Canim merhaba.biz ameliyat olali 5 ay oldu.gecen ay sspermiyyoggram yattirdik.sonuclar sizinkine cok yakin.ben su an asilama icin tedavi goruyorum.muhtemelen pazartesi asilamam yapilacak.morfoloji2 bizim de.o nedenle cok tedirginim.cok korkuyorum tutmayacak diye.her seyin hayirlisi.
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun ve allahım en kısa zamanda kucaklarınızı bebekle doldursun tabi benimdeaslında yeni bir üye değilim sürekli yazılanları takip ettim ama yazmaya bir türlü cesaret edemedim. neyse benim sorunlarımda sizinle aynı 1.5 senelik evliyim ve 8 aydır bebek için uğraşıyoruz biliyorum çoğunuz daha çok yenisin diyebilir ama bu 8 ayda ben bütün olumsuzlukları yaşadım kısaca içimi sizlere dökmek istedim ilk önce bebek istemi nedeniyle doktora gittim tahliller vs için. muayenede benim yumurtamın çabuk olgunlaştığını ve d. kontrol hap kullanmamı söyledi dr. tamam dedim başladım hap bitti bu sefer bu hapın dozu sana yetmemiş dedi duphaston verdi onuda kullandım bir daha gittiğimde tekrar d.kontrol kullanacaksın 2-3 ay dedi bende öyle söyleyince başka bir dr. gittim oda bana d.kontrol hapını bırakmamı ve seraphone kullanmamı söyledi dediğini yaptım ve sonucunda 5,5 cm bir kistim oluştu tekrar d.kontrol hapıyla kisti eritmek için uğraştım üniveriste hastanesine yeni bir dr. başladı birde ona görüneyim dedim allah razı olsun çok iyi biri bütün tahlilerimi yaptı ve 2 aydır yumurtlamadığım ortaya çıktı buarada hsg çekildim tabi eşimde sperm testi verdi ben bunca zamandır kendimle uğraşırken büyük bir şok yaşatık eşimde varikosel çıktı ve sperm değeri 2 milyon şimdi ameliyat için bekliyoruz eşimin iş yeri ancak temmuzda izin veriyor bir an önce bitsin istiyorum artık sizlerin yazılarıyla biraz moral buluyorum (buarada biraz uzun oldu kusura bakmayın)
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun ve allahım en kısa zamanda kucaklarınızı bebekle doldursun tabi benimdeaslında yeni bir üye değilim sürekli yazılanları takip ettim ama yazmaya bir türlü cesaret edemedim. neyse benim sorunlarımda sizinle aynı 1.5 senelik evliyim ve 8 aydır bebek için uğraşıyoruz biliyorum çoğunuz daha çok yenisin diyebilir ama bu 8 ayda ben bütün olumsuzlukları yaşadım kısaca içimi sizlere dökmek istedim ilk önce bebek istemi nedeniyle doktora gittim tahliller vs için. muayenede benim yumurtamın çabuk olgunlaştığını ve d. kontrol hap kullanmamı söyledi dr. tamam dedim başladım hap bitti bu sefer bu hapın dozu sana yetmemiş dedi duphaston verdi onuda kullandım bir daha gittiğimde tekrar d.kontrol kullanacaksın 2-3 ay dedi bende öyle söyleyince başka bir dr. gittim oda bana d.kontrol hapını bırakmamı ve seraphone kullanmamı söyledi dediğini yaptım ve sonucunda 5,5 cm bir kistim oluştu tekrar d.kontrol hapıyla kisti eritmek için uğraştım üniveriste hastanesine yeni bir dr. başladı birde ona görüneyim dedim allah razı olsun çok iyi biri bütün tahlilerimi yaptı ve 2 aydır yumurtlamadığım ortaya çıktı buarada hsg çekildim tabi eşimde sperm testi verdi ben bunca zamandır kendimle uğraşırken büyük bir şok yaşatık eşimde varikosel çıktı ve sperm değeri 2 milyon şimdi ameliyat için bekliyoruz eşimin iş yeri ancak temmuzda izin veriyor bir an önce bitsin istiyorum artık sizlerin yazılarıyla biraz moral buluyorum (buarada biraz uzun oldu kusura bakmayın)
tatlım.. insaallah sevıncınıze deger.. cunku ben kendımı hıç ıyı hıssetmıyorum.her an düşükle sonlanacak gibi. agrılarım tavan yaptı. gece öyle bı sancıyla uyandım kı... rabbım dıyorum.. engellı olacaksa..bir ömür benım bakımıma ıhtıyac duyacaksa.. ve ya ısyankar olup senı ınkar edecekse... uzamadan sonlandır... ama mucizeler senın ıcın nedır kı dıyorum sonra.. noolurr.. lütfunla muamelede bulun. saglıklı sıhhatlı inaçlı olcak bebekse ver bana onu..
