Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
of of ...benim eşimde ameliyat olalı 15 gün oldu bizim morfolojide %2 ne yapacaz bilmiyorum, okudukça umutlarım azalıyor

azalmasın canım.

ama maalesef ameliyatın kesin çözüm olmadığını öğrendim yaşayarak. bizde 8 ayda aksine düştü değerler. bizde de morfoloji %8. kruger'e göre normalmiş.

ama sayı ve hız düşük bizde

sizin tek problem morfolojide mi? sayı ve hız normal mi yani.

canım bizim say ve hız iyi ama morfoloji düşük... daha önce bi kere doğal yolla hamile kaldım ama 11 haftalıkken düşük yaptım...sizin morfoloji iyiymiş.. valla 3 ay snra görücez bakalım işe yaradı mı yaramadı mı?

senin durmunuda okudum canım, bende öğretmenim eşim yurtdışında post doktora yapıyordu biz evlendiğimizde, 3 sene ayrı kaldık , ben devlette çalıştığımdan gidemedim yanına, bebeği erteledik, önceki yaz yanına gittiğimde hamile kaldım kaza ile, sonrasında düşük olunca ben bebek istemeye başladım , ücretsiz izin hakkım doğdu yanına gittim 8 aydır uğraşıyoruz bişe olmadı, bu arada eşimle türkiyeye döndük temelli, düzenimizi yeni kurduk işte.siz gibi böyle göçebeydik..varikosel oldu 15 gün önce, bundan sonrası için beklemedeyiz kısmetse olur...
bence erteleme bebeği, bebeğinide yap formasyonunuda al..ben çok pişmanım ertelediğim için 4 sene oldu evleneli 5. yıla girecez temmuzda, ilk başta yapsaydık öğrenirdik sorunu (

o zaman en iyi sen anlarsın beni. aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen canım.

gerçekten bakıldığında öyle. bebek önemli,hele biz olmadığını veya zor olacağını öğrenince daha çok istiyoruz.

ama belki senin de çevrende vardır. ''aman önce işine başla.olur olur.'' gibi tuzu kuru cevaplar. bu da üzüyor insanı.o kadar emek verdin vs

bende senin gibi düşünüyorum artık.

allah yardımcımız olsun. daha cok yeni olmuş sizin ameliyat olalı. sabır,sabır... bekleyeceksiniz canım. önemli olan beklemeye değmesi

Son düzenleme:
offff offff stres basladı bende nedense hıc stresım yoktu daah adet olucam bakalım dıyordum ama bugun adet olunca sımdı yarın kan tahlılerıne sıra gelıverdı :) benıde stresss sardıı kızlarrrr buhafta cumada esım ıstanbula gııdyr tam bır hafta yok ((

canım eğer bebeğin olmazsa işindende zevk alamıyorsun ben artık öğrencilerime ders anlatamaz oldum o kadar moralim bozuk oluyorki o yüzden ben şimdi olsa kesinlikle bebek derdim

canım sen neden tahlil yaptıracaksın

canım neden düştü böyle ya acaba tahlil verdiği günden falan kaynaklanıyor olabilirmi bir daha yaptırsanız nasıl çıkar acaba hani gün be gün değişiyor

canım eğer bebeğin olmazsa işindende zevk alamıyorsun ben artık öğrencilerime ders anlatamaz oldum o kadar moralim bozuk oluyorki o yüzden ben şimdi olsa kesinlikle bebek derdim

İşte !! duygularımın cümlelerle ifadesi

çok haklısın canım,çok

ayrıca çok teşekkür ederim sana. yol gösterdiğin için :13:

kesinlikle dikkate alacağım.

ümitsiz değilim,değiliz... eminim ben de dahil bütün arkadaşlar mutlu haberlerini yazacaklar buraya

asılama denıyecez canım onun ıcın oncesınde esımden ve benden kan testlerı ıstedıler benım adetın 2. gunu yapılıcak yarın yaptırıcam ıste onumuzdekı ayda asılaama olucak ınsallah sonuclar guzel cıkarsa

canım eğer çok yıprandıysan yaptır derim ama yok daha iyiyim bu psikoloji beni daha götürür dersen bekle biraz daha

hadi hayırlısı canım aşılamayı iğnelimi yaptıracaksın

canım neden düştü böyle ya acaba tahlil verdiği günden falan kaynaklanıyor olabilirmi bir daha yaptırsanız nasıl çıkar acaba hani gün be gün değişiyor

hiç bilmiyorum ki canım. test vermeden önce cinsel perhiz 3 gündü.acaba ondan mı diye düşünüyorum. yani bir 4-5 gün daha mi iyi?

buradan bir arkadaşım iltihap vardır demişti.

