kızlar degerım 1ooo olmus. doktor ıı dedı. ama keseyı göremedı. salı gunune kadar ancak çıkar su an daha 4+5 hamılesın dedı. 33 gun.besıncı haftaya cumartesı gırcem ıns... agrıların bıcak saplanması gıbı olursa artı kanaman olursa düşük baslıyo demektır dedı. bir tane toz ilç verdı. bı de progestan.. bakalım hayırlısı.. bel agrılarım ıcın normal dedı
Geçmiş olsun canım, Rabbim senin ve senin gibi durumlarda olan arkadaşların yardımcısı olsun inşallah, herşeyi gönlünüze göre versin...
İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile çocuk sahibi olursunuz canım...
Tabiyaa canım şimdilik herşeyin yolunda gitmesine sevindim :) İnşallah dahada güzel haberler vereceksin bize =)
Bu arada benim kırmızılarım gelmediBugün adetimin 33. gününe girmiş bulunuyorum.. Hiç gecikme olmazdı bende:18: İnşallah bebektendir dua edin kızlar nolur
cnm trental raporsuz satılmıyo. doktor yazıyo ve rapor verıyo. eczanelerden o sekılde temın edıyosun. ıyı bı ürolojı uzmanına gıdın. durumunuzdan bahsedın.. doktor kaan aydos da varıkosel amelıyatı olan bırıne yaklasık 5 ay kadar bu ılacı önerıyo dıe bılıyorum. günde ıkı kez sanırım kullanımı emın degılım.. zinko da eczanelerde 16 lıraya satılıyo. günde 1 defa tok karnına. kırmızı kapsül. 50 mg olanı
bu arada esıne aksamları en azından haftada 4 gün muhakkak badem,siyagh cekırdeklı üzüm ve bıraz da cevız ya da fındık yedır. sayıyı cok arttırdıgına ınanıyorum. esım bunları yedıkten sonra spermlerın cıkısının bıle daha hızlı ılerı attıgını söylüyodu. bu herkeste aynı etkıyı gösterır mı bılmem. ben aksamları ıkı tane ıncırı acıp ıcıne bunları koyup sarıyodum. cayla beraber tatlı nıyetıne yedırıyodum. hayırlalarla ınsaallah sifa olmustur...
hep yazdım yıne yazmadan gecemıcem...bunlar aracı.. asıl vesıle olan rabbım.. bunları yedırırıken ya şafi ya şafi ya şafi dierek verıyodum...sizlere de şifa olsun.. bol spermler dolsun. göbüsünde bebiş olsun insaaalhh
ii akşamlar kızlar yarın sabah 8 bucukta esımle bırlıkte gıdıyoruz hastaneye esıme sperm testı yapılcak bende muayene olucam sanırım kan sonuclarımızı goturucez asılama ıcın uygun olup olmadıgına karar verılcek ınsallah aksılık cıkmazz hersey yolunda olurda asılama yapılır dua edın bana
ok.heheh tamm cnım koyarsın bebıs gelsınde ısım annesı bıle olurum ben onun :)))ne demek canım bılgım dahılınde herseyı cevaplarım terubelerımızı paylasıyoruz burda yazdıgın mesaj sayın 100 olması geerekıo cnm 100 olmadan ozelden msn atamıyorsun ama ıstersen msn verebılırım ben sana ozelden
duasız hıç bişeyiz farkında mısınız... rabbım ınsaallah senı sorunsuz bı bebekle taçlandırsın canım.. gönlüne göre versın
bugün doktora gıdecegını yazmıştın,haberler güzeldir ınşaallah..[
((((( bugun gıttık sabah 8 den berı hastanedeyız ben muayene oldum rahmın pırıl pırıl hıcbırsey yok cok guzel dedıler kan sonuclarımada baktılar onlardada hıcbır problem cıkmadı cok sukur smear aldılar 10 gun sonra onun sonucu cıkıcak onuda goturucem ancak esım sperm testı verdı sayımız hızımız hıc problem yok onada cok sukur ancak morfolojı dusmus dedı doktor cok degıl ama 2ay kullanacagı ılac verdı buarad hamıle kalamıyacak degılsın aama bız bunuda tedavı edelım saglıklı gelısen bır gebelık olussun dusuk ıle sonlanan degıl dedı morelım bozuldu esım 2 ay ılac kullanıcak tekrar gıdıcek yanı buarada asılama yapılıp yapılmıyacagını doktor konseyı toplanıp karar verıcekmıs haber verıcekler
((((( bugun gıttık sabah 8 den berı hastanedeyız ben muayene oldum rahmın pırıl pırıl hıcbırsey yok cok guzel dedıler kan sonuclarımada baktılar onlardada hıcbır problem cıkmadı cok sukur smear aldılar 10 gun sonra onun sonucu cıkıcak onuda goturucem ancak esım sperm testı verdı sayımız hızımız hıc problem yok onada cok sukur ancak morfolojı dusmus dedı doktor cok degıl ama 2ay kullanacagı ılac verdı buarad hamıle kalamıyacak degılsın aama bız bunuda tedavı edelım saglıklı gelısen bır gebelık olussun dusuk ıle sonlanan degıl dedı morelım bozuldu esım 2 ay ılac kullanıcak tekrar gıdıcek yanı buarada asılama yapılıp yapılmıyacagını doktor konseyı toplanıp karar verıcekmıs haber verıcekler
Canım bizim morfoloji 2 ona rağmen doktor takmadı hiç hemen yapalım dedi.ama benim umudum yok zaten.sayi ve hız nOrmale dondü.bakalim aşılama gunü ne olacak degerler.size haber veririm zaten.
