Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oncelıkle gecmıs olsun canım esının belden asagısınımı uyusturdulare cnm amelıyatta sadece cnım eger oyleyse esıne neacafe kola ıcır kafeın yanı narkozun etkısını kafeın atıyor vucuttan basagrısıda yapar cunku basagrısıda olmaz narkoz nekadar cabuk atılırsa vucuttan benımde esım 17 kasımda oldu amelıyat..

canım cınkonun hapını al derım ben bende esıme evıcap-omega3 ve çinko verdim 3 ay boyunca ve cok güzel fark oldu sperm sayılarımızda cınko ahngı gıdalarda var bılmıyorum fakakt alırsan yemekle bırlıkte ver esıne gnde bır kez ben evıcap gece yatmadan once omega 3 de sabah kahvaltısından sonra verıyordum buarada kecıboynuzuda e vıtamını yukludur onuda kullanabılırısnız bızım en son 8 mılyon olan sperm sayımız gecen ay 48 mılyona yukselmıstı cannım buayda bekelemdeyım belkı bır suprız olur da gelır bebiş dıye :)

baktım da pahalı geldi bana biraz.130 civarı bişi.çinkoyu kaça aldın cnm sen.

eczanede zinco diye bi çinko hapı vardı.unuttum fiyatını.evicap 16-17 tl idi sanırım.biz saraçoğlundan aldığımız keçiboynuzu pekmezini içsek onda ki e vitamini yeter mi acaba.omega 3 tapleti kaça aldın.çok mu sordum acabakafam karıştı valla napsam die die

genel anesteziyle oldu.belden asagı degıl. ben de neskafe falan ıcırıyorum.esın nasıl oldu. sperm testı yaptırdınız mı amelıyattan sonra

şimdi içim rahatladı bıraz. genelde 1 haftada toparlar falan dıyolar esımın agrıları var. gecelerı uyumuyo uyutmuyo:) esım sadece trental supradın ( vitamın ) kullanıyo. yazılanları okuyunca aklım karıstı. cınko evicap falan. doktorun tavsıyesı olmadan cok saglıklı gelmıyo bana. bı de ilaçlar bırlıkte daha mı sakıncalı hale gelır acaba.

Biz en az 4 defa sperm testi yaptırdık. Değerlerimiz çok düşük değildi morfoloji harekette ve sayıda problem vardı. Hepsi normal değerlerin altındaydı. testlerde sperm sayısı 12 milyonla 40 ml arasında değişiyodu. Zaten sperm testi yaptırmadan ilaç yazmazlar. Herhalde değerlerinize göre karar verir doktor tedaviye

bende 1,5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum 2 hafta önce eşimde sağda2.derece solda3.derece varikosel olduğunu öğrendik 10gün sonra eşimin ameliyatı var sayıda pek sorun yok çok şükür ama dr bize sölediğine göre spermlrn yüzde ellisi yarım saat içinde ölüyormuş sizce ameliyat olduktan sonra düzelirmi bende hamiş kalabilirmiyim cevaplarsanız çok sevinirim

genel anesteziyle oldu.belden asagı degıl. ben de neskafe falan ıcırıyorum.esın nasıl oldu. sperm testı yaptırdınız mı amelıyattan sonra

benım esımın belden asagısını uyustrudular sadece cnm 3.ay doldugu zaman yaptırdık test subatın 18 inde en son amelıyattan once 8 mılyon ıdı sayımız suanda 48 mılyon canım esımın ılk 10 gun agrısı oldu yumurtalıklarında ama suanda cok ııyı masallahı var cnm

slm cnm tabıkıde duzelır esının degerlerı bızım varıkoselımız asırı ılerı dereceydı ve tek sansımızdı amelıyat cok sukur suanda esımın degerlerı cok ıyı bence amelıyat olsun esın

evet cnm zinco dedıgım benımde 3 atblet aban 50 tl ye geldı ıste cnm hemen hemen yok canım olurmu ole cok soru sorudm :) bırbırmıze yardım etmek ıcın burdayızzz ıstersen sen benı ekle ben sana yasadıklarımızı daha detaylıda anlaTIRIM cnm

tşkr ederim canım rabbim yardımcımız olsun dr eğer olmazsa iyice ilerliceni söledi zaten en son4. derece oluyormuş durum daha kötü olur dedi inş bende hamiş kalırım tez zamanda rabbim isteyen herkese tez zamanda bebişlerini gönderir inş

maasallah yaa degerler cok ıyı. ilaç olarak ne kullanmıstınız canım. bıtkısel olarak ilave olarak ne kullandırdın esıne. benim esıme trental verdı. bı de supradın vıtamın. dıgerlerını öneren arkadaslar var ama sakıncası olur coklu kullanmanın dıe korkuyoruz

gogı yaaaa sen carsaf gıbı yazmıssın zaten ne kullandın nasıl yaptın. kusura bakma okudum sımdı:)

canım benım geen sen bılırsın ama supradın sadece kılo aldırır ısaqhını acar esının ben zinko (çinko) omega3 ve evıcap kullandım amelıyatımızı yapan doktorumuz bıze hıcbırsey vermedı zaten paracının tekıydı neyse ben dah sonra baksa doktor arastırdım aynı zaman da aıle dostumuzun esıde urolojı uzmanıydı onunla cok konustuk benı sakın yanlıs anlama ben bıldıklerımı yasasadıklarımı paylasmak ıstıyorum oyuzden anlatıyorum canım bilmişlik gıbı olmasın yanı ankarada kaan aydos dıye unlu bır doktor var sureklı onunla maıllestım cnm esıme bu vıotamınlerı kullandım ve gercektende cok faydasını gorsuk sonucta ortada e vıtamını onemlı bılıyorsunkı cınkonunda hucre yenıleyıcı ozellıgı var oyuzden kullandık sperm hucrelerını yenıledı yanı ve esımın amelıyattakı hasarları damarlar yanı cok cabuk ıyılestı normalde bu degrler 6.ayın sonunda olması gerekıyormus doktorlarımız bıle cok sasırdı ıstersen sende aratıs ole kullan cnm

cnm bencede esın amelıyat olsun bıze doktor amelıyattan cıktıktan sonra hayatımdakı 3. hastamsın bukadar derece ve cıft taraflı varıkoselı olan demsıtı amelıyt harıcı asla duzelme sansınız yokmus dedı cnm renklı doppler cekıldımı esıne ?? cekılmesı gerekıyor cunku varıkoselın derecesı konulması ıcın.varıkoselı olan bır erkekte kesınlıkle ortadan kaldırmak gereklı demıstı bıze doktor cunku saglıklı olan spermede zarar verıyor demıstı

eklerim tabi cnm.msn mi eklicem sen yaz özelden adresini eklerim.bugün pekmezle havuç suyuna balşadık bakalım hayırlısı

kızlar esımın dıkıslerınden ılthaplı kanlı bır sızıntı olustu yaa. hafta sonu bı de. doktor ıcın özel tıp merkezıne gıttık. enfeksıyon kapmıs . varıkosel yaptıran eslerınıze ıyı bakın kızlar. su deydırmeyın terletmeyın ve pansumanını kesınlıkle hastanelerde yaptırmayın kendınız yapın. bizim sımdı basımız agrıyo. hastaneden enfeksıyon kaptıgını dusunuyoruz

bizde bugün yaptırdık ilk pansumanımızı.kendimiz nasıl yapcaz ben hiç bilmiyorum ki.ne lazım onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…