ewet canım aslında cok sewnyorsun ama telı kapatnca benım neden yokkı dıyorsun ve baslıyorsun delırmeye :) bende bu yuzden piskoljk destek alıyorum bunu yendım sayılr ... zamanla duzelcek bırseymıs dr oğlediyor bende senın gıbı bebeğin besını duymak ıstemyorum hatta bı ara nefret edyordum bubları hıssetmem gayet normalmıskızlar nerelere kayboldunuz yahu
az önce eşimin çok yakın bir arkadaşını aradım,hamileydi. son 2 haftası kalmış çok sevindim,dualar ettim. ama telefonu kapatınca öyle bir hüzün çöküyor ki bana.özellikle böyle doğum haberlerini alınca
kıskançlık değil bu,haset değil,çekememezlik asla değil.
peki nedir bu hissettiğim??
sizlere de bu duygu uğruyor mu böyle haberler alınca?
canım bu hissettiğin GIPTA asla kıskançlık değil bizimki... kıskançlık: onun olmasın benim olsunculuktur.ama gıpta onunda hayırlı şekilde olsun ama benimde olsun dur.bizim burada yaşadığımız budur.seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bunu çok yaşıyorum.hatta umudumu kaybettikçe hamileleri görmeye bile tahammül edemiyorum.inşallah insanlığımı kaybetmeden bir bebeğim olur kızlar yoksa canavara dönüşüyorum
Topikte bi durgunluk var sanki,hadi kızlar güzel haberler verin bize.
Gökçenim haftaya testiniz var,aklımdasın.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Bizede umut olursunuz.
Arkadaşlar merhabalar..
bizim sperm testi sonuçlarımız geldi ama maalesef bir ilerleme yok(
ama daha üçüncü ayımız olduğu için takmıyorum çok fazla.
sadece sizlere güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuçları yazıyorum:
sperm sayısı ml de: 7.500.000
sperm sayısı toplamda: 22.500.000
ileri hareketli: %10
yerinde hareketli: %5
hareketsiz: %85
anormal sperm: boyun:2 Baş.2 kuyruk:1
Normal sperm: %95
galiba bu morfoloji oluyor ama krugere göre değil bu testimiz son iki testi yaptırdığımız tüp bebek merkezinde değil de ameliyat olduğumuz özel hastanede oldu pek de içime sinmiyor ya da ilerleme olmadığı için bahane buluyorum:)))
umudum 6. ayda:)) durmak yok yola devam..:))
bu arada belirteyim bundan önceki testlerimzide hareket yukarıdaki gibiydi
morfoloji krugere göre %3 tü
sayımız sıra ile ml de 500bin 23 milyon ve 10 milyon çıkmıştı yani anlayacağınız bizim sayı üstüne üstlük bi de düşmüş....
canım bebiş için en çok ileri hız ve morfoloji önemli o nedenle durumun kötü değil.keçiboynuzu kürü veya pekmezi veya tozu kullanın mutlaka.ve kesinlikle tüp bebek merkezinde testinizi tekrarlayın.çoook fark ediyor.bizim 9 milyon olan sayı 50 milyon çıkmıştı 1 hafta arayla.ilki özel hastane ikincisi tüp bebek merkezi sonucu.
kimse cevap vermemiş :26:
bu arada canım değerleriniz çok kötü değil hakikaten.3 ay daha cok erken
umarım harika sonuçlar alırınız
canım ben sana sadece aklında tüp bebek fıkrı varsa nereyide düşünüyosan git oraya ve sperm testi yaptır ve dondur allah göstermesinde birşey olur düşüerse biryerde sperlerinin kalsın çünkü bizimki baya yüksekdi ve eşim suan azosperm oldu ben yaşadım nacizane fikrimi belirtiyimmmmmmmm......................Arkadaşlar merhabalar..
bizim sperm testi sonuçlarımız geldi ama maalesef bir ilerleme yok(
ama daha üçüncü ayımız olduğu için takmıyorum çok fazla.
sadece sizlere güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuçları yazıyorum:
sperm sayısı ml de: 7.500.000
sperm sayısı toplamda: 22.500.000
ileri hareketli: %10
yerinde hareketli: %5
hareketsiz: %85
anormal sperm: boyun:2 Baş.2 kuyruk:1
Normal sperm: %95
galiba bu morfoloji oluyor ama krugere göre değil bu testimiz son iki testi yaptırdığımız tüp bebek merkezinde değil de ameliyat olduğumuz özel hastanede oldu pek de içime sinmiyor ya da ilerleme olmadığı için bahane buluyorum:)))
umudum 6. ayda:)) durmak yok yola devam..:))
bu arada belirteyim bundan önceki testlerimzide hareket yukarıdaki gibiydi
morfoloji krugere göre %3 tü
sayımız sıra ile ml de 500bin 23 milyon ve 10 milyon çıkmıştı yani anlayacağınız bizim sayı üstüne üstlük bi de düşmüş....
Ameliyat oncesi toplam sayı 40 milyon ml de 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 1 Ameliyat sonrasi(3ay sonra) toplam sayı 130 milyon ml de 21 milyon ileri hız 5 morfoloji 1. Yorumlarınız neler bu morfoloji ile hamile kalma şans im var mı?
kızlar bugün tekrar spermiyogram yaptırdık.sayımız yine güzel zaten onda sıkıntı yoktu ileri hız %18 olmuş ileri+yavaş ileri %50 morfoloji %2 önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz eğer herşey yolunda giderse.inşallah gerek kalmaz da bu ay gelir bebişim.
canım teşekkür ederim..
inşallah amin diyorum duana..
soruna gelince ben cinsellik anlamında ameliyat sonrası bir değişiklik
hissetmedim yani her şey aynı..
arkadaşlar sadece kıvamda ve volümde bir farklıılk olduğunu söylüyorlar:)))
aramıza gosgelaın. gecmıs olsun. 3 ayda ilk test 6. ayda ikinci testi vermenız gerekıyo. normalde bütün doktorlar böyle söylüyor.. umarım üçüncü ayda tahlıl bıle vermeden hamıle kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?