayı geçti.
ilk 3 ayki sonucu şimdiye kadar ki en iyi sonucuydu.
ama altı aylık olanda değerler yine azaldı.
doktora göstereceğiz. kesin ilaç yazacak.
bekle bekle nereye kadar bilemiyoruz
biz dört ay sonra tekrar test yaptık ama ondada bir değişme yoktu o yüzden pek umutlu değilim ama desteğin için çok sağol canım inşallah yoluna girer
benim eşimde ameliyat olalı dolu dolu altı ayı geçti.
ilk 3 ayki sonucu şimdiye kadar ki en iyi sonucuydu.
ama altı aylık olanda değerler yine azaldı.
doktora göstereceğiz. kesin ilaç yazacak.
bekle bekle nereye kadar bilemiyoruz
amelıyatın basarısız oldugunu dusunuyorsanırz cnm mutlaka renklı doppler cektrıın orda amelıayt basarısı hemen ortaya cıkıyor varıkosele rastlanmazsa zaten basarılıdır beklemekten baska bısey yok ancak damarlarda halen daha denısleme var ıse amelıyattan kaynaklanıyordur umudunu kaybetme sadece sperm testınede baglı kalma derım
selam cnm benımde esım 17 kasımda amelıyat oldu gecen hafta 3 ayı doldugu ıcın doktora gıttı once sperm testı ıstedı daha sonrada renklı doppler ıstedı ıkısıde cok sukur cok guzel cıktı amelıyattan 84 gun sonra spermler kendını toparlıyaılıyormus mın.3 ay sonra bakıyolar fakat 6.aydan sonra sperm testı daha cok dıkkate alınıyor 3.ayda dusuk cıkarsa endıse etme daha yenı yenı toparlıyor olabılır sperm ve damalar kendını bıze doktorumuz hıcbırhap vermedı hala dahada vermedı artıslar guzel oldugu ıcın ancak ben esıme bazı takvıyeler yaptım artık onların etkısylemı buadar cabuk ıyılestı artıs oldu bılemıyorum canım gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?