tatlım.. insaallah sevıncınıze deger.. cunku ben kendımı hıç ıyı hıssetmıyorum.her an düşükle sonlanacak gibi. agrılarım tavan yaptı. gece öyle bı sancıyla uyandım kı... rabbım dıyorum.. engellı olacaksa..bir ömür benım bakımıma ıhtıyac duyacaksa.. ve ya ısyankar olup senı ınkar edecekse... uzamadan sonlandır... ama mucizeler senın ıcın nedır kı dıyorum sonra.. noolurr.. lütfunla muamelede bulun. saglıklı sıhhatlı inaçlı olcak bebekse ver bana onu..
rabbım ınsaalla sızlerın yüzünü güldürür... bu gun esım tahlıl verecek.. bakalım kaç degerlerı.. ben de az evvel geldım kan verdım. ögleden sonra da özel hastanedekı kadın doğumcuya gıtcem.. kese görünür insaallah
tebrik ederim tabiya , rabbim kucağına almayı nasip etsin.. eşin ne zaman ameliyat olmuştu değerleriniz neydi en son
canım ben kimyasal gebelik geçirdim geçen yazmıştım sana.bir milyondu eşimin sperm sayısı bir mucize olup doğal yolla hamile kalmıştım.ama değerim hiç artmadı. ilk 167 bir hafta sonra 268 olmuştu.belliydi bir terslik olduğu. aynı senin gibi ya düşerse diye diye kendimi yedim bitirdim sonundada düşürdüm.kendine gel pozitif düşün.senin değerin çok iyibak artmışta daha da artacak.1500 olmadan değerin kese görünmezmiş doktorum bana öyle demişti.allahın izniyle bebeğini sağlıkla doğuracaksın.olumsuz düşünme...
rabbım nazarlardan korusun sızı..benım de eşım 5 martta amelıyat olmuştu ama çıft taraflı..aynı tarıhlerde amelıyat ve bu guzel haber umut oldu bana da..ınşallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder...uyguladıgınız bır kür var mıydı paylaşır mısın?
tesekkur ederım canım rabbım sana ve evlat ısteyen tüm anne adayların abu duyguyu yasatsın ınsaallah
.sayı 5 mılyon ılerı hız ve morfolojı sıfırdı.
hazıranın 8inde ıkı ay bıtecek üçe girecektık. biz daha 3. ay spermini yaptırmadık yanı.
hazıranın son haftası test yaptırcaktı esım. gerek kalmadı ama esım yarın gıdıp test verecek. hangı degerlerle ne durumda hamıle kaldıgımı ögrenmek ve sızlerle paylasmak ıcın..
biz neler yaptık.. en basta bol bol bol dua ettık ve cevremıze de her fırsatta hatırlattık dua ıstedık
esıme amelıyattan hemen sonra kecı boynuzu kürü uyguladım. her aksam zeytınyagında bekletılmış bır kuru inciri sabah yedırdım ac karnına. proxeed plus,trental
ve zinco kullandı düzenli olarak.
ben de sogan suyu kürü yaptım. inciri bu ay adetımle yapacaktım kı gerek kalmadı hamd olsun
bunların yanında sıgara bıttı hayatında. tek tük alıyodu.
bunlar işte canım. insaallah şifa nıyetıne sızler de ön ayak olur bu liste
varikoseli insan kendisi anlar mı??
varikoseli sadece doktormu anlar?
Ayy rabbim hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin bunca emekten sonra Rabbim o mutluğu tadtırsın canım...
ben keçiboynuzu tozunu süte karıştırıp içiriyorum eşime, bide arginmaxman içiyo günde 1 tane ,, aslında 3 adet içmesi lazım ama içmiyo benim eşim çok bilmiş , 1 tane yeter sağlıklı besleniyorum ben deyip duruyogereksiz vitamin almaya lüzum yokmuş , keşke içse proxeed önerdi dr onu bile almadı moralimi bozuyor bu davranışları..eşim genetikçi yrd. doç, bişeyleri çok bilmek iyi değil, sözüm geçmiyor içmemde içmem diyo , zorla ağzına götürüyorum 1 tableti zorlan içiriyorum , bende çok yorgun oluyorum bazen unutuyorum oda içmeden yatıyo.. hele ki zeytinyağında incir felan asla yemez..ne yapcam bilmem ben bu adamla..inanki spermiograma dr a zorla ben gönderdim ağlaaya zırlaya ikna ettim.. ameliyata kendi karar verdi ama işte kendi bu işin içinde olmasına rağmen o kadar ihmalkar ki anlatamam kızlar.. hem üzülüyo çocuk olmuyo diye hemde bişey yapmıyor hep benim zorumla..bide ameliyata girerken bana durmadan senn yüzünden ameliyat oluyorm , sen doğurcan diye ameliyat oluyorm deyip durdu..çok üzdü beni.. sanki tek ben çocuk istiyorum , kıyamıyorumda kocama çok seviyorum onu, o da çok üzülüyo hırsını böyle alıyor sanırım.. tez zamanda bizimde olsun kızlar kurtulalım bu sıkıntılardan dua edin ne olur
canım varikoseli insan kendide anlayabilir çok büyüdüyse ağrısı felanda olur, elle tutunca damarlar şişmiş ele gelir ..ama dr a gitmek şart
cnm bnm bır kaç sayfa gerıde ve bır ılerde kızlarla paylasmıstım.. okursun ordan.. kahrı da hoşşş lütfu da.... sizi de insallah lütüflarıyla taçlandırsın... mını mını bı oğlusun olsun....içimden geldi bırden erkek cıktı hayırlısı...
