ins.tahlil olmadan olur bu ay da durakta gelecek ay gider esim tahlile .zaten gogi ilac falan vermiyorlar anlasılan 3.ay tahlilinde de ilac v.b hiç gerek yok demislerdi gogi ..bize suana kadar ilac falan verilmedi yani neden bilmiyorum ..
toplam sperm 42 milyon ileri hareketli 22 yavaş ileri hareket 18 yerinde hareket 12 hareketsz 48 total motililite52 normal morfoloji 15 çıktı sora aradan 15 gün geçti tüp bebek merkeznde yapılanı yazıyorm volüm5.3 likefaksiyon süresi 10 dk ph 7.6sayı ml 29 mll/ejek153.7 total motilite50 hızlı ileri 0 yavaş ileri 45 yernde hrk 5 hareketsz 50 morfoloji normal form 2 patolojk form 98yuvarlak hücre 1 lökosit 1 bu test niye farklı acaba bu sürede nasıl değişir ve bu sayıyla aşılama olurmu bilen var mı acaba strict tygerberg kriterisine göre değerlendrilmştr
bizim 3ay tahlilimiz cok iyi hersey normal yedinci ayında esim daha dahlil vermedik .hayırlısı ins.dusmez ins.bizimkide ..neden dusus olmus 3 ay tahlilinle 6ay tahlilini yazarmısın neyde düsüsvar sayıdamı yoksa hareketliliktemi.
tahlil sonucunuza doktor ne dedi ilac v.b gerkli dedidimi vaya bekleyelim görelim mi dedi bu değerlere ins. hayırlısı olur
canım benim eşimde tek taraflı oldu.çok basit bir ameliyat.ve biz hep özellere baktık arastırdık benim kendi doktorum dediki gerek yok o kadar masrafa basit bir operasyon izmir alsancak devlet hastaesinde oldu.4 ay oldu.20 dakika ameliyat sürdü 1 gece kaldık isteğe bağlı 2.gün de ayağa kalktı.
Hımm.. Siz İzmirdesiniz. Biz İstanbul dayız cnm yaa. İstanbul da iyi bir urolog araştırıyoruz eşimle. Biz dun Gayrettepe Flor. Nıghtıngale hastanesine gittik. Doktor Haluk Akpınar ı gördük ve Eşimde sol tarafta grade 4 varikosel olduğunu söyledi.. Sağda da varmış ama ultrason la belli oldu elle hissedilmiyor. Bize 6 000 istedi ameliyat için. Bu bize çok fazla. Zaten şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum ve çok masraflı oldu. varikosel konusunda başarılı güzel sonuçlar almış bir doktor bulamazsak ameliyatsız geri gideğiz. Çükü ameliyat tan sonra sayının 0 ra düşme ihtimali çok yüksekmiş.(( Çok teşekkür ederim cvb ın için. İzmire gelme şansımız hiç yok..
Peki nasıl sonucunuz şimdi.. Özel e gitmeye gerçekten gerek yokmu???
Hımm.. Siz İzmirdesiniz. Biz İstanbul dayız cnm yaa. İstanbul da iyi bir urolog araştırıyoruz eşimle. Biz dun Gayrettepe Flor. Nıghtıngale hastanesine gittik. Doktor Haluk Akpınar ı gördük ve Eşimde sol tarafta grade 4 varikosel olduğunu söyledi.. Sağda da varmış ama ultrason la belli oldu elle hissedilmiyor. Bize 6 000 istedi ameliyat için. Bu bize çok fazla. Zaten şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum ve çok masraflı oldu. varikosel konusunda başarılı güzel sonuçlar almış bir doktor bulamazsak ameliyatsız geri gideğiz. Çükü ameliyat tan sonra sayının 0 ra düşme ihtimali çok yüksekmiş.(( Çok teşekkür ederim cvb ın için. İzmire gelme şansımız hiç yok..
