Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr darısı başınıza

keşke binlerce kez beğendi butonu olsaydı

inanamıyorum canımmmm !!!

rabbim ol dedi mi oluyor işte değil mi? ayyy allahım nasıl özendim

sağ salim kucagınıza almak da nasip olsun arkadaşımmm

ne güzel ümit oldun bize, cok sevindim senin adına , mucize gibi gelmiş hemde

inşlhhhhh darısı başınıza tez vakitte sizinde güzel haberlerini alırız inşlh.....

cnm ben d bu gun geldım 5 günlüğüne termal sıcak suluara gittim kızılcahamama. o yyüzden uzak kaldım. ben de de aynı hersey. hazıran sonunda testımız var. bu hafta catlama günlerımı degerlendıremedık. esım görevlı olarak iş için gitti. geldıgınde son ıkı gün vardı verımlı gunlerın dolmasına. yanı senın anlayacagın bu ay da tık yok

bendede ole ıste cnm yarın bıyerle gorusmeye gıdıyorum esımel bırlıtke bakalım ne dıyecekler asılama ıcın benım esımde bankacı oldugu ıcın anlasmalı yerler olması gerekıyor sende takma kafana bırdahakı ay degerlendırırsın cnm benım

mutsuz85... çokk sevindim darısı hepimizin başına.. sağlıcakla kucağına la inşallah..
nasıl oldu biraz anlatsana.. neler yapıyordunuz bişi kullanıyor muydunuz takip mi yaptırdınız yoksa kendiliğindenmi:)))

mutsuz çok sevindim canım ya rabbimgönlüne göre versin inşallah

yorucu bır gunun ardından brudayım :) bugun gorusmemızı yaptık kızlarrr benden ve esımden kan tahlılerı ıstedıler benımkıler adetın 3gunu yapılıcak onları yaptırıp 31 mayısta goturucem hem muayene olucam hemde sonuclara gore asılama yapılıp yapılamıyacagına karar verıcekler esımınde degerlerıne bakılcak o gun tekrar ınsallah hala yukselme vardır ve asılama ıcın uygundur dıye dusunuyorum 24 mayısta adet olmam gerekıyor esımde belkıde olmassın dıyıp duuruyor ama benım umıdım yok pek bakalım hayırlısı dıyorum gelsın artık bebıslerrrrrr lutfennn

inşallah canınm bu ay hepimiz kalırızda patlama olur sayfamızda bende 27 mayısta adet olcam inş bebişim gelirde olmam olursam aşılama için gidicez allah hayırlısıyla yüzümüzü güldürür bu ay ...

merhaba arkadaşlar umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 8 yıllık evliyim 2 tane düşük yaptım sonra hamile kalamadım bidaha eşim varikosel ameliyatı oldu 1yıl önce 6 ay sonrasındada sperm testi yapıldı ama okadar düşük çıktıki hiç umudumuz kalmamıştı daha öncede tüp bebek denemesi yaptırmıştık ama tutmadı tabi insan ilk zamanlar bunalıma giriyo niye ben diye gelen giden soran akrabalar kendi derdin yetmiyomuş gibi bide onlar canını sıkıyo sonra sonra alışır oluyo insan ben bu sıkıntılı dönemlerimde çalışmaya karar verdim ve okadar iyi geldiki geçen sene temmuz ayında tüp bebek yaptırcaktım işten ayrılıp ama mart ayında hamile kaldığımı öğrendim ve şuanda 6 aylık bir oğlum var allaha binlerce şükür herşeyin hayırlısını hayırlı zamanını isteyin ve elinizden geldiğince kafanızı meşgul etcek başka şeyler bulun bu çok önemli ben adetim 10 gün gecikmesine rağmen hamile kalma ihtimalim aklımın ucundan dahi geçmemişti ama kaldım hayırlı zamanda allahım hepinize birer emanet verir inşallah dualarım sizinle

inş ya canım darısıda bizim başımıza zaten o durmadan sorup duranları boğmak geliyo içimden biz kimseye söylemedik bi aileler biliyo sanırım hamile kalmak için hamilelik fikrini kafadan çıkarmak gerekiyo unutmak lazım ama çok zor elimizde değil okuduklarım ve hamile kalanlar tam umudu kesmişken hamile olduklarını öğreniyolar ben umudumu kaybetmedim bu ay aşılama yapılcak umarım tutar da mutluluğu tadarım inş her isteyene nasip eder rabbim dualarımızı kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…