- 15 Mayıs 2012
- 77
- 0
- 36
inş ya canım darısıda bizim başımıza zaten o durmadan sorup duranları boğmak geliyo içimden biz kimseye söylemedik bi aileler biliyo sanırım hamile kalmak için hamilelik fikrini kafadan çıkarmak gerekiyo unutmak lazım ama çok zor elimizde değil okuduklarım ve hamile kalanlar tam umudu kesmişken hamile olduklarını öğreniyolar ben umudumu kaybetmedim bu ay aşılama yapılcak umarım tutar da mutluluğu tadarım inş her isteyene nasip eder rabbim dualarımızı kabul eder
ne olur bir arkadaş değerlendirsin
4.ayda yaptırdığımız testte toplam sayı: 13 milyon küsurdu.
1ml'deki sayı: 4.300.000
lökasit: 3-4
ileri hızlı: %5 ti
şimdi neden düşmüş bu değerler ya?
canım bizim de 3, ayda düşmüştü 6. ayda baktırmadık daha zaten düzel se aşılamam tutardı ama olmadı biz tüpe geçecez bu ay siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
bende bir sorun yoktu canım.eşimde şiddetli sperm azlığı vardı. ilk testimizde 50 sperm çıktı.hepside ölüydü.1.derece varikosel vardı eşimde.biz yinede ameliyat olsun dedik.amelyiattan 2.5 ay sonra test yaptırdık.totalde1.200.000 1ccde 600 000 sperm çıktı.ileri hızlı hareket oranımız sıfırdı.o bile yüzde 13 e çıkmış.(bu arada bu testi vermeden 4 gün önce hamile kalmışım bile haberim yok:)ben yazın tüp bebek düşünüyordum.bu sonucu görünce çok sevindim.şansımız artmıştı tüp bebekte.ayrıcı 3 ay keçiboynuzu kürü.zeytinyağında bekletilmiş incir yedi.bide hüseyin ermiş ve ahmet marankinin macunlarını birleştiripyaptım ben eşime çok etkili olduğunu düşünüyorum onunda. eşim ilaç kullandı.hergün sebze meyve yedik.zararlı her türlü yiyecekten içecekten uzak durduk.hergün yemekte şalgam suyu içtik çok faydalıymış.bide kavun çekirdeği yağı da kullanıyordu eşim.etten uzak durduk.çok sık yemedik zararlıymış.birde sperm sayımız az olmasına rağmen her ilişkiden sonra bleime yastık koyup ayaklarımı havada tutup 20 dk bekliyordum.keçiboynuzunu tam 3 ay uyguladık.bitti hamile kaldım ben.ameliyatımız olalı 2.5 ay olmuştu. ben hamile kaldıysam herkes kalır arkadaşlar.allah benide sizide hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur inşallah.
ne olur bir arkadaş değerlendirsin
4.ayda yaptırdığımız testte toplam sayı: 13 milyon küsurdu.
1ml'deki sayı: 4.300.000
lökasit: 3-4
ileri hızlı: %5 ti
şimdi neden düşmüş bu değerler ya?
allah yardımcınız olsun canım. sağol yorum yaptığın için.mutsuz tebrik ederim..
nickin mutsuz ama artık çoook mutlusundur eminim..
Rabbim daim etsin mutluluğunu eşin ve çocuğunla inşallah...
canım bizimde ameliyat olalı tam 1 yıl olacak 15 gün sonra..
ameliyattan 3 ay sonra hiçbir değişme yoktu...hatta biraz düşmüştü..
meğer testislerde iltihap olmuş...iltihap düşürüyor...bi muayene olsun eşin..
iltihap olsa bile korkulacak bişey yok.antibiyotik tedavisiyle geçiyor..
9 ay sonra değerler çoook fazla arttı ki hala hamile kalamadım ama arttı diye seviniyorum sadece...
evet kızlar bende bekliyorum ameliyat olalı 1 yıl olacak..
ama hala yok...:18:
allah yardımcınız olsun canım. sağol yorum yaptığın için.
pazartesi doktora gidecek bakalım artık ne var ne yok veya ne olacak.
inşallah bizim de artar.
