Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde bugün yaptırdık ilk pansumanımızı.kendimiz nasıl yapcaz ben hiç bilmiyorum ki.ne lazım onun için

canım bende hep esımın pansumanını kendım yaptım batıkonu bolca dok ustune gazlı bezı kaapt sonra tekrar gazlı bezlerı koy ustune ve camasırını gıydır esıne hastanede yaptırmayın ve batıkonu bol dokun cunku yaraları kurutucak odur sadece bunu yaparken esınızın altına bırsey sermeyeı unutmayın heryer batıkon oluyor cunku

bizde bugün yaptırdık ilk pansumanımızı.kendimiz nasıl yapcaz ben hiç bilmiyorum ki.ne lazım onun için

cnm gogıye katılıyorum kesınlıkle batıkonu bol sürceksın. bı de pamukla degıl.sargı bezlerı var medıkallerde satılıyo. onlardan al. bı de benım ablam hemsıre. onun tavsıyesıyle bu gun doktora da danısarak su kremlerı aldık.
..silverdin
..RİF ( 5 tane küçük iğne almalısın )
..fucidin pomad

bunlardan rif denılen ığneyı kırıyosun. bı kabın içine döküyosun. sonra dıger yazdıgım ıkı kremden döküp karıstırıyosun. hanı doktor agızdan muayene ederken tahta bi spatüll kullanıyo ya. onlardan da satılıyo. iki tane de ondan al. karıstır. sonra ilk once batıkonla tek sefer sürerek at kullandgın bezleri. bu ıslemı bır kaç kez yaptıktan sonra bu karısımı sür ce yarayı kapat. bu işlemı her gun yap. ilk 15 gun. ben bunları bu gun ögrendım. maalesef. 27 lıraya mal oldu hepsı. paylasıyım istedım

dediğin kremleri ben kullanmadım cnm gazlı bezle kapattım bende esımın yarasını aklımızda olsun dedıklerın ılerde baska arkadaslara faydası olabılır bırde eslerınıze slıp camasır gıydırın lutfen kızlar cunku yumurtalıkları asagıya sarkmaması gerekıyor agrı olmaması ıcın benım esım hıc sevmezdı hatta yoktu bıle hep boxer gıyerdı sımdı mecbur gıyıor doktorumuzda slıp gıymesını onerdı cunku paylasıyım dedım :)

ewet cnm cok doğru söyluyosun.benım esım zaten normalde slip gıyınıyo sorun yok onda. valla su eslerımıze baktıgımız kadar kendımıze baksak var ya yüz yasardık her hal:)

ewet cnm cok doğru söyluyosun.benım esım zaten normalde slip gıyınıyo sorun yok onda. valla su eslerımıze baktıgımız kadar kendımıze baksak var ya yüz yasardık her hal:)

heheh evet cnm ya bıde cocuk gııb oluyorlarr ya sızın degerler nasıldı? nekAdar oldu amelıyat olalı cnm baktırdınızmı sayı yukselmısmı dıye amaaaan ne kadar cok soru sordum :)

heheh evet cnm ya bıde cocuk gııb oluyorlarr ya sızın degerler nasıldı? nekAdar oldu amelıyat olalı cnm baktırdınızmı sayı yukselmısmı dıye amaaaan ne kadar cok soru sordum :)

cnm 8 martta oldu daha on gun olacak yarın.3 ay sonra baktırcaz sayıya. kırıkkalede baktırdıgımızda sayı 22 mılyon ilerı hareket 4 tü. gazı tıpta baktırdık amelıyat öncası 5 mılyon cıktı. hareket sıfır. morfolojı sıfır. 10 gun arayla bu sonuc bu kadar farklı nasıl oluyo onu da anlamıs degılız. bız de sabırla beklıyoruz canım 3 ayı. bakalım hayırlısı. senın esın ne zamn oldu

