Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? pansumanını ben yapıyorum hergün, p.tesi dikişleri alınacak..inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz...en büyük korkum bazılarında bu ameliyat tam tersi etki ediyormuş sperm sayısı sıfır oluyormuş Allah korusun aklıma hep kötü şeyler geliyor...

Merhaba arkadaşım.. Benimde eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olacak. Harıl harıl hastane ve doktor bakıyoruz. ,Siz memnun kaldıysanız bana verebilirmisin doktor ismi ve adresi. Teşekkürler

bızım bu ay 6.ayımız canımm bu ay sonunda 2. testı verıcez ınsallah bundada artıs olmustur bızım pansuman gunasırı ıdı hergun degıldı aman allah korusun aklına kotu bırse getırme canımm ınsalah hersey cok guzel olucak gelıcek bebısler

tahlil sonucunuza doktor ne dedi ilac v.b gerkli dedidimi vaya bekleyelim görelim mi dedi bu değerlere ins. hayırlısı olur

tskürler biz 3 ayın tahlinini verdik asklında doktorlar cok iyi dediler geçmis olsun temizlenmis dediler .altıncıyı vermedik.oyuzden altıda iyi yöndemi gelisme oluyr kötümü onu bi anlayamdım formda hep soryom ama anlasılan hep altıda daha iyilesme var gibi cünki altıda yukselmis gibi ins. ozaman sorun yok..

hep antı biyotik kullanıyorm belki o yuzdn olmyrdr bu ayda deneyelim ins. sonra esim altıncı ay tahlilini versin yedi ay oldu ama olsn.

1. testiniz nasıl çıktı? yükselme oldu mu?

1. testiniz nasıl çıktı? yükselme oldu mu?

amelıyat oncesı sayımız 8 mılyon ıdı amelıyattan tam 3 ay sonra 48 mılyona yukselmıstı doktorlarımızda cok sasırdı super cok ıı bakmıssın esıne dedıler hatta 6.ayda cok daha yukselır bu gıdısle dedıler ama 6 aydan once olusan gebelıkler suprızdır bızler 6 ayın dolmasını bekleyın asılama vb.. seyler ıcın dedıler bızde beklıyoruz cnm bakalım bu ay nasıl olucak:)

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz hadi hayırlısı canım..daha önce gebelik yaşadın mı? benim 1 düşüğüm oldu ..doğal yolla kalmıştım... sonrasında işte morfoloji sorunu çıktı morfoloji %2 doğal yolla olması zor dediler olsada düşük olurmuş.. bizim son tahlilde sayı 64 milyondu, sayı ve hız problemimiz yok morfoloji sorunumuz var.. sizin morfolji kaç?

merhaba arkadaşlar bizim ameliyatın üstünden 7 ay grçti ilk 3 ay da sonuç daha iyiydi 6. ayda daha düşük çıktı.morfoloji dr dedigine göre 15 yada 16 normal bizim en son testte 15 çıktı ama hiç gebelik olmadı biz bu ay aşılama tedavisine başlıcaz gerçekten beklemek çok zor ve yıpratıcı bilmiyorum ne olcak tutar mı acaba çok korkuyorum.inş en yakın zamanda o mutlu haberi alırz hepimiz...:)

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürüz bizde.. bende çok korkuorum eşimin sonuçları dah kötüye gider diye.. sizin morfoloji iyiyimiş canım.inşallah bizimde düzelir. kruger e göre mi yaptırdınız spermiogramı?

evet cnm beklıyorum valla bakalım eger kalamassam normal asılama denıyecem benım daha oncedn gebelık olmadı zaten 2 yıll yenı doluyo evlılıgımın 1 yıl ben kendı ıstegımle korundum keske korunmasaymısım 1 yıldırda olmuyo cnm amelıyat falan zaman gectı bakalım ınsallah yakın zamanda gelır bızım sadece sayımızı dusuk dıger heryse yolunda canım cok sukur

inş görürz çok istiyorum .ilk testimiz kruger ama o zaman ameliyat olmamştı ameliyattan sonrakiler yazmıyo neye göre bilmiyorum en son aşılama için bakılan stricttygerberg kriteilerine göre ama o test farklı çıktı arada on onbeş gün fark var amahızlı ileri 0 çıkmş önceki teste 22 çıkmıştı anlamadm dr aşıllamaya uygun dedi bilmiyorm kafam karıştı benimde bilen varmı daha önce aşılama deneyen nolur bi cevap yazın yarın kendi dr sorcam bu durumu belki sırf aşılama yapmak için uygun dediler ona göre karar vercem

inş iyi sonuç alırsınz umarım her şey yolunda giderde bi bebiş verir rabbim...

ben esımın varıkosel amelıyatı olmadan once asılama olmustum cnm en az 2 mılyon sperm olması gerekıyor asılamada bırde sızın 22 mılyon olan total sayımı 1 cc dekı sayımı cnm 1 cc dekı sayı ıse guzel totaldede kotu degıl tabıkıde sayınız ama ılerı hız sıfır olması kotu cnm ınsallah hızınızda artar bıran once

toplam sperm 42 milyon ileri hareketli 22 yavaş ileri hareket 18 yerinde hareket 12 hareketsz 48 total motililite52 normal morfoloji 15 çıktı sora aradan 15 gün geçti tüp bebek merkeznde yapılanı yazıyorm volüm5.3 likefaksiyon süresi 10 dk ph 7.6sayı ml 29 mll/ejek153.7 total motilite50 hızlı ileri 0 yavaş ileri 45 yernde hrk 5 hareketsz 50 morfoloji normal form 2 patolojk form 98yuvarlak hücre 1 lökosit 1 bu test niye farklı acaba bu sürede nasıl değişir ve bu sayıyla aşılama olurmu bilen var mı acaba strict tygerberg kriterisine göre değerlendrilmştr

ins.tahlil olmadan olur bu ay da durakta gelecek ay gider esim tahlile .zaten gogi ilac falan vermiyorlar anlasılan 3.ay tahlilinde de ilac v.b hiç gerek yok demislerdi gogi ..bize suana kadar ilac falan verilmedi yani neden bilmiyorum ..

bizim 3ay tahlilimiz cok iyi hersey normal yedinci ayında esim daha dahlil vermedik .hayırlısı ins.dusmez ins.bizimkide ..neden dusus olmus 3 ay tahlilinle 6ay tahlilini yazarmısın neyde düsüsvar sayıdamı yoksa hareketliliktemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…