inşallah tutar ve allah hepimize nasip eder anne olmayı.bizde sayı 4milyon hareketli %50 sizce aşılama yapılırmı?bize direk tüpbebek dediler.adetim 5 gün geçti çok umutlanmıştım ama bugün hazin son.moralim çok bozuk dua bile edesim gelmiyo çaresizim
canım hayırlara vesile olsun inşaallah tedavin..Rabbim neticesini güzel eylesin..bebeğinin sağlıcakla gelsin inşaallah..Sperm sonuçları herkeste zamanla değişebiliyor canım..ama 1 tek sperm ve 1 tek yumurta değilmidir can olan..Rabbim yeterki dilesin lutfetsin..dualarım ve kalbim seninle...inşaallah bana ve buradakilere umut olursun
hayırlısı olsun canım ınsallah gelir bebişin kendıne dıkkat et bırsure artık asılamanda yapılmıs kafanı bulandırma sayılarla hareketlerle ınsallah tutar bılıyosunkı ıhtıyacımız olan tek bır sperm allah buyuk umudunu yıtırme duanı eksık etme canım
çok sağol canım inş tutar dr gündelik yaşamına dönebilirsin dedi yatmana falan gerek yok dedi ama ben daha dikkati olurum tabi canım bide belki bilirsin benim eşim klonmen kullanıyo bu ilaç için önce sperm sayısını sıfırlar sonra yükseltir falan diyolar doğrumu acaba sizin yakın bi üroloji uzmanı vardı bilgilendirir misin beni canım...
eşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu. gecen ay sper tahlili yaptırdık. ameliyat öncesi 100 bin olan sayı 0 a düştü. 6. ayda tekrar yükselir mi acaba?
bu arada ginseng, arı sütü, polen, nohut kürü,proxeed plus ve klomen kullanmaya başladık 1 haftadır bunları kullanıyoruz...
teşekkürler..
geçmiş olsun öncelikle canım amelıyat oncesı testın yapıldıgı yer ıle amelıyat sonrası testın yapıldıgı yer aynı yermı tup bebek merkezlerı farklı yorumluyor cunku ama sııznkı 0 dusmus buda cıddı bır dusus ınsallah yukselır morelını bozma en onemlısı esının morelını bozma cuku stresden cevresel etkılerden cok etkılenıyolar onlar ve spermler ınsallah oyle olmustur esıne cınko kullandırmanı onerırırm cunku hucre yenıleme ozellıgı var yenı spermler uretıyor bız cok faydasını gorduk amelıyat sonra 6 kat artmıstı sayımız
sperm tahlili yaptırdıgımız merkezler aynı değil ama. tüp bebk tedavisini görmek istediğimiz merkezde yaptırdık.. zaten sayı 100 bin di. çok yüksek değildi. acaba bu ilaçları kullanmaya devam edildiğinde tekrar yükselişe geçer mi??
tecrübesi olan arkadaşlar ,aşılama günü ne yapılıyor biraz anlatabilir misiniz? Sperm tahlili aşılamanın olacağı yerde mi veriliyor?Bir de ne kadar zaman önce veriliyor acaba?Eşimi şimdiden bu duruma psikolojık olarak hazırlamam gerekiyor çünkü benim!!!!
sperm tahlili yaptırdıgımız merkezler aynı değil ama. tüp bebk tedavisini görmek istediğimiz merkezde yaptırdık.. zaten sayı 100 bin di. çok yüksek değildi. acaba bu ilaçları kullanmaya devam edildiğinde tekrar yükselişe geçer mi??
canım sordum oyle bırsey yok neden sıfırlasınkı dıyor eger dusus olduysa mutlaka altında farklı bır neden vardır dıyor. banada doktorum sadece asılmanın yapıldgı gun dınlenmemıs soylemıstı ancak ben 2. asılamayı yaptırırsam kesınlıkle 2 gun dınlenmeyı dusunuyorum canım ben merdıven tepelerınde cam sılmıstım asılamamım ertesı gunugercı tutacagı varsa hersekılde tutar olmıyacaksada ne yapsan olmaz ama ınsan kendını huzurlu hıssetmıyor ben elımden gleenı yapayımda dıyorum ınsallah tutar senınkıde sımdı bunları dusunme ve etkıleme psıkolojını cevremde okadar cok kısı oldukı psıkolojık olarak unuttuklarında hamıle kalan artık bende cok ınanıyorum beyınden gelen etkıye canım dusunme bunları ınsallah gelsın bebısın ondan sonra uykusuz gecelerını dusunürsün :))))
tecrübesi olan arkadaşlar ,aşılama günü ne yapılıyor biraz anlatabilir misiniz? Sperm tahlili aşılamanın olacağı yerde mi veriliyor?Bir de ne kadar zaman önce veriliyor acaba?Eşimi şimdiden bu duruma psikolojık olarak hazırlamam gerekiyor çünkü benim!!!!
