canım bızımde bır arkadasın 7 yıldır olmuyorduu esı amelıyat oldu gene olmadı en son bızım vıamınlerde kuullandılar ve suuanda 6 haftalık hamıle esı bence varıkosel ortadan kaldırılmalı ve beklenmelı varıkosellı eslerın spermlerı saglıklı olmuuyor ve dollenme olduguu zaman düşüklerle sonuuclaıyor kı bu ınsanı daha cok uuzuuyor bence benım fıkrım esın amelıyatını olsun ve sonra akvıylerle vıamınlerle bekleyın derım tabıkı bu benım fıkrım karar verıcek olan sızsınız canım
Deryalcin Allah yardımcınız olsun canım, dilerim Rabbim gönlünüze göre verirde bu ay yüzünüz güler canım...
Kızlar moralim çok bozuk, bugün eşim daha önce varikoselden ameliyat olan bir arkadaşını aradı ve ondan bilgi almak istedi. Oda öyle bi konuştuki....
Allahın verdiğini biz kullar düzeltelim derken bozuyoruz dediOra düzelsin diyoruz bıçak altına yatıyoruz başka bi yerden sorun çıkıyor dedi Daha yaşın genç, yenide evlisiniz bence hemen ameliyat olma doğal yollar deneyin, kürler deneyin arı sütü bal polen var onlardan al güvendiğin yerlerden dedi Kafam allak bullak oldu, herkes bişey söylüyo napıcaz ne edicez ben şaştım
Deryalcin Allah yardımcınız olsun canım, dilerim Rabbim gönlünüze göre verirde bu ay yüzünüz güler canım...
Kızlar moralim çok bozuk, bugün eşim daha önce varikoselden ameliyat olan bir arkadaşını aradı ve ondan bilgi almak istedi. Oda öyle bi konuştuki....
Allahın verdiğini biz kullar düzeltelim derken bozuyoruz dediOra düzelsin diyoruz bıçak altına yatıyoruz başka bi yerden sorun çıkıyor dedi Daha yaşın genç, yenide evlisiniz bence hemen ameliyat olma doğal yollar deneyin, kürler deneyin arı sütü bal polen var onlardan al güvendiğin yerlerden dedi Kafam allak bullak oldu, herkes bişey söylüyo napıcaz ne edicez ben şaştım
Tabi Rabbim ol derse olur elbette... ama sebeplere de müracat etmek gerekir bence..ben sana bikaç örnek verebilirim çevremden..bi tanesinin 1 yıl olmadı ve ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldı.2 tanesi de benden büyük ablalar..şimdi üniversiteye gidecek çocukları var..onlar bana eşlerinin ameliyatlarını bizzat anlattılar..sebeplere tutunup dua etmeliyiz bence..bu da bizim sınavımız..sabırla ve duayla Allah tan yardım istemeliyiz ki kazananlardan olalım inşaallah..kararınız hakkınızda hayırlısı olsun
Canim cok tesekkur ederim.o arkadasinin beyninde ur olsa onu da mi aldirmayacak Allahin verdigini bozmayalim diye.varikosel bir hastaliktir ve tedavi edilmelidir.bugun size zarari bebis olmamasi ama ileride eninde sonunda ameliyat olmak zorunda kalacaksiniz cunku ilerledikce agri olacak ve rahatsiz edecek.bir an once tedavinizi olun.beklemek insani cook yipratiyor.bak ameliyatsiz duzelecek olsa benim esim olmazdi kendisi de doktor.gereksizse ne diye bicak altina yatsin.yine de karar sizin.insallah tez zamanda bebisleimize kavusuruz...
Tabiyaaa nerelerdesin acaba?Ben merak ediyorum doğrusu!!!
bilen var mı
Tabiyaaa nerelerdesin acaba?Ben merak ediyorum doğrusu!!!
bilen var mı
Canim benim de gecen hafta yapildi asilamam.bizim yikama sonrasi sayi 23 milyon toplam hiz %90 ama morfoloji %4. Morfoloji bayaaa kafami karistiriyor.bi de bas anomalisi yuksek bizim.korkuyorum tutmayacak diyee noolur dua edin.insallah senin bebisin de tutar.sizin morfoloji kacti?
bende merak edıyorum valla canım ınsallah sorun yoktur bebıstede ondada
sağolasın canım...inşaallah canım ya,çünkü tedavi görürken eşim çok stres yapıyor..Rabbim güldürür yüzümüzü inşaallah
nasılsın?herşey yolunda değil mi?
