Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben istanbuldayım gaziosmanpaşa tarafında siz hangi hastanede yaptırdınız veyaz bize tavsiye edebilceniz biyer varmı

siz daha şanslısınız biz diyarbakırda yaptırdık onu farklı topiklerde bulabilirsin

sizi de sorularımla yoruyorum ama.. kür dediğniz ne?? havuç suyu ve keçiboynuzu kürünü duydum ben denemedik ama... inşallah ameliyattan hemen sonra başlarız....

bişey soracaktım... tüp bebek yada aşılama acılı bi süreç mi?? yumurtaların topyanması yada spermin kadına enjektesi ağrılı işlemler mi???

aşılama ağrılı değil bildiğim kadarıyla onda yumurta toplanmıyor sadece hormon ilaçlarıyla geliştiriliyor. ama tüp bebekte yumurta toplama bir miktar ağrılı diye biliyorum

sizi de sorularımla yoruyorum ama.. kür dediğniz ne?? havuç suyu ve keçiboynuzu kürünü duydum ben denemedik ama... inşallah ameliyattan hemen sonra başlarız....

ne demek yani keçiboynuzu kürleri bazı macunlar(arı sütü bal polenli) evikap çinko proxeed gibi ilaçlar falan

bişey soracaktım... tüp bebek yada aşılama acılı bi süreç mi?? yumurtaların topyanması yada spermin kadına enjektesi ağrılı işlemler mi???

hyr acılı bir süreç degil . yumurta toplanmasında zaten narkoz veriyorlar bunu yapmak zorundalar cünkü dayanamazsınız ki onlar zaten direk bayıltıyorlar sormuyorlar bile :) buyüzden acı yok transfer olurkende cok zor degil iki dakka acısada kendinizi tutarsanız sorunsuz olur ama sakın kendinizi sıkmayın siz sıkdıkca rahim kasıyor ve işlem süreci uzuyor . benim mesela işlemlerim kötü gecti ilki nedeni ise rahim catımın dar olması idi dr inat etti illede tarnsfer olcak dedi ve beni cok aglatmıstı kanama felan olmnustu zaten tutması da o sartlarda imkansızdı kan geldi nasıl tuttusun aktı gitti ( ama ikincisinde asla dedim narkoz vermeden yapacaksanız tedaviyi kabul etmiyorum dedim dr tmm dedi ek ücret ödedik ve narkoz aldım hic bişe hissetmedim ne toplanırken nede transferde . ama oda tutmadı :) ne yapsan olmuycaksa olmuyor işe kısmet ara verdik 2 sened ir gitmiyoruz ama ameliyat olsun eşim birdaha deneriz sanırım en azında n ben menepoza girene kadar peşini bırakmıycam sonrasında neden bunu denemedim dememek icin olmuyorsada ölüm degil hayat devam ediyor

aşılama ağrılı değil bildiğim kadarıyla onda yumurta toplanmıyor sadece hormon ilaçlarıyla geliştiriliyor. ama tüp bebekte yumurta toplama bir miktar ağrılı diye biliyorum

ağrı eşiği kişiden kişiye değişir... dayanıklı biri sayılırım ama rahim filmi çektirirken 20 saniye kadar can alıp can verdim... korkuyorum artık bu tür işlemlerden....

evet ameliyat sonrası hemen başlayın bize doktorumuz sadece ameliyatın başarısını görmek için 3 ay bekletti ama değerler değişmedi

ağrı eşiği kişiden kişiye değişir... dayanıklı biri sayılırım ama rahim filmi çektirirken 20 saniye kadar can alıp can verdim... korkuyorum artık bu tür işlemlerden....

şimdi zaten ameliyat olduktan sonra 6 aya kadar bekleme süresi var ondan sonra değerler değişmezse bunları düşünürsün inşallah ta gerek kalmaz

evet ameliyat sonrası hemen başlayın bize doktorumuz sadece ameliyatın başarısını görmek için 3 ay bekletti ama değerler değişmedi

allah hepimize sabır versin... süreç sıkıntılı ama rabbimin vardır bildiği.. ben çıkıyorum eşimle ilgileneyim birazz salı ameliyat olacak çocuk gibi nazlanıyor paşam... vakit ayırdığınız için teşekkür ederim...

rica ederim çok geçmiş olsun

canım benim arkadaşımın eşide ameliyat oldu 6 ayı doldurduktan sonra aşılama tedavisine başvuracakları ay doktora gitmiş ler bide ne olsun arkadaşım hamileymiş.bizler tabiki hemen olsun istiyoruz ama rabbim biliyo .herkezin emeği boşa çıkmasın dileğimiz bu.moral en önemli faktör bence .öyle diyoruz ama tabi olmuyo bunu ne kadar yapabiliyoruz muamma..