merhaba varikoselde dr çok önemli mutlaka iyi bi dr gerekiyo benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.biz medikal park hastanesişnde yaptırdık özel ama sağlık güvencemiz oldugu için 200 tl bi fark ödedk o kadar sabah ameliyat oldu öğleden sonra çıktk inş iyi bi dr bulursunuz ameliyat olmazsa sonra sorun oluyo ve yaş ilerleynce başarı şansı azalıyo üniversite ve devlet hastanelernde de çok iyi dr lar var oralara da bakın ve istanbulda şansınz daha yüksek
merhaba varikoselde dr çok önemli mutlaka iyi bi dr gerekiyo benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.biz medikal park hastanesişnde yaptırdık özel ama sağlık güvencemiz oldugu için 200 tl bi fark ödedk o kadar sabah ameliyat oldu öğleden sonra çıktk inş iyi bi dr bulursunuz ameliyat olmazsa sonra sorun oluyo ve yaş ilerleynce başarı şansı azalıyo üniversite ve devlet hastanelernde de çok iyi dr lar var oralara da bakın ve istanbulda şansınz daha yüksek
ya çok sağol biz bi kaç doktor görmek istiyoruz. Tek taraflıyken nıghtıngal de çift taraflı denildi. Çok gerginiz. Bizim sağlık güvencemiz yok. Yutdışından geldik. Bu yüzden de hiç bilgimiz yok. Siz nasıl bi sonuç aldınız ameliyattan sonra. Artış oldumu? Bide doktorunuzun ismini hastanenin tam ismi ve ve mümkünse adreside yazarsan çok sevinirim.
tşkr ederim canım. evet 3 ayda düzelebiliyomuş ama bizim ameliyat öncesi sonuçlar pek iyi değildi varikosel ileri dereceydi. doktor 1 yıla kadar süre tanıyın kendinize dedi, o sürede normal yolla olmazsa ki inşallah olur. aşılama yaparız dedi o da olmazsa tüp bebek dedi. inşallah gerek kalmaz. bunları yaşamak bile insanı üzüyo. bu arada eşimde çift taraflı varikosel vardı ama soldaki çok ilerlemişti zaten önemli olan sol tarafmış sağ tarafa ameliyata gerek yok dedi. ameliyattan önceki testin sonuçlarını yazıyorum. yeni testin sonuçlarınıda mutlaka yazıcam. 19 ocakta gidicez. inşallah güzel haberler veririrm ama pek umutlu değilim senağlama
miktar: 1.5
renk : opak
vislozite:normal
ph : 8.0
sıvılaşma müddeti: 20 dakika
spermatozoid sayısı: 200.000/ml
tüm ejekülatta : 300.000
ileri hızlı hareketli : 0%
iler yavaş hareketli : 10%
yerinde hareketli : 10%
hareketsiz : 80%
boyalı preparasyonda morfoloji
normal :40%
anormal :60%
baş : 20%
boyun :10%
kuyruk :30%n
mikroskopi 4-5 lökosit görüldü
cnm 6 bınlıra cok fazla bız amelıyatımız ıcın doktora normalde para vermıcektın sadece 200 tl verdık buarada sayını dusmesı amelıyatın basarısızlıgından oluyor genelde bızım cok sukur ole bı durumumuz olmadı amelıyat oncesı 8 mılyon ıdı amelıyattan 3 ay sonra 48 mılyona yukselmıstı amelıyattan 3. ay sonra renklı doppler cekıldı amelıyat edılen damarlar kendını toparlamıssmı dıye bakıldı cok sukur hersey yolunda bukadar artısı doktorlar bıle sasırdı hatta esıne cok ıy bakmıssın falan dıye gulustuk ben bırkac vıtamın kulladım esıme amelıyat snrası eger benım esım suanda amelıyat olcak olsa ben ozele gıtmem gereksız bır para alıyolar cunku amelıyat cıft taraflı olursa 1 saat suruyor tek taraflı olursa 20 dakıka yanı buykk bır amelıyat degıl cnm tabıkıde kendın bılırsın ama bazı doktorlarmız malesef ısı tıcarete dokmus durumdalar.. bızımde bu ay sonunda 6. ayımız doluyor tekrar bakılcak hazıran sonu gıbı sayımıza
