arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
Merhaba kıslar..
Bende evliliğimin 3.yılındayım..Eşim varikosel ameliyatı olalı 2yıl olacak ..
KürLer,ilaçlar hepsini kullandık ama yok : ( son olarak proxeed içti 3 ay pek bi yükselme olmadı..şimdi spermax içio bu da 3 ay olucak bu ayın sonunda test yapcaz bakalım..
Benim hiç umudum yok ama hayırlısı..Zaten bundan sonrası aşılama olmadı tüp bebek ..[/
sızede gecmıs olsun canım baya olmus esın amelıyat olalı hıc artıs olmadımı sayınızda amelıyat sonrası bakıldımı renklıdoppler de falan dmarlara ne durumda dıye ınsallah kısa zamanda hepımızın bebıslerı gelır saglıcakla kucaklarımıza bırdahakı anneler gunune bebıslerımızle gırerızzz
evıcap bızde kullndık canım soyle soylıyım evıcap- omega3 (ıthal olan) bırde zinko kullandık bu zınko hucre yenıleyıcı kontrol ıcın gıtttımız doktora sormustum bız bunları kullandıkm dıye cok guzel demıstı ıstersen sende sor dılersen buarada zınko yu yetıskınler ıcın dıyıp alıcaksın bırde cocuklar ıcın olan var cnm sarı bır kutu
çok teşekkür ederim canım sorarım doktora
bizde bu ay aşılama tedavisine başladk canım adetimi bekliyoruz inş olmam da gelir bebişim allah yardımcın olsun inş tutar ve mutlu olursun rabbim hepimizin duasını kabul etsin amin...arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
canım aslında çok takılmamak gerek.. ileri hız morfoloji hep bahane..
ben biraz duygusaldım bugün sadece:)))
bizim ameliyat öncesi ve sonrası morfolojimiz hep %3 tü
doktor ona takılmayın sayı ileri hız yeterliyse yüzdeye vurunca morfoloji de iyi çıkar demişti
yani diğer değerler biraz daha iyiyse morfolojiye takılmayın diyordu tabi eğer hepsi kötüyse o zaman sıkıntı..
yanlız bu sefr bizim sperm yıkama işlemi tüp bebek merkezinde yapılmış olmasına rağmen morfolojiye bakılmamış bende çok şaşırdım
diğer testlerde hep %3tü..
bi de ameliyat öncesi de sonrası da ileri hızlımız en az %10 çıkardı. ilk defa sıfır çıktı onu da anlayamadım((
ona biraz canım sıkılmıştı ama vakit geçtikçe takmıyorum onu da ne yapayım vardır bir hayır onda da:)))
rabbim senin için de hayırlısını versin canım benim..
gogi
sızede gecmıs olsun canım baya olmus esın amelıyat olalı hıc artıs olmadımı sayınızda amelıyat sonrası bakıldımı renklıdoppler de falan dmarlara ne durumda dıye ınsallah kısa zamanda hepımızın bebıslerı gelır saglıcakla kucaklarımıza bırdahakı anneler gunune bebıslerımızle gırerızzz
SağoL cnm..AsLında hemen hemen her 3 ayda bir test yapioduk üroLoji doktorumuza kaLsa ne zaman gitsek olur olur diye yolluodu bizi ama çok artış oLmuodu..
Ne zamanki başka doktora gittik bütün testLerimize baktı çok çok artış olmamış dedi hatta azalmaya gitmiş dedi ben size tüp bebek öneririm..Bende o günü hiç unutmam şok olmuştum..olur olur dicek bekliorum..siz dedi üroloğunuza bakmayın hiç bi ürolog doktoru kolay kolay demezki gidin tüp bebek yapın..işte dedi doktorlar hep böle yapio sonra hastalar bize gelince şok oluo die : ( (kendisi tüp bebek merkezinde kadın doğum doktoruydu )
Ama işte bi iki ay daha deneyin dedi proxeed falan verdi işte ne bileym onda da çok etki görmedik şimdi spermax kullanios onda da pek umut yok ama kendimizi oyalioz eşimin temmuzda sınavı var ondan önce bişe yapamayz zaten..
gogicim çok teşekkür ederim.. dualarınızı eksik etmeyin..canım benım hayırlısı olsun asılaman ınsallh guzel sonuclarla mutlu edersın bızıde bukadar duygusal olman dogal cnm bende ılk asılamamı aglaya aglaya yaptırmıstım dualarım senınle cnm beklıyoruz haberlerını
nevbahar canım.. çok sağol fıstığım.. hayırlısı ne diyelim.. çok şükür canım rabbimize tevekkül ediyoruz olmasa da vardır bir bildiği diyoruz ama bazen duygusal anımıza denk gelince o zaman kötü oluyor iştegökçen hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallah .demek iki yıldır hiç ağlamadın ha ben biriktirseydim iki kova dolardıkesin iyiki güçlüsün canım ya ben bazen kendimi çok aciz hissediyorum
canım benim inşallah aşılama öncesi gelir bebişin:)))bizde bu ay aşılama tedavisine başladk canım adetimi bekliyoruz inş olmam da gelir bebişim allah yardımcın olsun inş tutar ve mutlu olursun rabbim hepimizin duasını kabul etsin amin...
