of of ...benim eşimde ameliyat olalı 15 gün oldu bizim morfolojide %2 ne yapacaz bilmiyorum, okudukça umutlarım azalıyor
azalmasın canım.
ama maalesef ameliyatın kesin çözüm olmadığını öğrendim yaşayarak. bizde 8 ayda aksine düştü değerler. bizde de morfoloji %8. kruger'e göre normalmiş.
ama sayı ve hız düşük bizde
sizin tek problem morfolojide mi? sayı ve hız normal mi yani.
canım bizim say ve hız iyi ama morfoloji düşük... daha önce bi kere doğal yolla hamile kaldım ama 11 haftalıkken düşük yaptım...sizin morfoloji iyiymiş..valla 3 ay snra görücez bakalım işe yaradı mı yaramadı mı?
senin durmunuda okudum canım, bende öğretmenim eşim yurtdışında post doktora yapıyordu biz evlendiğimizde, 3 sene ayrı kaldık , ben devlette çalıştığımdan gidemedim yanına, bebeği erteledik, önceki yaz yanına gittiğimde hamile kaldım kaza ile, sonrasında düşük olunca ben bebek istemeye başladım , ücretsiz izin hakkım doğdu yanına gittim 8 aydır uğraşıyoruz bişe olmadı, bu arada eşimle türkiyeye döndük temelli, düzenimizi yeni kurduk işte.siz gibi böyle göçebeydik..varikosel oldu 15 gün önce, bundan sonrası için beklemedeyiz kısmetse olur...
bence erteleme bebeği, bebeğinide yap formasyonunuda al..ben çok pişmanım ertelediğim için 4 sene oldu evleneli 5. yıla girecez temmuzda, ilk başta yapsaydık öğrenirdik sorunu(
offff offff stres basladı bende nedense hıc stresım yoktu daah adet olucam bakalım dıyordum ama bugun adet olunca sımdı yarın kan tahlılerıne sıra gelıverdı :) benıde stresss sardıı kızlarrrr buhafta cumada esım ıstanbula gııdyr tam bır hafta yok((
offff offff stres basladı bende nedense hıc stresım yoktu daah adet olucam bakalım dıyordum ama bugun adet olunca sımdı yarın kan tahlılerıne sıra gelıverdı :) benıde stresss sardıı kızlarrrr buhafta cumada esım ıstanbula gııdyr tam bır hafta yok((
:))) canım benim böyle takip edip sorman da çok güzel,ben cok mutlu oldum şahsım adına.
inşallah artık düzenli bir hayatımız olunca bi çok seyin değişeceği yönünde inancım
ameliyat olalı 8 ayımız oldu ya,bu test sonucunda söyle 20 milyonları falan görürsek ''aşılama'' deneyelim 1 kez daha demiştim eşime.
ama okuduysan değerlerimiz artmak şöyle dursun düştü. şimdi 1ml'de 1.800 milyon var. 4.ayda hatırlıyorum 1ml'de 4.300 milyon vardı. neden böyle düştü anlam veremedik. korkuyoruz açıkçası.
ama zannedersem tüp bebek olacak bu değerlerle canımcığım
canım eğer bebeğin olmazsa işindende zevk alamıyorsun ben artık öğrencilerime ders anlatamaz oldum o kadar moralim bozuk oluyorki o yüzden ben şimdi olsa kesinlikle bebek derdim
canım sen neden tahlil yaptıracaksın
ama ne zaman olacağı yönünde bir planımız yok maalesef. ben öyle korkuyorum ki hemen başlayalım istiyorum.
ama işim ne olacak, yeni mezun oluyorum ya.
ayrıca benim 1 yıl pedagojik formasyon da almam lazım. devlette öğretmen olabilmem için.
her sey o kadar karışık ki canım. sıraya koyamıyorum. gönlüm bebek diyor,mantığım mesleğin ne olacak diyor.......
ama iyice düşündüğümde tabi ki yavrum.
zamana bıraktık anladığım kadarıyla canım. siz olsanız ne yapardınız??????:44:
asılama denıyecez canım onun ıcın oncesınde esımden ve benden kan testlerı ıstedıler benım adetın 2. gunu yapılıcak yarın yaptırıcam ıste onumuzdekı ayda asılaama olucak ınsallah sonuclar guzel cıkarsa
canım neden düştü böyle ya acaba tahlil verdiği günden falan kaynaklanıyor olabilirmi bir daha yaptırsanız nasıl çıkar acaba hani gün be gün değişiyor
asılama denıyecez canım onun ıcın oncesınde esımden ve benden kan testlerı ıstedıler benım adetın 2. gunu yapılıcak yarın yaptırıcam ıste onumuzdekı ayda asılaama olucak ınsallah sonuclar guzel cıkarsa
İşte !! duygularımın cümlelerle ifadesi
çok haklısın canım,çok
ayrıca çok teşekkür ederim sana. yol gösterdiğin için :13:
kesinlikle dikkate alacağım.
ümitsiz değilim,değiliz... eminim ben de dahil bütün arkadaşlar mutlu haberlerini yazacaklar buraya
hiç bilmiyorum ki canım. test vermeden önce cinsel perhiz 3 gündü.acaba ondan mı diye düşünüyorum. yani bir 4-5 gün daha mi iyi?
buradan bir arkadaşım iltihap vardır demişti.
şu an düşünüyorum da buna imkan vermiyorum. bilindiği üzere lökasit iltihap demek. ameliyattan önce bizim bu değer 7-8 idi. yani çok fazlaydı. hatta birlikteliklerden sonra benim hep karnım ağrırdı.
ameliyattan 4 ay sonra bu değer 5-6 oldu,düştü.
8.ayımızda yani 3 gün önce 1-2 olmuş. Ki ideali buymuş,doktor öyle demişti.
özetle bakıldığında iltihap oranımız düşmüş,bu güzel bir haber. demek ki bu düşüşün nedeni ,iltihap değil. böyle bir mantık yürüttüm.
canm morfolojiyi hatırlamıyorum ama sanırım %3yok canım o eskidendi beklenti falan şimdi artık hiç olmayacakmış gibi geliyor.aslında bakarsan ameliyattan sonra düzelse bile şöyle düşünün normal yani sağlıklı insanların bile hemen olmuyor ama bizler ameliyattan hemen sonra olacak zannediyoruz.yanlış aslında bizi bu yanlışa sürükleyende burada okuduğumuz 3 ayda yada daha erkenden hamile kalanlar.morfoloji derken hangisi eğer baş anomalisi yüksekse olmuyor arkadaşım ha diğerlerinde varsa o zaman olma ihitimali daha yüksek aslında morfoloji çok çok önemli biz hep hıza takılıyoruz ama hızı aşılama ile halledebilirsin ama morfoloji tüpte bile sorun çıkarıyor.ve işin kötü tarafı ilaçla kürle falanda düzelmiyor .artık rabbimin nasibine kalmış bakalım inşallah olur canım
canım sen eşinden ayrımısın kıyamam..yok arkadaşım , henüz değil :)
ama çok az kaldı... sadece 12 gün
şimdi finallerim başlıyor. hafta sonra şu saatlerde evimde,eşimle olucam inş
azalmasın canım ama çook da ümitlenme..of of ...benim eşimde ameliyat olalı 15 gün oldu bizim morfolojide %2 ne yapacaz bilmiyorum, okudukça umutlarım azalıyor
hadi hayırlısı canım aşılamayı iğnelimi yaptıracaksın
sevgili gogicim, gönlünü ferah tut.
stres çok kötü etkiliyor biliyorsun.
bol bol inşirah suresini falan oku,Allah gönlüne ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?