herkese merhablar.. benim eşim de amekiat olalı
2 ay oldu solda 2 derece varikoseli vardı bir ay sonra test vereceğiz inşalah
merakla bekliyorum biz eşimin ameliyat yöntemini dahi bilmiyoruz biraz da doktorumuza bıraktık çok müdahil olmak istemedik
bu işlrde biraz da rahat olmak kafaya takmamak gerekiyor gerçekten
eşimde dikiş var o yüzden açık ameliyattır diye düşünüyoruz ama yinede emin değilim:)))
aslında soracaktık heyecandan sormayı unuttuk..
çok başarılı bir ameliyattı bahsedilen enfeksiyon gibi durumların hiç birini yaşamadık üç gün evde dinlendi
ikinci gün hastanede pansumun yapıldı başka da yapılmadı ve biz üçüncü günü ameliyatın memlekete gittik
18 saatlik yol ve eşim kullandı arabayı ağrı sızı bişi olmadı
sadece ameliyat akşamı şişlik olmuştu testislerde o da ağrısız ve geçti ertesi gün
sorunsuzdu çok şükür..
doktorumuz hiç bişi vermemesine rağmen bizde vitamin kullanıyoruz
omega3 evicap(e vitamini) ve arginmax men
ve keçi boynuzu kürü arada incir(zeytinyağında bekletilmiş) kuruyemiş havuç taze sıkılmış meyve suyu(c vitamini için) vs..
çok iyi yapamasakda bunları elden geldiğince yapmaya çalışıyoruz..
sizde yapn derim..
gogiye katılıyorum zincoda çk etkili
ama bizim kullandığımız arginmax mende çinko da olduğu için benayrıyeten vermiyorum..
bir ay sonra inşallah güzel sonuçlar alır sizinlede paylşırım..
aynı zamanda benimde yumurtlama problemim olduğu için bu aralr özellikle bunun üstünde duruyorum
işimiz zor..
hiç bişi yapmadan olmuyo kesinlikle.. rabbim herkesin yardımcısı olsun...[/QUOTE
gecmıs olsun canım sızede ınsallah en kısa surede senınde yumurtlama problemın cozulur en kısa zamanda gelsın bebısler göbüşlere :))
haklısn cnmben bı ara kullanmıstım ıncır ve sogan kurunu gercekten benımde mıdem bulandırdı bıdahada ıcemedım ya artık dusunmıyım kendı halıne bırakayım dıyorum ama olmuyo yapamıyorumhep aklıma gelıyo bugunde benım sag kasıgım bır agrı ara ara batıyor acaba dıyorum bısery varmı yok dıyorum daha olmazz amaaan bole gel gıtlerle dusunup duryorum ıste canım ınsallah tez zamanda gelsın bebıslerr
fıstıgım soğan suyunu ıçme yöntemı buldum.. burnunu tek elınle tut ve sık. bıtırene kadar öyle ıç gercekten hıc tat almıyosun bırak kokuyu:)
ben sımdı sarma sarcam kocacıgıma. tekrar gıremem sıteye cnm. öpüyorum snı. ıı aksmlar
Merhaba arkadaslar uzun süredir giremiyrdm.bu gün doktoruma muayene oldum.allaha bin şükür gebeliği engelleyci bir şey yok.esimin degerleri aşılama için bile az oldugundan bugün kesin karar aldık bu yaz tüp bebek düşüneceğiz. Yani anlayasınız varikosel ameliyatı bizde beklenilen başarıyı göstermedi.(
allah seni ne dııym ben yaaa cok zırıl zırıl zırlarken guldurdun benı allahta senı guldursun emii :) kız ben zaten ole ıcıyodum bu seferde yutamıyorum nefessız kalıyorum :))))))))) sarma mı aaaaaaaa canım cektı napcaz sımdı kucuk bı tencerede ben alıyım lutfen :))))))
Merhaba arkadaslar uzun süredir giremiyrdm.bu gün doktoruma muayene oldum.allaha bin şükür gebeliği engelleyci bir şey yok.esimin degerleri aşılama için bile az oldugundan bugün kesin karar aldık bu yaz tüp bebek düşüneceğiz. Yani anlayasınız varikosel ameliyatı bizde beklenilen başarıyı göstermedi.(
cnım nekadar olmsutu esın amelıyat olalı sayılar nasıl?
Canım 6ay oldu.once çok mutlu oldum ama biz toplam sayıya bakmisiZ.meger 1ml deki baz alınıyormuş.6 ayda sadece 400.000 artış olmuş. Toplam 4.400.000.( Çok az yani canım
Canım 6ay oldu.once çok mutlu oldum ama biz toplam sayıya bakmisiZ.meger 1ml deki baz alınıyormuş.6 ayda sadece 400.000 artış olmuş. Toplam 4.400.000.( Çok az yani canım
gecmiş olsun.. degerler varıkoselden önce ne kadardı sımdı ne kadar. hareketlılık morfoloji ne durumda. allah yardımcınız olsun.tüp bebek yaptırana kadar kecıboynuzunu ıhmal etme. cok faydasını göreceksın allahın ıznıyle..
Allah razı olsun canım.morfolojide problem yok.sayi ve harekette problem.%60 hareketsiz var.ameliyat oncesi 4 milyondu. Ameliyattan 6 ay sonra 4 milyon 400 oldu. Ve bu sayı aşılama için bile yeterli değil. İlki de bu yuzden tutmadı zaten. Vakit kaybetmeyelim diyoruz ve bu yaz tüp bebek olacak inşallah.izmirde araştırmalara başladık bile cnm
anladım cnm. hareketlılık bızde hıç yok. senınkı yıneyuzde 40 cıvarında.. bence tup bebek yaptırana kadar proxeed plus ve kecıboynuzu kürünü kullandır esıne. sen de sogan suyu ve ıncır kurunu yap. donanımlı baslayın savasa. savunmaya degıl saldırıya gecınç iş artık tüp bebeklık dıyıp salmayın kendınızı. zaten tüpte tutma ihtimali yüzde 20 falan. barı tam tesekkullu gıdın. senın durumunda olan butun arkadaslara seslenıyorum...
hoş sada anladığım kadarıyla kendini hazırlamışsın tüpe bende kendimi tam gaz hazır hissediyorum bizim altı al olmadı ama benim hiç umudum yok ileri 0 ne kadar düzelir hadi 10 oldu yine bişey değişmez o yüzden yaza bende düşünüyorum inşallah şu an şöyle düşünüyorum belki RABBİM TÜPLE NASİP EDECEKTİR KİM BİLİR
tabiyaa sizin değerler nasıl
İnşallah canım arkadasım. Aslında korkuyorum da. Nasıl olur ,ne kadar sürer vs aklımda bir sürü soru... Diğer arkadasım ilaç vermedi doktor. Ve maalesef esim diğer bitkisel kürleri inatla icmiyor. Anlayacağın baska bir carem yok. Maddi anlamda sıkıntımız yok şükür kendimizi bir de buna hazırlıyoruz simdi. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
cnm beım esım 11 gun önce varıkosel amelıyatı oldu. olmadan önce sayı 5 mılyon hareketlılık ve morfolojı sıfırdı.. 3 ay sonra degerlerımıze tekrar baktırıcaz.allahım ınsaallah o zaman sıze degerlerımın cok arttıgını yazmamı nasıp eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?