anladım cnm tabıkı karın alt kısmından yapılıyor amelıyat bızımde dıkıslerımız vardı deıdıgım gıbı evde gun asırı pansuman yapılı bızımde allah bıran once versın bebıslerımızı ınsallah cnmmm
slm cnm benım esımde amelıyat oldu 19 kasımda en son 8 mılyon ıdı amelıyat oncesı ılk 3ayımız doldugunda test yaptırdık 48 mılyona yukselmıstı esımın varıkoselı cok yogun ve ılerı derecedeydı canım cıft taraflı doktorumuz ılk 3 aydakı deger cok onemlı degıl aslında ancak sııznkı cok cook fazla artıs saglmaıs buda amelıyatın basarı oranının yuksek oldguunu gosterıyor demıstı en son testın 2 katı cıkması yeterlı demıstı ıkıncı 3.aylık donem en onemlısı bızımde mayıs sonuna doluyor bızde hazıran sonunda baktırmayı dusunuyoruz..
Merhaba arkadaşım.. Benimde eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olacak. Harıl harıl hastane ve doktor bakıyoruz. ,Siz memnun kaldıysanız bana verebilirmisin doktor ismi ve adresi. Teşekkürler[/QU
ozelden ylladım canım mesajımı sana
canım sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? pansumanını ben yapıyorum hergün, p.tesi dikişleri alınacak..inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz...en büyük korkum bazılarında bu ameliyat tam tersi etki ediyormuş sperm sayısı sıfır oluyormuş Allah korusun aklıma hep kötü şeyler geliyor...
Merhaba arkadaşım.. Benimde eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olacak. Harıl harıl hastane ve doktor bakıyoruz. ,Siz memnun kaldıysanız bana verebilirmisin doktor ismi ve adresi. Teşekkürler[/QU
ozelden ylladım canım mesajımı sana
canım benim eşimde tek taraflı oldu.çok basit bir ameliyat.ve biz hep özellere baktık arastırdık benim kendi doktorum dediki gerek yok o kadar masrafa basit bir operasyon izmir alsancak devlet hastaesinde oldu.4 ay oldu.20 dakika ameliyat sürdü 1 gece kaldık isteğe bağlı 2.gün de ayağa kalktı.
tahlil sonucunuza doktor ne dedi ilac v.b gerkli dedidimi vaya bekleyelim görelim mi dedi bu değerlere ins. hayırlısı olurmerhabalar....eşim 7 ay oldu ameliyat olalı...sabırsızıkla bekliyoruz........
en son tahlil sonucları.
motilite
hızlı ileri:%13
yavaş ileri:%21
yerinde hareketli:%13
hareketsiz:%53(ameliyat öncesi%96 idi)
kruger strict:%9
who kriter:normal yapı:%58
toplam sperma:23miyon
1ccdeki sperma:7milyon
tecrübeli arkadaşlardan yorumlarınızı rica ediyorum
güzel haberlerde görüşmek dileğiyle
evet canım 6.ayda basarılı bır amelıyat olmus ıse artıs oluyoır ınsallah sızınkıde guzel guzel artmıstır benım esıme doktgor 3.ayında hem sperm test verdı hemde amelıyat ıcerıden ıyılesme saglamısmı dıyerek renklı doppler cekımı verdı cok sukur damarlardada ıyılesme goruldu cnım sende ıstersen 3.ayında yaptırmadıysan renklı doppler sımdı ısteyebılırsın doktorundan bazı amelıyat sonralarında yumurtalıklar bıraz su toplayabılıuyor buda renklı dopplerde cıkıyor cnm hem bakıulmıs olur hemde sperm damarlarınında ıyılesme oranına bakarlar neden fırsat bulamıyorsuuz ya verın ogrenın zaten 6 ay dan artıs guzel ıse doktorlar kafanızdan atın kendıne halıne bırakın dıyorlar bıze oyle dedıller bıraktık bakalım ınsallah gelır bebıste bu rahatlıkla :)
tskürler biz 3 ayın tahlinini verdik asklında doktorlar cok iyi dediler geçmis olsun temizlenmis dediler .altıncıyı vermedik.oyuzden altıda iyi yöndemi gelisme oluyr kötümü onu bi anlayamdım formdahep soryom ama anlasılan hep altıda daha iyilesme var gibi cünki altıda yukselmis gibi ins. ozaman sorun yok..
bızım bu ay 6.ayımız canımm bu ay sonunda 2. testı verıcez ınsallah bundada artıs olmustur bızım pansuman gunasırı ıdı hergun degıldı aman allah korusun aklına kotu bırse getırme canımm ınsalah hersey cok guzel olucak gelıcek bebısler
1. testiniz nasıl çıktı? yükselme oldu mu?
amelıyat oncesı sayımız 8 mılyon ıdı amelıyattan tam 3 ay sonra 48 mılyona yukselmıstı doktorlarımızda cok sasırdı super cok ıı bakmıssın esıne dedıler hatta 6.ayda cok daha yukselır bu gıdısle dedıler ama 6 aydan once olusan gebelıkler suprızdır bızler 6 ayın dolmasını bekleyın asılama vb.. seyler ıcın dedıler bızde beklıyoruz cnm bakalım bu ay nasıl olucak:)
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz hadi hayırlısı canım..daha önce gebelik yaşadın mı? benim 1 düşüğüm oldu ..doğal yolla kalmıştım... sonrasında işte morfoloji sorunu çıktı morfoloji %2 doğal yolla olması zor dediler olsada düşük olurmuş.. bizim son tahlilde sayı 64 milyondu, sayı ve hız problemimiz yok morfoloji sorunumuz var.. sizin morfolji kaç?
