Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Onu sonuç almadan önce kendimizmi söylüyoruz biz kruger'e göre istiyoruz falan diye :26: Bilemedim şimdi, hiç sorulmadı zaten :26: Neyse pazartesi olsunda bakalım büyük ihtimalle benim eşimdede varikosel çıkıcak ben öyle hissediyorum :106:

hayır canım onu krugere göre değerlendiren merkezlere gidip yaptıracaksın özel yerlere. devlette yapmıyorlar en azından burada yinede orada bir sorun belki devlet hastahanesinde yapıyorlardır .ayrıca eğer eşinde ağrı sızı varsa varikoseli olabilir sen bir sor eşine çünkü varikosel testislerde ağrı yapar ama inşallah yoktur canım geçmiş olsun

Biz özelde yaptırdık zaten canım yaa :44: Fakat ben araştırmıştım internette özele gitmeden önce ne kadar ücret alıyolar falan diye, bizden sadece 24 lira üroloji muayene ücreti alındı. Şaşırdım doğrusu. Özelde yaptırdık ama Kruger'e göre yapılmamış test :26:
Eşimde herhangi bi ağrı sızı vs. yokmuş. Birde bu varikosel nasıl teşhis ediliyo? Eşimden doktor ultrason istedi. Elle muayenedemi ediyor doktor? Öyle birşey olmadıda??

Burda sadece tüp bebek merkezleri yapıyor benim bildiğim kadar herhan gibi bir özel hastane yaptıyor bildiğim kadarıylar

slm kızlarr bugun kan tahlıllerımı verdım persembe gunu sonuclar cıkıcak 1 hazıran dada muayene ve esımın sperm testı ıcın gıdıcezz asılama ıcın adım atmıs bulunuyoruz ınsallah bu sfeer hersey yolunda gıderr

inş canım hayırlısı hakkına inş tutar bende hastalanmayı bekliyorum bu ay sonu yapılır mı bilmem ama mutlu haberleri alırız umarm...

inş cnm hepımzın artık guzel haberler duyalımmm

inş canım çok ihtiyacımız var güzel haberlere ben 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıl oldu bebiş bekliyorum allahım tez zamanda nasip etsin inş cümlemize AMİNNNN....

Benim eşim de 14 mayısda çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.Bir özel üniversitenin hastanesinde oldu, hastaneden son derece memnun kaldık, 1 gece de hastane de kaldık ve 1300 tl ödedik.
Aslında biz bebek yapmaya karar verdiğimizin 2. ayında hamile kalmıştım ama bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş.Öncesinde eşim bir özel hastanede spermiyogram yaptırmış ve kontrolden geçmişti.Sperm sayısı 160 milyondu(krugere göre yapılmadı) ve doktor sol tarafta 2. derece varikosel olduğunu ama sperm değerlerinin iyi olduğunu ve ameliyata gerek olmadığını söylemişti.Bebeğimi kaybettikten sonra yapılan kontrollerde bende homozigot mutant çıktı, bundan dolayı olduğunu düşündük.6 ay kadar denemeye devam ettik fakat olmayınca yaşımız da ileri olduğundan tüp bebeğe karar verdik.Tüp bebek merkezindeki spermiyogram krugere göre yapıldı ve eşimde morfoliji %2 çıktı.ileri hareketlilik ise %15'ti. Tedavi süresince aldığım hormonlar yüzünde rahimdeki polip büyümüş, yumurta toplama sırasında polip de alındı ancak transfer için rahim uygun duruma gelmedi diye doktorumuz transferi yapmadı ilaç kullanıyorum şu an.Sadece 1 embriyomuz oldu ve şu an merkezde transfer için donduruldu. Bu arada vakit kaybetmemek adına eşimle varikosel ameliyatına karar verdik ve tekrar yapılan muayene sonunda doktoru çift taraflı ameliyat dedi.14 mayısda oldu.Şimdi önümüzdeki ay ilaçlarım bittiğinde transfer yapılmasını bekliyoruz.

Son düzenleme:
Burda sadece tüp bebek merkezleri yapıyor benim bildiğim kadar herhan gibi bir özel hastane yaptıyor bildiğim kadarıylar

canım benim.bu testi biz de kruger 'e göre yaptırdık. bir hastahanede değil de labaratuvar merkezleri var özel oradan yapıyorlar. 90 tl üzreti var ama en net bilgi oradan çıkıyor

kızlar ben bugün adet oldum yarın aşılama sürecim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti.bakalım neler olacak.

canım kruger olunca ücretli oluyor biz her teste ayrıca 100 lira ödüyoruz varikosel konusunda ise ultrason önemli ama asıl elle muayene sonucunda varikosele rastlanırsa ameliyat olması gerekiyor.ama kesinlikle elle muayene olsun canım.varikoselde sürekli ağrı olmaz yani ileri derecelierinde oluyorda genelde ara ara ağrılar olur ama bazı durumlarda olmayada bilir.inşallah varikosel yoktur canım

kızlar ben bugün adet oldum yarın aşılama sürecim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti.bakalım neler olacak.

hayırlısı inşallah canım. zaten bir başlarsan artık gerisi kolay oluyor sadece sabırsızlanıyorsun acaba oldumu diye kafaya takmamaya çalış (başarabilirsen:) bir de ne olursa olsun belirti arama 14, gününde git tahlilini yaptır öncesinde asla yaptırma

hadi bakalım hayırlısı inş güzel haberlerini alırız canım allah ümitlerimizi boş çıkarmasın bu ay bende başlıcam aşılama tedavisine sen gogi ve ben hayırlısıyla tutar inş ...

hadı hayırlısı olsun canım bende yarın kan sonuclarımı alıcam 1 hazıranı beklıcem doktor ıcın benımkı bırdahakı aya kalıcak sanırım ama cunku adetım bıtmek uzere bu ay kan testlerı ıle gectı bakalım ınsallah hepımızın bebıslerı gelıcekk

hadi bakalım hayırlısı inş güzel haberlerini alırız canım allah ümitlerimizi boş çıkarmasın bu ay bende başlıcam aşılama tedavisine sen gogi ve ben hayırlısıyla tutar inş ...

hayırlı olur ins. ...

çok teşekkürler kızlar.umarım tutar.ama morfoloji 2 bizim o nedenle pek ümidim yok ama hayırlısı olsun.nasibimizde varsa her şekilde olur.bu arada aşılamadan önce rahim filmi istiyorlar eğer çektirmediyseniz onu da çektirim 1 ay daha atıp uzamasın süreç.

neden sarkacak canım ben hemen başlıyolar diye düşünüyodum da bir ay dahamı beklicez yani

neden sarkacak canım ben hemen başlıyolar diye düşünüyodum da bir ay dahamı beklicez yani
canım rahim filmi adet bitiminde çekiliyor.film çekilmeden önce ilişki yasak.aşılama süreci adetin 2. ya da 3. günü başlıyor.yani rahim filmini çektirdikten sonraki adetinle başlayabiliyorsun aşılamaya.

canım rahim filmi adet bitiminde çekiliyor.film çekilmeden önce ilişki yasak.aşılama süreci adetin 2. ya da 3. günü başlıyor.yani rahim filmini çektirdikten sonraki adetinle başlayabiliyorsun aşılamaya.

ben geçen adetimde çektirdim canım rahim filmini çok şükür bişey çıkmadı bende adetimi bekliyorum dr gitmek için o zaman bu ay başlarım : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…