cnm keske dedıın gıbı olsa ama ben zaten çatlama günlerımı ıı degerlendıremedım. yanı çok düşüktü olsaılıgım. sımdı tamamen emın oldum hamıs olmadıımdan. amaaaaannnn bosverelım dıyorum olmuyo. bız var ya gün mün hesapladıgımız ve cok cok özen gösterdıımız ıcın hamıs kalamıyoruz. bı bıraksak akısına..hersey ii olacak da.. işte:)
Çoook teşekkür ederim arkadaşlar bizim test sonucumuz bu değerlerde dr kaan bey ameliyata gerek yok dedi.yorumlarızı bekliyorum.
toplam sperm 23.8
sperm konsantrasyonu 26.4
örnek tipi fresh
fonk.sperm kons 5.6
morfoloji normal 31.4
hareketli sperm N.A
toplam sperm N.A
sperm hareket indeksi 53
ileri hızlı hareketli 9.8
ileri yavaş hareketli 29.9
yer.hareketli sperm 16.4
hareketsiz 43.9
ortalama hiz. 9
canım allahın vardır bir bildiği üzülme sen bütün samimiyetinle hazırlanmışsın allah inş sana yapmışsın gibi sevabını verir ameller niyetlere göredir inş bi dahaki ay alırsın müjdeli haberi allah hepimize yaşatsın inş amin...
canım çok üzüldüm.benim de bu ay aşılamam var.genellikle yumurtlama problemleri olanlar aşılama yaptırıyor.bizim gibi spermlerden dolayı pek rastlamıyorum.genellikle de tutmuyor zaten.benim de pek umudum yok.tüpe geçmeden denemedik demeyelim diye yaptırıyoruz.merak ettiğim bişey var.yıkanan spermlerin sayısını morfolojisini hareketini falan öğrenebilmiş miydiniz.eğer biliyorsan yazabilir misin iyi kötü bi fikrim oluşsun istiyorum.Allah'ım tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize...
cnm her işte bır hayır var.. bu arada metanetın hepımızın canına can kattı.. rabbım güzel haberlerını almayı da nasıp etsın ınş..
Anladım canım, çok teşekkür ederim yardımların(ız) için... Dediğin gibi inşallah varikosel yoktur diyeceğim ama bu seferde sperm sorunumuz var nasıl halledeceğiz onu düşünüyorum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Pazartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla.canım kruger olunca ücretli oluyor biz her teste ayrıca 100 lira ödüyoruz varikosel konusunda ise ultrason önemli ama asıl elle muayene sonucunda varikosele rastlanırsa ameliyat olması gerekiyor.ama kesinlikle elle muayene olsun canım.varikoselde sürekli ağrı olmaz yani ileri derecelierinde oluyorda genelde ara ara ağrılar olur ama bazı durumlarda olmayada bilir.inşallah varikosel yoktur canım
arkadaşalr hepinize uzun uzun yazmıştım ama yanlışlıkla silindi((
gogicim sana da yazmıştım..
aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum hepinize çok teeşkkür ediyorum rabbimden hayırlısı diyorum..
deryacım sanada tavsiyem verseler bile bakma ben o hatayı yaptım..
verdiler ve hemen baktım ileri hız sıfırı görünce tüm ümidim gitti benmi için asşılamanın hiç anlamı kalmamıştı
tüm aşılama süresince ağladım ben en başından kaybettim yani..
morfoloji dışında hepsi yazıyordu yıkama öncesi sonrsı faaln..
ama benim aşılaam araştırmadaydı orası yapmıyordı tüp bebek merkezinde yıkattık ve götürdük oraya
belki devlette olsa söylemezlerdi tüp bebek merkezindde veriyorlar canım..
