Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tebrikler canim cok sevindim.bende iki hafta once ogrenmistim hamile oldugumu.ama sevincim kursagimda kaldi.kimyasal gebelik yasamisim. Senin degerin masallah iyi.benim adetim iki gun gecince ka testinde 167 cikmisti dusuktu.esimin degerleri en sonki testimizde 1.200.000 di.bu kadaraz spermle hamile kalmistim ama kaybettim.allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

dua etmem mı.. gercek ısmını bılsem ısmen dua ederdım. daha makbul olurdu. özelde yaz istersen.o kadar dua ettım ki. üç gün önce yakın bı arkadasımdan mesaj aldım...
dünyaya gelen bırıcık kızımız tuğçe ıcın 41 yasın dagıtıyorum die... hem cok sevındım hem de işten cıkmıstım eve gelıyodum yürüyerek.. yol boyu içim yandı. cızzz ettı. allahım dedım bı gün ben de böle dua ısteyebılecek mıyım die.. kandıl günü kızlarla toplandık namaz falan kılalım die. bır kaç arkadas bebegıyle ve coçuklarıyla gelmıstı. bırazcık kendılerını sevdırsınler dıe yapmadıgım sey kalmıyodu. içim gide gide yana yana sevıyodum. cok agladım. üzüldüm. su an bıle akmasına engel olamıyorum gözyaslarımın..

cnm cok üzüldüm. ınsaallah rabbım yaralarını sarar ve eskıyı unutturacak kadar güzel ve hayırlı bır gebelık yasatır sana.. duanın acmayacagı kapı yokmuş. bı kere daha ögrendım. bız ıstemeyı bılmıyoruz.. o verıyor ama bız eksıgız.. bu gün bebegım ıcın yenı yapyenı adımlar atmaya karar verdım. yarınla bırlıkte.. allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun ınş

adım öyküm canım hatta esımın adıda tolga saol allah razı olsun canım senden bende ne zmaan bebek gorsem cocuk gorsem hemen gozlerım doluyor severken bogazım duugumlenıyor ınsallah allahım bana ve tum ısteyenlere nasıp etsın benıde aglattın sımdı ((

cm nbnm elımde degıl ınıyo yaslar pıt pıt.. esım de benı tesellı edıyo. hıçkırarak agladı bu gun bılıyo musun.. içli içli. bagıra bagıra.. dakıkalarca .. allahım bu sevıncı san da yasatsın.ben eskıyı hatırladıkça ..çok degıl daha üç gün önceyi.. devam edemıcem. bebegım hıssetmesının anasının agladıgını...

selam kızlar
tabiyaa tebrik ederim allah tamamına erdirsin

benimde eşim 21 şubatta tek taraflı hafif varikosel ameliyatı oldu
çok şükür cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim

her zaman dua ediyorum
allahım hepinize tattırsın inşallah hayırlısıyla
kimseyi ağlatmasın

tesekkur edrım cnm senın de gebelıgın hayırlı olur ınsaallah. su anda bel agrısı cekıyorum. nedense ıcımde bı korku var. herkes düşükle sonlanıyo ılk ayında. dıkkat ettım. sende de böle adet sancıları ve bel agrıları var mı

sağol canım
evet bendede var
öğrendiğim günden beri geceleri uyuyamıyorum
baş ağrısı kasık ağrısı akıntı bel ağrısı hepsi var
bi tarafım çok korkuyo bi tarafımda allaha emanet diyo
sen en son ne zaman adet oldun ben 28 nisan 5. haftanın içinde gözüküyo
bu gün doktora gittim karnımdan çok bastırarak keseyi gördük cumartesi tekrar gidicem

cnm benım sen sımdı sakın sakın bekle bebegını goruceksın kalp atıslarını duyucaksın ınsallahh hersye cok guzle olucak bak keyfını cıkartıcaksın hamılelegın ınsallahg dualarını eksık etme allahın ıznıyle saglıkla hzuurla alıcaksın bebegını kucagını senı coook opuyrumm dıkat et kendıneee artıkk hersey bebıs ıcınn..

cnm tevafuk bu olsa gerek. benımde 28 nısan son adet tarıhım. ben henuz doktora gıtmedım. sadece özel hastanede gebelık testı yaptırdım. yarın gidicem doktora. sımdı benım bebegım 5 haftalık mı..:) doktor neler tavsıye ettı. nelerı yap veya yapma dedı

cnm cok saol. rabbım bı kez daha diliyorum sizler için hayırlı bı evlat nasıp etsın..

