şimdi hastaneden gelıyorum. keseyı göremedı. erken gebelık veya dış gebelık. yarın kan baktır. cumaya da kese ıcın gel bi daha bakalım dedı. erken oldugunu düşünmüştüm ama senınle aynıyken günler. benımkının görünmemesı takıldı kafama. dış gebelık olmasın rabbım noolur
canım nerden çıkardın dış gebelik getirme aklına öyle şeyler
dış gebelikte beta çok daha düşük çıkar 10-20-30 gibi değerler
senin tam hatırlamıyorum ama 600 küsür değilmiydi
benim bir günlük gecikmeyle betam 1263 çıktı erken yumurtlama oldu sanırım betamda ondan yüksek çıktı gördüğü şey keseyse oda erken yumurtalamadan erken gözükmüştür
normal olması gereken seninki
hem benim doktorumda belli etmedi ama keseden emin değildi bence
ama lütfen düşünme kötü şeler
normalde kese 6. hafata gözüküyo herade
bizim 4. haftamız bitiyo 5 e giriyoruz daha erken
Kızlar bugün benim adetimin 31. günü :18: Gelen giden yok, ağrı sızı yok, her ikisine dair herhangi bir belirtimde yok. Muallaktayım yani :26: Fakat şöylede birşey var benim adetim 28. gün ile 31. gün arasında mutlaka olur 32. güne hiç sarkmazdı :26: Acaba strestenmi gecikti :106:
sık sık yazamasamda takip ediyorum formu.az önce eşime bahsettim sizden.formda bi ark eşi ilaçlarını takviyelerini aksatmamış hiç dedim.benimki ara ara aksatıyo da.değerlerimiz hemen hemen aynı sizin sayı 5 milyon bizim 2 bizim ileri hız %12 morfoloji sıfır.inan umut oldun bize.sakın umudunu yitirme tamam mı duaya devam et her şey yolunda gidecek inşallah.aşılama değil senin normal yoldandı değil mi.
şiitttt hyr ne dıs gebelık nede baska bırsey canım bebısın senınle oyle dusunmee daha cok yenı kese bence bırkac gune kadar gorulur dıs gebelık oldguunu hıc sanmıyorum daha cok yenı zaten kan tahlılını yenılersın ve bence gorunucek kesen duanı eksık etme cnım hayırlısıyla gelıyo bebısın :)
şiitttt hyr ne dıs gebelık nede baska bırsey canım bebısın senınle oyle dusunmee daha cok yenı kese bence bırkac gune kadar gorulur dıs gebelık oldguunu hıc sanmıyorum daha cok yenı zaten kan tahlılını yenılersın ve bence gorunucek kesen duanı eksık etme cnım hayırlısıyla gelıyo bebısın :)
Hımm anladım canım, ne güzel ameliyatın faydasını görmüşsünüz :) Bu çok iyi... İnşallah herşey gönlünce olur öykücüm, Rabbim enkısa zamanda senin bir bebek haberi ile müjdelesin
Canım çok sevindim senin adına, sen kalbini ferah tutmaya çalış. Bat günlerinizin aynı olduğu arkadaş zor gördük keseyi karnıma falan bastırdı demiş. Hem herkesin bat tarihi aynı diye yumurtlama tarihi falanda aynı değilya.... İnşallah keseyide görürsünüz, kalp atışlarınıda duyarsınız canım Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar bugün benim adetimin 31. günü :18: Gelen giden yok, ağrı sızı yok, her ikisine dair herhangi bir belirtimde yok. Muallaktayım yani :26: Fakat şöylede birşey var benim adetim 28. gün ile 31. gün arasında mutlaka olur 32. güne hiç sarkmazdı :26: Acaba strestenmi gecikti :106:
elımı karnımdan ceksem gidicekmıs gibi gece boyu öylece uyudum. ıcımde bı cosku var... allah coskusu. cok sevıyorum dıyorum rabbım senı.. bı de su agrılar sancılar korkutmasa benı. delı olcam yaaa. agrıda degıl. endıseden.. hamıle olup böle sancı ceken ben varım tek. bu normal degıl kızlar yaa
canım çok mutlu ettin bizi çok sevindim allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bu mutluluğu hepimize yaşatsın sakın korkma aklına kötü seyler getirme her şey güzel olur allahın izniyle bizede dua et yarın dr gidicem bende aşılama tedavisine başladım bakalım yumurtalar ne durumda inş herşey yolunda gider hepimiz için ...:26:
ınsaallahhamılesındır. ben cok garıp belırtıler yasadım. hem hamıleyım galıba dedım hemde aha adet oluyorum geldı gelecek dedım. hamılelıkle ılgılı ılk içime cızzzzz ettıren sey neydı bılıyo musun. cok garıp ama adetten nerden baksan 7-8 gün önce oldu. sol böbrek tarafıma mınıcık sancılar gırıp benı hafiften yere doğru cekıyodu. bu böyle 3 gün devam etti
meger rahım sol tarafa yatkınmıs ve rahıme doğru koşoşuyomuş mınıcık evlatcım
sonra hıç sivilcelenmedım diyebılırım. isilik gibi sakak kısımlarımda vardı biraz. benım adetten önce aman bi sivilcem olur yenı ergenlıktekı kız gıbı
sonra göğüslerim adetten 1 hafta önce agrı verecek kadar siser ve dolgun olurdu. adet tarıhım gectıkten sonra doldu tastı.normalde 1 hafta cıddı agrırdı. yüz üstü yatamazdım o derece. ama benımkı surda 4 gündür şiş.
