Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tabiyaaa canım öncelikle merhaba ben yeni üyeyim durumunu okuyunca içimi buruk bir sevinç kapladı ama sana tavsiyem hep herşeyin iyi tarafından bak çünkü hayatta neden korkarsan allah seni onunla sınıyor bizzat kendim bütün korkularımı yaşadığım için söylüyorum rabbim evlatını sana bağışlasın canım.

verengül canım inşallah bebiş geliyordur bu mübarek üç aylarda rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.

saol canım içimi ısıttın, ümidimi artırdın..ALLAH senden razı olsun..Gönlündekını kucağına versın inşaallah..bızım ıkıncı amelıyat canım bu,ıkı sene once tek taraflı olmuştu..1 tanede başarısız tup bebek deneyımımız var..şimdi başka bir doktorda cift taraflı oldu 5 martta..inşaallah bu amelıyat şifa olmuştur..bıze ve tum dıleyenlere..
Dedığın gıbı ınançlı olmak lazım,hıç umıdını kaybetmemek..çunku herşeyı yaratan ve ol deyınce olduran Rabbımızdır..Bıze duşen,bıze vesile olacak çarelere sarılmak,yapmak..bu fiili bir duadır çünkü..dua dua dua..

bugün doktora gıdecegını yazmıştın,haberler güzeldir ınşaallah..

ok.
gogi ver kaydedim tskürler.canım...dertlsrm senle iyi olur..

nasılsın? bır sorum var belkı doktorunla konuşmuşsunuzdur!
Aşılamada sperm ne zaman verılıyor?aynı gun mu?

Benimde eşim salı günü ameliyat olacak inşallahh en kısa zamanda hamile kalırımmm.rabbim tüm isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?

nasılsın? bır sorum var belkı doktorunla konuşmuşsunuzdur!
Aşılamada sperm ne zaman verılıyor?aynı gun mu?

merhaba canım dr sperm durumunu konuşmadık hiç ama bilmiyorum sanırım hafta içi yapılır aşılamam tabi herşey yolunda giderse ben yazarım sana öğrendikçe canım

Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?

canım ben ibrahim saraçoğlundan dinledim aynı etkiyi yapmıyo kürü içmeli alışır zamanla ama belki baldandır bal koyma içine balı daha sonra ayrı yesin bide keçiboynuzu pelmezi yesin sabahları 1 2 kaşık aç karnına

cnm cok tesekkur edrım güzel tavsıyelerın ıcn. ben cok evham yapıyorum haklısınız. yenıcem allahın ıznıyle... bebegımı kaybedıcem dıe aklım cıkıo. onu sımdıden pamuklara sarmaladım yüregımde. mısss kokulu melek olcak ınsaall... ismi de inci yüsra... sanırım kız olacak ben öyle hıssettım yanı. erkek olursa da enes... rabbım yeterkı saglık ve afıyet versın...

tabıyaaa senı okudukça benım ıçıme guzel şeyler doğuyor..korkma Rabbımıze dayan...ALLAH dıyen aldanmaz hıç bır zaman..ınşaallah herşey guzel olur bebişin ve sızın ıçın..hepımız ıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…