saol canım kesin ameliyat olacak zaten de ne kadar sürede düzene biner ki sperm sayımızsenin eşin ne zaman ameliyat oldu kaç ay geçti üstünden
kızlar benim sorumada cevap verin lütfen eşimin degerleri
miktar= 4 cc
görünüm= opak
ph=8
sperm sayısı= 12 milyon
motilife = 1. saat = %5 ileri hareketli
% 10 yavaş hareketli
% - atipik hareketli
% 85 hareketsiz
3.saat = % - ileri hareketli
% 5 yavaş hareketli
% - atipik hareketli
% 95 hareketsiz
normal görünüm = % 85
anormal görünüm= % 15 %5 baş % 5 boyun %5 kuyruk
iki taraflı varikosel var sonuçları yeni ögrendik hafta içi doktora gidip ameliyat günü alacagız sonuçlar çokmu kötü arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim
nasılsın gogi .....
ıyıyım canım saolasın sen nasılsın ne asamalardasın
buhran aşamasında canım:) her zamanki gibi valla beklemedeyim canım gözüm yolda kaldı ama gelen giden yok bu ay bişey yapmadım zaten sen hangi aşamalardasın bakalım[/Q
valla cnm ben neden se bu ay hıc takmadım cok yogundum dukkan falan derken calısmalarda cok duzenlı olmadı zaten :) oyuzdende umudum yok esımın degerlerı cok sukur artıyor 24 mayısta adet olmam gerekıyor eger olursam kı bence kesın olucam :) kan tahlıllerım var cnm adetın 3. gunu yaptırıcam ondan sonra dr gıdıcez asılama ıcın bakılcak degerlerımıze uygun olursa asılama yapılcak cnım hıc hevesım yok hıc heyecanım yok allah hayırlsını versın dıyorum amelıayt olalı 6 ay bıttı ama hala bısey olmayısı uzuyor ıste benı
buhran aşamasında canım:) her zamanki gibi valla beklemedeyim canım gözüm yolda kaldı ama gelen giden yok bu ay bişey yapmadım zaten sen hangi aşamalardasın bakalım[/Q
valla cnm ben neden se bu ay hıc takmadım cok yogundum dukkan falan derken calısmalarda cok duzenlı olmadı zaten :) oyuzdende umudum yok esımın degerlerı cok sukur artıyor 24 mayısta adet olmam gerekıyor eger olursam kı bence kesın olucam :) kan tahlıllerım var cnm adetın 3. gunu yaptırıcam ondan sonra dr gıdıcez asılama ıcın bakılcak degerlerımıze uygun olursa asılama yapılcak cnım hıc hevesım yok hıc heyecanım yok allah hayırlsını versın dıyorum amelıayt olalı 6 ay bıttı ama hala bısey olmayısı uzuyor ıste benı
bizim 7 ay bitti hala bişey yok ilk başlarda forumları okuyunca 7 . ayda hamile kalanları okuyunca ne kadarda uzun sürede hamile kalmışlar diyordum şimdi bana baksana canım sinirlerim bozuldu valla bilsem ameliyata bu kadar umut bağlamazdım
bizim 7 ay bitti hala bişey yok ilk başlarda forumları okuyunca 7 . ayda hamile kalanları okuyunca ne kadarda uzun sürede hamile kalmışlar diyordum şimdi bana baksana canım sinirlerim bozuldu valla bilsem ameliyata bu kadar umut bağlamazdım
aynen cnm bende 2-2,5 ayda hamıle kalanları duyunca sevınıyordum hemen gelıcek bızım bebıste dıyordum ama bızımde 6 ay bıttı artık gelsın uzak yollardan gelııyor nazlı nazlııı bızım bebısler canım cok beklettıler bızı ınsallah kısa zamanda gelsınler artık sız bırdaha gıdıcekmısınız dr cnm asılama falan dusunuyormusun?
aynen cnm bende 2-2,5 ayda hamıle kalanları duyunca sevınıyordum hemen gelıcek bızım bebıste dıyordum ama bızımde 6 ay bıttı artık gelsın uzak yollardan gelııyor nazlı nazlııı bızım bebısler canım cok beklettıler bızı ınsallah kısa zamanda gelsınler artık sız bırdaha gıdıcekmısınız dr cnm asılama falan dusunuyormusun?
