selam kızlar gruba yenı dahıl oldum. 8 aylık evliyim. hıç korunmadıgımız halde hamıle kalamadım. esımde varıkosel oldugunu öğrrendık ve gazı tıpta 8 martta amelıyat oldu esım. saraçoğlunun kecıboynuzu kurune basladık. bakalım artık yaaa hayırlısı. yazıları okudukça tesellı buluyorum. cok yenıyız daha ama. ne bılııım. korkuyo ınsan. hıç olmıcakmıs gıbı.. esmın durumu fena degıl. agrıları var hala. neden gecmedı kı 1 hafta oldu
biz de dün ameliyat olduk bugün çıktık dr bize de ilaç vermedi.ama ben havuç suyu ve ibrahim saraçoğlundan aldığımız keçi boynuzu pekmezini içiricem.birde her gün az bir şey de olsa ceviz.yani omaga-3:)aklımda birde çinko var ama onu nasıl vercem bilmiyom.hangi yiyecek ve içiceklerde vardır ki çinko bilen varmı
merhaba geçmiş olsun eşinize. havuç suyu faydalı deniyor. bizde aklımıza geldikçe suyunu sıkıyoruz. eşim ameliyat olalı 7 ay oldu, ve ilk kez geçen hafta doktor ilaç yazdı, iki ay için değerlere bakalım düzelme olmazsa aşılama deneyeceğiz dedi. halbuki biz 4 ay proxeed plus kullanmıştık. o süre zaten artış olmuştu, ve şimdi baktık doktor o ilaçtan yazmış:) çinkoyu dün solgarın çinko tabletini aldım, onu içecek eşim. bir de evicap(e,vitamini iyi deniyor).
canım cınkonun hapını al derım ben bende esıme evıcap-omega3 ve çinko verdim 3 ay boyunca ve cok güzel fark oldu sperm sayılarımızda cınko ahngı gıdalarda var bılmıyorum fakakt alırsan yemekle bırlıkte ver esıne gnde bır kez ben evıcap gece yatmadan once omega 3 de sabah kahvaltısından sonra verıyordum buarada kecıboynuzuda e vıtamını yukludur onuda kullanabılırısnız bızım en son 8 mılyon olan sperm sayımız gecen ay 48 mılyona yukselmıstı cannım buayda bekelemdeyım belkı bır suprız olur da gelır bebiş dıye :)
oncelıkle gecmıs olsun canım esının belden asagısınımı uyusturdulare cnm amelıyatta sadece cnım eger oyleyse esıne neacafe kola ıcır kafeın yanı narkozun etkısını kafeın atıyor vucuttan basagrısıda yapar cunku basagrısıda olmaz narkoz nekadar cabuk atılırsa vucuttan benımde esım 17 kasımda oldu amelıyat..
canım geçmiş olsun öncelikle. inşallah en kısa sürede eşin düzelir. benim eşim ameliyat olalı 7 ay oldu. başlarda çok çok sıkıntı çektik, artık çocuk olayını bırakmıştık eşimin ağrıları ile ilgileniyorduk, neden geçmedi v.s. gibi. ameliyat öncesi sürekli sol tarafta hissettiği ağrı başlarda ara ara devam etti. ama 3 ay sonrasın sol taraftaki ağrı kayboldu. şimdi çok nadirde olsa arka tarafa doğru bir ağrı olduğunu söylüyor, ama çok şükür eskisi gibi rahatsız eden bir durum yokç doktora söyledik fazla takılmayın dedi, inanır mısın prostattan bile şüphe duyduk. doktor bu yaşta olmaz dedi. başka doktorada gösterdik o da başarılı ameliyat dedi. neyse eşinin de ağrıları geçer ,biraz sabredin derim. sonuçta damarlar kesiliyor birbirine bağlanıyor falan. tabi ameliyat sonrası hiç ağrısı olmayanda oluyor. biz ameliyat sonrası fazla dikkat etmedikte. ağır kaldırma v.s. konularında. .spor falan yapmasın ağır kaldırmasın eşin.
