Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım. geçmiş olsun. benimde bugün adetimin 3. günü, akşam doktor kontrolüm var, muhtemel yarın iğnelere başlarım. biz 9 ay bekledik, artık beklemek istemedim, her ay aynı stres, senin de tedavin güzel sonuçların inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun.

canım geçmiş olsun , senin için yanlış tedavilerin uygulanmış anladığım kadarıyla ve şu anki duruma gelmişsin. eşin ise bir an önce ameliyat olsun derim, ameliyat kesin çözüm değil ama en azından bir engeli ortadan kaldırmış olursunuz.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun canını sıkma moral çok önemli inş rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda hepimizin kucağını doldurur...

canım hiç canını sıkma içini ferah tut aklına güzel şeyler getir dualarım seninle inş güzel sonuçlarını alırsın bebiş etkilenmesin güzel haberlerini bekliyoruz....

çok teşekkür ederim canım inş hepimiz tez vakitte hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben durumu bilmiyodum canım ama dr dediği gibi aşılamaya başlarsın tabi ama inş gerek kalmaz da bebişinin hepimiz süpriz yapar canım ...

çok teşekkür ederim canım inş hepimiz tez vakitte hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben durumu bilmiyodum canım ama dr dediği gibi aşılamaya başlarsın tabi ama inş gerek kalmaz da bebişinin süpriz yapar canım ...

çok teşekkür ederim canım inş hepimiz tez vakitte hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben durumu bilmiyodum canım ama dr dediği gibi aşılamaya başlarsın tabi ama inş gerek kalmaz da bebişinin süpriz yapar canım ...

merhaba kızlar bugün dr gittim iki yumurtam olmuş iğnelere devam dedi cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı kızlar dualarınıza ihtiyacım var inş herşey hepimiz için uolnda gider aminn

ınşallah guzel haberlerının devamını alırız hep..
yumurlama ıcın ıgne mı yoksa tablet ılac mı verılıyor?

merhaba kızlar bugün dr gittim iki yumurtam olmuş iğnelere devam dedi cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı kızlar dualarınıza ihtiyacım var inş herşey hepimiz için uolnda gider aminn

duasız hıç bişeyiz farkında mısınız... rabbım ınsaallah senı sorunsuz bı bebekle taçlandırsın canım.. gönlüne göre versın

kızlar degerım 1ooo olmus. doktor ıı dedı. ama keseyı göremedı. salı gunune kadar ancak çıkar su an daha 4+5 hamılesın dedı. 33 gun.besıncı haftaya cumartesı gırcem ıns... agrıların bıcak saplanması gıbı olursa artı kanaman olursa düşük baslıyo demektır dedı. bir tane toz ilç verdı. bı de progestan.. bakalım hayırlısı.. bel agrılarım ıcın normal dedı

ohh çok şükür canım ban içini ferah tut hersey yolunda gıdıcek emın ol dusuk falan getırme aklına 1-2 hafta dıkkat et kendıne daha cok yenı kesenın gorunmemesı normalmıs demekkı ınsallah bebıısn gelıcek tıpışş tıpışşş :)

canım ben doktordan geldıkten sonra rahatladım.. ınsallh teyzesiiii.. bebegım sızlere umut olsun..

tebrik ederim tabiya , rabbim kucağına almayı nasip etsin.. eşin ne zaman ameliyat olmuştu değerleriniz neydi en son

tebrik ederim tabiya , rabbim kucağına almayı nasip etsin.. eşin ne zaman ameliyat olmuştu değerleriniz neydi en son

allah razı olsun cnm. esımın degerlerı 5 mılyon. ilerı hareket ve morfolojı 0 dı. 8 mart 2012 amelıyat tarıhı. hazıranın son haftalarında 3. ay degerlerı ne olmus die tahlil verecektık. elhamdülillah kı o kadar beklemeden hamıle kaldım.. rabbım daım eylerse.. ama yarın yıne de tahlıl verecek esım. haber ederım hepınıze. ben de merak edıyorum nasıl bı sayıyla hamıle kaldıgımı

ay canım çok sevindim yaa bana umut ışığı oldun , o kadar moralim bozuk ki özellikle morfoloji düzelmez diyorlar ya bizim ameliyat olalı 1 ay oldu umutlarım azalmıştı ki sen bi ışık yaktın.. Rabbim daim etsin ..inşallah darısı diğer kızlarla bana olsun... eşine yaptığın kürler var mıydı? daha önce gebelik yaşamışmıydın hiç? çok sordum ama merak ediyorum aynı durumda olduğum için

rabbım nazarlardan korusun sızı..benım de eşım 5 martta amelıyat olmuştu ama çıft taraflı..aynı tarıhlerde amelıyat ve bu guzel haber umut oldu bana da..ınşallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder...uyguladıgınız bır kür var mıydı paylaşır mısın?

varikoseli insan kendisi anlar mı??

varikoseli sadece doktormu anlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…