Canim benim de gecen hafta yapildi asilamam.bizim yikama sonrasi sayi 23 milyon toplam hiz %90 ama morfoloji %4. Morfoloji bayaaa kafami karistiriyor.bi de bas anomalisi yuksek bizim.korkuyorum tutmayacak diyee noolur dua edin.insallah senin bebisin de tutar.sizin morfoloji kacti?merhabalar kızlar bugün aşılamam yapıldı sonuç iki hafta sonra belli olacak ama sperm sayısı çok düşük çıktı nasıl bu kadar değişti anlayamadım yıkanmış olarak 3 milyon sperm elde edildi %12 hızlı hareket %88 yavaş ileri hareketli inş allahın izniyle tutar kızlar dua edin bana tutsun bebişim aminnn.........
canım aşılamanın yapılacağı gün önce eşinden 2 3 saat önce sperm örneği alıyolar ben tüp bebek merkezinde yaptırdım aynı yerde sperm verdi eşim daha sonra spermler yıkanıyo sonrada benı muayene odasına aldılar beni hazırladılar ve sperm örneği ben hazır olduktan sora geldi hemen enjekte etti dr 1 dk ancak sürdü ben yarım saat yattım inş tutmuştur i...nş senin bebişinde kendiliğinden gelir hiç aşılamaya falan gerek kalmaz ...
Canim benim de gecen hafta yapildi asilamam.bizim yikama sonrasi sayi 23 milyon toplam hiz %90 ama morfoloji %4. Morfoloji bayaaa kafami karistiriyor.bi de bas anomalisi yuksek bizim.korkuyorum tutmayacak diyee noolur dua edin.insallah senin bebisin de tutar.sizin morfoloji kacti?
Canim benim de gecen hafta yapildi asilamam.bizim yikama sonrasi sayi 23 milyon toplam hiz %90 ama morfoloji %4. Morfoloji bayaaa kafami karistiriyor.bi de bas anomalisi yuksek bizim.korkuyorum tutmayacak diyee noolur dua edin.insallah senin bebisin de tutar.sizin morfoloji kacti?
hayırlara vesile olsun tedaviniz..sonuçlarınız aşılama için güzel maaşallah bence..olumsuz düşüncelerle sıkıntı yapma kendine canım,rahat olmanız gerekir..siz rahat olun ki bebişler rahatça tutunabilsin inşaallah...Rabbim yardımcınız olsun
Kizlar cok sagolun insallah burda guzel haberler paylasirim sizlere de umut olurum.3 yillik evliyim o kadar yiprandim ki bu surede.ilk 10 ay vajinismusla ugrastim.onu atlattik sonra da bu Allahim buyuk bizim sinavimiz da buymus diyorum.insallah hepimiz tez zamanda kavusuruz bebislere...canım sayınız hızınız bence cook cook guzel morfolojıde morelını bozmasın 2 ıle bıle hamıle kalan var bılıyorsun ınsallah gelıyodur bebısın dualarımız senınle canım ıcını ferah tut ınsallah guzel haberler verırsın bızlere
Deryalcin Allah yardımcınız olsun canım, dilerim Rabbim gönlünüze göre verirde bu ay yüzünüz güler canım...
Kızlar moralim çok bozuk, bugün eşim daha önce varikoselden ameliyat olan bir arkadaşını aradı ve ondan bilgi almak istedi. Oda öyle bi konuştuki....
Allahın verdiğini biz kullar düzeltelim derken bozuyoruz dediOra düzelsin diyoruz bıçak altına yatıyoruz başka bi yerden sorun çıkıyor dedi Daha yaşın genç, yenide evlisiniz bence hemen ameliyat olma doğal yollar deneyin, kürler deneyin arı sütü bal polen var onlardan al güvendiğin yerlerden dedi Kafam allak bullak oldu, herkes bişey söylüyo napıcaz ne edicez ben şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?