cnm 6 bınlıra cok fazla bız amelıyatımız ıcın doktora normalde para vermıcektın sadece 200 tl verdık buarada sayını dusmesı amelıyatın basarısızlıgından oluyor genelde bızım cok sukur ole bı durumumuz olmadı amelıyat oncesı 8 mılyon ıdı amelıyattan 3 ay sonra 48 mılyona yukselmıstı amelıyattan 3. ay sonra renklı doppler cekıldı amelıyat edılen damarlar kendını toparlamıssmı dıye bakıldı cok sukur hersey yolunda bukadar artısı doktorlar bıle sasırdı hatta esıne cok ıy bakmıssın falan dıye gulustuk ben bırkac vıtamın kulladım esıme amelıyat snrası eger benım esım suanda amelıyat olcak olsa ben ozele gıtmem gereksız bır para alıyolar cunku amelıyat cıft taraflı olursa 1 saat suruyor tek taraflı olursa 20 dakıka yanı buykk bır amelıyat degıl cnm tabıkıde kendın bılırsın ama bazı doktorlarmız malesef ısı tıcarete dokmus durumdalar.. bızımde bu ay sonunda 6. ayımız doluyor tekrar bakılcak hazıran sonu gıbı sayımıza
Keşke İstanbul olsaydı.. Mutlaka doktorunuza bi giderdik... Çok teşekkür ederim gogi.. Umarım bizde sizin gibi mutlu oluruz ameliyattan sonraaa....(((
Keşke İstanbul olsaydı.. Mutlaka doktorunuza bi giderdik... Çok teşekkür ederim gogi.. Umarım bizde sizin gibi mutlu oluruz ameliyattan sonraaa....(((
ınsallah cnm ıcını ferah tut amelıyattan sonrada esının gıdasına bıraz dıkkat etmen gerekıyor hayırlsıyla bı amelıyatınızı olunda ben yasadıklarımı yaptıklarımı paylasırım benımde avantajım cok yakın bır aıle dostumuzunda urolojı uzmanı olması aynı sehırde olmadıgımız ıcın o yapamamıstı amelıyatı ama bana cok fazla destegı oldu yapmam gerekenlerde cnm amelıyatımızı yapan doktorumuz hıcbır vıtamın vermedı mesela buarada amelıyattan sonrakı 6.ay cok onemlı 3.ayda test yaptırırsanızda duusuk cıkarsa uzulmeyın amelıyat edılen damarlar 90 gunde kendını toparlıyor cnm benım esımın bukadar cabuk toparlanmasının bır sebebıde hucre yenıleyıcı bı hap kullandı sperm hucrelerını falan yenılıyor butun vucttakı ama en onemlısı 6.aydakı artıs canım 6.aydan sonra bebek beklemeye baslıyor doktorlarbıle hatta ılerı derecede olanlarda 1 sene sure verıolar canını sıkma ıcını ferah tut elımden geldıgınce bılgım dahılınde yardımcı olurum canım hersey guzel olucak kucuk sıpalarda gelıcek :)))
ya çok sağol biz bi kaç doktor görmek istiyoruz. Tek taraflıyken nıghtıngal de çift taraflı denildi. Çok gerginiz. Bizim sağlık güvencemiz yok. Yutdışından geldik. Bu yüzden de hiç bilgimiz yok. Siz nasıl bi sonuç aldınız ameliyattan sonra. Artış oldumu? Bide doktorunuzun ismini hastanenin tam ismi ve ve mümkünse adreside yazarsan çok sevinirim.
biz dr çok memnun kaldık biz gaziantepteyiz hastane medikal park dr abdülkerim üstün bizede önce tek taraflı dediler ama çift taraflı çıktı biz çok araştırdık ve bu dr bizi çok tatmin etti ameliyattan önce sayımız çok düşüktü toplamda 21 milyon sperm vardı sonra 68 milyon oldu en son tahlilde 42 milyon çıktı ama bu 1 yıl içinde düzeliyo bide ameliyat mikrocerrahi ile yapılmalı yoksa başarı şşansı düşüyo biz bu ay aşılama yaptırıcaz dr beklemeyin dedi ilk çocuğunuzu kucağınıza alın sonra kendiliğinden olur dedi allahın izniyle beklememe sebebi ise yaş canımm 28 yaşındayım ben hani bu uzun bi süreç olabilir aşılamada genç olunca tutma şansı daha yüksek belki gerek bile kalmaz dedi umarım öyle olur eger gelme şansın varsa yaptırabilirsnz zaten yarım saat sürdü ve öğleden sora çıktık basit bi ameliyat ama dr önemli
