slm bende sohbetinize katılmak istiyorum benımde ılk ccugum sıkıntısız oldu ama ıkıncı hamılelıgım 2 sene sonra kalabıldım esımde varkosel vardı sperm sayısı yuzde 10 yuzde 20 dı amelıyat dendı oldu arkasına hemen hamıle kaldım sımdı 3 aylık bı kızım var
çok sevindim arkadaşım,hamile kaldıktan sonra burada paylaşılması kadar bizlere umut veren bir durum yok biliyorsun.
tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Lütfen bizler için de dua et olur mu.
Merhaba arkadaşlar .Daha öncede birkaç kez girmiştim foruma ,belki hatırlayan olur .Ama yinede kısaca özet geçeyim .
Geçen yıl mayıs ayından beri bebeğimiz olsun istiyoruz.
8 ay boyunca olmayınca eşim spermogram testi yaptırdı.Sayı 36 milyon ,morfoloji %4 ,ileri hareketli %40 çıktı.Moralimiz çok bozuldu.Hemen tüp yapalım diye düşündük ancak sonuçları üroloji doktoruna gösterdiğimizde aslında çok kötü olmadığını söyledi,normal yolla hamile kalabilirsin dedi.Ama eşimde çift taraflı varikosel vardı.Ameliyat önerdi.Ve eşim 2 ocak 2012 de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.
doktor ameliyatı iyikide yapmışız baya ileriymiş dedi. 3 ay sonra hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi.Eşime kullanması için gnc arginmax mens önerdi .Sabah akşam 1 er tane ,ve 3 ay boyunca kullan dedi.Bunun yanında evicap ta verdi.Keçiboynuzu pekmezini hergün yarım çay bardağı içsin dedi.
Dediklerinin hepsini yapıyoruz .Bu ay sonunda 3 ayımız biticek inşallah .Yeniden test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız.
Benim merak ettiğim içinizde gnc arginmax kullanıp faydaasını gören oldumu
canım çok sevndim senin adına.inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini.Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin liyoruz.inşallah.bizim de ameliyat olalı 2.5 ay oldu.umutla bekliyoruz.inşallah bir gün buraya ben de senin gibi yazabilirim.bize umut oldun çok sağol.
merhaba. inşallah her şey gönlünce olur. benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu. 5 ay önce . doktor bizede gnc arginmax verdi ve 3 ay boyunca kullandık. bunun yanında testojel ve evicap ve balık yağı hapıda aldı.
ayy ne guzell allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın boyle haberlerı duymak umıt dolduruyo ınsanın ıcıne benımde esım amelıyat oldu 3 ay oldu beklemedeyız ınsallah kısa sırede bızde bu mutlulugu tadarız
amin inşallah.. doktor ilaç vermiştir.lütfen ilaçlarınızı düzgün kullanın va sabredin. emin ol her şey çok güzel olacak. Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım
kızlar bu topikte mi okudum tam hatırlamıyorum bir arkadaş paylaşmıştı.uzun süre morfoloji düşüklüğünün sebebini araştırmış.sonuç olarak c vitamini eksikliğinin morfoloji bozukluğuna neden olduğunu görmüş.ben de bunu duyduktan sonra eşime hergün kivi ve portakal yediriyorum.bilmem faydası olacak mı ama sizlerle paylaşmak istedim.
renklı ultrason demek canım varıkosellı damarların ustunde renkli olarak anlatıyolar genısliğine göre canım acılı bır ıslem değil
arkadaşlar çook uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. şimdiyse çıkmazdayım. okudukça umutlanıyorum düşününce korkuyorum. 3 yıllık evliyiz. 2. yılımızda çocuk düşnmeye başladık ama olmadı. sonra testler falan derken eşimde varikosel oladuğunu öğrendik.eşim ameliyat oldu 2 hafta sonra 7haftalık hamile olduğumu öğrendim.yani eşimin ameliyatından önce hamile kalmıştım. ama 7. haftanın sonunda malesef düşük yaptım. çok üzüldüm.şimdi eşim 15 aralıkta ameliyat oldu. 90 günde sperm hücreleri yenileniyormuş. bizim ameliyat sonrası ilk testi ne zaman yaptırmamız uygun olur? bir de şekil bozukluğuda vardı. bu ameliyatla düzelir mi acaba ? şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar çook uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. şimdiyse çıkmazdayım. okudukça umutlanıyorum düşününce korkuyorum. 3 yıllık evliyiz. 2. yılımızda çocuk düşnmeye başladık ama olmadı. sonra testler falan derken eşimde varikosel oladuğunu öğrendik.eşim ameliyat oldu 2 hafta sonra 7haftalık hamile olduğumu öğrendim.yani eşimin ameliyatından önce hamile kalmıştım. ama 7. haftanın sonunda malesef düşük yaptım. çok üzüldüm.şimdi eşim 15 aralıkta ameliyat oldu. 90 günde sperm hücreleri yenileniyormuş. bizim ameliyat sonrası ilk testi ne zaman yaptırmamız uygun olur? bir de şekil bozukluğuda vardı. bu ameliyatla düzelir mi acaba ? şimdiden teşekkürler...
teşekkür ederim canı ya herşeyi merak ediyoruz haliyle nelerin beklediğini bilmek istiyorum
canım bize ilaç vermedi.ama biz keçiboynuzu kürü yapıyoruz.umarım faydası olur.
selam kızlar gruba yenı dahıl oldum. 8 aylık evliyim. hıç korunmadıgımız halde hamıle kalamadım. esımde varıkosel oldugunu öğrrendık ve gazı tıpta 8 martta amelıyat oldu esım. saraçoğlunun kecıboynuzu kurune basladık. bakalım artık yaaa hayırlısı. yazıları okudukça tesellı buluyorum. cok yenıyız daha ama. ne bılııım. korkuyo ınsan. hıç olmıcakmıs gıbı.. esmın durumu fena degıl. agrıları var hala. neden gecmedı kı 1 hafta oldu
biz de dün ameliyat olduk bugün çıktık dr bize de ilaç vermedi.ama ben havuç suyu ve ibrahim saraçoğlundan aldığımız keçi boynuzu pekmezini içiricem.birde her gün az bir şey de olsa ceviz.yani omaga-3:)aklımda birde çinko var ama onu nasıl vercem bilmiyom.hangi yiyecek ve içiceklerde vardır ki çinko bilen varmı
peki tekrar test yaptınız mı ,sonuçlarda değişiklik varmıydı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?