Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım nerden çıkardın dış gebelik getirme aklına öyle şeyler
dış gebelikte beta çok daha düşük çıkar 10-20-30 gibi değerler
senin tam hatırlamıyorum ama 600 küsür değilmiydi
benim bir günlük gecikmeyle betam 1263 çıktı erken yumurtlama oldu sanırım betamda ondan yüksek çıktı gördüğü şey keseyse oda erken yumurtalamadan erken gözükmüştür
normal olması gereken seninki
hem benim doktorumda belli etmedi ama keseden emin değildi bence
ama lütfen düşünme kötü şeler
normalde kese 6. hafata gözüküyo herade
bizim 4. haftamız bitiyo 5 e giriyoruz daha erken

Son düzenleme:
Kızlar bugün benim adetimin 31. günü :18: Gelen giden yok, ağrı sızı yok, her ikisine dair herhangi bir belirtimde yok. Muallaktayım yani :26: Fakat şöylede birşey var benim adetim 28. gün ile 31. gün arasında mutlaka olur 32. güne hiç sarkmazdı :26: Acaba strestenmi gecikti :106:

cnm bnm bıraz olsun rahatldım. ama benım acı acı belım sancıyo. bata bata giriyo sol bel tarafıma. bu kadar olması korkutuyo benı. sende var mı agrı sancı. senınkı tedavisiz oldu dimi. esının amelıyatı falan oldu mu. varıkosel gıbı bı sorununuz var mıydı

ınsaallahhamılesındır. ben cok garıp belırtıler yasadım. hem hamıleyım galıba dedım hemde aha adet oluyorum geldı gelecek dedım. hamılelıkle ılgılı ılk içime cızzzzz ettıren sey neydı bılıyo musun. cok garıp ama adetten nerden baksan 7-8 gün önce oldu. sol böbrek tarafıma mınıcık sancılar gırıp benı hafiften yere doğru cekıyodu. bu böyle 3 gün devam etti
meger rahım sol tarafa yatkınmıs ve rahıme doğru koşoşuyomuş mınıcık evlatcım

sonra hıç sivilcelenmedım diyebılırım. isilik gibi sakak kısımlarımda vardı biraz. benım adetten önce aman bi sivilcem olur yenı ergenlıktekı kız gıbı

sonra göğüslerim adetten 1 hafta önce agrı verecek kadar siser ve dolgun olurdu. adet tarıhım gectıkten sonra doldu tastı.normalde 1 hafta cıddı agrırdı. yüz üstü yatamazdım o derece. ama benımkı surda 4 gündür şiş.
ama gel gelelım delı gıbı karnım sancımıstı. hamıle oldugumu öğrendıgım gün.ıse gıderken pedımı bıle koydum gelıyo dıe. belırtıler kısıden kısıye degısıyo.

ben neden hala sancı cekıyorum ama yaaa. hala agrılarım oluyo su an bıle yatıyorum

tesekkur ederım cnm. evet normal yolla oldu. allahıma bın sükür. rabbım sıze de tattırsın bu nadıde duyguyu ınşaallah.. selametle...

elımı karnımdan ceksem gidicekmıs gibi gece boyu öylece uyudum. ıcımde bı cosku var... allah coskusu. cok sevıyorum dıyorum rabbım senı.. bı de su agrılar sancılar korkutmasa benı. delı olcam yaaa. agrıda degıl. endıseden.. hamıle olup böle sancı ceken ben varım tek. bu normal degıl kızlar yaa

elımı karnımdan ceksem gidicekmıs gibi gece boyu öylece uyudum. ıcımde bı cosku var... allah coskusu. cok sevıyorum dıyorum rabbım senı.. bı de su agrılar sancılar korkutmasa benı. delı olcam yaaa. agrıda degıl. endıseden.. hamıle olup böle sancı ceken ben varım tek. bu normal degıl kızlar yaa