şu an düşünüyorum da buna imkan vermiyorum. bilindiği üzere lökasit iltihap demek. ameliyattan önce bizim bu değer 7-8 idi. yani çok fazlaydı. hatta birlikteliklerden sonra benim hep karnım ağrırdı.

ameliyattan 4 ay sonra bu değer 5-6 oldu,düştü.

8.ayımızda yani 3 gün önce 1-2 olmuş. Ki ideali buymuş,doktor öyle demişti.

özetle bakıldığında iltihap oranımız düşmüş,bu güzel bir haber. demek ki bu düşüşün nedeni ,iltihap değil. böyle bir mantık yürüttüm.

sevgili gogicim, gönlünü ferah tut.

stres çok kötü etkiliyor biliyorsun.

bol bol inşirah suresini falan oku,Allah gönlüne ferahlık versin

ah okadar uzak geliyorki biliyormusun aklımdan bir saniye olsun çıkmıyor hayatımda hiç bir şeyi bu kadar kafaya takmamıştım.rica ederim canım ne demek valla iş olmasada oluyor kimse çalışıyormusun diye sormuyor ama bebeği yoldan geçen ve beni tanımayan kadınlar bile soruyor inanırmısın :)

ama bunu baz alma bence ayrıca proxeed kullansın eşin o sayıyı arttırıyor canım inan sayıyı arttırmanın bin tane yolu var ama morfoloji değişmiyor ve en önemliside bu hiç moralini bozma evine gidince kürler ilaçlar falan dener en azından tüpe başlamadan öncede sağlıklı spermler oluşur inşallah

Son düzenleme:
canm morfolojiyi hatırlamıyorum ama sanırım %3 (
burada yazılanlara da çok takılmamak lazım..
biz 1yılı geçirdik bakalım ,bekleyelim, biz de birgün buraya hamiş haberimi yazarız bizi okuyanlarda ,
bak demekki çok ümitlenmemek lazımmış diye rahatlatmış olurlar en azından..

yok arkadaşım , henüz değil :)

ama çok az kaldı... sadece 12 gün

şimdi finallerim başlıyor. hafta sonra şu saatlerde evimde,eşimle olucam inş
canım sen eşinden ayrımısın kıyamam..
çok uzak şehirler değildir inşallah..
bende yani atandığımda eşimin tayin işi hemen olmadığı için 3 aya yakın eşimden ayrı kalmıştım
Allahtan yakındıda gidip geliyoduk her haftasonu..
sende en yakın zamanda kavuş kocacığına inş...
of of ...benim eşimde ameliyat olalı 15 gün oldu bizim morfolojide %2 ne yapacaz bilmiyorum, okudukça umutlarım azalıyor
azalmasın canım ama çook da ümitlenme..
1 yılı gözden çıkar önce...
Rabbim ne gösterecek belli olmaz..

bende adetim yeni bitti..
bi dahaki adetimde kontrole gidip aşılama yaptırmayı düşünüyorum..
ama rahim filmim yok..korkuyorumda çektirmeye ..
aşılama için çektirmek lazım galiba..
sen çektirdinmi

hadi hayırlısı canım aşılamayı iğnelimi yaptıracaksın

neye karar verıcekler bılmıyorumkı canım kan tahlılerımız bı cıksında esımdende sperm testı ıstedıler cunku onların sonucuna gore degerlendırcekler ılac tedavısımı asılamamı tup mu hepsı ozaman bellı olcak canm

sevgili gogicim, gönlünü ferah tut.

stres çok kötü etkiliyor biliyorsun.

bol bol inşirah suresini falan oku,Allah gönlüne ferahlık versin

haklısın canım ama elde degıl ınankı sımdı sureklı bılgı topluyorum gene eskı halıme dondum okuyorum canım saolasınnn

bende adetim yeni bitti..
bi dahaki adetimde kontrole gidip aşılama yaptırmayı düşünüyorum..
ama rahim filmim yok..korkuyorumda çektirmeye ..
aşılama için çektirmek lazım galiba..
sen çektirdinmi[/QUOTE]

evet cnm bu benım olursa 2. asılmamam olucak esım amelıyat olmadan once bır kere asılama denemıstık ama olumsuz oldu rahım fılmınden cok korkma bazı yerlern anestezı altında cekıyor bazıları anestezıye gerek duymuyo ben anestesızı cektırdım bıraz acıdı cok degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…