Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öncelikle geçmiş olsun değerleriniz çok güzel neden aşılama yaptırmadınız. tabi sende doktora gitmişsindir yani yumurta takibi hormon vs baktırdınmı ayrıca bu değerleriniz kruger testine göremi çünkü önemli olan kruger testi

bizim dr dan yana şansımız gülmedi... biri bişi dedi ötekisi apayrı bişi... bugün eşimin dr u aşılama düşünsek bile bize arikosel ameliyatını soracaklarını söylediler.. yani önce ameliyat sonra aşılama eğer gerek duyulursa ben rahim filmine karad çektirdim bende sorun yok çok şükür...

bu arada evet kruger kriterine göre...

evet doğru aslında varikosel olunca tutsa bile düşük oluyor Allah muhafaza sizde morfoloji nasıl

merhaba arkadaşlar bbenimde eşimin varikosel ameliyatı olması gerekiyor biz 2 aşılama ve 2 tüpbebek denedik basarısız olduk ( kimi drlar ameliyat olmalı eşin diyor kimiside gerek yok diyor napcamızı sasırdır sizler ne dersiniz olmalımı eşim. bir kac arkadasıda aynı problemleri vardı cocukları olmuyordu eşleri ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kalmıslar kısmet inş hersey degişir bizde güleriz (

kaçıncı derece varikosel ayrıc değerleriniz nasıl

bu arada şahsi fikrim eğer ameliyata gerek olmasaydı bu kadar başarısız deneme olmazdı diğer arkadaşada yazdım varikosel düşüklere sebep oluyor

sperm testleri 76 milyondu en son 2 senedir tamamen bıraktık biz dr işlerini çünkü devlette yaptırmıstık artık haklarımız bitti ve özele gitmemiz gerek suan içinde bu mümkün degil oyüzden bıraktık yani şimdiki degerler nedir bilmiyorum ama cok fazla yok diyor dr ama eger infertilite varsa ameliyat diyor

canım bak biz ameliyatı özelde 250liraya yaptırdık yani okadarda pahalı bir ameliyat değil ve eşim 1 haftada toparlandı yani bu kadar yani zor da değil. maddi manevi yıpranacağınıza ameliyat olun sonrada bekleyin derim ben

bu arada şahsi fikrim eğer ameliyata gerek olmasaydı bu kadar başarısız deneme olmazdı diğer arkadaşada yazdım varikosel düşüklere sebep oluyor

evet bizdee öle düşündük bukadar basarısızlıgın bir sebebi olmalı diye bakalım eşim aslında karar verdi gibi bişe olacak ama olduktan sonra kendiliginden hamile kalabilirimiyim bilmiyorum yoksa tekrar tüp bebek asamalarııı offf cok sıkıcı :)

evet bu değer... sizin morfolojide çok iyi bence ameliyattan sonra çok daha iyi olursunuz inşallah

bakalımm .....

sanırım benim anladığım kadarıyla sıkıntı hareketliliğin düşük olması(tabi allahın nasip edip etmemesi dışında)... bana da değerler normal geldi....

merhaba hanımlar benim eşim azoydu çifttaraflı varikosel ameliyatı oldu 4ay önce bu durumda gebelik şansım üzerinde fikri olan varmı

ama şu var tamam varikosel ameliyatı asla kesin sonuç vermez ama en azından tüp bebek denediğinizde sağlıklı embriyolar oluşabilir yani tüp bebeğin tutma şansı artar

bişey soracaktım... tüp bebek yada aşılama acılı bi süreç mi?? yumurtaların topyanması yada spermin kadına enjektesi ağrılı işlemler mi???

ben istanbuldayım gaziosmanpaşa tarafında siz hangi hastanede yaptırdınız veyaz bize tavsiye edebilceniz biyer varmı

bakalımm .....

sanırım benim anladığım kadarıyla sıkıntı hareketliliğin düşük olması(tabi allahın nasip edip etmemesi dışında)... bana da değerler normal geldi....

evet sizde sıkıntı hareketlilik bu arada arkadaşlar sakın sadece ameliyatla kalmayın ekstra kürler ilaçlar falan deneyin biz birşey kullanmadık dahada kötü oldu hoş şimdi kullanıyoruz ama Allah nasip etmezse yine olmazda inşallah hepimize nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…