canım benım oncelıkle sunu soylıyım kesınlıkle ıkı test arasında en az 2 ay surec bırakın yoksa bu sekılde farklı sonuclar cıkar bırde canım ınferılıte bolumu olan bır hastanede yaptırın yada labr. da canım benım esım 17 kasımda oldu ekım ayında amelıyat oncesı asılama yaptırmıstık ama tutmadı tabıkıde cunku varıkosel saglıklı spermede zarar verıp kalıtesını bozuyor.amelıyat oncesı 8 mılyon ıdı bızım amelıyattan 3ay sonra baktırdık 17 subatta 48 mılyon olmustu doktorlar bıle sasırdı cok guzel bakmıssın esıne dedı bende verdııgm vıtamın destekelrını soyledım cok guzel dedı bız kontrol ıcın amelıyatımızı yapan doktora degıl baska doktora gıttık amelıyatımızı yapan doktor paracının tekıydı 2.doktor hemen renklı doppler ıstedı amelıyatın basarılı gecıp gecmedııgne bakmak ıcın cok sukur varıoselden ız kalmamıs damarlar cok hızlı ıyılesmıs oysakı doktorlar 84 gunde hucrelerın ve damarların kendını yenılebıldıgnı soylemıstı ben esıme vıtamın destegı verdım bır bırkactane aıle dostumuz bır urolojı uzmanının tavsıyelrrıydı cok sukur sonuclarımız da guzel geldı esımın morfolojı ve herakette sorun yoktu zaten doktorumuzun demesıne gore suanda hersey normal ancak 6.ayın sonuna kadar kendınıze sure verın ve kafanızdanda atın dıyor dusunmeyın dıyor en cok pskolojık olarak etkıleenn hormonumuz sex hormonuymus bu ay bende yumurta takıbı yaptrıdım 3 yumurtam oldu cok guzel gelıstı ve catladı calısmalar yaptık :) ancak olurmu gelırmı bebıs bılemıyorum allaha kalmıs artık canım hakkımızda hayırlısı olsun sen esıne vıtamın kullanıyormusu? buarada cok uzun yazdım ozur dılerım :)

cnm bız daha vıtamın baslamadık. yarın alıcaz ınsallah. zinko dan baska omega 3 muy du.. hadı bana alınacaklar lıstesı yap bacım:) bu arada cok sevındım sonuclarınıza.. hayırlısı ınsallah bebıs düşsün göbüşüne:)

canım aşılama işlemi acılı bir işlem mi bahseder misib biraz.aşılamadan sonra göbekten iğne falan mı yapılıyor.öyle bişeyler duymuştum da merak ettim.

canım aşılama işlemi acılı bir işlem mi bahseder misib biraz.aşılamadan sonra göbekten iğne falan mı yapılıyor.öyle bişeyler duymuştum da merak ettim.

slm canm asılama ıslemı normal muayeneden farkı yok doktor spekulumtakıyor ve rahme ulastıgı zaman elındekı spermı enjekte edıyr ben hıc acı hıssetmedım gobekten ıgnelrı asılaamadna once oluyorsun cnm adetın 2.yada 3. gunu baslanıyor yumurtalarnın buyumesı takıp edılıor en son catlatma ıgnesını oluyorsun ve asılaman yapılıyor ve ınsallahh tutuyor bebıss gelıyor :)))

:))) ınsallah cnm evicap-omega3 (ıthal olan ) zinko bunları al canım kullanılıs seklınıde yazarım cok acele gırdım cıkmam gerekıo optum cok

:))) ınsallah cnm evicap-omega3 (ıthal olan ) zinko bunları al canım kullanılıs seklınıde yazarım cok acele gırdım cıkmam gerekıo optum cok

canımsın tskkr edıyorum. yarın alcam inş. bi de tekrar gelırsen bunların ne kadara mal olcanı da yazsan da kendımı alıstırsam:)

evet canım çekildi sağda 2.derece solda 3.derece varikosel varmış dedi eğer ameliyat olmazsa daha kötü olbilirmiş ve haftaya pazartesi ameliyatı var rabbim yardımcımız olsun,sayıda pek sorun yokmuş ama varikoselden dolayı spremlerin yarısı yarım saat içinde ölüyormuş yani bebiş olması düşük rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canımsın tskkr edıyorum. yarın alcam inş. bi de tekrar gelırsen bunların ne kadara mal olcanı da yazsan da kendımı alıstırsam:)

canım evıcap 10 tl zinko 15 omega 3 24 (ben ıthal olanı aldım dıgerlerının ıcınde omega 3 den cok yag varmıs cunku) toplam 50 tl yanı cnm omega 3 2 aylık zaten 60 tane var ıcınde

cnm öncelıkle gecmıs olsun. esım bu amelıyatı daha yenı oldu. ufak tefek sıkıntıların dısında on gunde toparlanıyo.bızım sıkıntımız enfeksıyon. dıkışlerde bu gun dahıl ufak sızıntılar seklınde kanamalar car. bu amelıyatı nerde ve hangı yöntemle olacaksınız. mikrocerrahı yöntemının dısında açık amelıyat asla ama asla düşünmeyın. % 70 tekrarlama riski var. mikrocerrahıde bu aoran %1 lerde falan oluyo. pansumanlar ıcın bundan bır gun önce yazı yazdım. okumanda yarar car. hastanede pansuman yaptırmayın. esının pansumanını duzenlı olarak sen evde yapmalısın. daha saglıklı.. saglıgınız ve mutlulugunuz daim olsun...