merhaba arkadaşlar bizim ameliyatın üstünden 7 ay grçti ilk 3 ay da sonuç daha iyiydi 6. ayda daha düşük çıktı.morfoloji dr dedigine göre 15 yada 16 normal bizim en son testte 15 çıktı ama hiç gebelik olmadı biz bu ay aşılama tedavisine başlıcaz gerçekten beklemek çok zor ve yıpratıcı bilmiyorum ne olcak tutar mı acaba çok korkuyorum.inş en yakın zamanda o mutlu haberi alırz hepimiz...:)
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz hadi hayırlısı canım..daha önce gebelik yaşadın mı? benim 1 düşüğüm oldu ..doğal yolla kalmıştım... sonrasında işte morfoloji sorunu çıktı morfoloji %2 doğal yolla olması zor dediler olsada düşük olurmuş.. bizim son tahlilde sayı 64 milyondu, sayı ve hız problemimiz yok morfoloji sorunumuz var.. sizin morfolji kaç?
inş görürz çok istiyorum .ilk testimiz kruger ama o zaman ameliyat olmamştı ameliyattan sonrakiler yazmıyo neye göre bilmiyorum en son aşılama için bakılan stricttygerberg kriteilerine göre ama o test farklı çıktı arada on onbeş gün fark var amahızlı ileri 0 çıkmş önceki teste 22 çıkmıştı anlamadm dr aşıllamaya uygun dedi bilmiyorm kafam karıştı benimde bilen varmı daha önce aşılama deneyen nolur bi cevap yazın yarın kendi dr sorcam bu durumu belki sırf aşılama yapmak için uygun dediler ona göre karar vercemgeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürüz bizde.. bende çok korkuorum eşimin sonuçları dah kötüye gider diye..sizin morfoloji iyiyimiş canım.inşallah bizimde düzelir. kruger e göre mi yaptırdınız spermiogramı?
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürüz bizde.. bende çok korkuorum eşimin sonuçları dah kötüye gider diye..sizin morfoloji iyiyimiş canım.inşallah bizimde düzelir. kruger e göre mi yaptırdınız spermiogramı?
inş görürz çok istiyorum .ilk testimiz kruger ama o zaman ameliyat olmamştı ameliyattan sonrakiler yazmıyo neye göre bilmiyorum en son aşılama için bakılan stricttygerberg kriteilerine göre ama o test farklı çıktı arada on onbeş gün fark var amahızlı ileri 0 çıkmş önceki teste 22 çıkmıştı anlamadm dr aşıllamaya uygun dedi bilmiyorm kafam karıştı benimde bilen varmı daha önce aşılama deneyen nolur bi cevap yazın yarın kendi dr sorcam bu durumu belki sırf aşılama yapmak için uygun dediler ona göre karar vercem
ben esımın varıkosel amelıyatı olmadan once asılama olmustum cnm en az 2 mılyon sperm olması gerekıyor asılamada bırde sızın 22 mılyon olan total sayımı 1 cc dekı sayımı cnm 1 cc dekı sayı ıse guzel totaldede kotu degıl tabıkıde sayınız ama ılerı hız sıfır olması kotu cnm ınsallah hızınızda artar bıran once
evet canım 6.ayda basarılı bır amelıyat olmus ıse artıs oluyoır ınsallah sızınkıde guzel guzel artmıstır benım esıme doktgor 3.ayında hem sperm test verdı hemde amelıyat ıcerıden ıyılesme saglamısmı dıyerek renklı doppler cekımı verdı cok sukur damarlardada ıyılesme goruldu cnım sende ıstersen 3.ayında yaptırmadıysan renklı doppler sımdı ısteyebılırsın doktorundan bazı amelıyat sonralarında yumurtalıklar bıraz su toplayabılıuyor buda renklı dopplerde cıkıyor cnm hem bakıulmıs olur hemde sperm damarlarınında ıyılesme oranına bakarlar neden fırsat bulamıyorsuuz ya verın ogrenın zaten 6 ay dan artıs guzel ıse doktorlar kafanızdan atın kendıne halıne bırakın dıyorlar bıze oyle dedıller bıraktık bakalım ınsallah gelır bebıste bu rahatlıkla :)
merhaba arkadaşlar bizim ameliyatın üstünden 7 ay grçti ilk 3 ay da sonuç daha iyiydi 6. ayda daha düşük çıktı.morfoloji dr dedigine göre 15 yada 16 normal bizim en son testte 15 çıktı ama hiç gebelik olmadı biz bu ay aşılama tedavisine başlıcaz gerçekten beklemek çok zor ve yıpratıcı bilmiyorum ne olcak tutar mı acaba çok korkuyorum.inş en yakın zamanda o mutlu haberi alırz hepimiz...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?