Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ewet canım aslında cok sewnyorsun ama telı kapatnca benım neden yokkı dıyorsun ve baslıyorsun delırmeye :) bende bu yuzden piskoljk destek alıyorum bunu yendım sayılr ... zamanla duzelcek bırseymıs dr oğlediyor bende senın gıbı bebeğin besını duymak ıstemyorum hatta bı ara nefret edyordum bubları hıssetmem gayet normalmıs

desene canavarlar coğalacakk :))))

Topikte bi durgunluk var sanki,hadi kızlar güzel haberler verin bize.
Gökçenim haftaya testiniz var,aklımdasın.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Bizede umut olursunuz.

Topikte bi durgunluk var sanki,hadi kızlar güzel haberler verin bize.
Gökçenim haftaya testiniz var,aklımdasın.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Bizede umut olursunuz.

:)))
canımmm...
evet pazartresi tam üç ay oluyor bizim
ve pazartesi testimiiz var hayırlısı bakalım dört gözle bekliyorum ve çok merak ediyorum gelişme olmuş mu
ama rabbimden gelen her şeye razıyım sonuçta çok değişken bir ameliyat herkeste aynı başarıyı sağlayamıyor b,l,yorum
ya da aynı süre içerisinde düzelme olmuyor herkeste kiminde üç ay kiminde 6 ay kiminde bir yıl
sadece dua ediyorum hayırlısı olsun diye..
aslında bende bir ay kadar beklemeyi düşünüyordum test için..
ama kadın doğum doktorumu değiştirdim yeni doktorum rahim filmi istedi ve salı günü rahim filmii çekildim
rahim filminin sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu istedi doktor inşallah sonuçlara göre bir tedaviye başlayacağız..
eğer sperm testi sonuçları biraz gelişme göstermişse doktor da uygun bulursa e tabi benim filmde de bişi çıkmazsa takip isteyeceğim birkaç ay..

ama benim adet düzensizliğim var biraz rahim filmi sonucundan korkuyorum o yüzden bişi çıkacak diye işte her şey çarşamba belli olacak
sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı inşallah sizlere
güzel haberler verebilirim gelişmleleri buraya yazacağım tatlım...

kızlar ınsallah hepnız cok guzel haberler verırsınız cunku buna ıhtyacımız var herzamnkı gıbı gene soyluyorum ıykı varsnızz :)

selam kızlar,nasılsınız ?

keşke bir gelişme olsa birilerinde de bize de güzel haberler gelse...

ya bende bir ümitsizlik aldı başını gidiyor ya..dua etmek bile istemiyorum ,neden? hatta gecen eşime yazın tüp bebek falan yaptırmayalım.bir yıl daha bekleyelim.bu da olmazsa sonumdan korkuyorum deyiverdim :26:

sonra söylediğim seye bende şaşırdım.ne bileyim ya,neden bu psikolojiye büründüm çözemedim.sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ben.hani şu uzun süre hapiste yatanlarda dışarı çıkma korkusu olurmuş ya onun gibi sanırım.

haftaya bugün eşim test yaptıracak bakalım artık son gelişme nasıl olacak

ya ayıptır sorması ameliyat sonrasında aylar sonra birliktelik esnasında bir değişklik yaşayan var mı peki? yani ameliyatla bunun arasında bir ilişki olabilir mi acaba? çünkü ben fark ediyorum her anlamda pozitif olarak ayy çok utandım

Arkadaşlar merhabalar..
bizim sperm testi sonuçlarımız geldi ama maalesef bir ilerleme yok(
ama daha üçüncü ayımız olduğu için takmıyorum çok fazla.
sadece sizlere güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuçları yazıyorum:
sperm sayısı ml de: 7.500.000
sperm sayısı toplamda: 22.500.000
ileri hareketli: %10
yerinde hareketli: %5
hareketsiz: %85
anormal sperm: boyun:2 Baş.2 kuyruk:1
Normal sperm: %95
galiba bu morfoloji oluyor ama krugere göre değil bu testimiz son iki testi yaptırdığımız tüp bebek merkezinde değil de ameliyat olduğumuz özel hastanede oldu pek de içime sinmiyor ya da ilerleme olmadığı için bahane buluyorum:)))
umudum 6. ayda:)) durmak yok yola devam..:))
bu arada belirteyim bundan önceki testlerimzide hareket yukarıdaki gibiydi
morfoloji krugere göre %3 tü
sayımız sıra ile ml de 500bin 23 milyon ve 10 milyon çıkmıştı yani anlayacağınız bizim sayı üstüne üstlük bi de düşmüş....

canım bebiş için en çok ileri hız ve morfoloji önemli o nedenle durumun kötü değil.keçiboynuzu kürü veya pekmezi veya tozu kullanın mutlaka.ve kesinlikle tüp bebek merkezinde testinizi tekrarlayın.çoook fark ediyor.bizim 9 milyon olan sayı 50 milyon çıkmıştı 1 hafta arayla.ilki özel hastane ikincisi tüp bebek merkezi sonucu.

