Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ins.tahlil olmadan olur bu ay da durakta gelecek ay gider esim tahlile .zaten gogi ilac falan vermiyorlar anlasılan 3.ay tahlilinde de ilac v.b hiç gerek yok demislerdi gogi ..bize suana kadar ilac falan verilmedi yani neden bilmiyorum ..

genelde doktorlar vermıyo cnm hemen ılac bende bır aıle dostumuz var urolojı uzmanı ondan bılgıler almıstım onun verdııg vıtamınlerı kullandırdım esıme.

cnm benım tup bebek merkezlerınde yapılan testler hep farklı yorumlanır en dusuk ıhtımallere gore yanı eger doktorunuz uygun yapabılırz dıyorsa bence denemelısın asılamanın amacı zaten hareket azlıgı olan spermın yolunu kısaltman ve yumurtaya cabuk ulasmasını saglamak cnm

ilk 3 aytoplam sperm 68 totalmotilite 50 ileri hareket 33 yavaş ileri hareket 10 yerinde hareket7 hareketsiz 50 normal morfoloji 17 çıktı 6.aydaki toplam sperm 42 total motililite 52 ileri hareket 22 yavas ileri hareket 18 yerinde hareket 12 hareketsiz 48 normal morfoloji 15 çıktı hem sayı hem hareket düştü ama bilmiyorm nedenini dr olabilir dedi çok kötü degil dedi yükselebilir dedi

Slm nilos81.. Nerdesin bilmiyorum ama Eğer eşin istanbulda ameliyat olduysa ve sonuçlarınızda düzelme olduysa adres ve doktor ismi yazarmısın. Eşimin değerleri verdiğin değerlere çok yakın. Hatta sizinki daha iyi. Bizdede çift taraflı denildi, sol grade 4 sağ elle belli olmuyor. ultrasonla çıktı. herkese yazıyorum. Harıl harıl urolog bakıyoruz. Yazarsan sevinirim.

biz hiç dr araştırmadık araştırma hastanesine gittik ameliyatı asistanlar yaptı, asistan düzeyinde basit bir ameliyat dendi bize.. ama yinede sperm sayısı düşer diye ödüm kopuyor.. inşallah sonuçlarımız iyi gelir kızlar.. hepimiz için tek dileğim bu inşallah tahlile gitmeden hamile kalırız

Umarım iyi gelşme alırsınız..

arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..

canım inşallah tutar aşılaman merakla bekliycem sonucunu.bu ayın sonunda benim de aşılamam yapılacak.ileri hızı 0 olan bi arkadaşın tuttu bu ay aşılaması.çok dert etme çünkü aşılama zaten hızlı olanları ayıklıyor.morfolojiniz nasıl.bizim de ileri hızlı18 ama morfoloji 2 o nedenle korkuyorm ben de hayırlısı olsun inşallah...

canım aslında çok takılmamak gerek.. ileri hız morfoloji hep bahane..
ben biraz duygusaldım bugün sadece:)))
bizim ameliyat öncesi ve sonrası morfolojimiz hep %3 tü
doktor ona takılmayın sayı ileri hız yeterliyse yüzdeye vurunca morfoloji de iyi çıkar demişti
yani diğer değerler biraz daha iyiyse morfolojiye takılmayın diyordu tabi eğer hepsi kötüyse o zaman sıkıntı..
yanlız bu sefr bizim sperm yıkama işlemi tüp bebek merkezinde yapılmış olmasına rağmen morfolojiye bakılmamış bende çok şaşırdım
diğer testlerde hep %3tü..
bi de ameliyat öncesi de sonrası da ileri hızlımız en az %10 çıkardı. ilk defa sıfır çıktı onu da anlayamadım((
ona biraz canım sıkılmıştı ama vakit geçtikçe takmıyorum onu da ne yapayım vardır bir hayır onda da:)))

rabbim senin için de hayırlısını versin canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…