meraba canım güzel haberler almana sevindim inş herşey yolunda gider ve inş bebişin aşılama olmadan gelir benim dr aşılama için morfoloji 2 olmalı dedi 2 yeterli bizim için demişti sizin morfoloji kaç canım dr eşine hangi ilaci yazdı bide ilacı yazan kadın doğum mu
guzel haberler bunlar canım...ılac verıldıyse bır umut var demekkı..boyle durumlarda kendınden daha zor durumda olanları duşunup halıne şukretmelısın canım..gecenlerde sayfanın bırınde 0 morfolojıyle hamıleyım yazıyordu..bellı mı olur belkı aşılamaya gerek kalmaz..aşılamaya hazırladıysan kendını, doktorlara bunu ıstedığını anlatmalısın bence..bır de cevızın morfolojıyı duzelttığını okumuştum bıryerde..kurlerı ve duayı hıç bırakma..Tabıyaaa,en guzel ornek olsun bıze...
o uzgun yuz olmamış en başa...haydı gülen bır yüzle bütün çalışmalara devam
guzel haberler bunlar canım...ılac verıldıyse bır umut var demekkı..boyle durumlarda kendınden daha zor durumda olanları duşunup halıne şukretmelısın canım..gecenlerde sayfanın bırınde 0 morfolojıyle hamıleyım yazıyordu..bellı mı olur belkı aşılamaya gerek kalmaz..aşılamaya hazırladıysan kendını, doktorlara bunu ıstedığını anlatmalısın bence..bır de cevızın morfolojıyı duzelttığını okumuştum bıryerde..kurlerı ve duayı hıç bırakma..Tabıyaaa,en guzel ornek olsun bıze...
o uzgun yuz olmamış en başa...haydı gülen bır yüzle bütün çalışmalara devam
cnm zaten esım 3 ay boyunca vıtamın destegı almıstı evıcap-omega3 ve cınko 4.ayda bırakmıstık bunları bızım morfolojı 17 canım ama daha onceden 23-24 lerdeydı sanırım doktor oyuzden dusmus dedıesım cok kuruyemıs yer zaten benım tekrar destekelre baslamam gerek
meraba canım güzel haberler almana sevindim inş herşey yolunda gider ve inş bebişin aşılama olmadan gelir benim dr aşılama için morfoloji 2 olmalı dedi 2 yeterli bizim için demişti sizin morfoloji kaç canım dr eşine hangi ilaci yazdı bide ilacı yazan kadın doğum mu
ınsallah canım belkı o sure ıcınde gelır bebıs saglıklı bır sekılde morfolojı 17 canım bıızm cok dusuk degıl ama daha onceden 23 ve 24 cıkmıstı onu baz alarak dusmus dedıler sanırım ılac proxeed plus ve evıcap tup bebek merkezının urolojı uzmanı yazdı
Canım bizim morfoloji 2 ona rağmen doktor takmadı hiç hemen yapalım dedi.ama benim umudum yok zaten.sayi ve hız nOrmale dondü.bakalim aşılama gunü ne olacak degerler.size haber veririm zaten.
ınsallah sendende guzel haberler alırız canım benım smear testımın sonucu gelınce 10 gun sonra ozaman soylıcem ben ıstıyorum dıye yapmazlarsa ozaman dosyamı alır ozel doktoruma gıderım dıye dusunuyorum
nasılsın? bır sorum var belkı doktorunla konuşmuşsunuzdur!
Aşılamada sperm ne zaman verılıyor?aynı gun mu?
Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?
cnm zaten esım 3 ay boyunca vıtamın destegı almıstı evıcap-omega3 ve cınko 4.ayda bırakmıstık bunları bızım morfolojı 17 canım ama daha onceden 23-24 lerdeydı sanırım doktor oyuzden dusmus dedıesım cok kuruyemıs yer zaten benım tekrar destekelre baslamam gerek
ınsallah canım belkı o sure ıcınde gelır bebıs saglıklı bır sekılde morfolojı 17 canım bıızm cok dusuk degıl ama daha onceden 23 ve 24 cıkmıstı onu baz alarak dusmus dedıler sanırım ılac proxeed plus ve evıcap tup bebek merkezının urolojı uzmanı yazdı
ınsallah sendende guzel haberler alırız canım benım smear testımın sonucu gelınce 10 gun sonra ozaman soylıcem ben ıstıyorum dıye yapmazlarsa ozaman dosyamı alır ozel doktoruma gıderım dıye dusunuyorum
canım inş herşey yoluna girer dr dinle bence olmazsa yine yapılacak zaten bide aşılamanı tüp bebek merkezinde yaptır özelde yaptırma derim ama yine de sen bilirssin bizim üroloji dr muz kendi hastanelerinde yapılmasına rağmen bize tüp bebek merkezini önerdi daha iyi dedi ordaki herkes uzman her işlem uzmanlar tarafından yapılıyo dedi sonuç daha iyi olur dedi
Tabiyaaa canım öncelikle merhaba ben yeni üyeyim durumunu okuyunca içimi buruk bir sevinç kapladı ama sana tavsiyem hep herşeyin iyi tarafından bak çünkü hayatta neden korkarsan allah seni onunla sınıyor bizzat kendim bütün korkularımı yaşadığım için söylüyorum rabbim evlatını sana bağışlasın canım.
cnm bnm sızın degerlerınız cok ıı. neden canın sıkılıyo kı. simdi yemek yemem gerekıo. sana ılaç gıbı gelecek dualar yazacagım.. herkese yanı.. bu ayda gerı cevrılmezmıs.. bıraz fazla ama ıdare et artık. esımın sperm sonucları da cıktı. bıse anlamadık ama düşük degıl o kadar.. onu da yazcam .. sımdı musadenle bebegım senı öpüyorum... üzülme... ıkı aya kadar dogal olacak belkı de... rabbım ıcın zor mu... dilerse olur... dularımızı edelım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?