fatoşgül sana şöyle söyliyim bizim değerlerle hamilelik imkansızken yinede bu kadar umut edip her ay bekleyip stres yapıyoruz şimdi sizin değerler iyi diye sizde stres tavan yapıyordur o yüzdende sebep yokken hamile kalamıyorsun bu kadar kasma kendini lütfen rahat ol mutlu ol sakin ol hatta boşver bak o zaman nasılda olacak Allahın izniyle. burada okumuştum galiba stres vücutta kortizon etkisi yapıyormuş diye .böyle söylüyorum ama biliyorum insan kafasından atamıyor.bunu atmak ancak şu şekilde oluyor tamamen kafanı dağıtacak birşeye yönelmek varmı böyle bir imkanın
aslında kurda gidiyorum giyim kursuna orası super ...kafam dağılıyordu ama son zamnlarda okadar beynıme yer etmıskı o bıle ıse yaramadı:)suandada iş basvurusu yaptım olursa calısmayı dusunuyorum artık cocuk olsun dıye ewde calısmlara dewam etmek ısteyorum :)
fatoşgül sana şöyle söyliyim bizim değerlerle hamilelik imkansızken yinede bu kadar umut edip her ay bekleyip stres yapıyoruz şimdi sizin değerler iyi diye sizde stres tavan yapıyordur o yüzdende sebep yokken hamile kalamıyorsun bu kadar kasma kendini lütfen rahat ol mutlu ol sakin ol hatta boşver bak o zaman nasılda olacak Allahın izniyle. burada okumuştum galiba stres vücutta kortizon etkisi yapıyormuş diye .böyle söylüyorum ama biliyorum insan kafasından atamıyor.bunu atmak ancak şu şekilde oluyor tamamen kafanı dağıtacak birşeye yönelmek varmı böyle bir imkanın
slm arkadaşlar, Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin,
arkadaşımında dediği gibi, stresin sonucunu en iyi şekilde gören biri olarak bende aynı şeyi tavsiye ediyorum; stres yapmayın! ! !
biliyorum çok zor, bende aynı yollardan geçtim, kürler, ilaçlar, ameliyatlar, aşılama tüp...derken tedaviyle ikizlerime hamile kaldım, değerler çok düşüktü ve sonuçlar kötüydü, sonucu gören doktor hiç beklemeyin gecikmeden hemen tüpbebek tedavisi dedi, bu şekilde normal yoldan çocuğunuz olması imkansız!!! birkaç doktorda aynı şeyi söyleyince hemen tedaviye başladık gecikmeyelim dedik, neyse sonuç güzeldi ikizlerim doğdu, yoğun tempo, yorucu günler, uykusuz geceler derken ikizlerim 5 aylıkken sezeryan sonrası kontrol için doktora gittim ve 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim büyük şok yaşadım hem bebeklerim çok küçüktü 3. bebek çok zor olacaktı hemde gittiğimiz doktorların tamamı aynı şeyi söylemişti "bu değerlerle bebeğinizin olması imkansız!!! "
işte bunun sonucunu tamamen strese bağlıyorum ben, bebeklerimiz doğdu, kafamız rahat, oyalanacak iki küçük misafir geldi eve ve bizim stres son bulunca 3. stres topuda çıktı geldi:)))
oyüzden bu işin en büyük sorunu stres arkadaşlar, olmuyo biliyorum çok zor ama bi nebzede olsa uzak durmaya çalışın inşallah ozaman sizinde bebişleriniz sırasıyla gelecektir.
