Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm keske dedıın gıbı olsa ama ben zaten çatlama günlerımı ıı degerlendıremedım. yanı çok düşüktü olsaılıgım. sımdı tamamen emın oldum hamıs olmadıımdan. amaaaaannnn bosverelım dıyorum olmuyo. bız var ya gün mün hesapladıgımız ve cok cok özen gösterdıımız ıcın hamıs kalamıyoruz. bı bıraksak akısına..hersey ii olacak da.. işte:)

:))) aynı annem gıbı konustun valla annemde bana oyle dıyo cok ustune gııdyomusum ondan olmuyomus :))) korkuyomu benden dıyorum bende ustune gıdınce :))))) bende bırakıcam son kez bı asılama denıyecem yoksa seneye kadar ugrasmıcam kesın kararlıyım :)

merhaba canımsizin toplam sperm sayınız düşük ileri hızda biraz düşük ama hareket iyi 50 nin üstünde morfoloji iyi ama toplam sperm sayısı 50 milyonun üzerinde olmalı hızda ona göre yükselir zaten ama dr ameliyat önerdiyse olun bence ne zamandır bebek düşünüyosunuz bide varikosel olup da hamile kalanların bebeği düşükle sonuçlanıyo genelde bence ameliyat olmalı biz memnun kaldık 7. ayımızdayız aşılama yaptırıcaz ama siz daha iyi bilirsiniz sizin dr ne diyosa onu yapin bence sayı düşük çünkü dahada düşebilir çünkü spem kalitesi bozuluyo

kızlar adet oldum bu gün yarın aşılama için tedavim başlıcak tahlil vercem inş bi sorun çıkmaz ....

cnm her işte bır hayır var.. bu arada metanetın hepımızın canına can kattı.. rabbım güzel haberlerını almayı da nasıp etsın ınş..

arkadaşalr hepinize uzun uzun yazmıştım ama yanlışlıkla silindi((
gogicim sana da yazmıştım..
aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum hepinize çok teeşkkür ediyorum rabbimden hayırlısı diyorum..

deryacım sanada tavsiyem verseler bile bakma ben o hatayı yaptım..
verdiler ve hemen baktım ileri hız sıfırı görünce tüm ümidim gitti benmi için asşılamanın hiç anlamı kalmamıştı
tüm aşılama süresince ağladım ben en başından kaybettim yani..
morfoloji dışında hepsi yazıyordu yıkama öncesi sonrsı faaln..
ama benim aşılaam araştırmadaydı orası yapmıyordı tüp bebek merkezinde yıkattık ve götürdük oraya
belki devlette olsa söylemezlerdi tüp bebek merkezindde veriyorlar canım..

Anladım canım, çok teşekkür ederim yardımların(ız) için... Dediğin gibi inşallah varikosel yoktur diyeceğim ama bu seferde sperm sorunumuz var nasıl halledeceğiz onu düşünüyorum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Pazartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla.

Gökçenim msj kutun dolu iletilmiyor msjlar,geçen hafta da yazmıştım.
Bi bakarsın,silince gönderirim msjı.
Hayırlısı arkadaşım,demek biraz daha varmış mucizelerimize kavuşmamıza.
Sen denedin,bi adım attın.''keşke deneseydim''demiyceksin artık.
Demek ki bizim yolumuz biraz daha uzun,biraz daha engebeli ama belki daha hayırlı...
Sakın dinleme kendini,sakın düşmesin omuzların.Bizim durup dibe vurmaya bile zamanımız yok malesef.
''evet nerde kalmıştık''diyip yola devam etmeliyiz.
Kürler,takviyeler,ilaçlar,yumurta takipleri,vitaminler vs...
Artık ne varsa elimizden gelen,kaldığımız yerden devam edicez.
Allah hayırlısını versin diyerek...
Kafanızı dağıtın şimdi,birbirinize yönelin.
Nasıl olsa gelecek bebişler,biz onları böyle isterken aksi mümkün mü