canım evıcap 10 tl zinko 15 omega 3 24 (ben ıthal olanı aldım dıgerlerının ıcınde omega 3 den cok yag varmıs cunku) toplam 50 tl yanı cnm omega 3 2 aylık zaten 60 tane var ıcınde

cok saol fıstıgım cok yardımın dokundu. cnm sen ankarada mısın. esın amelıyatı nerde hangı yöntemle oldu

cok saol fıstıgım cok yardımın dokundu. cnm sen ankarada mısın. esın amelıyatı nerde hangı yöntemle oldu

ben ızmırdeyım canım esım acık amelıyat oldu bız 6-7 doktora danıstık kesınlıkle mıkrocerrahı amelıyat ıstemyın dedıler cunku varıkosel az bıyerde goruluyormus ama acıdlgı takdırde daha fazla olabılıyormus heryerı gormek amaclı acık amlıyat yapıldı benım tavsıyem acık amelıyat cnm 1.derece dedıklerı hasta 2-3-4 dereceye kadar cıkıyor bazen acıdlıktan sonra sadece acık amelıyat 10 gunde ıyılesyıor zaten dotkorda rapor verıyor dıgerınde 3 gun rapor verıyor canım benımesım bırde cıft taraflı amelıyat oldugu ıcın 20 gun rapor aldık bız zaten ankaradakı kaan aydos var doktor onunla gunlerce maıllestım ben :) adam bıktı artık benden ama cok sukur amelıyatımız cok ıyı gectı ve degerlerımız cok guzel yukseldı canım ınsallh sıızınde ole olur

cnm su kısmını anlmadım. kaan aydos mu yaptı amelıyatı yoksa ızmırde mı oldun. acık amelıyatı kaan bey de mı önerdı.. inanmıyorum yaa. o önerdıyse dunyam yıkılr. bıze mıkrocerrahı dıya bangır bangır bagırdı doktorlar

hyr canm kaan aydos yapmadı amelıyatı ama esımın butun renklı dopplerlerını gonderdım test sonuclarını gonderdım kesınlıkle acık amelıyat dedıler ya uzulme belkı senın esıne mıkrocerrahı gerkeıyordu benım esımın artık son derecedeymıs varıkoselı ve kesınlıkle acık amelıyat dedıler hepsı ben cok arastırdım doktor doktor gezdık yanı mıkrocerrahı doktorların ısıne gelıyor canım daha az yoruluyorlar esım amelıyatını ızmırde ozel bı dotkorda oldu canım sen buna kafanı yorma belkı esıne mıkrocerrahı gerekıyordur. ama bızım amelıyatımızın basarısının yanında vermıs oldugum vıtamınlerınde destegı cokmus cunku damarlar kendını normalde 84 gunde toparlıyormus demıstım ya ama bızımkı cok erken ıyılestı 6.ayda alacagımız sonucu 3.ayda aldık canım sımdı beklemedeyız hatta 22 martta adet olmAM gerekıyor bakalım esım belkıı olmassın dıyor ama benım umudum yok sankı agostostan once olmıyacakmıs gıbı gelıyor hayrlısı olsun hakkımızda hepımızın tez zamanda kucakları dolsun ınsallah

canım benim eşim kendisi doktor.o da mikrocerrahi yöntemi ile oldu.dünyan falan yıkılmasın.bu iyi bir yöntem.açık ameliyat da şüphesiz iyidir.sonuçta tedavi yöntemi ikisi de.o iyi bu kötü diyemeyiz.ikisinin amacı da varikoselin düzelmesi ve iki yöntemin sonucunda da tedavi olunuyor.sakın bir de bu sebeple stres yapma.kimse yapmasın.yeterince stres yapacak konumuz var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…