3.stres topu ha maşallah onagerçekten inanılmaz ama.ben bir şey sorcam sana ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizi yazarmısın.benim eşimde olcak önümüzde ki hafta içi ameliyat.hatta keşke bu msj ı okyup ta eşi ameliyat olan herkes yazsa değerlerini.üşeniyom bütün sayfaları tek tek okumaya da
slm kızlar amelıyattan önceki ve sonraki değerlerı merak etmıssınız bende sızlerle paylasayım ozaman esımın ekım ayında sperm sayısı 8 mılyon ıdı 17 kasımda amelıyat oldu ve gecen hafta tekrar bakıldı 3. ayımız doldugu ıcın ınanılması guc ama sayımız 48 mıylona yukselmıstı 3 aylık donemde benımde esıme uygulaDIGIM vıtamınler ve kurler vardı onlarında mutlkaa etkısı olmustur dıye dusunuyorum renklı dopplerıde cekıldı amelıyatın basarı oranına bakıldı cok sukur oda tertemız cıktı varıkosele rastlanmadı amelıyat ıle ılgılı merak ettıgınız bırseyler varsa bıldıgım ve yasadıklarımdan paylasabılrıım herkese gecmıs olsun sımdıden
canım morfolojı ve ileri hızdaki değişiklikleri de yazar mısın?bu arada sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim.inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
eşi ameliyat olanlar nerde oldu eşiniz devlet hastanesimi özel hastane mi.birde mikro cerrahi yöntemi ile mi yapıldı ameliyatlar bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba
eşi ameliyat olanlar nerde oldu eşiniz devlet hastanesimi özel hastane mi.birde mikro cerrahi yöntemi ile mi yapıldı ameliyatlar bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba
sana katılıyorum bu dna hasar testı cok onemlıymıs suan bizde bır problem yok hersey ıyı ama dr yınede amlyt olalı 8 ay olmus birde dna hasar testı yaptrn dedı ama hala yaptrcaz:)bende beklemeyı dusunuyorum hayrlısı olucak bılıyorum biz uğrastıkça olcağı varsada olmuyor tek sebep bu suan bızıım içinarkadaslar değerlrınız duzelmesıne ragmen gebelık olmuyorsa
belı dna hasar yuzdesı fazladır
onun ıcın esınızın fsh ına baktırıp klomen kullanmanızın faydası olabılır
bızımde amelıyata 10 ay oldu ve klomene başlayalı 3 ay oldu
en aından ılerı hızlımız ve morfolojimiz yukseldı sayıda 3 aydan sonra başlayacakmıs artmaya
demekkı işe yarıo bı sekılde ama tabıkı sadece buda değil
sayının ıyı olmasıda ytmıo kalıtesını artırmaız gerekıyor
proxeed keçiboynuzu,e vıtamını l-argııne vs vs bı cok seyde kullanıyoruz
boşboş beklemeyın belı sperm ulaşıo ama dölleyemıodur
onun ıcınde sızın dna hasarını azaltmanzı laım antıoksıdan kullmalı esınız
herkse bol sans..
son olaak stres etmıım demekle bu basarılmıyor
bunu ancak kendınızı oyalayarak başarablırsınız
kıtap okuyun mesela cok gusel kıtaplar var
örneğin küçük mucizeler dükkanı,bir yumak mutluluk,aşkın gözyaşları 1,2,3 serılerı(mevlana felsefesını anlatır sakınleşıosunuz)
bıseyın olmasını bekleyerek olduramıosunuz maalesef ben 3 tup bebekle olduraamdım şimdi yaza kadar doğal denıyoruz
ama maelıyatın cok faydası oldu ve bu kez cok iibı merkezde denıcez hayırlısı hepımız ıcın...
ayy ınsallahh ınsallahhh dualar bızımle :)çok iyi yaparsın canım sen işe dalmışken birde bakarsınki hamilesindirinşallah
slm arkadaşlar, Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin,
arkadaşımında dediği gibi, stresin sonucunu en iyi şekilde gören biri olarak bende aynı şeyi tavsiye ediyorum; stres yapmayın! ! !