gogi benim adedim gecikip gecikmeye ceği belli olunma zamanı bogazım intaplanıyor antibiyotik kullanıyorum 5 aydır böyle ya.bu ayda yani dün adetim birgün gecikti doktora gittik ilaç veremem belli olması lazım dedi kan tahlili yaptırdık negatif yazıyor yok herhalde sonra ilaç verdi kulak burun bogazcı yine binlik klokmovin midir nedir hep kullandığımı .bademciklerin böyle hep oluyorsa aldırman lazım dedi.5aydır dedim ,bugun yine antibiyotiğe basladım .of of adet oldum birinci gunum ya adet boyunca iceceğim artık benim sorum bu antibiyotik yumurtlama dönemimi etkilermi aylardır hep böyleyiz antibiyotik sonra cocuk dunuyrz adet günü gecikme günü gelince bogazım intaplanıyor. bu bizim gebeliğe antibiyotik adet dönemi kullanmak engelmidir kardeslerim ya bilgisi olan bilgilendirebilirmi adetimin birinci günündeyim basladım 1000 klamoks diye antibiyotiğe bitince cocuk dusunebilirmiyiz yumurtlama zamanım yoksa engellermi sorum bu yaaaaaaaa of of Allahım yardımcımız olsun hepimizin....

kızlar dün aşılama sürecim başladı ilk iğnemi vuruldum çok tuhaf bi duygu var içimde ne çok ümitliyim ne de ümitsiz korkuyorum ümitlenmektende zaten boşa düşmek istemiyorum allah yardımcımz olsun dua edin nolur herşey yolunda gider inş

ins. hersey istediğin gibi olur bizde asılama dusunursek eğer neler yapmamız gerektiğini ve neler yapıldığını yazabilirmisin ögrenelim zor mu kolaymı hiçbilmiyrz ..nereler yapar ..bizde düsünebiliriz 3 ay sonra.

selam benimde eşim temmuz 2011 de varikosel ameliyatı oldu doktorumuz 6 ay içinde spermler normale dönmeyey başlar dedi bendede yumurtlama sorunu vardı fakat 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım aralık ayında ama ne yazıkki bizim için çok değerli bir bebekti ama bebeğimizi 8 mayıs 2012 de suyum gelince 22+3 günlükken erken doğumla kaybettim hayırlısı böyleymiş

cevabın için teşekkür ederim canım.biz de tüp bebek merkezinde yaptırıcaz.sonuçlara bakmam lazım ona göre ümitlenmek ya da ümitlenmemek isterim.değilse kendi kendimi yer bitirim.inşallah tez zamanda çifter çifter bebişlere kavuşursun:))

gecmıs olsun canım oncelıkle neden bogazların bukadar cok sısıyorkı psıkolojık olabılırmı acaba dıye dusundum bende cunku ben cok uzulunce hemen bogazlarım sıser yumurtlama donemını etkıleyecegını sanmıyorum kandada baktırmıssın suanda bebk yok ondan emınsın sonucta bıran once antıbyotıgını kullan cnm bogazların gecsın yumurtalama gunlerınıde deegrlendırırsın ben sanmıyorum yumurtalama donemını etkıleyecegını cnm ıscunku rahme dustukten sonra edetın gecıkırse dıkkat etmek gerekıyor ılac kullanımına tekrar gecmıs olsun canım

canım teşekkürler benimde ilk aşılamam olacak bende yeni yeni öğreniyorum canım aşılama için senin rahim filmi çektirmen gerekiyo öncelikle tüpler açıkmı kapalı mı diye kapalıysa aşılama yapılmıyo hormon testleri yapılıyo kan tahlilleri adetin 2 günü yapılıyo bu testlerrahim filmide adetin bitiminde yapılıyo sonra eşinin sperm testi isteniyo herşey tam olunca dr tamam uygun dediği zaman adetinde iğne tedavisine başlıyo ben ilk iğnemi dün oldum yumurta oluşumu için oluyo iğne daha sonra yumurta takibi yapılıyo en son yumurta çatlatma iğnesi vuruluyosun sonrada aşılama yapılıyo işte bu kadar artık şansına yüzde 15 yada 20 şans tutarsa

