Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neden sarkacak canım ben hemen başlıyolar diye düşünüyodum da bir ay dahamı beklicez yani

cnm benım sımdı adetım yenı bıttıgı ıcın gıttgımde yetısmıcek dıye tahmın edıyorum hazıran adetımde ıgnelere baslarsak hazıranın sonunu bulucak asılama ypılması bugun aldım sonuclarımızı 1 hazıranda gostercem ıste ınsallah sorun cıkmazz uygun der doktorlar

anladım canım inş uygundur sen daha önce de aşılama yaptırmamış mıydın ben öyle hatırlıyorum ben de aşılama için adetimi bekliyorum tahil vercem bi de canım sen hastane de mi tüp bebek merkezinde mi yaptırcan aşılamayı

anladım canım inş uygundur sen daha önce de aşılama yaptırmamış mıydın ben öyle hatırlıyorum ben de aşılama için adetimi bekliyorum tahil vercem bi de canım sen hastane de mi tüp bebek merkezinde mi yaptırcan aşılamayı

canım imkanınız varsa tüp bebek merkezinde yaptırın.çünkü bizim sorunlar spermde olduğu için yıkama işleminin düzgün bir yerde ve özenilerek yapılması lazım.

Herkese iyi akşamlar arkadaşalr...
bu güzel gece için bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...

evet cnm esım varıkosel amelıyatı olmadan once yaptırmıstık ..ozelde yaptırmıstım ozaman sımdı ege unıverıstesının tup bebek merkezınde yaptırcam cok fazla tahlıl ıstıyolar hamıle kalınınca bakılması gereken testlerı bıle sımdıden bakıyolar arastırmacılar yanı hosuma da gıttı check-up gıbı bısey oldu banada esımede ınsallah tutar canım hepımızınkı

slm canım üzülmemene bende cok sevındım hayırlısı olsun canım ınankı olmuyorsa bızler ıcın daha ıyı olacagından dıye dusunuyorum artık allah hayırlı zamanda versın bebıslerımızı kucagımıza ınsallah..ayy bende esıme bı tanıdıktan almıstım ama yemedı hıc belkı bu asılamada olmassa yer tekrar:)

canım imkanınız varsa tüp bebek merkezinde yaptırın.çünkü bizim sorunlar spermde olduğu için yıkama işleminin düzgün bir yerde ve özenilerek yapılması lazım.

evet canım ben arştırdım bazı özel hastanelerde yapılıyo ben tüp bebek merkezinde yaptırcam zaten fiyatlar hemen hemen aynı

canım allahın vardır bir bildiği üzülme sen bütün samimiyetinle hazırlanmışsın allah inş sana yapmışsın gibi sevabını verir ameller niyetlere göredir inş bi dahaki ay alırsın müjdeli haberi allah hepimize yaşatsın inş amin...

Eşi 1. dereceden varikosel ameliyatı olan varmı aranızda arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşhisi koyan doktor ameliyat diyor kaan aydosa sonuçları mail attım 1. derece varikosele ameliyat önermiyorum yazmış tabi spermlerde bozulma yoksa kafamız karışık yardımcı olurmusunuz lütfen:18:

slm cnm oncelıkle gecmıs olsun benımde esım amelıyat oldu ve amelıyattan sonra doktor ıyıkı yapmısız gorunduugnden cooook coook fazlaymıs dedı ve varıkoselın derecesı ne olursa olsun ortadan kaldırılması gerekıo mutlkaa dedı bız 3 doktor gezdık bızde amelıyat oncesı ve sonrası esımın amelıyat oncesı 8 mılyon olan sperm sayısı 3.ayda 48 mılyon 6 . ayda ıse 73 mılyona yukseldı bıraz bakım ıstıyor amelıyat sonrası gıda ve takvıeye olarak amelıyat korkulcak bır amelıyat degıl 2-3 gunde ayaklanıyorlar tekrar gecmıs olsun

merhabalar canım benim eşimdede 1.derece varikosel vardı ve çift taraflıydı biz baya araştırdık varikosel ilerleyen bi hastalık ameliyat edilmesi ortadan kaldırılması gerekiyo canım peki sizin sperm degerleriniz nasıl iyimi ama bence ameliyat şart tabi yinede siz bilirsiniz basit bi ameliyat korkma başarı şansı da yüksek bizim ameliyat öncesi sayımız 21 milyondu 3 ay sonra 68 milyon 6 ayda düştü 42 milyona daha sonrada 153 milyona yükseldi canım

canım çok üzüldüm.benim de bu ay aşılamam var.genellikle yumurtlama problemleri olanlar aşılama yaptırıyor.bizim gibi spermlerden dolayı pek rastlamıyorum.genellikle de tutmuyor zaten.benim de pek umudum yok.tüpe geçmeden denemedik demeyelim diye yaptırıyoruz.merak ettiğim bişey var.yıkanan spermlerin sayısını morfolojisini hareketini falan öğrenebilmiş miydiniz.eğer biliyorsan yazabilir misin iyi kötü bi fikrim oluşsun istiyorum.Allah'ım tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize...

Çoook teşekkür ederim arkadaşlar bizim test sonucumuz bu değerlerde dr kaan bey ameliyata gerek yok dedi.yorumlarızı bekliyorum.

toplam sperm 23.8
sperm konsantrasyonu 26.4
örnek tipi fresh
fonk.sperm kons 5.6
morfoloji normal 31.4
hareketli sperm N.A
toplam sperm N.A
sperm hareket indeksi 53
ileri hızlı hareketli 9.8
ileri yavaş hareketli 29.9
yer.hareketli sperm 16.4
hareketsiz 43.9
ortalama hiz. 9

cnm her işte bır hayır var.. bu arada metanetın hepımızın canına can kattı.. rabbım güzel haberlerını almayı da nasıp etsın ınş..

adet olmak üzereyım sanırım kızlar.. yarın 28. günüm. ve bel agrılarım göğüs şişkinliğim karın agrım... anlayacagınız hepsı mevcut.. sağlık olsun.. gelecek aya umudum..

adet olmak üzereyım sanırım kızlar.. yarın 28. günüm. ve bel agrılarım göğüs şişkinliğim karın agrım... anlayacagınız hepsı mevcut.. sağlık olsun.. gelecek aya umudum..

belirtilere cok takılmayın cunku gebelık belırtılerıde adet belırtılerı ıle aynı bırkac arkadasım adet olmayı beklerken bebıslerı geldı :) kırmızılar gelene kadar umutlarr tukenmesınn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…