rabbım ınsaalla sızlerın yüzünü güldürür... bu gun esım tahlıl verecek.. bakalım kaç degerlerı.. ben de az evvel geldım kan verdım. ögleden sonra da özel hastanedekı kadın doğumcuya gıtcem.. kese görünür insaallah
ınşaallah kendısı gelır ve ınşaallah senın tedavın de hayırlara vesıle olur,Rabbım tamamına erdırsın..
bızım durum bıraz farklı canım,eşımın ıkıncı amelıyatı..ıklını ıkı yıl once oldu sonrasında değerler bı yukseldı bır düştu derken tup bebek tedavısı gorduk..olumsuz!
tekrar urolojıye gıttık nuksetmış dedı ve çıft taraflı oldu eşım..dort yıllık evlıyız bız ve 3 yıldır tedavı goruyoruz..degerler ıyı çıkarsa 3 kez aşılama denıcem dedı doktorum bılmıyorum nasıl olacak?RABBIM BIZI HAYIRLI OLAN YOLA ILETSIN...RABBIM BURADAKILERIN VE EVLAT OZLEMI ÇEKENLERIN YARDIMCISI OLSUN
ınşaallah kendısı gelır ve ınşaallah senın tedavın de hayırlara vesıle olur,Rabbım tamamına erdırsın..
bızım durum bıraz farklı canım,eşımın ıkıncı amelıyatı..ıklını ıkı yıl once oldu sonrasında değerler bı yukseldı bır düştu derken tup bebek tedavısı gorduk..olumsuz!
tekrar urolojıye gıttık nuksetmış dedı ve çıft taraflı oldu eşım..dort yıllık evlıyız bız ve 3 yıldır tedavı goruyoruz..degerler ıyı çıkarsa 3 kez aşılama denıcem dedı doktorum bılmıyorum nasıl olacak?RABBIM BIZI HAYIRLI OLAN YOLA ILETSIN...RABBIM BURADAKILERIN VE EVLAT OZLEMI ÇEKENLERIN YARDIMCISI OLSUN
ınşallah guzel haberlerının devamını alırız hep..
yumurlama ıcın ıgne mı yoksa tablet ılac mı verılıyor?
merhaba kızlar bugün dr gittim iki yumurtam olmuş iğnelere devam dedi cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı kızlar dualarınıza ihtiyacım var inş herşey hepimiz için uolnda gider aminn
kızlar degerım 1ooo olmus. doktor ıı dedı. ama keseyı göremedı. salı gunune kadar ancak çıkar su an daha 4+5 hamılesın dedı. 33 gun.besıncı haftaya cumartesı gırcem ıns... agrıların bıcak saplanması gıbı olursa artı kanaman olursa düşük baslıyo demektır dedı. bir tane toz ilç verdı. bı de progestan.. bakalım hayırlısı.. bel agrılarım ıcın normal dedı
ohh çok şükür canım ban içini ferah tut hersey yolunda gıdıcek emın ol dusuk falan getırme aklına 1-2 hafta dıkkat et kendıne daha cok yenı kesenın gorunmemesı normalmıs demekkı ınsallah bebıısn gelıcek tıpışş tıpışşş :)
tebrik ederim tabiya , rabbim kucağına almayı nasip etsin.. eşin ne zaman ameliyat olmuştu değerleriniz neydi en son
allah razı olsun cnm. esımın degerlerı 5 mılyon. ilerı hareket ve morfolojı 0 dı. 8 mart 2012 amelıyat tarıhı. hazıranın son haftalarında 3. ay degerlerı ne olmus die tahlil verecektık. elhamdülillah kı o kadar beklemeden hamıle kaldım.. rabbım daım eylerse.. ama yarın yıne de tahlıl verecek esım. haber ederım hepınıze. ben de merak edıyorum nasıl bı sayıyla hamıle kaldıgımı
allah razı olsun cnm. Esımın degerlerı 5 mılyon. Ilerı hareket ve morfolojı 0 dı. 8 mart 2012 amelıyat tarıhı. Hazıranın son haftalarında 3. Ay degerlerı ne olmus die tahlil verecektık. Elhamdülillah kı o kadar beklemeden hamıle kaldım.. Rabbım daım eylerse.. Ama yarın yıne de tahlıl verecek esım. Haber ederım hepınıze. Ben de merak edıyorum nasıl bı sayıyla hamıle kaldıgımı
ay canım çok sevindim yaa bana umut ışığı oldun , o kadar moralim bozuk ki özellikle morfoloji düzelmez diyorlar ya bizim ameliyat olalı 1 ay oldu umutlarım azalmıştı ki sen bi ışık yaktın.. Rabbim daim etsin ..inşallah darısı diğer kızlarla bana olsun... eşine yaptığın kürler var mıydı? daha önce gebelik yaşamışmıydın hiç? çok sordum ama merak ediyorum aynı durumda olduğum için
rabbım nazarlardan korusun sızı..benım de eşım 5 martta amelıyat olmuştu ama çıft taraflı..aynı tarıhlerde amelıyat ve bu guzel haber umut oldu bana da..ınşallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder...uyguladıgınız bır kür var mıydı paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?