allah razı olsun kardesım benım. darısı bebek özlemıyle yanıp kavrulan herkese inş.. umuyorum benım korkularım bosa cıkar. bebegımın kalp atıslarını bı duysam.... 12 hafta .ben daha 5 haftalıgım.7 hafta var. nası beklıcem bılmıom

saglıkla sıhatle canım dularınla koruyucaksın bebegını oda sımsıkı tutuncak sana mis gıbı kokusuyla gelıcek kucagına ınsallahhh hep pozıtıf dusun hersey cok guzell olucak buna ınan canım benım a.e ol

pek bişey konuşmadık aslında
ben zor olduğunu anlattım tüp de bile olmadı dedim doğal geldi dedim
öyle deyince progestan verdi
normalde bi sıkıntı gözükmüyodu kesede çokkk zor gözüktü zaten
dinlen iş yapma ilişki yok vs
beta yı tekrarladık 2 katı artmış
cumartesi gidicem işte tekrar yeniden beta bakılıcak keseye bakılıcak bişeyler belli olur heralde

kızlar günaydın. eşim ameliyat olayı 9 ay oldu,ama tık yok. 1 ay klomenle kendiliğinden denedik olmadı, bu arada ilaçlara, tedavilere, kontrollere verdiğimiz paranın haddi hesabı yok, zor süreç gerçekten. ameliyat sonrası hamile kalan arkadaşları tebrik ederim, çok sevindim, bu durum kapalı bir kutu gibi işte, ne zaman olaağı belli değil. geçen hafta özel bir tüp bebek merkezine gittim artık ve yarın adetimin 3. günü, aksilik olmazsa aşılama tedavime başlayacağız. doktor eşimin değerleri için kötü dersem yanlış yapmış olurum dedi, bunlar bizim için normal değerler, belli ki desteğe ihtiyacınız var dedi, eşimin ameliyat sonrası sayı olarak 1 ml.de 65-81 milyon arası değişti , ileri+yavaş ileri toplam hız %50-%54 arası oldu, morfoloji ise %2-%3 te kaldı. morfoloji ama düşük dediğimde bizim için bir tane bile yeterli biliyorsunuz dedi. ve aşılama ile yüksek oranda sizin sorununuzu çözeceğiz dedi. artık 1. de 2. de neyse inşallah olur. hepimize bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. amin.

şimdi hastaneden gelıyorum. keseyı göremedı. erken gebelık veya dış gebelık. yarın kan baktır. cumaya da kese ıcın gel bi daha bakalım dedı. erken oldugunu düşünmüştüm ama senınle aynıyken günler. benımkının görünmemesı takıldı kafama. dış gebelık olmasın rabbım noolur

sık sık yazamasamda takip ediyorum formu.az önce eşime bahsettim sizden.formda bi ark eşi ilaçlarını takviyelerini aksatmamış hiç dedim.benimki ara ara aksatıyo da.değerlerimiz hemen hemen aynı sizin sayı 5 milyon bizim 2 bizim ileri hız %12 morfoloji sıfır.inan umut oldun bize.sakın umudunu yitirme tamam mı duaya devam et her şey yolunda gidecek inşallah.aşılama değil senin normal yoldandı değil mi.

şiitttt hyr ne dıs gebelık nede baska bırsey canım bebısın senınle oyle dusunmee daha cok yenı kese bence bırkac gune kadar gorulur dıs gebelık oldguunu hıc sanmıyorum daha cok yenı zaten kan tahlılını yenılersın ve bence gorunucek kesen duanı eksık etme cnım hayırlısıyla gelıyo bebısın :)

selam kızlar sürekli okuyorum ama yazmıyorum pek.. bizim ameliyatımız olalı pazar günü 1 ay olacak..eşimin dikiş izleri baya iyileşti belli olmuyor ama içerde bişeyler batıyo diyor, normal hayatına geri döndü,, ama ben cinsel olarak çok isteksizim, bilmiyorum psikolojik olarak bu süreçte yıprandım diye mi yoksa hormonel mi anlamş değilim , bu ay çift yumurtladım,boşa gitti yumurtalarım..temmuzda spermiogram yaptırıcaz değerler yükselmediyse aşılama isteyecez hayırlısıyla.. eşimde morfoloji sorunu vardı %2 yükselir mi bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar ...

Hımm anladım canım, ne güzel ameliyatın faydasını görmüşsünüz :) Bu çok iyi... İnşallah herşey gönlünce olur öykücüm, Rabbim enkısa zamanda senin bir bebek haberi ile müjdelesin

hamileyım... konusamıyorum.yazamıyorum. affedın. bı kendıme gelıım. sizlerı sevıyorum hepınızı. rabbımı en cok da..

Canım çok sevindim senin adına, sen kalbini ferah tutmaya çalış. Bat günlerinizin aynı olduğu arkadaş zor gördük keseyi karnıma falan bastırdı demiş. Hem herkesin bat tarihi aynı diye yumurtlama tarihi falanda aynı değilya.... İnşallah keseyide görürsünüz, kalp atışlarınıda duyarsınız canım Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…