selam kızlar. evlendıkten sonra hemen hemen hıç adetımde gecıkme olmadı. sadece 1 kere. sımdı de 1 gun gectı. dun gec saatlerde test yaptı. cok hızlı bı sekılde tek cızgı belırdı. bu gun de olmadım. ama karnım agrıyo hem de tam adet olmak üzere gibi bi agrım var. hamıle olmus olsam bu kadar agrım olmazdı ve tek cızgı bu kadar hızlı belırmezdi dimi..kımısı hanı silik ıkı cızgı dıyor bır gun gecıkınce ve hamıle kalıyor ya. ondan böyle düşünüyorum.yanı silik ıkı çızgı cıkardı dı mı. bu konuda fikri olan var mı. tecrübelerınızı yazar mısınız

slm cnm ınsallah bebıs vardır ıdrar testıne adetının gecıkkmesınden 3 gun sonra daha net yansıyo ıdrar testlerıne hıc guvenme derım tek cızgı zaten cok hızlı belırgınlesıyor eger yarına kadar adet olmassan bence kanda baktır en net cewabı o verıcek sana kanda cıkmassa zaten kafan rahatlayacaktır ve adet olursun canım kanda baktırmanı tavsıye edıyorum

gecmıs olsun canım oncelıkle neden bogazların bukadar cok sısıyorkı psıkolojık olabılırmı acaba dıye dusundum bende cunku ben cok uzulunce hemen bogazlarım sıser yumurtlama donemını etkıleyecegını sanmıyorum kandada baktırmıssın suanda bebk yok ondan emınsın sonucta bıran once antıbyotıgını kullan cnm bogazların gecsın yumurtalama gunlerınıde deegrlendırırsın ben sanmıyorum yumurtalama donemını etkıleyecegını cnm ıscunku rahme dustukten sonra edetın gecıkırse dıkkat etmek gerekıyor ılac kullanımına tekrar gecmıs olsun canım

cnm benımkı de ış olsun işte.bu soruyu soran herkese cevabı aynı senınkı gıbı oluyodu. ama anladım kı ınsan ummak ıstıyo. kendısı yasayınca baska oluyo. tesekkur ederım cevabın için.. ama tek cızgi kurtarmaz mı:)

:))))) keske kurtarsa canım benım bekle bakalım yarına kadar bızede haber ver bende merak ettım kanda baktır mutlaka olmassan :)

cnm zaten salı sabahı meme ultrasonu ıcın randevum var. 9 da orda olacaktım. o zamana kadar olmazsam yarın degıl de salı gunu yaptırırım dıorum. hayırlısı. ama hakkaten hala karnım agrıyo. azıcık sıksam cıkacakmıs gıbı gelıyo tutuyorum kendımı. cıkma cıkma hayır akmaaaa:) rabbım senın de ınsaallah tez zamanda yüzünü güldürsün. su asılaman bı olsun hele. ınanıyorum bu kez olacak.. hem ben net bılmıyorum ama yengem de yıllardır bebek tedavısı görüyor. asılamalar tüp bebek denemelerı derken su an üçüncüsünü olacak. cift embriyo koyulacagı ıcın sansı daha yüksek. ankara zakaı tahırde olacak. doktoru ona 5 tüp denedık 4ü tuttu . besıncısının henüz daha 5. günü. bellı olmadı demıs. yenı bı tedavı yöntemıymıs. ben henuz asılama bıle denemedıım ıcın ınan detayları anlamıyoorum.belkı de can kulagıyla dınlemedım. işim gücüm varıkosel ve düşük sperm oldugu ıçın:) gercı onların sorunu da abımın düşük spermleri.20 hazıranda bellı mı olacak asılamamı olacak ne. ama su an iğne vurulmaya basladıgını bılıyorum. hem kalçadan hem göbekten. tutarsa ınsaallah net ögrenır paylasırım herkesle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…