bu arada morfoloji anlamaında kimse yorum yapmamış.çok mu kötü ki? o yüzden mi arkadaşlar sorumu cevaplamamışlar? :44:
cnm kafana takma her sey ekıleyebılıyor eslerımızı bılıyorsun o andakı rh halı bıle etkılemıs olabılır esının sayıılarını uzulme kuzum esın doktordan renklı doppler ıstesın cnm onda hersey ortaya cıkıyor hatta damarların ıyılesme durumu bıle anlasılıyor su toplaması da olmus olabılır bıze doktorumuz su topklayabılır yumurtalıklar amelıyattan sonra demıstı ama buda ılac ıle tedavı edılıyormus yumurtalıkları arasında cok fazla buyukluk farkı varmı dr a gıdınce hersey cıkar ortaya cnm takma hayırlısıyla artıcaktır degerınız
canım bizim 3. ay testimizde sayı arttı 135milyon oldu 50 milyondu ilk başta.4.ayda bir daha test verdik bu sefer de ileri hızımız artmış 5 ten 18e çıkmış.ama ne yazık ki morfoloji 1 di ameliyat öncesi sonradan 2 oldu.ben bunu çok kafaya taktım çok araştırdım.sayı ileri hız artabiliyor amamalesef morfoloji kolay kolay artmıyor.bunları yazmamın nedeni sizin morfoloji krugere göre 8.4 olması yeterli.o nedenle ii tarafından bak şanslısın.inşallah en kısa sürede sayınız ve hızınız da istediğiniz sayılara ulaşır.bu arada bizim doktorumuz önce sayı sonra hız sonra da morfoloji artar demişti.gerçekten de önce sayımız sonra hızımız arttı.bakalım morfoloji de artacak mı.haziranın başında aşılamam olacak o zaman eşim test verdiğinde yazarım size sonuçlarını.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.allah yardımcınız olsun canım. sağol yorum yaptığın için.
inşallah bizim de artar.
bu arada morfoloji anlamaında kimse yorum yapmamış.çok mu kötü ki? o yüzden mi arkadaşlar sorumu cevaplamamışlar? :44:
canım bizim 3. ay testimizde sayı arttı 135milyon oldu 50 milyondu ilk başta.4.ayda bir daha test verdik bu sefer de ileri hızımız artmış 5 ten 18e çıkmış.ama ne yazık ki morfoloji 1 di ameliyat öncesi sonradan 2 oldu.ben bunu çok kafaya taktım çok araştırdım.sayı ileri hız artabiliyor amamalesef morfoloji kolay kolay artmıyor.bunları yazmamın nedeni sizin morfoloji krugere göre 8.4 olması yeterli.o nedenle ii tarafından bak şanslısın.inşallah en kısa sürede sayınız ve hızınız da istediğiniz sayılara ulaşır.bu arada bizim doktorumuz önce sayı sonra hız sonra da morfoloji artar demişti.gerçekten de önce sayımız sonra hızımız arttı.bakalım morfoloji de artacak mı.haziranın başında aşılamam olacak o zaman eşim test verdiğinde yazarım size sonuçlarını.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.
sağol canım hepimizin yardımcısı olsun büyük Allahım...allah yardımcınız olsun canım. sağol yorum yaptığın için.
inşallah bizim de artar.
bu dediklerinin aynısını bende söylüyorum sürekli..söylediğin her sey dua niyetine kabul edilsin inşallah canım. Allah razı olsun.nedeni ne bilmiyorum bende. genelde bakıyorum ilk aylar düşüş olmuş ama bizim 8.ay hatta bu ayda geçiyor artık.
ameliyattan bu kadar uzun süre sonra bu düşüş normal mi bilemiyorum. o kadar pamuk ipliğine bağlı ki bu işler... yok ruh hali, yok beslenme yok bilmem daha ne !
bu şartlara bakarsak herhalde hepimiz birer mucizeyiz. şaşılacak şeyler yani. ne insanlar var yoksul,hayat şartları çok ağır veya çok zor şartlarda hayatlarını sürdürüyorlar. ama bir
bakıyorsun bir sürü çocukları var. vardır çevrenizde böyle insanlar. e hani ruh hali, hani beslenme??? olanın nasıl oluyor acaba ? insan bir yerden sonra bunları sorgulamaya başlıyor.
ne bileyim ki :44:
hayırlısı yine de
maşallah canım sizin de sayınız çok güzel. morfolojimiz iyi mi gercekten? buna çok sevindim.
umarım aşılaman başarılı geçer. Allahım kimseyi bu konuyla imtihan etmesin. hayal kırıklıkları, ümitlenip ümitlenip sonucunda hüsran görmek...