ewet canımcım benımde esım amlyt oldu 8 ay oldu hersey normale döndu dort gozle beklıoz işte sabırsızlıkla :)aslında bosvermek gerek ama bız bunu yapamıyoruz

oncelıkle slm ... bende asılma denemstım cok can yakıcı değildı gayet normaldı ama tup bebek bıraz ağrılı dıye bılıyorum yumurta toplanması falan...ama asılmada zaten iğne kullanyorsun ondan sonra asılma yapılıyor ağrılı bır ıslem değil

sana katılıyorum bızımde 8 ay oldu malyt olalı 3 aydan sonra guzel sonuclar aldık :) hatta suan normalın uzrende hersey bende zaten bırsey yok yanı problem ama sanırsam piskolojık olarak olmuyor ben bunu cok taktım takmyorum dıyende yalan soyler cunku ınsanın beynını yıyor ama bazende bosveryorum halaa dort gozle beklıyorum

canım doppler ne demek daha henüz o aşamaya gelmedikfikirlere ihtiyacım var

3 ayda yükselip altıncı ayda düştümü değerler

evet canım aynen oldu. ilaç kullanmıştık bir süre belki de onun etkisi oldu bilemiyoruz. şimdi 1 aydır eşim keçiboynuzu pekmezi ve arı sütü bal polen karışımı içiyor.
bu hafta sonu da doktor randevumuz var. ameliyat başarılı değil mi diye başka bir doktora da gittik, o da ameliyat gayet başarılı dedi ama değerler olarak pek bir şey değişmedi.

amelıyat oncesı ve ılk 3 ayda baktırdgınız sonuclar neydı canım?

canım ameliyat öncesi 1 ml. de sayı 50 milyon ileri hareket %7yavaş hareket %35 morfoloji %1 idi. 3 ay sonrasında sayı 81 milyon, ileri har.%7, yavaş %42 morfoloji % 3 oldu. 6 ay sonrasında iki testimiz var , birinde antibiyotik kullanmıştı eşim o nedenle antibiyotik kullanımından 3-4 hafta sonra tekrardan yaptırdık emin olmak için. antibiyotik kullandığı zaman sayı 68 milyon, ileri har. %7 yavaş %47 morfoloji %2, en son ki testte ise sayı 55 milyon ileri hare. %6, yavaş har. % %39 morfoloji ise % 2.
yani 3. ay sonuçlarına göre azalma var. ameliyat başarılı diye başka doktora göründük (son testi o zaman daha yaptırmamıştık) ,doktor ameliyat gayet başarılı, değerlerde gayet iyi aşılama tüp denemenize şu an için gerek yok 6 ay daha bekleyin dedi ama nereye kadar. bu hafta sonu da kendi doktorumuz kesin ilaç yazar. zaten en başında bana 1 yıl vermeniz gerekiyor demişti tedavi için. ben çalışmıyor olsam kesin aşılam v.s. denemiştim. ama çalışıyorken bu işlerler ilgilenmek maalsesef izin almak anlamında çok zor. artık her ay acaba hamilemiyim diye düşünmekten de sıkıldım. kendimde her türlü testi yaptık, ama çok şükür bir şey çıkmadı. hepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah.

bence antibiyotiğin etkisidir düşmesi.inşallah değerlerimiz artar.banada çok zor geliyor beklemek her ay kendimde hamilelik belirtileri aramaktan paranoyak oldum bende okul bitince yaptıracam aşılama tüp artık ne varsa değerler artmazsa beklemenin anlamı yok çok sıkıldım çok

fatoşgül sana şöyle söyliyim bizim değerlerle hamilelik imkansızken yinede bu kadar umut edip her ay bekleyip stres yapıyoruz şimdi sizin değerler iyi diye sizde stres tavan yapıyordur o yüzdende sebep yokken hamile kalamıyorsun bu kadar kasma kendini lütfen rahat ol mutlu ol sakin ol hatta boşver bak o zaman nasılda olacak Allahın izniyle. burada okumuştum galiba stres vücutta kortizon etkisi yapıyormuş diye .böyle söylüyorum ama biliyorum insan kafasından atamıyor.bunu atmak ancak şu şekilde oluyor tamamen kafanı dağıtacak birşeye yönelmek varmı böyle bir imkanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…