canım ben bu ayda düşünüyordum ama çok sinirlerim bozuldu yaptırmaktan vazgeçtim .zaten doktorumda fazla zaman kaybetme tüpe geç dedi morfoloji yüzde 1 olunca aşılama işe yaramıyor .bizde hız problemide var ama hız aşılamada pek bişey ifade etmiyor o yüzden onu kafaya takmadık ama morfoloji çok düşüntürüyor beni bakalım artık nasip inşallah olur
canım ben bu ayda düşünüyordum ama çok sinirlerim bozuldu yaptırmaktan vazgeçtim .zaten doktorumda fazla zaman kaybetme tüpe geç dedi morfoloji yüzde 1 olunca aşılama işe yaramıyor .bizde hız problemide var ama hız aşılamada pek bişey ifade etmiyor o yüzden onu kafaya takmadık ama morfoloji çok düşüntürüyor beni bakalım artık nasip inşallah olur
anladım cnm tup bebek dene ınsallah olur ya bızım morfolojıde 80 yazıyor cok yuksek degılmı :) doktorumuz hıc sorunlu olark yorum yapmadı bızımde morfolojı ve hız konsuunda hersey normal dedı ama morfolojı okadar cok yukksek olması benım kafamı karıstırdı acaba bennmı yanlıs yorumluyorum yoksa gıttgımız 3 dotkordamı anlamadım sayınız nasıl dı sızın cnm ?
arkadaşlar meraba hepimiz aynı derteyiz ya aslında bebek fikrini kafamızdan atsak hiç düşünmesek belki olur ama atamıyorum hep aklımda bilmiyorm nasıl olcak böyle sayı hız düşün düşün kafayı yicem artık bide çok alıngan oldum sinirlerim çok bozuk takma diyorum kendime olmuyo işte acaba bide psikolojik desteğede mi ihtiyacım var bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun gelsin hayırlısıyla bebişlermiz .AMİN..........
senınle aynı şeyleri dusunuyoruz canım psıkolojık detsek mı alsak dedım bzıım 3doktorumuzda kafanızdan atın kendılgınden olucak dıyor ama nezamanpsıkolojık olarak en cok etkılenen hormon sex hormonuymus bunları bılıyyoruz tamam takmıcaz dıyoruz ama en onemlısı bılıncaltımız nasıl olcak bende bılmıyorum takmıyorum dusunmuyorum 1 ay ama sonrası fazlasıyla kafaama takılıyor bu ay benımde duzenlı olmadı takıbım ama adte gunum yaklastıkca acaba olurmu varmı dıyıp yıyorum kendımı ınsallah cnm tez zmanda gelsın hepımzıınkı
kesinlikle doğru söylüyorsun canım. ama keşke her şey, tüm değerler ideal olsa da geriye bi tek psikoloji kalsa :26:
düşün düşün.... kendimi iyice teze ve derslere verdim. düşünmek istemiyor insan değil mi
evet cnm bende kendımı oyalıyacak bırsey bulmaya calsıyorum aklıma gelınce gunduzlerı dukkanda cok fazla duusnemıyorum ama aksam eve gelınce hemen aklıma gelıo bırde etrafımda hamıle bebek falan gorunce daha cok uzuluyo ınsan
aynen bende çok üzülüyorum ben ne yapsam çıkmıyo aklımdan böyle giderse psikologa gidicem ...:26:
aslında destek alınabılır tabı cnm benım anneme gorede bız cok ustune gıttıgmız ııcn olmyormus ole dıyor :) kendısı 18 ınde evlenıp pespese dogurunca tabı :))))))bende bu ay ılk defa gogus sızım cok erken basladı hep adetme -5-6 gun kala baslardı bu sefer yumurtlama gunlerımde basladı hıc olmazdı ama anlam veremedım hormonlarımmı acaba dengesızlestı dıye dusuuyroum
sürekli kendimizi dinliyoruz değil mi cancağzım
sürekli bir değişiklik gözlemlemek ve bunları bir şeylere yormaya çalışıyoruz. benimde adetime 12 gün var ama şimdiden sivilcem çıktı. normalde ergenlikte bile hiç sivilcem çıkmadı
adetlerime 4 gün kala falan bir iki tane çıkardı ama şimdi 7,8 tane sivilcem var.
bir şeye yormamaya çalışıyorum bende
ama insanın elinde mi
ahhh ahhh eve t cnm herseyı belırtımı acaba olumlumu olumsuzmu sureklı duusnce ıcerısındeyız valla allah hayırlısyla bızede nasıp etsın bebıslerımızı artık lütfennnn sıvılce olayına gelınce aynı durum bendede var bu ay 4-5 tane cıktı :)
ahhh ahhh eve t cnm herseyı belırtımı acaba olumlumu olumsuzmu sureklı duusnce ıcerısındeyız valla allah hayırlısyla bızede nasıp etsın bebıslerımızı artık lütfennnn sıvılce olayına gelınce aynı durum bendede var bu ay 4-5 tane cıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?