inşaallah canlarım dua ıstıyorum sızlerden... rabbım sonunu hayırla ve mutlulukla lütufla ihsanla getırsın

cnm ınsallah hamılesındır ama ıdrar testı yapmak ıcın acele etme 1-2 gun daha bekle lutfenn

canım benım tek sen degılsın 112 nıcklı bır arkadasımız vardı suanda 5 aylık hamıle ve 2 ayı bıtene kadar sancıları oldu ıdrar yollarını uustmus mesela senınde ole bısye olabılır kotu duusnme bu sancıların cok normal ınan bana ınsallah saglıkla gelıcek bebegı kese ıcınde erken 5 haftanın bıtmesı gerekıo hem azcık sabret lutfenn canım benım sıkma canını

canım çok mutlu ettin bizi çok sevindim allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bu mutluluğu hepimize yaşatsın sakın korkma aklına kötü seyler getirme her şey güzel olur allahın izniyle bizede dua et yarın dr gidicem bende aşılama tedavisine başladım bakalım yumurtalar ne durumda inş herşey yolunda gider hepimiz için ...:26:

benım eşım 2 ay once varılosel amelıyatı oldu..2 ay sonra tahlıl yapılacak eşıme..eğer gebelık oluşmazsa aşılama deneyecek doktorum..sızın ılk aşılama deneyımınız mı?

Amin inşallah canım ya :26: Benim her ay göğüslerim azıcıkta olsa dolgunlaşırdı, bu ay yok öyle birşey, sonra hiç sivilcem çıkmazdı çenemde sivilceler çıkmış Noluyo böyle benim hormonlarıma :26: Sanırım çok üzüldüğüm için oldu böyle

cnm ınsallah hamılesındır ama ıdrar testı yapmak ıcın acele etme 1-2 gun daha bekle lutfenn

Canım zaten evde hiç test yok... Köydede yaşadığımız için alamam :106: Bekleyeceğim artık başka çarem yok, eğer hamile değilsem gelsin biran önce kırmızılar Yoksa her geçen dakika umut ediyorum

benım eşım 2 ay once varılosel amelıyatı oldu..2 ay sonra tahlıl yapılacak eşıme..eğer gebelık oluşmazsa aşılama deneyecek doktorum..sızın ılk aşılama deneyımınız mı?

merhaba canım geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alırsınız benim ilk aşılamam olcak 7 ay oldu eşimin ameliyat olalı ama aşılama için acele etme istersen altı ayın dolmasını bekle zaten düzelip düzelmediği 6 ay sonra belli oluyo altı ay geçsin ondan sonra olmazsa yaptır tabi yinede sen bilirsin inş gerek kalmaz da kendi gelir bebişin

tatlım.. insaallah sevıncınıze deger.. cunku ben kendımı hıç ıyı hıssetmıyorum.her an düşükle sonlanacak gibi. agrılarım tavan yaptı. gece öyle bı sancıyla uyandım kı... rabbım dıyorum.. engellı olacaksa..bir ömür benım bakımıma ıhtıyac duyacaksa.. ve ya ısyankar olup senı ınkar edecekse... uzamadan sonlandır... ama mucizeler senın ıcın nedır kı dıyorum sonra.. noolurr.. lütfunla muamelede bulun. saglıklı sıhhatlı inaçlı olcak bebekse ver bana onu..

rabbım ınsaalla sızlerın yüzünü güldürür... bu gun esım tahlıl verecek.. bakalım kaç degerlerı.. ben de az evvel geldım kan verdım. ögleden sonra da özel hastanedekı kadın doğumcuya gıtcem.. kese görünür insaallah

gunaydın canım bende senı merak edıyordum tekrar kan verdınmı naptın dıye hıc endıse etme canım bak benım dayımın oglunun esının kesesı 6.haftaya gırerken goruldu oda zorlaa serumlar verdılerde ole cıktı kese ortaya lutfen ıcını ferah tut daha cok yenı bebıs goruncek allah ıznıyle kötü seyler getırme aklınaa lutfen dualarım senınlee guzel haberler ver bıze bakalım kan sonucunu ne zaman ogrenceksın