canım benım esım ılk olarak agrılarından dolayı gıtmıstı doktora yumurtalıklarnda agrı oluyordu gıdıncede ultrasonda cıktı varıkosel
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun ve allahım en kısa zamanda kucaklarınızı bebekle doldursun tabi benimdeaslında yeni bir üye değilim sürekli yazılanları takip ettim ama yazmaya bir türlü cesaret edemedim. neyse benim sorunlarımda sizinle aynı 1.5 senelik evliyim ve 8 aydır bebek için uğraşıyoruz biliyorum çoğunuz daha çok yenisin diyebilir ama bu 8 ayda ben bütün olumsuzlukları yaşadım kısaca içimi sizlere dökmek istedim ilk önce bebek istemi nedeniyle doktora gittim tahliller vs için. muayenede benim yumurtamın çabuk olgunlaştığını ve d. kontrol hap kullanmamı söyledi dr. tamam dedim başladım hap bitti bu sefer bu hapın dozu sana yetmemiş dedi duphaston verdi onuda kullandım bir daha gittiğimde tekrar d.kontrol kullanacaksın 2-3 ay dedi bende öyle söyleyince başka bir dr. gittim oda bana d.kontrol hapını bırakmamı ve seraphone kullanmamı söyledi dediğini yaptım ve sonucunda 5,5 cm bir kistim oluştu tekrar d.kontrol hapıyla kisti eritmek için uğraştım üniveriste hastanesine yeni bir dr. başladı birde ona görüneyim dedim allah razı olsun çok iyi biri bütün tahlilerimi yaptı ve 2 aydır yumurtlamadığım ortaya çıktı buarada hsg çekildim tabi eşimde sperm testi verdi ben bunca zamandır kendimle uğraşırken büyük bir şok yaşatık eşimde varikosel çıktı ve sperm değeri 2 milyon şimdi ameliyat için bekliyoruz eşimin iş yeri ancak temmuzda izin veriyor bir an önce bitsin istiyorum artık sizlerin yazılarıyla biraz moral buluyorum (buarada biraz uzun oldu kusura bakmayın)
ii akşamlar kızlar yarın sabah 8 bucukta esımle bırlıkte gıdıyoruz hastaneye esıme sperm testı yapılcak bende muayene olucam sanırım kan sonuclarımızı goturucez asılama ıcın uygun olup olmadıgına karar verılcek ınsallah aksılık cıkmazz hersey yolunda olurda asılama yapılır dua edın bana
Canım inşallah dilediğin gibi olur herşey, bu günleride hayırlısı ile atlatırsınız.... Dualarımdasın, Rabbim inşallah yarın bebek için ilk adımlarınızı atmanızı nasib eder
evet okudum daha sonra ama yazmış oldum bi kez..amın amın amın..ne guzel dua..Rabbım sağlıklı ve hayırlı olanı nasıp etsın hepımıze ınşallah...
proxeed kullanıyoruz ama terental ve zınco yu nasıl kullandınız ? günde 1 kez mı?
ii akşamlar kızlar yarın sabah 8 bucukta esımle bırlıkte gıdıyoruz hastaneye esıme sperm testı yapılcak bende muayene olucam sanırım kan sonuclarımızı goturucez asılama ıcın uygun olup olmadıgına karar verılcek ınsallah aksılık cıkmazz hersey yolunda olurda asılama yapılır dua edın bana
amin canım inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz hayırlı zamanda.desteğiniz için hepinize çok teşekkürler.merhaba canım öncelikle geçmiş olsun canını sıkma moral çok önemli inş rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda hepimizin kucağını doldurur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?