Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım kesin ameliyat olacak zaten de ne kadar sürede düzene biner ki sperm sayımız senin eşin ne zaman ameliyat oldu kaç ay geçti üstünden

canım benim eşim ameliyatı 7 ay önce oldu 8. aya girdik ameliyattan 3 ay sonra ilk sperm tahlili yapılır 3 ay sonra tekrar yapılıyo 6. ayda düzene giriyo ama 1 yıl içinde kesinlesiyo düşme oluyo yükselme oluyo 1 yıl içinde anlaşılır yüzde 70 düzeliyo aynı kalabiliyo ya da düşme olabiliyo herşey allahtan merak etme düzelir inş kavuşuruz bizde bebişlerimize...

slm cnm degerlerınız bıraz dusuk ama uzulme amelıyat olucak bellıkı esın sayınızdan daah cok harekette problem var sızın sayıda dusuk ama duzelır cnm benımde esım 6 ay once amelıyat oldu ılk 3.ayda test yapıldııgnda 6 kat artmıstı 8 mılyondan 48 mılyona cıkmıstı sayımız geecn gun 6.aydakı testımızı yaptırdık ve 73 mılyona cıktııgnı gorduk amelıyatın basarısı cok onemlı 6.aydakı deger genelde baz alınıyor cunnku amelıyat edılen damarlar 80-90 gunde kendını yenıleyebılıyor ben esıme hucre yenıleyıcı kullanmıstım 4 ay kadar amelıyat hakkındada sormak ıstedıgın kafana takılan bırsey olursa tecrubelerımızı paylasıırız cnm

ıyıyım canım saolasın sen nasılsın ne asamalardasın

buhran aşamasında canım:) her zamanki gibi valla beklemedeyim canım gözüm yolda kaldı ama gelen giden yok bu ay bişey yapmadım zaten sen hangi aşamalardasın bakalım

arkadaşlar meraba hepimiz aynı derteyiz ya aslında bebek fikrini kafamızdan atsak hiç düşünmesek belki olur ama atamıyorum hep aklımda bilmiyorm nasıl olcak böyle sayı hız düşün düşün kafayı yicem artık bide çok alıngan oldum sinirlerim çok bozuk takma diyorum kendime olmuyo işte acaba bide psikolojik desteğede mi ihtiyacım var bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun gelsin hayırlısıyla bebişlermiz .AMİN..........

senınle aynı şeyleri dusunuyoruz canım psıkolojık detsek mı alsak dedım bzıım 3doktorumuzda kafanızdan atın kendılgınden olucak dıyor ama nezaman psıkolojık olarak en cok etkılenen hormon sex hormonuymus bunları bılıyyoruz tamam takmıcaz dıyoruz ama en onemlısı bılıncaltımız nasıl olcak bende bılmıyorum takmıyorum dusunmuyorum 1 ay ama sonrası fazlasıyla kafaama takılıyor bu ay benımde duzenlı olmadı takıbım ama adte gunum yaklastıkca acaba olurmu varmı dıyıp yıyorum kendımı ınsallah cnm tez zmanda gelsın hepımzıınkı

kesinlikle doğru söylüyorsun canım. ama keşke her şey, tüm değerler ideal olsa da geriye bi tek psikoloji kalsa :26:

düşün düşün.... kendimi iyice teze ve derslere verdim. düşünmek istemiyor insan değil mi

evet cnm bende kendımı oyalıyacak bırsey bulmaya calsıyorum aklıma gelınce gunduzlerı dukkanda cok fazla duusnemıyorum ama aksam eve gelınce hemen aklıma gelıo bırde etrafımda hamıle bebek falan gorunce daha cok uzuluyo ınsan

aynen bende çok üzülüyorum ben ne yapsam çıkmıyo aklımdan böyle giderse psikologa gidicem ...:26:

aynen bende çok üzülüyorum ben ne yapsam çıkmıyo aklımdan böyle giderse psikologa gidicem ...:26:

aslında destek alınabılır tabı cnm benım anneme gorede bız cok ustune gıttıgmız ııcn olmyormus ole dıyor :) kendısı 18 ınde evlenıp pespese dogurunca tabı :))))))bende bu ay ılk defa gogus sızım cok erken basladı hep adetme -5-6 gun kala baslardı bu sefer yumurtlama gunlerımde basladı hıc olmazdı ama anlam veremedım hormonlarımmı acaba dengesızlestı dıye dusuuyroum

sürekli kendimizi dinliyoruz değil mi cancağzım

sürekli bir değişiklik gözlemlemek ve bunları bir şeylere yormaya çalışıyoruz. benimde adetime 12 gün var ama şimdiden sivilcem çıktı. normalde ergenlikte bile hiç sivilcem çıkmadı

adetlerime 4 gün kala falan bir iki tane çıkardı ama şimdi 7,8 tane sivilcem var.

bir şeye yormamaya çalışıyorum bende

ama insanın elinde mi

ahhh ahhh eve t cnm herseyı belırtımı acaba olumlumu olumsuzmu sureklı duusnce ıcerısındeyız valla allah hayırlısyla bızede nasıp etsın bebıslerımızı artık lütfennnn sıvılce olayına gelınce aynı durum bendede var bu ay 4-5 tane cıktı :)

yok artık

ister misin.....??????

tamam tamam sustum :))
hayırlısı

yok artık

ister misin.....??????

tamam tamam sustum :))
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…