tekrardan geçmiş olsun.
merhaba öncelikle sizi tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün ben siteye yeni üye oldum ve size birşey sormak istiyorum.eşimdede varikosel olduğunu ögrndik. doktor ameliyatlık olmadığını söyledi sperm testi istedi. daha sperm testi yaptırmadık fAKAT HİÇ BİR ŞEKİLDE İLAÇ YAZMADI.siz sperm testi yaptırmışmıydınız yaptırdıysanız degerler ne durumdaydı. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
genel anesteziyle oldu.belden asagı degıl. ben de neskafe falan ıcırıyorum.esın nasıl oldu. sperm testı yaptırdınız mı amelıyattan sonra
bende 1,5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum 2 hafta önce eşimde sağda2.derece solda3.derece varikosel olduğunu öğrendik 10gün sonra eşimin ameliyatı var sayıda pek sorun yok çok şükür ama dr bize sölediğine göre spermlrn yüzde ellisi yarım saat içinde ölüyormuş sizce ameliyat olduktan sonra düzelirmi bende hamiş kalabilirmiyim cevaplarsanız çok sevinirim
baktım da pahalı geldi bana biraz.130 civarı bişi.çinkoyu kaça aldın cnm sen.
eczanede zinco diye bi çinko hapı vardı.unuttum fiyatını.evicap 16-17 tl idi sanırım.biz saraçoğlundan aldığımız keçiboynuzu pekmezini içsek onda ki e vitamini yeter mi acaba.omega 3 tapleti kaça aldın.çok mu sordum acabakafam karıştı valla napsam die die
slm cnm tabıkıde duzelır esının degerlerı bızım varıkoselımız asırı ılerı dereceydı ve tek sansımızdı amelıyat cok sukur suanda esımın degerlerı cok ıyı bence amelıyat olsun esın
benım esımın belden asagısını uyustrudular sadece cnm 3.ay doldugu zaman yaptırdık test subatın 18 inde en son amelıyattan once 8 mılyon ıdı sayımız suanda 48 mılyon canım esımın ılk 10 gun agrısı oldu yumurtalıklarında ama suanda cok ııyı masallahı var cnm
canım cınkonun hapını al derım ben bende esıme evıcap-omega3 ve çinko verdim 3 ay boyunca ve cok güzel fark oldu sperm sayılarımızda cınko ahngı gıdalarda var bılmıyorum fakakt alırsan yemekle bırlıkte ver esıne gnde bır kez ben evıcap gece yatmadan once omega 3 de sabah kahvaltısından sonra verıyordum buarada kecıboynuzuda e vıtamını yukludur onuda kullanabılırısnız bızım en son 8 mılyon olan sperm sayımız gecen ay 48 mılyona yukselmıstı cannım buayda bekelemdeyım belkı bır suprız olur da gelır bebiş dıye :)
maasallah yaa degerler cok ıyı. ilaç olarak ne kullanmıstınız canım. bıtkısel olarak ilave olarak ne kullandırdın esıne. benim esıme trental verdı. bı de supradın vıtamın. dıgerlerını öneren arkadaslar var ama sakıncası olur coklu kullanmanın dıe korkuyoruz
tşkr ederim canım rabbim yardımcımız olsun dr eğer olmazsa iyice ilerliceni söledi zaten en son4. derece oluyormuş durum daha kötü olur dedi inş bende hamiş kalırım tez zamanda rabbim isteyen herkese tez zamanda bebişlerini gönderir inş