bu gün ögleden sonra doktora gidicem. bakalım kese bellı olcak mı. hayırlısı. aslında bu gun daha adet tarımın ustunden 5 gun gecti. on gun sonra kese görünür diyo bı gebelık sıtesınde..dua istiyorum fıstıgım noolıur. cok ıhtıyacım var

kuzummmm dularım tabıkıde senınlee canım benım bende sana onu soylemek ıstedım adetın 10 gun bı gecsın bakalım lutfen acele etme bebıs senınlee ınsallah canım kafanı bulandırma artık lutfennn

Canim merhaba.biz ameliyat olali 5 ay oldu.gecen ay sspermiyyoggram yattirdik.sonuclar sizinkine cok yakin.ben su an asilama icin tedavi goruyorum.muhtemelen pazartesi asilamam yapilacak.morfoloji2 bizim de.o nedenle cok tedirginim.cok korkuyorum tutmayacak diye.her seyin hayirlisi.

ınşaallah kendısı gelır ve ınşaallah senın tedavın de hayırlara vesıle olur,Rabbım tamamına erdırsın..
bızım durum bıraz farklı canım,eşımın ıkıncı amelıyatı..ıklını ıkı yıl once oldu sonrasında değerler bı yukseldı bır düştu derken tup bebek tedavısı gorduk..olumsuz!
tekrar urolojıye gıttık nuksetmış dedı ve çıft taraflı oldu eşım..dort yıllık evlıyız bız ve 3 yıldır tedavı goruyoruz..degerler ıyı çıkarsa 3 kez aşılama denıcem dedı doktorum bılmıyorum nasıl olacak?RABBIM BIZI HAYIRLI OLAN YOLA ILETSIN...RABBIM BURADAKILERIN VE EVLAT OZLEMI ÇEKENLERIN YARDIMCISI OLSUN

arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun ve allahım en kısa zamanda kucaklarınızı bebekle doldursun tabi benimde aslında yeni bir üye değilim sürekli yazılanları takip ettim ama yazmaya bir türlü cesaret edemedim. neyse benim sorunlarımda sizinle aynı 1.5 senelik evliyim ve 8 aydır bebek için uğraşıyoruz biliyorum çoğunuz daha çok yenisin diyebilir ama bu 8 ayda ben bütün olumsuzlukları yaşadım kısaca içimi sizlere dökmek istedim ilk önce bebek istemi nedeniyle doktora gittim tahliller vs için. muayenede benim yumurtamın çabuk olgunlaştığını ve d. kontrol hap kullanmamı söyledi dr. tamam dedim başladım hap bitti bu sefer bu hapın dozu sana yetmemiş dedi duphaston verdi onuda kullandım bir daha gittiğimde tekrar d.kontrol kullanacaksın 2-3 ay dedi bende öyle söyleyince başka bir dr. gittim oda bana d.kontrol hapını bırakmamı ve seraphone kullanmamı söyledi dediğini yaptım ve sonucunda 5,5 cm bir kistim oluştu tekrar d.kontrol hapıyla kisti eritmek için uğraştım üniveriste hastanesine yeni bir dr. başladı birde ona görüneyim dedim allah razı olsun çok iyi biri bütün tahlilerimi yaptı ve 2 aydır yumurtlamadığım ortaya çıktı buarada hsg çekildim tabi eşimde sperm testi verdi ben bunca zamandır kendimle uğraşırken büyük bir şok yaşatık eşimde varikosel çıktı ve sperm değeri 2 milyon şimdi ameliyat için bekliyoruz eşimin iş yeri ancak temmuzda izin veriyor bir an önce bitsin istiyorum artık sizlerin yazılarıyla biraz moral buluyorum(buarada biraz uzun oldu kusura bakmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…