canım inşallah dediğin gibidir çünkü ilk kez 0 ile karşılaştım şok oldum o yüzden.. ama nasipte varsa eğer bir tanecik sperm bile yeter biliyorum:)))merhaba canım bizde aynı durumdayız bizde aşılama yaptırcaz tüp bebek merkezinde yapılan testte bizimde ileri hız 0 çıktı 10 gün öncesi 22 çıkmıştı sanırım orda farklı bi teknik kullanıyolar sıkma canını 0 hızla kendiliğinden bile hamile kalanlar var moralimiz yüksek olmalı ben de bu durumu dr sorcam umarım hepimiz için herşey yolunda gider...
canım inşallah tutar aşılaman merakla bekliycem sonucunu.bu ayın sonunda benim de aşılamam yapılacak.ileri hızı 0 olan bi arkadaşın tuttu bu ay aşılaması.çok dert etme çünkü aşılama zaten hızlı olanları ayıklıyor.morfolojiniz nasıl.bizim de ileri hızlı18 ama morfoloji 2 o nedenle korkuyorm ben de hayırlısı olsun inşallah...
gogicim çok teşekkür ederim.. dualarınızı eksik etmeyin..
nevbahar canım.. çok sağol fıstığım.. hayırlısı ne diyelim.. çok şükür canım rabbimize tevekkül ediyoruz olmasa da vardır bir bildiği diyoruz ama bazen duygusal anımıza denk gelince o zaman kötü oluyor işte(( bugün daha iyiyim çok şükür.. sen de güçlüsündür eminim.. burada olduğuna göre ve anne olmanın mücadelesini verdiğine göre bence gayette çok güçlüsün...
canım benim inşallah aşılama öncesi gelir bebişin:)))
canım inşallah dediğin gibidir çünkü ilk kez 0 ile karşılaştım şok oldum o yüzden.. ama nasipte varsa eğer bir tanecik sperm bile yeter biliyorum:)))
deryacım ileri hız sıfır olup da tutan aşılama topiğinden mi merak ettim de..
canım bende ileri hız 0 görünce şok oldum ama takmıyorum şimdi biz üstümüze düşeni yapıyorz ilaçlarımzı kullanıyorz kür yapıyorum pekmez yediriyorum ve en önemlisi umut ediyoruz ve inanıyoruz allah inşallah bizede nasip eder...can.ım bişey sorcam aşılama yapılınca dr gündelik hayatına devam debilirsin dedi mi benim dr öyle söyledi bazıları aylarca kalkmadan yatıyomuş da öyle duydum...:44:
deryacım ileri hız sıfır olup da tutan aşılama topiğinden mi merak ettim de..
yok canım ya hiç bişi demedi.. 20 dakika orada yattım bugün bekle yarın itibariyle gün aşırı ilişki dedi.. başka da bişi dmedi progestan falan da vermedi benim de aklıma geldi ama sormadım amann dedim gerekse söylerdi herhalde döllendi de tutması kaldı eğer ki döllenirse tutunur allahın izniyle:)))
inan şu gün test yap bile demedi devletteydi haftasonuna denk geldi bi de dün oldu aşılamam doktorum yoktu o yüzden.
doktorunla görüşürsün dedi bende arayıp sormadım nasıl olsa biliyoruz 14. gün test yyapılacağını çok da takmamaya çalıştım açıkçası olacağına varır her şey..
dün gelince uzandım diinlendim pek kalkmadım.. bugün de sabah erkenden kalkıp işe gittim:)))
şimdi de gayet iyiyim ağır iş yapmayacağım sadece başka bişeye gerk yok diye düşünüyorum:)))
anladım cnm dur bakalım kendını sıkma bıraz kafandan atmaaya bak bızımde amelıyat once 8 mılyon ıdı amelıyattan sonra 3.ayımızda 48 mılyon olmustu doktor normal olarak olmıyacak bırsey yok artık hersey cok guzel ancak kafanızdan atın psıkolojık olrak en cok etkılenen hormon sex hormonudur demıstı bıze bızıde mayıs sonu6.ayımız doluyor eger olmassa hazıran sonu gıbı bende asılama dusunuyorum canım tup bebek merkezlerınde doktorlar genelde hemen tup beege yonlendırıyolar cnm bende gıtıtgımde esımın amelıyat bıle olmasına gerek yok artıs olmazz cok ılerlemıs varıkoselı demıslerdı ama cok sukur artısımız oldu cnm ınsallah sızınde tup bebeege gerek kalmaz cok zor bılıyorum ama bıraz kafandan atmyaa calıs dusnme cnm
işte bizim de en son ki durumumuz 8 milyondu sanırım..kağıtlarda bende değil eşimde o yüzden çok bakmak da istemiom..
Nebilim hayırlısı ya ...
Bizde mayıs sonu son testimizi yapıcaz inş ikimizde güzel haber veririz..
Sizin daha 6 ay olmuş güzel fazla beklemeyin yükselmemişse hemen tedaviye başlayın bence biz bekledik de noldu geç kalmışlığınla kaliosun..
Bu arada gökçen44 arkadaşım sende aşılama yapmışsın inş tutar cnm güzel haberlerini yazıp umutlandırırsın bizi..
işte bizim de en son ki durumumuz 8 milyondu sanırım..kağıtlarda bende değil eşimde o yüzden çok bakmak da istemiom..
Nebilim hayırlısı ya ...
Bizde mayıs sonu son testimizi yapıcaz inş ikimizde güzel haber veririz..
Sizin daha 6 ay olmuş güzel fazla beklemeyin yükselmemişse hemen tedaviye başlayın bence biz bekledik de noldu geç kalmışlığınla kaliosun..
Bu arada gökçen44 arkadaşım sende aşılama yapmışsın inş tutar cnm güzel haberlerini yazıp umutlandırırsın bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?