ahhh ahhh eve t cnm herseyı belırtımı acaba olumlumu olumsuzmu sureklı duusnce ıcerısındeyız valla allah hayırlısyla bızede nasıp etsın bebıslerımızı artık lütfennnn sıvılce olayına gelınce aynı durum bendede var bu ay 4-5 tane cıktı :)
yok artık
ister misin.....??????
tamam tamam sustum :))
hayırlısı
eheheheheheh ayy cnm dur bakalım bekleyelım gorelımmm ne olcak bu ay bıze :)))
tamam canım benim daha epey var o güne .:13:
bu gece rüyamda bir erkek bebek gördüm arkadaşlar. 6-7 aylık bir bebekti. öyle tatlıydı kihani olur ya annesinden başka birine gitmezler,ağlarlar... aynen öyle :)))
onunla oynuyorum falan ama hep kucağımda.elleri,ayakları,o emekleyişi....
ayrıca çok ilginç bu rüyanın öncesinde eşimin ensesinde (boynunda) ''tüp bebek'' yazıyordu. ve eşim ağlıyordu. amcam,babam herkes o yazıyı görünce ağladılar.
çok değişik bir rüyaydı.
ama o annelik duygusu rüyada bile o kadar güzeldi ki..... uyanmak kabusum oldu
hayırdır ınsallah canım allah ahyra cıkarsın aslında bebek gormek guzel yorumuna bı bak ıstersen bende bu sabah kalktıgmdan berı cok hafıf kırmızı lekelenmem var ama adet gıbıde degıl henuz eger cogalmassa tabı hıc karın agrım falan da yok adet olmus gıbı hıssetmıyorum kendımı ama 23-24 mayısta olmam gerkeıyodu bıraz erken oldum anlam veremedım sımdı asılama ıcın 3. gunu kan tahlılerımı vercem bakalım
amin canım :) benim rüya biraz '' aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş '' misali oldu.
acaba aşılama için stres falan mı yapıyorsun,o yüzden erken gelmiş olabilir.
Allahım kısmet etsin, bu aşılamayla bebeğine kavuştursun inşallah. bize de moral ol ne olur. bakıyorum bu topikte kimse hayırlı haberler vermedi.
heyecan yapmamaya çalış, stres yapma. merakla bekliyoruz canımcım:26:
GOGİ ve NEVBAHAR
kızlar bizim ameliyat olalı 1 yıl olacak 10 gün sonra..
çok güzel düzelme oldu maşaallah ama hala bişey yok..
ümitsizliğe kapılmanız için anlatmıyorum ama beklentinizi çok yüksek tutmayın..
bende eşim ameliyatı belli olunca forumları okumuştum, en geç 6 aya olur diyodum...
sayı ve hareketin ykselmesi de bir ilerlemedir tabiki..
bizim morfoloji pek iyi değil blkide ondan bekliyoruz hala(
kızlar tek yapableceğimiz Rabbimize içten dua etmek ve elimizden geldiği kadar bu işin peşini bırakmamak..
hayırdır ınsallah canım allah ahyra cıkarsın aslında bebek gormek guzel yorumuna bı bak ıstersen bende bu sabah kalktıgmdan berı cok hafıf kırmızı lekelenmem var ama adet gıbıde degıl henuz eger cogalmassa tabı hıc karın agrım falan da yok adet olmus gıbı hıssetmıyorum kendımı ama 23-24 mayısta olmam gerkeıyodu bıraz erken oldum anlam veremedım sımdı asılama ıcın 3. gunu kan tahlılerımı vercem bakalım
GOGİ ve NEVBAHAR
kızlar bizim ameliyat olalı 1 yıl olacak 10 gün sonra..
çok güzel düzelme oldu maşaallah ama hala bişey yok..
ümitsizliğe kapılmanız için anlatmıyorum ama beklentinizi çok yüksek tutmayın..
bende eşim ameliyatı belli olunca forumları okumuştum, en geç 6 aya olur diyodum...
sayı ve hareketin ykselmesi de bir ilerlemedir tabiki..
bizim morfoloji pek iyi değil blkide ondan bekliyoruz hala(
kızlar tek yapableceğimiz Rabbimize içten dua etmek ve elimizden geldiği kadar bu işin peşini bırakmamak..
gogi bence hamile olman çok yüksek ihtimal yani yerleşme kanaması olabilir tam kırmızımı yoksa kahverengimi kanaman
yook cnm degıldır cunku cogaldııı kahverengı de gelıyo arada kırmızıda gelıyo ama sabahkı gıbı degıl yanı sabah cok azdı ama sımdı gelıyo bıraz daha fazla((
hoş sada nasılsın okul bittimi canım evine geri döndünmü
yok arkadaşım , henüz değil :)
ama çok az kaldı... sadece 12 gün
şimdi finallerim başlıyor. hafta sonra şu saatlerde evimde,eşimle olucam inş
hadi hayırlısı bakalım az kalmış artık evine gidince daha rahat olursun ne yaptınız aşılama yaptırmayımı düşünüyordunuz siz valla karıştırıyorda olabilirim:) okadar çok yazı okuyorumki
yok canım o eskidendi beklenti falan şimdi artık hiç olmayacakmış gibi geliyor.aslında bakarsan ameliyattan sonra düzelse bile şöyle düşünün normal yani sağlıklı insanların bile hemen olmuyor ama bizler ameliyattan hemen sonra olacak zannediyoruz.yanlış aslında bizi bu yanlışa sürükleyende burada okuduğumuz 3 ayda yada daha erkenden hamile kalanlar.morfoloji derken hangisi eğer baş anomalisi yüksekse olmuyor arkadaşım ha diğerlerinde varsa o zaman olma ihitimali daha yüksek aslında morfoloji çok çok önemli biz hep hıza takılıyoruz ama hızı aşılama ile halledebilirsin ama morfoloji tüpte bile sorun çıkarıyor.ve işin kötü tarafı ilaçla kürle falanda düzelmiyor .artık rabbimin nasibine kalmış bakalım inşallah olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?