çok zor...
daha 23 yaşında bile değilim. yaşıtlarım yarın ne giysem,sevgilimle nereye gitsem diye düşünürken ben bunlara dertleniyorum.belki de toyluğumdan,yaşımın küçük olmasından bu
serzenişler, bu kaldıramayışlar...
can-ı gönülden diliyorum ki isteyen her çiftin kucaklarını boş bırakmasın Allah. senin için de canım. ummadığın,beklemediğin anda hayalin gerçek olur ve bize de bildirirsin,bekliyoruz
sağol canım hepimizin yardımcısı olsun büyük Allahım...
canım artması sorun değil inan Rabbim nasip etsin yeter.
bizim totalde 167 milyon ml de 67 milyon ama yok işte hala yokk...
bu dediklerinin aynısını bende söylüyorum sürekli..
stres yapma diyorlar bide..
sanki tüp bebek aşılama yapanlar hiç stres olmuyor..
adetinin ilk gününden başlıyosn tedaviye nasıl stres olmaz..
ee onların nasıl olyo da bebişleri oluyo..
hemde ikiz üçüz..hiç stres olmuyomu ...:26:
bende 24 yaşındayım aynı ruh hali içindeyim inan..
yaşıtlarım evlenmedi bile daha...
ama ben memnun iyiki evlenmişim..bi de bebeişim olsaydı...Rabbime şükür bu halimize de şükür...
kızlar bu arada hepimizin eşleri ameliyat oldu..
yani sorun eşlerde...
sizlerde dr a gittinizmi..veya neler yapıyosunuz kendiniz için..
ben rahim filmi düşünmeye başladım..
sizler çektirdinizmi..
slm cnm benımde esım amelıyat oldu ve esımın degerlerı 3.ayımızdan buyaana cok guzel artıyor amelıyat oncesı 8 mılyon ıdı amelıyattan 3 ay sonra 48 mılyona cıkmıstı suanda 6.ayımızın ıcındeyız esım carsamba gunu test verdı 73 mılyona yukseldıgını ogrendık ancak haal bızdede bebıs yokonumuzdekı ay asılama duusnuyoruz ınsallah kısa surece hepımızın gelıcek bebıslerı
sağol canım hepimizin yardımcısı olsun büyük Allahım...
canım artması sorun değil inan Rabbim nasip etsin yeter.
bizim totalde 167 milyon ml de 67 milyon ama yok işte hala yokk...
bu dediklerinin aynısını bende söylüyorum sürekli..
stres yapma diyorlar bide..
sanki tüp bebek aşılama yapanlar hiç stres olmuyor..
adetinin ilk gününden başlıyosn tedaviye nasıl stres olmaz..
ee onların nasıl olyo da bebişleri oluyo..
hemde ikiz üçüz..hiç stres olmuyomu ...
bende 24 yaşındayım aynı ruh hali içindeyim inan..
yaşıtlarım evlenmedi bile daha...
ama ben memnun iyiki evlenmişim..bi de bebeişim olsaydı...Rabbime şükür bu halimize de şükür...
kızlar bu arada hepimizin eşleri ameliyat oldu..
yani sorun eşlerde...
sizlerde dr a gittinizmi..veya neler yapıyosunuz kendiniz için..
ben rahim filmi düşünmeye başladım..
sizler çektirdinizmi..
ilk 3 aytoplam sperm 68 totalmotilite 50 ileri hareket 33 yavaş ileri hareket 10 yerinde hareket7 hareketsiz 50 normal morfoloji 17 çıktı 6.aydaki toplam sperm 42 total motililite 52 ileri hareket 22 yavas ileri hareket 18 yerinde hareket 12 hareketsiz 48 normal morfoloji 15 çıktı hem sayı hem hareket düştü ama bilmiyorm nedenini dr olabilir dedi çok kötü degil dedi yükselebilir dedi
cok iyi değilmi bu değerler ne eksik ki
kızlar benim sorumada cevap verin lütfen eşimin degerleri
miktar= 4 cc
görünüm= opak
ph=8
sperm sayısı= 12 milyon
motilife = 1. saat = %5 ileri hareketli
% 10 yavaş hareketli
% - atipik hareketli
% 85 hareketsiz
3.saat = % - ileri hareketli
% 5 yavaş hareketli
% - atipik hareketli
% 95 hareketsiz
normal görünüm = % 85
anormal görünüm= % 15 %5 baş % 5 boyun %5 kuyruk
iki taraflı varikosel var sonuçları yeni ögrendik hafta içi doktora gidip ameliyat günü alacagız sonuçlar çokmu kötü arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim
merhaba canım dr söylemiştir zaten sonuçlar pek iyi değil ama canını sıkma ameliyat sonrası degerler artar bizim ameliyat öncesi 21 milyondu sonra 68 milyon sonra 42 milyon en son 154 milyon oldu ama allah isteyince bu sayıylada hamile kalırsın takma yani ama eşin ameliyat olsun bu arada sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi yesin 1-2 kaşık ve keçi boynuzu kürü kaynat içir allahın izniyle düzelir kafana takma zor biliyorum ama inş gelicek bebişlerimiz....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?