sen napıon bakıyım bu saatte ayakta?...en geç 11 de yatakta olmalısın bedenın ıstırahat etmesi için
hade bakııyım tedavı görenler doğru yatağa :)
selam kızlar bi teklifim olacak burda topiğimizde bebek isteyen arkadaşlarımıza sıra sıra yada toplu olur isim isim okur dua ederiz, tefriciye başlayalım diyorum, herkes okuyabileceği kadar alır paylaşırız.. ya tek tek yaparız tefriciyenn kalan kısmını okunulan kişi ya kendi tamamlar yada çevresine dağıtır duasını yapar, yada toplu olur hepimiz paylaşırız
selam kızlar bi teklifim olacak burda topiğimizde bebek isteyen arkadaşlarımıza sıra sıra yada toplu olur isim isim okur dua ederiz, tefriciye başlayalım diyorum, herkes okuyabileceği kadar alır paylaşırız.. ya tek tek yaparız tefriciyenn kalan kısmını okunulan kişi ya kendi tamamlar yada çevresine dağıtır duasını yapar, yada toplu olur hepimiz paylaşırız
arkadaşlar merhaba..
ben sürekli okuyorum sayfaları kaçırmadan takip ediyorum ama pek yazmıyorum..
bilenler bilir mayıs ayıda aşılamam oldu benimde ama nasip değilmiş tutmadı
bir hafta sonra beş ay olacak ameliyatımızı olalı..
bende de pco var yumurtam kendiliğinden çatlamıyor maalesef
o yüzden doktorum tedavisiz olmaz diyor eşim klomen evicap trental kullanıyor ürologun tavsiyesiyle..
benim ekstra çabalarımla da arginmax men çinko ve balık yağı içiyor
artı olarak keçi boynuzu pekmezi bir de arı sütü bal polen karışımı..
iki ay sonra sperm testimiz var bayram sonrasına kalacak muhtemelen..
herhangi bir yükselme olmazsa eylül yada ekim gibi tüpçüyüm..
bizimde değerlerimiz çok çok yükselmedi maalesef
herkeste aynı etkiyi gösteremiyor ameliyat kiminde daha yavaş düzelme oluyor bizim sayımız biraz arttı ama ileri hızlımız ilk kez 0 oldu hiç böyle olmamaıştı
bende klomenin yapabileceğini düşündüm ve doktoruma sordum
ilgisi yok dedi ama niye düştü anlamadım
demk ki bazı hastalarda önce bir düşüş yaşanabiliyor
bu kadar takviyeye artık eşimi ikna etmek de zor oldu
içiyom içiyom hiç bir değşiklik yok diye düşünüyor haliyle..
ama ben inanıyorum yükseleceğine..
rabbim herkese en yakın zamanda nasip etsin diyorum..
aşılama yapan arkadaşlar deryalçın ve acemkız sizlere de hayırlısı olsun inşalah diyorum..
inşallah güzel haberler verirsiniz bize..
dua olayına da katılmayı çok isterim
bir liste yapalım inşallah katılacakların adını..
sonrada sırayla okuyalım ama tefriciye tek tek herkese zor ilerler gibi geldi onu hepimizin adına tek okuyalım derim ben.
tabi siz bilirsiniz benim nacizane fikrim.
herkes için ayrı ayrı da hz. zekeriyanın duası var onu bine tamamlayabiliriz
herkes için ayrı ayrı sırayla okuruz..
yine ayrı ayrı herkes için bin ihlas yapabiliriz..
herkes okuyabilirse yasini şerif okuyabiliriz..
canım benim yumurtam da kendiliğniden çatlamadığı için kendiliğinden bir gebelik
şansın çok az dedi doktorum
yumurta çatlamadığı için sperm olsada gebelik olmaz dedi..
o yüzden benim ameliyat sonrası beklemelerim boşuna bir bekleme olacaktı
doktorum o yüzden en azından bu bekleme aşamasında boş beklemek yerine
aşılama yapalım dedi hem aşılamalar ardan çıkacaktı tüp öncesi..
bi de ayrıyeten aşılama için beklemek gerkecekti çünkü eşimin değerleri aşılama değerleri tüp değil hangi doktora gitsem önce aşılama dedi
aslında hiç aklımda olmayan bişiydi asla aşılama yaptırmam
tutma şansı çok az diyordum
ama iyiki de yaptırmışım çünkü aklımda soru işareti kalmadı acaba aşılama yaptırsamıydım diye ileride düşünmeyeceğim
sonuçta onu da denemiş oldum..
işin güzel tarafı tüp bebek ilaçlrı ile aşılama da kullanılan iğnelre aynı
yumurtaları geç büyüyen biri olarak tüp bebek öncesi yumurtalarım iğneye ne kadar cevap verebildi onu görmüş oldum..
tüp bebekde daha tecrübeliolacağım diye düşüünyorum..
senin de eşini ikna çabaların var okuyorum inşalalh eşin ikna olur çünkü ben eşimin değerlerinde çok güzel artışlar göremesem de iyiki olmuşuz ameliyatı diyorum
çünkü arkadaşalrın dediği gibi elzem bir ameliyat
muhakkak şimdi olmazsa sonra ağrılar neticesinde olmak zorunda kalacak..
inşalalh ikna olur ve biran evvel ameliyatınızı olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?