canım benım geen sen bılırsın ama supradın sadece kılo aldırır ısaqhını acar esının ben zinko (çinko) omega3 ve evıcap kullandım amelıyatımızı yapan doktorumuz bıze hıcbırsey vermedı zaten paracının tekıydı neyse ben dah sonra baksa doktor arastırdım aynı zaman da aıle dostumuzun esıde urolojı uzmanıydı onunla cok konustuk benı sakın yanlıs anlama ben bıldıklerımı yasasadıklarımı paylasmak ıstıyorum oyuzden anlatıyorum canım bilmişlik gıbı olmasın yanı ankarada kaan aydos dıye unlu bır doktor var sureklı onunla maıllestım cnm esıme bu vıotamınlerı kullandım ve gercektende cok faydasını gorsuk sonucta ortada e vıtamını onemlı bılıyorsunkı cınkonunda hucre yenıleyıcı ozellıgı var oyuzden kullandık sperm hucrelerını yenıledı yanı ve esımın amelıyattakı hasarları damarlar yanı cok cabuk ıyılestı normalde bu degrler 6.ayın sonunda olması gerekıyormus doktorlarımız bıle cok sasırdı ıstersen sende aratıs ole kullan cnm[/QUcn
cnm bnm yaaa kaan aydosu yengemden dolayı tanıyorum. abımın de cocugu olmuyo. kaan aydos dokroru. mukemmel bı adammıs. fırsat omadıı bizim muayene olmamıza. sımdı bız neler kullanmalıyız sence rentalın dısında. supradın benım de ıcıme sınmıyodu. benım kaygım eslerımızın degerlerı farklı.acaba esım için sakıncalı olur mu dıe kaygılanıyorum. senın de kafanı sısırdım yaa
canım benım geen sen bılırsın ama supradın sadece kılo aldırır ısaqhını acar esının ben zinko (çinko) omega3 ve evıcap kullandım amelıyatımızı yapan doktorumuz bıze hıcbırsey vermedı zaten paracının tekıydı neyse ben dah sonra baksa doktor arastırdım aynı zaman da aıle dostumuzun esıde urolojı uzmanıydı onunla cok konustuk benı sakın yanlıs anlama ben bıldıklerımı yasasadıklarımı paylasmak ıstıyorum oyuzden anlatıyorum canım bilmişlik gıbı olmasın yanı ankarada kaan aydos dıye unlu bır doktor var sureklı onunla maıllestım cnm esıme bu vıotamınlerı kullandım ve gercektende cok faydasını gorsuk sonucta ortada e vıtamını onemlı bılıyorsunkı cınkonunda hucre yenıleyıcı ozellıgı var oyuzden kullandık sperm hucrelerını yenıledı yanı ve esımın amelıyattakı hasarları damarlar yanı cok cabuk ıyılestı normalde bu degrler 6.ayın sonunda olması gerekıyormus doktorlarımız bıle cok sasırdı ıstersen sende aratıs ole kullan cnm[/QUcn
cnm bnm yaaa kaan aydosu yengemden dolayı tanıyorum. abımın de cocugu olmuyo. kaan aydos dokroru. mukemmel bı adammıs. fırsat omadıı bizim muayene olmamıza. sımdı bız neler kullanmalıyız sence rentalın dısında. supradın benım de ıcıme sınmıyodu. benım kaygım eslerımızın degerlerı farklı.acaba esım için sakıncalı olur mu dıe kaygılanıyorum. senın de kafanı sısırdım yaa
canım zararlı olucagını sanmıyorum ama ıstersen cınkoyu al sadece hucre yenıleyıcı yeemek arasında gunde bır defa cnm varıkosel sonucta hepsı aynı sayı onemlı degıl tedavıde yanı sen esıne destek yap bırde kuru dut kavrulmamıs badem falan yedır esıne
evet cnm zinco dedıgım benımde 3 atblet aban 50 tl ye geldı ıste cnm hemen hemen yok canım olurmu ole cok soru sorudm :) bırbırmıze yardım etmek ıcın burdayızzz ıstersen sen benı ekle ben sana yasadıklarımızı daha detaylıda anlaTIRIM cnm
kızlar esımın dıkıslerınden ılthaplı kanlı bır sızıntı olustu yaa. hafta sonu bı de. doktor ıcın özel tıp merkezıne gıttık. enfeksıyon kapmıs . varıkosel yaptıran eslerınıze ıyı bakın kızlar. su deydırmeyın terletmeyın ve pansumanını kesınlıkle hastanelerde yaptırmayın kendınız yapın. bizim sımdı basımız agrıyo. hastaneden enfeksıyon kaptıgını dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?