:))) aynı annem gıbı konustun valla annemde bana oyle dıyo cok ustune gııdyomusum ondan olmuyomus :))) korkuyomu benden dıyorum bende ustune gıdınce :))))) bende bırakıcam son kez bı asılama denıyecem yoksa seneye kadar ugrasmıcam kesın kararlıyım :)
kızlar dün aşılama sürecim başladı ilk iğnemi vuruldum çok tuhaf bi duygu var içimde ne çok ümitliyim ne de ümitsiz korkuyorum ümitlenmektende zaten boşa düşmek istemiyorum allah yardımcımz olsun dua edin nolur herşey yolunda gider inş
arkadaşalr hepinize uzun uzun yazmıştım ama yanlışlıkla silindi((
gogicim sana da yazmıştım..
aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum hepinize çok teeşkkür ediyorum rabbimden hayırlısı diyorum..
deryacım sanada tavsiyem verseler bile bakma ben o hatayı yaptım..
verdiler ve hemen baktım ileri hız sıfırı görünce tüm ümidim gitti benmi için asşılamanın hiç anlamı kalmamıştı
tüm aşılama süresince ağladım ben en başından kaybettim yani..
morfoloji dışında hepsi yazıyordu yıkama öncesi sonrsı faaln..
ama benim aşılaam araştırmadaydı orası yapmıyordı tüp bebek merkezinde yıkattık ve götürdük oraya
belki devlette olsa söylemezlerdi tüp bebek merkezindde veriyorlar canım..
ins. hersey istediğin gibi olur bizde asılama dusunursek eğer neler yapmamız gerektiğini ve neler yapıldığını yazabilirmisin ögrenelim zor mu kolaymı hiçbilmiyrz ..nereler yapar ..bizde düsünebiliriz 3 ay sonra.
selam kızlar. evlendıkten sonra hemen hemen hıç adetımde gecıkme olmadı. sadece 1 kere. sımdı de 1 gun gectı. dun gec saatlerde test yaptı. cok hızlı bı sekılde tek cızgı belırdı. bu gun de olmadım. ama karnım agrıyo hem de tam adet olmak üzere gibi bi agrım var. hamıle olmus olsam bu kadar agrım olmazdı ve tek cızgı bu kadar hızlı belırmezdi dimi..kımısı hanı silik ıkı cızgı dıyor bır gun gecıkınce ve hamıle kalıyor ya. ondan böyle düşünüyorum.yanı silik ıkı çızgı cıkardı dı mı. bu konuda fikri olan var mı. tecrübelerınızı yazar mısınız
gogi benim adedim gecikip gecikmeye ceği belli olunma zamanı bogazım intaplanıyor antibiyotik kullanıyorum 5 aydır böyle ya.bu ayda yani dün adetim birgün gecikti doktora gittik ilaç veremem belli olması lazım dedi kan tahlili yaptırdık negatif yazıyor yok herhalde sonra ilaç verdi kulak burun bogazcı yine binlik klokmovin midir nedir hep kullandığımı .bademciklerin böyle hep oluyorsa aldırman lazım dedi.5aydır dedim ,bugun yine antibiyotiğe basladım .of of adet oldum birinci gunum ya adet boyunca iceceğim artık benim sorum bu antibiyotik yumurtlama dönemimi etkilermi aylardır hep böyleyiz antibiyotik sonra cocuk dunuyrz adet günü gecikme günü gelince bogazım intaplanıyor. bu bizim gebeliğe antibiyotik adet dönemi kullanmak engelmidir kardeslerim ya bilgisi olan bilgilendirebilirmi adetimin birinci günündeyim basladım 1000 klamoks diye antibiyotiğe bitince cocuk dusunebilirmiyiz yumurtlama zamanım yoksa engellermi sorum bu yaaaaaaaa of of Allahım yardımcımız olsun hepimizin....
slm cnm ınsallah bebıs vardır ıdrar testıne adetının gecıkkmesınden 3 gun sonra daha net yansıyo ıdrar testlerıne hıc guvenme derım tek cızgı zaten cok hızlı belırgınlesıyor eger yarına kadar adet olmassan bence kanda baktır en net cewabı o verıcek sana kanda cıkmassa zaten kafan rahatlayacaktır ve adet olursun canım kanda baktırmanı tavsıye edıyorum
cnm benımkı de ış olsun işte.bu soruyu soran herkese cevabı aynı senınkı gıbı oluyodu. ama anladım kı ınsan ummak ıstıyo. kendısı yasayınca baska oluyo. tesekkur ederım cevabın için.. ama tek cızgi kurtarmaz mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?