hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr darısı başınıza
keşke binlerce kez beğendi butonu olsaydı
inanamıyorum canımmmm !!!
rabbim ol dedi mi oluyor işte değil mi? ayyy allahım nasıl özendim
sağ salim kucagınıza almak da nasip olsun arkadaşımmm
ne güzel ümit oldun bize, cok sevindim senin adına , mucize gibi gelmiş hemde
ıyıyım cnm ya ne olsun gıremedım bır sure bırazda kafam dagılsın ıstedım ama gene duramadım merak ettım sızlerı yasıyorum valla ama yasamaksa bu dukkan cok yogun eve gelınce nasıl yattıgımı bılemıyorum :) calısmalara bıle ara verdım hehehe beklemedeyım cnm hazıran adetıme kadar beklemyın dusunuyorum eger olmassa asılama yaptırcam cnm sen nasılsın?
cnm ben d bu gun geldım 5 günlüğüne termal sıcak suluara gittim kızılcahamama. o yyüzden uzak kaldım. ben de de aynı hersey. hazıran sonunda testımız var. bu hafta catlama günlerımı degerlendıremedık. esım görevlı olarak iş için gitti. geldıgınde son ıkı gün vardı verımlı gunlerın dolmasına. yanı senın anlayacagın bu ay da tık yok
bir milyonla hamile kalmıs hayırlı olur ins.
mutsuz85... çokk sevindim darısı hepimizin başına.. sağlıcakla kucağına la inşallah..
nasıl oldu biraz anlatsana.. neler yapıyordunuz bişi kullanıyor muydunuz takip mi yaptırdınız yoksa kendiliğindenmi:)))[/Q
bende bir sorun yoktu canım.eşimde şiddetli sperm azlığı vardı. ilk testimizde 50 sperm çıktı.hepside ölüydü.1.derece varikosel vardı eşimde.biz yinede ameliyat olsun dedik.amelyiattan 2.5 ay sonra test yaptırdık.totalde1.200.000 1ccde 600 000 sperm çıktı.ileri hızlı hareket oranımız sıfırdı.o bile yüzde 13 e çıkmış.(bu arada bu testi vermeden 4 gün önce hamile kalmışım bile haberim yok:)ben yazın tüp bebek düşünüyordum.bu sonucu görünce çok sevindim.şansımız artmıştı tüp bebekte.ayrıcı 3 ay keçiboynuzu kürü.zeytinyağında bekletilmiş incir yedi.bide hüseyin ermiş ve ahmet marankinin macunlarını birleştiripyaptım ben eşime çok etkili olduğunu düşünüyorum onunda. eşim ilaç kullandı.hergün sebze meyve yedik.zararlı her türlü yiyecekten içecekten uzak durduk.hergün yemekte şalgam suyu içtik çok faydalıymış.bide kavun çekirdeği yağı da kullanıyordu eşim.etten uzak durduk.çok sık yemedik zararlıymış.birde sperm sayımız az olmasına rağmen her ilişkiden sonra bleime yastık koyup ayaklarımı havada tutup 20 dk bekliyordum.keçiboynuzunu tam 3 ay uyguladık.bitti hamile kaldım ben.ameliyatımız olalı 2.5 ay olmuştu. ben hamile kaldıysam herkes kalır arkadaşlar.allah benide sizide hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur inşallah.
yorucu bır gunun ardından brudayım :) bugun gorusmemızı yaptık kızlarrr benden ve esımden kan tahlılerı ıstedıler benımkıler adetın 3gunu yapılıcak onları yaptırıp 31 mayısta goturucem hem muayene olucam hemde sonuclara gore asılama yapılıp yapılamıyacagına karar verıcekler esımınde degerlerıne bakılcak o gun tekrar ınsallah hala yukselme vardır ve asılama ıcın uygundur dıye dusunuyorum 24 mayısta adet olmam gerekıyor esımde belkıde olmassın dıyıp duuruyor ama benım umıdım yok pek bakalım hayırlısı dıyorum gelsın artık bebıslerrrrrr lutfennn
mutsuz85... çokk sevindim darısı hepimizin başına.. sağlıcakla kucağına la inşallah..
nasıl oldu biraz anlatsana.. neler yapıyordunuz bişi kullanıyor muydunuz takip mi yaptırdınız yoksa kendiliğindenmi:)))[/Q
bende bir sorun yoktu canım.eşimde şiddetli sperm azlığı vardı. ilk testimizde 50 sperm çıktı.hepside ölüydü.1.derece varikosel vardı eşimde.biz yinede ameliyat olsun dedik.amelyiattan 2.5 ay sonra test yaptırdık.totalde1.200.000 1ccde 600 000 sperm çıktı.ileri hızlı hareket oranımız sıfırdı.o bile yüzde 13 e çıkmış.(bu arada bu testi vermeden 4 gün önce hamile kalmışım bile haberim yok:)ben yazın tüp bebek düşünüyordum.bu sonucu görünce çok sevindim.şansımız artmıştı tüp bebekte.ayrıcı 3 ay keçiboynuzu kürü.zeytinyağında bekletilmiş incir yedi.bide hüseyin ermiş ve ahmet marankinin macunlarını birleştiripyaptım ben eşime çok etkili olduğunu düşünüyorum onunda. eşim ilaç kullandı.hergün sebze meyve yedik.zararlı her türlü yiyecekten içecekten uzak durduk.hergün yemekte şalgam suyu içtik çok faydalıymış.bide kavun çekirdeği yağı da kullanıyordu eşim.etten uzak durduk.çok sık yemedik zararlıymış.birde sperm sayımız az olmasına rağmen her ilişkiden sonra bleime yastık koyup ayaklarımı havada tutup 20 dk bekliyordum.keçiboynuzunu tam 3 ay uyguladık.bitti hamile kaldım ben.ameliyatımız olalı 2.5 ay olmuştu. ben hamile kaldıysam herkes kalır arkadaşlar.allah benide sizide hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur inşallah.
çok mutlu ettin bizi canım umut oldun bize darısı başımıza dua et nolur bizim için hamilenin duası kabul olurmuş bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz ve keçi boynuzu pekmezi yediriyorum benimde sorunum yok çok şükür bu ay sonu aşılama yapılcak inş gerek olmaz allah saglıkla doğmayı nasip etsin canım ...
merhaba arkadaşlar umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 8 yıllık evliyim 2 tane düşük yaptım sonra hamile kalamadım bidaha eşim varikosel ameliyatı oldu 1yıl önce 6 ay sonrasındada sperm testi yapıldı ama okadar düşük çıktıki hiç umudumuz kalmamıştı daha öncede tüp bebek denemesi yaptırmıştık ama tutmadı tabi insan ilk zamanlar bunalıma giriyo niye ben diye gelen giden soran akrabalar kendi derdin yetmiyomuş gibi bide onlar canını sıkıyo sonra sonra alışır oluyo insan ben bu sıkıntılı dönemlerimde çalışmaya karar verdim ve okadar iyi geldiki geçen sene temmuz ayında tüp bebek yaptırcaktım işten ayrılıp ama mart ayında hamile kaldığımı öğrendim ve şuanda 6 aylık bir oğlum var allaha binlerce şükür herşeyin hayırlısını hayırlı zamanını isteyin ve elinizden geldiğince kafanızı meşgul etcek başka şeyler bulun bu çok önemli ben adetim 10 gün gecikmesine rağmen hamile kalma ihtimalim aklımın ucundan dahi geçmemişti ama kaldım hayırlı zamanda allahım hepinize birer emanet verir inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?