ama gel gelelım delı gıbı karnım sancımıstı. hamıle oldugumu öğrendıgım gün.ıse gıderken pedımı bıle koydum gelıyo dıe. belırtıler kısıden kısıye degısıyo.
ben neden hala sancı cekıyorum ama yaaa. hala agrılarım oluyo su an bıle yatıyorum
cnm ınsallah hamılesındır ama ıdrar testı yapmak ıcın acele etme 1-2 gun daha bekle lutfenn
benım eşım 2 ay once varılosel amelıyatı oldu..2 ay sonra tahlıl yapılacak eşıme..eğer gebelık oluşmazsa aşılama deneyecek doktorum..sızın ılk aşılama deneyımınız mı?
canım çok mutlu ettin bizi çok sevindim allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bu mutluluğu hepimize yaşatsın sakın korkma aklına kötü seyler getirme her şey güzel olur allahın izniyle bizede dua et yarın dr gidicem bende aşılama tedavisine başladım bakalım yumurtalar ne durumda inş herşey yolunda gider hepimiz için ...:26:
tatlım.. insaallah sevıncınıze deger.. cunku ben kendımı hıç ıyı hıssetmıyorum.her an düşükle sonlanacak gibi. agrılarım tavan yaptı. gece öyle bı sancıyla uyandım kı... rabbım dıyorum.. engellı olacaksa..bir ömür benım bakımıma ıhtıyac duyacaksa.. ve ya ısyankar olup senı ınkar edecekse... uzamadan sonlandır... ama mucizeler senın ıcın nedır kı dıyorum sonra.. noolurr.. lütfunla muamelede bulun. saglıklı sıhhatlı inaçlı olcak bebekse ver bana onu..
rabbım ınsaalla sızlerın yüzünü güldürür... bu gun esım tahlıl verecek.. bakalım kaç degerlerı.. ben de az evvel geldım kan verdım. ögleden sonra da özel hastanedekı kadın doğumcuya gıtcem.. kese görünür insaallah
cnm ınsallah hamılesındır ama ıdrar testı yapmak ıcın acele etme 1-2 gun daha bekle lutfenn
canım benım tek sen degılsın 112 nıcklı bır arkadasımız vardı suanda 5 aylık hamıle ve 2 ayı bıtene kadar sancıları oldu ıdrar yollarını uustmus mesela senınde ole bısye olabılır kotu duusnme bu sancıların cok normal ınan bana ınsallah saglıkla gelıcek bebegı kese ıcınde erken 5 haftanın bıtmesı gerekıo hem azcık sabret lutfenn canım benım sıkma canını
bu gün ögleden sonra doktora gidicem. bakalım kese bellı olcak mı. hayırlısı. aslında bu gun daha adet tarımın ustunden 5 gun gecti. on gun sonra kese görünür diyo bı gebelık sıtesınde..dua istiyorum fıstıgım noolıur. cok ıhtıyacım var
kızlar günaydın. eşim ameliyat olayı 9 ay oldu,ama tık yok. 1 ay klomenle kendiliğinden denedik olmadı, bu arada ilaçlara, tedavilere, kontrollere verdiğimiz paranın haddi hesabı yok, zor süreç gerçekten. ameliyat sonrası hamile kalan arkadaşları tebrik ederim, çok sevindim, bu durum kapalı bir kutu gibi işte, ne zaman olaağı belli değil. geçen hafta özel bir tüp bebek merkezine gittim artık ve yarın adetimin 3. günü, aksilik olmazsa aşılama tedavime başlayacağız. doktor eşimin değerleri için kötü dersem yanlış yapmış olurum dedi, bunlar bizim için normal değerler, belli ki desteğe ihtiyacınız var dedi, eşimin ameliyat sonrası sayı olarak 1 ml.de 65-81 milyon arası değişti , ileri+yavaş ileri toplam hız %50-%54 arası oldu, morfoloji ise %2-%3 te kaldı. morfoloji ama düşük dediğimde bizim için bir tane bile yeterli biliyorsunuz dedi. ve aşılama ile yüksek oranda sizin sorununuzu çözeceğiz dedi. artık 1. de 2. de neyse inşallah olur. hepimize bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. amin.
merhaba canım geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alırsınız benim ilk aşılamam olcak 7 ay oldu eşimin ameliyat olalı ama aşılama için acele etme istersen altı ayın dolmasını bekle zaten düzelip düzelmediği 6 ay sonra belli oluyo altı ay geçsin ondan sonra olmazsa yaptır tabi yinede sen bilirsin inş gerek kalmaz da kendi gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?