canım who yu dikkate almamak gerekir misal bizim değer ileri hız yüzde 11 çıkmıştı ama krugere göre yüzde0 çıktı yani değerler baya düşüyor sağlıklı bir ölçüm için kruger testi yaptırmanızı tavsiye ederim
Onu sonuç almadan önce kendimizmi söylüyoruz biz kruger'e göre istiyoruz falan diye :26: Bilemedim şimdi, hiç sorulmadı zaten :26: Neyse pazartesi olsunda bakalım büyük ihtimalle benim eşimdede varikosel çıkıcak ben öyle hissediyorum :106:
hayır canım onu krugere göre değerlendiren merkezlere gidip yaptıracaksın özel yerlere. devlette yapmıyorlar en azından burada yinede orada bir sorun belki devlet hastahanesinde yapıyorlardır .ayrıca eğer eşinde ağrı sızı varsa varikoseli olabilir sen bir sor eşine çünkü varikosel testislerde ağrı yapar ama inşallah yoktur canım geçmiş olsun
Onu sonuç almadan önce kendimizmi söylüyoruz biz kruger'e göre istiyoruz falan diye :26: Bilemedim şimdi, hiç sorulmadı zaten :26: Neyse pazartesi olsunda bakalım büyük ihtimalle benim eşimdede varikosel çıkıcak ben öyle hissediyorum :106:
slm kızlarr bugun kan tahlıllerımı verdım persembe gunu sonuclar cıkıcak 1 hazıran dada muayene ve esımın sperm testı ıcın gıdıcezz asılama ıcın adım atmıs bulunuyoruz ınsallah bu sfeer hersey yolunda gıderr
inş canım hayırlısı hakkına inş tutar bende hastalanmayı bekliyorum bu ay sonu yapılır mı bilmem ama mutlu haberleri alırız umarm...
inş cnm hepımzın artık guzel haberler duyalımmm
Burda sadece tüp bebek merkezleri yapıyor benim bildiğim kadar herhan gibi bir özel hastane yaptıyor bildiğim kadarıylar
Biz özelde yaptırdık zaten canım yaa :44: Fakat ben araştırmıştım internette özele gitmeden önce ne kadar ücret alıyolar falan diye, bizden sadece 24 lira üroloji muayene ücreti alındı. Şaşırdım doğrusu. Özelde yaptırdık ama Kruger'e göre yapılmamış test :26:
Eşimde herhangi bi ağrı sızı vs. yokmuş. Birde bu varikosel nasıl teşhis ediliyo? Eşimden doktor ultrason istedi. Elle muayenedemi ediyor doktor? Öyle birşey olmadıda??
kızlar ben bugün adet oldum yarın aşılama sürecim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti.bakalım neler olacak.
kızlar ben bugün adet oldum yarın aşılama sürecim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti.bakalım neler olacak.
hayırlısı inşallah canım. zaten bir başlarsan artık gerisi kolay oluyor sadece sabırsızlanıyorsun acaba oldumu diye kafaya takmamaya çalış (başarabilirsen:) bir de ne olursa olsun belirti arama 14, gününde git tahlilini yaptır öncesinde asla yaptırma
hadi bakalım hayırlısı inş güzel haberlerini alırız canım allah ümitlerimizi boş çıkarmasın bu ay bende başlıcam aşılama tedavisine sen gogi ve ben hayırlısıyla tutar inş ...
hayırlı olur ins. ...
hadı hayırlısı olsun canım bende yarın kan sonuclarımı alıcam 1 hazıranı beklıcem doktor ıcın benımkı bırdahakı aya kalıcak sanırım ama cunku adetım bıtmek uzere bu ay kan testlerı ıle gectı bakalım ınsallah hepımızın bebıslerı gelıcekk
hadı hayırlısı olsun canım bende yarın kan sonuclarımı alıcam 1 hazıranı beklıcem doktor ıcın benımkı bırdahakı aya kalıcak sanırım ama cunku adetım bıtmek uzere bu ay kan testlerı ıle gectı bakalım ınsallah hepımızın bebıslerı gelıcekk
canım rahim filmi adet bitiminde çekiliyor.film çekilmeden önce ilişki yasak.aşılama süreci adetin 2. ya da 3. günü başlıyor.yani rahim filmini çektirdikten sonraki adetinle başlayabiliyorsun aşılamaya.neden sarkacak canım ben hemen başlıyolar diye düşünüyodum dabir ay dahamı beklicez yani
canım rahim filmi adet bitiminde çekiliyor.film çekilmeden önce ilişki yasak.aşılama süreci adetin 2. ya da 3. günü başlıyor.yani rahim filmini çektirdikten sonraki adetinle başlayabiliyorsun aşılamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?