kimse cevap vermemiş :26:

bu arada canım değerleriniz çok kötü değil hakikaten.3 ay daha cok erken

umarım harika sonuçlar alırınız

canım çok sağol.. biz bişiler yapıyorduk zaten kendi çapımızda:)) keçi boynuzu kürü omega3 evicap arginmax men falan..
bizim hız morfoloji hiçbişi değişmemiş anlaşılan zaten hep böyleydi sayı da en son 10 milyondu şimdi 7.500. 000 olmuş yani ilerleme olmasa anlarım da düşüş de var..,
bunun nedeni şu olabilir 3. ay olduğu için ya tam iyileşme gösteremedi damarlar falan..
ya da özel hastane labaratuvarı olduğu için güvenilir bir sonuç değil..
bizim ilk testimiz de bu hastanedeydi 500 bin çıkmıştı sadece ve yıkılmıştık bir ay sonra bir tüp bebek merkezinde vermiştik orada 23 milyon çıkmıştı
şeytan diyor git bi de tüp bebek merkezinde yaptır ama 6. ayı bekleyeceğim zaten düzelme olursa hamilelik olur inşallah ne diyeyim..

kimse cevap vermemiş :26:

bu arada canım değerleriniz çok kötü değil hakikaten.3 ay daha cok erken

umarım harika sonuçlar alırınız

canım teşekkür ederim..
inşallah amin diyorum duana..
soruna gelince ben cinsellik anlamında ameliyat sonrası bir değişiklik
hissetmedim yani her şey aynı..
arkadaşlar sadece kıvamda ve volümde bir farklıılk olduğunu söylüyorlar:)))

canım ben sana sadece aklında tüp bebek fıkrı varsa nereyide düşünüyosan git oraya ve sperm testi yaptır ve dondur allah göstermesinde birşey olur düşüerse biryerde sperlerinin kalsın çünkü bizimki baya yüksekdi ve eşim suan azosperm oldu ben yaşadım nacizane fikrimi belirtiyimmmmmmmm......................

kızlar bugün tekrar spermiyogram yaptırdık.sayımız yine güzel zaten onda sıkıntı yoktu ileri hız %18 olmuş ileri+yavaş ileri %50 morfoloji %2 önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz eğer herşey yolunda giderse.inşallah gerek kalmaz da bu ay gelir bebişim.

bu arada ilk sonuçlar 4 nisanda yapılmış onu yazmayı unutmuşum.yani arada 14 gün var.

Gökçenim,hayırlısı olsun sıkma sakın canını.Moral bozmak yok asıl önemli olan 6. ayda ki sonuçlar biliyosun zaten.
Hem sayınız da kötü değil ki,biz henüz hiç göremedik 2 milyonun üstünü mesela.
Sende çok iyi biliyosun ameliyattan 6 ay,9 ay 1 sene sonra hamile kalan arkadaşları.
Umutsuzluk asla yok.Hem sizin bu değerlerle de şansınız var.
Takviyeleri hiç bırakmadan devam edicez.
Bizim de yarın 3 ay doluyor ama test mayısta.Bakalım hayırlısı.
Ben 1 seneyi gözden çıkardım zaten.
Bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleriz

merhaba kızlar benim eşimde 3 hafta önce çift taraflı ileri derece varikosel ameliyatı oldu...dr ilk tahlili 6 ay sonra yaptırın dedi daha güvenilir oluyormuş,,, ameliyattan hemen sonra hamiş kalanları da duydum fakat 1sene bekleyip olmayanlarıda duydum bu durum beni korkutuyor... inş biranönce bebişlere kavuşuruz.....

aramıza gosgelaın. gecmıs olsun. 3 ayda ilk test 6. ayda ikinci testi vermenız gerekıyo. normalde bütün doktorlar böyle söylüyor.. umarım üçüncü ayda tahlıl bıle vermeden hamıle kalırsın

aramıza gosgelaın. gecmıs olsun. 3 ayda ilk test 6. ayda ikinci testi vermenız gerekıyo. normalde bütün doktorlar böyle söylüyor.. umarım üçüncü ayda tahlıl bıle vermeden hamıle kalırsın

hb canım inş hepimiz biranönce bebişlerimize kavuşuruz,bunu o kadar çok istiyorumki rabbim daha fazla bekletmez inş bizleri
bizde öle yaparız canım tşkr ederim bilmiyordum ben o zaman 3.ayda veririz tahlil,inş buna gerek kalmadan gelir kuzum bana ama senin dedğin gibi

ben yeni katılıyrm cok güzel bilgilendrmelerizinz var tsklr..esim 6 ay önce varikosel amelyatı oldu ama biz ilküçüncü ayada tahlil verdim ama doktorumuza gösteremedik simdi altıncı ay doldu iki günden tahlil verceğiz ilk tahlilimiz asağıda ama yenisi değisirmi iyimi olur kötümü olur bilemiyrz ....heyecnlyz..anlamıyrm yazıcklarımı sizce nasıl..
likefaksiyon;45
hacim:4,8
sperm sayısı:303 milyon
siperm konsantrsyonu:63milyon
hareket((1satata) hızlı düz ileri:%27
yavashafifyan:%18
yavas ileri belirgin:%12
ileriharektyok:%8
hareketsiz:%35
hızlı-düzileri+yavas hafifyan+ileri hareket yok:%35
sizce nasıl iki gün sonra verecğımzde ilerleme mi olr yoksa kötümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…