Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benım hayırlısı olsun asılaman ınsallh guzel sonuclarla mutlu edersın bızıde bukadar duygusal olman dogal cnm bende ılk asılamamı aglaya aglaya yaptırmıstım dualarım senınle cnm beklıyoruz haberlerını

gökçen hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallah .demek iki yıldır hiç ağlamadın ha ben biriktirseydim iki kova dolardıkesin iyiki güçlüsün canım ya ben bazen kendimi çok aciz hissediyorum

Merhaba kıslar..

Bende evliliğimin 3.yılındayım..Eşim varikosel ameliyatı olalı 2yıl olacak ..

KürLer,ilaçlar hepsini kullandık ama yok : ( son olarak proxeed içti 3 ay pek bi yükselme olmadı..şimdi spermax içio bu da 3 ay olucak bu ayın sonunda test yapcaz bakalım..

Benim hiç umudum yok ama hayırlısı..Zaten bundan sonrası aşılama olmadı tüp bebek ..

bizde bu ay aşılama tedavisine başladk canım adetimi bekliyoruz inş olmam da gelir bebişim allah yardımcın olsun inş tutar ve mutlu olursun rabbim hepimizin duasını kabul etsin amin...

merhaba canım bizde aynı durumdayız bizde aşılama yaptırcaz tüp bebek merkezinde yapılan testte bizimde ileri hız 0 çıktı 10 gün öncesi 22 çıkmıştı sanırım orda farklı bi teknik kullanıyolar sıkma canını 0 hızla kendiliğinden bile hamile kalanlar var moralimiz yüksek olmalı ben de bu durumu dr sorcam umarım hepimiz için herşey yolunda gider...

selam kızlar , ben sadece eşime arginmax içiriyorum onuda 1 taneyi zorla, evicap ve zinko alsam hayatta içmez ,arginmax ın içinde var der geçiştirir.. keçiboynuzu tozunuda bi kaç gündür ihmal ettim..burda kötü sonuçlar duydukça çok stres oluyorum ,moralim bozuluyor..

SağoL cnm..AsLında hemen hemen her 3 ayda bir test yapioduk üroLoji doktorumuza kaLsa ne zaman gitsek olur olur diye yolluodu bizi ama çok artış oLmuodu..
Ne zamanki başka doktora gittik bütün testLerimize baktı çok çok artış olmamış dedi hatta azalmaya gitmiş dedi ben size tüp bebek öneririm..Bende o günü hiç unutmam şok olmuştum..olur olur dicek bekliorum..siz dedi üroloğunuza bakmayın hiç bi ürolog doktoru kolay kolay demezki gidin tüp bebek yapın..işte dedi doktorlar hep böle yapio sonra hastalar bize gelince şok oluo die : ( (kendisi tüp bebek merkezinde kadın doğum doktoruydu )
Ama işte bi iki ay daha deneyin dedi proxeed falan verdi işte ne bileym onda da çok etki görmedik şimdi spermax kullanios onda da pek umut yok ama kendimizi oyalioz eşimin temmuzda sınavı var ondan önce bişe yapamayz zaten..

anladım cnm dur bakalım kendını sıkma bıraz kafandan atmaaya bak bızımde amelıyat once 8 mılyon ıdı amelıyattan sonra 3.ayımızda 48 mılyon olmustu doktor normal olarak olmıyacak bırsey yok artık hersey cok guzel ancak kafanızdan atın psıkolojık olrak en cok etkılenen hormon sex hormonudur demıstı bıze bızıde mayıs sonu6.ayımız doluyor eger olmassa hazıran sonu gıbı bende asılama dusunuyorum canım tup bebek merkezlerınde doktorlar genelde hemen tup beege yonlendırıyolar cnm bende gıtıtgımde esımın amelıyat bıle olmasına gerek yok artıs olmazz cok ılerlemıs varıkoselı demıslerdı ama cok sukur artısımız oldu cnm ınsallah sızınde tup bebeege gerek kalmaz cok zor bılıyorum ama bıraz kafandan atmyaa calıs dusnme cnm

