Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fıstıgım soğan suyunu ıçme yöntemı buldum.. burnunu tek elınle tut ve sık. bıtırene kadar öyle ıç gercekten hıc tat almıyosun bırak kokuyu:)
ben sımdı sarma sarcam kocacıgıma. tekrar gıremem sıteye cnm. öpüyorum snı. ıı aksmlar

allah seni ne dııym ben yaaa cok zırıl zırıl zırlarken guldurdun benı allahta senı guldursun emii :) kız ben zaten ole ıcıyodum bu seferde yutamıyorum nefessız kalıyorum :))))))))) sarma mı aaaaaaaa canım cektı napcaz sımdı kucuk bı tencerede ben alıyım lutfen :))))))

Merhaba arkadaslar uzun süredir giremiyrdm.bu gün doktoruma muayene oldum.allaha bin şükür gebeliği engelleyci bir şey yok.esimin degerleri aşılama için bile az oldugundan bugün kesin karar aldık bu yaz tüp bebek düşüneceğiz. Yani anlayasınız varikosel ameliyatı bizde beklenilen başarıyı göstermedi. (

Merhaba arkadaslar uzun süredir giremiyrdm.bu gün doktoruma muayene oldum.allaha bin şükür gebeliği engelleyci bir şey yok.esimin degerleri aşılama için bile az oldugundan bugün kesin karar aldık bu yaz tüp bebek düşüneceğiz. Yani anlayasınız varikosel ameliyatı bizde beklenilen başarıyı göstermedi. (

cnım nekadar olmsutu esın amelıyat olalı sayılar nasıl?

kıyamam yaaa ne demek ver adresı ızmır guzelı hemen yolluyorum:) neden aglıyosun bakıım sen..üzüldüm ben

gecmiş olsun.. degerler varıkoselden önce ne kadardı sımdı ne kadar. hareketlılık morfoloji ne durumda. allah yardımcınız olsun.tüp bebek yaptırana kadar kecıboynuzunu ıhmal etme. cok faydasını göreceksın allahın ıznıyle..

cnım nekadar olmsutu esın amelıyat olalı sayılar nasıl?

Canım 6ay oldu.once çok mutlu oldum ama biz toplam sayıya bakmisiZ.meger 1ml deki baz alınıyormuş.6 ayda sadece 400.000 artış olmuş. Toplam 4.400.000. ( Çok az yani canım

merhaba canım 6 ay oldumu sizin ameliyat

Canım 6ay oldu.once çok mutlu oldum ama biz toplam sayıya bakmisiZ.meger 1ml deki baz alınıyormuş.6 ayda sadece 400.000 artış olmuş. Toplam 4.400.000. ( Çok az yani canım

pekı 6 ayda neler kullandınız nasıl destek aldınız ilaç olarak ve kür olarak neler yaptınız

hoş sada anladığım kadarıyla kendini hazırlamışsın tüpe bende kendimi tam gaz hazır hissediyorum bizim altı al olmadı ama benim hiç umudum yok ileri 0 ne kadar düzelir hadi 10 oldu yine bişey değişmez o yüzden yaza bende düşünüyorum inşallah şu an şöyle düşünüyorum belki RABBİM TÜPLE NASİP EDECEKTİR KİM BİLİR

Allah razı olsun canım.morfolojide problem yok.sayi ve harekette problem.%60 hareketsiz var.ameliyat oncesi 4 milyondu. Ameliyattan 6 ay sonra 4 milyon 400 oldu. Ve bu sayı aşılama için bile yeterli değil. İlki de bu yuzden tutmadı zaten. Vakit kaybetmeyelim diyoruz ve bu yaz tüp bebek olacak inşallah.izmirde araştırmalara başladık bile cnm

eskiden tüp bebeğe çok karşı çıkardım aman doğal yolla olsun diye şimdi ise gözüm hiç bişeyi görmüyor ne çekeceğim acıları ne hormonları hiç bişeyi herkes doğal yolla olsun istiyor ama ne yapalım olmuyorsada elimizden geleni yapacaz artık tabiki önce rabbimin ol demesi gerekir inşallah sonrada bebişler oluşum sürecine girer

anladım cnm. hareketlılık bızde hıç yok. senınkı yıneyuzde 40 cıvarında.. bence tup bebek yaptırana kadar proxeed plus ve kecıboynuzu kürünü kullandır esıne. sen de sogan suyu ve ıncır kurunu yap. donanımlı baslayın savasa. savunmaya degıl saldırıya gecınç iş artık tüp bebeklık dıyıp salmayın kendınızı. zaten tüpte tutma ihtimali yüzde 20 falan. barı tam tesekkullu gıdın. senın durumunda olan butun arkadaslara seslenıyorum...

tabiyaa sizin değerler nasıl

İnşallah canım arkadasım. Aslında korkuyorum da. Nasıl olur ,ne kadar sürer vs aklımda bir sürü soru... Diğer arkadasım ilaç vermedi doktor. Ve maalesef esim diğer bitkisel kürleri inatla icmiyor. Anlayacağın baska bir carem yok. Maddi anlamda sıkıntımız yok şükür kendimizi bir de buna hazırlıyoruz simdi. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

tabiyaa sizin değerler nasıl

cnm beım esım 11 gun önce varıkosel amelıyatı oldu. olmadan önce sayı 5 mılyon hareketlılık ve morfolojı sıfırdı.. 3 ay sonra degerlerımıze tekrar baktırıcaz.allahım ınsaallah o zaman sıze degerlerımın cok arttıgını yazmamı nasıp eder..

benim kuzenimin altı yıl olmadı çocukları sonra tüple oldu hemde ilk denemelerinde o kadar mutsuzluk altı yıl bebek özlemi ...ama tabi zamanı varmış demekki ..sizde sayı düşük biraz kür ilaç falan kullanırsa tüpte sağlıklı embriyo şansı artar o yüzden kesinlikle kulllanması lazım ...tüp bebek tedavisininde bebeğin tutmamasının en büyük nedeni sağlıksız sperm o yüzden ne kadar çok sperm o kadar çok şans ben artık ilacı kürü hep tüp amaçlı kullandırıyorum doğal yoldan geçtim

hımm daha çok yeni inşallah artar belli olmuyor bu ameliyat bazılarında işe çok iyi yarıyor bazılarında yaramıyor yani sonuç: rabbim ol derse ameliyat işe yarıyor demezse bi işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…