ınsallah cnm ıcını ferah tut amelıyattan sonrada esının gıdasına bıraz dıkkat etmen gerekıyor hayırlsıyla bı amelıyatınızı olunda ben yasadıklarımı yaptıklarımı paylasırım benımde avantajım cok yakın bır aıle dostumuzunda urolojı uzmanı olması aynı sehırde olmadıgımız ıcın o yapamamıstı amelıyatı ama bana cok fazla destegı oldu yapmam gerekenlerde cnm amelıyatımızı yapan doktorumuz hıcbır vıtamın vermedı mesela buarada amelıyattan sonrakı 6.ay cok onemlı 3.ayda test yaptırırsanızda duusuk cıkarsa uzulmeyın amelıyat edılen damarlar 90 gunde kendını toparlıyor cnm benım esımın bukadar cabuk toparlanmasının bır sebebıde hucre yenıleyıcı bı hap kullandı sperm hucrelerını falan yenılıyor butun vucttakı ama en onemlısı 6.aydakı artıs canım 6.aydan sonra bebek beklemeye baslıyor doktorlarbıle hatta ılerı derecede olanlarda 1 sene sure verıolar canını sıkma ıcını ferah tut elımden geldıgınce bılgım dahılınde yardımcı olurum canım hersey guzel olucak kucuk sıpalarda gelıcek :)))
merhaba canım bu hücre yenileyici hapın adını alabilirmiyim benim eşim ilk 6 ay L-arginine kullandı şimdi dr klonmen ve evicap vitamin verdi bende keçiboynuzu kürü ve pekmezi veriyorum inş dahada artar en yakın zamanda bebişlerimizi alırz kucağımıza
arkadaşım bide yurt dişında sağlık güvenceniz varsa burda ödediğiniz parayı orda geri alabiliyosuz bizim akrabamız var almanyada o burada tedevi oldu orda aldı detayını bilmiyorm dr yurt dişindan geldiğinizi söylemeyin eğer para alma gibi bi şansınz yoksa
merhaba canım bu hücre yenileyici hapın adını alabilirmiyim benim eşim ilk 6 ay L-arginine kullandı şimdi dr klonmen ve evicap vitamin verdi bende keçiboynuzu kürü ve pekmezi veriyorum inş dahada artar en yakın zamanda bebişlerimizi alırz kucağımıza
evıcap bızde kullndık canım soyle soylıyım evıcap- omega3 (ıthal olan) bırde zinko kullandık bu zınko hucre yenıleyıcı kontrol ıcın gıtttımız doktora sormustum bız bunları kullandıkm dıye cok guzel demıstı ıstersen sende sor dılersen buarada zınko yu yetıskınler ıcın dıyıp alıcaksın bırde cocuklar ıcın olan var cnm sarı bır kutu
arkadaşım bide yurt dişında sağlık güvenceniz varsa burda ödediğiniz parayı orda geri alabiliyosuz bizim akrabamız var almanyada o burada tedevi oldu orda aldı detayını bilmiyorm dr yurt dişindan geldiğinizi söylemeyin eğer para alma gibi bi şansınz yoksa
Avrupa içi geçerliymiş cnm ya.. Biz Kanada dan.. Kanada da böyle bişey yok. Yani çok zor.. Babam da belden olmuştu türkiyede vermemişlerdi.. Burda olmak niye gittiniz gibi bir sürü soru.. Çok teşekkür ederim.. Eşimle konuşayım.. Çok sağolasınız gogicim sende cnmm.. Bişey kafama takılırsa yazarım size..
biz hiç dr araştırmadık araştırma hastanesine gittik ameliyatı asistanlar yaptı, asistan düzeyinde basit bir ameliyat dendi bize.. ama yinede sperm sayısı düşer diye ödüm kopuyor.. inşallah sonuçlarımız iyi gelir kızlar.. hepimiz için tek dileğim bu inşallah tahlile gitmeden hamile kalırız
canım inşallah tutar aşılaman merakla bekliycem sonucunu.bu ayın sonunda benim de aşılamam yapılacak.ileri hızı 0 olan bi arkadaşın tuttu bu ay aşılaması.çok dert etme çünkü aşılama zaten hızlı olanları ayıklıyor.morfolojiniz nasıl.bizim de ileri hızlı18 ama morfoloji 2 o nedenle korkuyorm ben de hayırlısı olsun inşallah...arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
canım inşallah tutar aşılaman merakla bekliycem sonucunu.bu ayın sonunda benim de aşılamam yapılacak.ileri hızı 0 olan bi arkadaşın tuttu bu ay aşılaması.çok dert etme çünkü aşılama zaten hızlı olanları ayıklıyor.morfolojiniz nasıl.bizim de ileri hızlı18 ama morfoloji 2 o nedenle korkuyorm ben de hayırlısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?