biliyorum çok zor, bende aynı yollardan geçtim, kürler, ilaçlar, ameliyatlar, aşılama tüp...derken tedaviyle ikizlerime hamile kaldım, değerler çok düşüktü ve sonuçlar kötüydü, sonucu gören doktor hiç beklemeyin gecikmeden hemen tüpbebek tedavisi dedi, bu şekilde normal yoldan çocuğunuz olması imkansız!!! birkaç doktorda aynı şeyi söyleyince hemen tedaviye başladık gecikmeyelim dedik, neyse sonuç güzeldi ikizlerim doğdu, yoğun tempo, yorucu günler, uykusuz geceler derken ikizlerim 5 aylıkken sezeryan sonrası kontrol için doktora gittim ve 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim büyük şok yaşadım hem bebeklerim çok küçüktü 3. bebek çok zor olacaktı hemde gittiğimiz doktorların tamamı aynı şeyi söylemişti "bu değerlerle bebeğinizin olması imkansız!!! "
işte bunun sonucunu tamamen strese bağlıyorum ben, bebeklerimiz doğdu, kafamız rahat, oyalanacak iki küçük misafir geldi eve ve bizim stres son bulunca 3. stres topuda çıktı geldi:)))
oyüzden bu işin en büyük sorunu stres arkadaşlar, olmuyo biliyorum çok zor ama bi nebzede olsa uzak durmaya çalışın inşallah ozaman sizinde bebişleriniz sırasıyla gelecektir.
slm canım benım esım bankacı ozelde oldu fakat bız amelıyat oncesınde 4 doktor gezdık hepsıde acık amelıyatı tavsıye ettı cunku mıkrocerrahıde sadece odaklanan nokta gorulebılır dedıler acık amelıyatta acıtıgmızda daha net ve genıs bır gozlem oluyor az varıkosel var dıye dusuınduklerımız hep daha cok cıkıyor dedı benım esım acık amelıyat oldu ve cok memnunuz degerlerımızde cok guzel artıs oldu mıkrocerrahıye gore tabıkıde 3-4 gun daha gec ıyılesıyor ama sonuc daha basarılı benım fıkrım acık olsun genel anestezı yapılmıyor zaten acıkdada belden asagısını uyusturuyolar onunda etkısını vucutttan kafeın atıyor bol bol nescafe kola ıcır amelıyattan sonra esıne hem bas agrısı olmaz hemde daha cabuk atar vucudundan cnm sımdıden gecmıs olsunn
benim eşim özelde oldu canım. micro cerrahi yöntemi ile, zaten artık hemen hemen her yer bu yöntem ile yapıyor.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.bizim sayı 2 milyon morfoloji 0-1 arası hız da % 11-12 şerde.bilmem bu değerler ne kadar değişir.ya da nırmal yolla olacak kadar değişir mi bilmem. benim pek umudum yok ama ALLAH bilir tabi ki...
oncelıkle senın adına çok sewındım boyle guzeş haberler duymak superr :) ama suda var kımse stres yapmak ıstemz mesela ben isteyerek yapmyorum beynım sureklı bebeğe odaklanmıs artık gece gunduz aklımda en son dedımkı allahım ben ne yapcam delircem akılmdan atmak ıstyorum atamyorum!!!suandada piskyatrye gidiyorum ben ilk aşılamamdan sonra buyuk hayel kırıklığı yasadım sonradan esımın varıkoseli olduğunu oğrendık ve suan hersey ıyı allah'A sukurler olsun kı ... ama sımdıde acaba neden olmuyor?ya olursa düşerse?ya olmazsa ?gibi sorular benı rahatsız etmeye basladı artık iyce bunalıma gırdım cunku esım cok ıstyor ben cok sıtyorum ailelerımz ıstyor ... sımdı beklemdeyızz allah buyktur tamamen piskoljk bılıyorum artık soz verdım dusunmuyorum ama bazende takma ddemek çok komık gelıyor:)ınsanın elınde olmuyor ...helede gerızekalı ve cok bılmıs daha doğrusu kendını bılmez cevremız varsa delirmek kaçınılmaz oluyor...
Canim umutsuz olma bizim de morfoloji 1 ileri hiz 0 ama ben duzelecegine inaniyorum 20 gun sonra testimiz var umutla bekliyorum.sonuclari mutlaka paylasirim.cok arastirma yaptim.gercekten varikosel problemi olanlarda duzelme oluyor.insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?