gogicim çok teşekkür ederim.. dualarınızı eksik etmeyin..
nevbahar canım.. çok sağol fıstığım.. hayırlısı ne diyelim.. çok şükür canım rabbimize tevekkül ediyoruz olmasa da vardır bir bildiği diyoruz ama bazen duygusal anımıza denk gelince o zaman kötü oluyor işte(( bugün daha iyiyim çok şükür.. sen de güçlüsündür eminim.. burada olduğuna göre ve anne olmanın mücadelesini verdiğine göre bence gayette çok güçlüsün...
bizde bu ay aşılama tedavisine başladk canım adetimi bekliyoruz inş olmam da gelir bebişim allah yardımcın olsun inş tutar ve mutlu olursun rabbim hepimizin duasını kabul etsin amin...
canım benim inşallah aşılama öncesi gelir bebişin:)))
canım inşallah dediğin gibidir çünkü ilk kez 0 ile karşılaştım şok oldum o yüzden.. ama nasipte varsa eğer bir tanecik sperm bile yeter biliyorum:)))

deryacım ileri hız sıfır olup da tutan aşılama topiğinden mi merak ettim de..

canım bende ileri hız 0 görünce şok oldum ama takmıyorum şimdi biz üstümüze düşeni yapıyorz ilaçlarımzı kullanıyorz kür yapıyorum pekmez yediriyorum ve en önemlisi umut ediyoruz ve inanıyoruz allah inşallah bizede nasip eder...can.ım bişey sorcam aşılama yapılınca dr gündelik hayatına devam debilirsin dedi mi benim dr öyle söyledi bazıları aylarca kalkmadan yatıyomuş da öyle duydum...:44:

yok canım ya hiç bişi demedi.. 20 dakika orada yattım bugün bekle yarın itibariyle gün aşırı ilişki dedi.. başka da bişi dmedi progestan falan da vermedi benim de aklıma geldi ama sormadım amann dedim gerekse söylerdi herhalde döllendi de tutması kaldı eğer ki döllenirse tutunur allahın izniyle:)))

inan şu gün test yap bile demedi devletteydi haftasonuna denk geldi bi de dün oldu aşılamam doktorum yoktu o yüzden.
doktorunla görüşürsün dedi bende arayıp sormadım nasıl olsa biliyoruz 14. gün test yyapılacağını çok da takmamaya çalıştım açıkçası olacağına varır her şey..

dün gelince uzandım diinlendim pek kalkmadım.. bugün de sabah erkenden kalkıp işe gittim:)))
şimdi de gayet iyiyim ağır iş yapmayacağım sadece başka bişeye gerk yok diye düşünüyorum:)))

anladım canım inş tutmuştur 14 gün sonra mutlu haberlerini alırız inş çok öptüm...

işte bizim de en son ki durumumuz 8 milyondu sanırım..kağıtlarda bende değil eşimde o yüzden çok bakmak da istemiom..
Nebilim hayırlısı ya ...
Bizde mayıs sonu son testimizi yapıcaz inş ikimizde güzel haber veririz..
Sizin daha 6 ay olmuş güzel fazla beklemeyin yükselmemişse hemen tedaviye başlayın bence biz bekledik de noldu geç kalmışlığınla kaliosun..
Bu arada gökçen44 arkadaşım sende aşılama yapmışsın inş tutar cnm güzel haberlerini yazıp umutlandırırsın bizi..

ınsallah cnm bakalım carsamba gunu ozel bıyerler gorusucez esımle bırlıkte bakalım nasıl duurmlar buay bende cok garıp bırsey oldu cunku yumurtlamam bıtttı bıtyıor derken goguslerım asırıderecece acımaya basladı normalde adetıme 6-7 gun kala acırlardı sımdı ıse adetıme 10 gun var ve cumadan berı asırı derecede goguslerım acıyor bugun bıraz daha azaldı gercı sankı adet olucam eger hazıran sonuna kadar gelmesse bebıs asılama yaptırıcaz cnm bzde bakalım hayırlısı sende cok fazla takma kafana azcık kafanı dagıtmaya calıs bılıyorum soylemesı kolay ama yapması zor bende cok fazla yapamıyorum.bızım amelıyatın 3.ayında 6 kat artmısstyı ıste 8 den 48 ecıkmıstı benıde umutlandıran o oluyo ınsallah gelır bebısler canım

canımmmm.. sağolasın.. rabbim seni de bekletmesin daha fazla bir an evvel kavuştursun yavruşuna en hayırlı zamanda inşalalh:))

gökçenim hayırlı uğurlu olsun şimdiden

rabbim gönlüne göre versin, güzel haberlerini bekliyoruz binbir merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…