Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Son düzenleme:

Çok sağol cnm..ALLah razı olsun..

2sene sonra dilerim artık Rabbim doğal yollardan nasip eder.

ALLah kimseyi aratmasın ..Beklemek çok zor..

Doktorda fena değil dedi ama ilaçlara dewam dedi..Çok şükür iyiye gidioz..

Sizde son durumlar ne cnm..Yazmasamda arada takip ediorum sizleri..

Dilerim Rabbim sizede minik mucizelerinizi tez zamanda verir..

bende varım kızlar hadı lıste yapalım
gogiii :)
renkliatlas
baska varmı okumak ısteyen ? herkes adını eklesın lısteye

kızlarrrr ben ege unıversıtesınden bugun dosyamı aldım sınırlendım cunku :) sebebıne gelınce esıme 2 aylık kullanması ıcın ılac vermıslerdı onun sonucunu beklıcez dedıler tamam buraya kadar hersey normal fakat benım esım bankacı odlguu ıcın bızımkı ozel sıgortaya gıryor ve ben ege unıversıtesınde sadece sperm ve smear testıne 240 tl para verdım buda bana copk geldı ama verdım sorun yok bugun hemsıre bana dıyorkı esınızın 2 kere daha burda test yaptırması gerekıyor devletın koyduug kural bu ıyde ben devletın guvencesı altında degılım ozel takır takır paramla gelıyorum dıyorum yapıcak bısey yok dıyo :) varmı boıyle bısey sabredın dıyo sabredıyorumda parayı sıze sayarken sabır fayda etmıyor dedım bende ozele gıtseydım daha az masrafım olucaktı dedım ve dosyamı almak ıstıyorum dedım aldım :) ıyımı yaptım kotumu bılmıyorum ama esımın 2 aylık ılac kullanımı suresınde beklemede kalıcam allahım belkı nasıp eder dogal yolla hamıle kalırım olmassa eylul gııbı asılaama dusunuyorum bırde hemsıre dıyorkı sız neden acele edıyorsunuz buraya gelelı daha 10 gun olmus ıyıde dedım ben 1,5 yıldır ugrasıyorum daha kucuksun ama dıyor :) gırtlagını sıkıcaktım orda :) aldım dosyamı cıktım ne olur sonumuz bılmıyorum kızlar allah yardımcımız olsun..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız ya özledim sizi notlar sınavlar derken uğrayamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz anaç tavuklarım benim varmı durumunda değişiklik olan... bir ara tabiyayı gördüm sanki hamileydi galiba Allah analı babalı büyütsün inşallah ee ne listesi yapıyonuz bakalım

ne okuyorsunuz kızlar? ben de katılabilirim
yalnız tefrıcıye ıle ılgılı düşüncemi sizlerle paylaşmak ıstıyorum..tefrıcıye buyuk bır salavat ve dunyalık şeyler ıcın okunmamalı demıştı hocamız.. bunu okumayalım anlamında söylemıyorum..ısteyen okuyabılır elbette,karışmak asla haddım değil..bunun dışındakılere benı de ekleyebılırsınız,seve seve paylaşırım

gogi sen ne yaptırıyorsun canım aşılama falanmı anlayamadım tam olarak smerr testine neden okadar para veriyorsan devlette yaptırsana anlayamadım galiba

tefriciye hakkında peygambirimizi aşırı derecede yüceltip hatta haşa allaha şirk koşan anlamlar olduğunu söyleyen alimler var arkadaşlar o yüzden isterseniz bir araştırın derim

her şerde bir hayır vardır derler...yıne de pahalı geldı bana da..ne anlamı kaldı unıversıtede tedavı olmanın..özelde de herşeye tıkır tıkır oduyoruz zaten..

Son düzenleme:
bır de ıyı sabretmıssın:)
zaten yeterınce stresli oluyoruz bı de bu çıldırtan sorular ve manasız yorumlar yok mu!

nasılsın ne yaptın canım ya aşılama ne oldu

nevbahar hoş geldinnn canımmm...,
ne zamandır göremiyordum seni.. hoş bende pek girmez oldum ya..
canım benim aşılama tabiki de tutmadı.. zaten %15 şans olan bir durum aşılama yapıldığı gün ileri hız da sıfır çıkınca
şansımız çok çoookk azdı çok bişi beklemiyordum o yüzden hiç üzülmedim en azından
aşılaama olsa tutar mıydı fikri çktı aklımdan
hayırlısı rabbimden eylül yada ekim tüpçüsüyüm bakalım
bi de onda deneyelim şansımızı ne yapalım..
sen neler yapıyorsun aşılama sonrası neler yaptınçç

gogi listeci başı sen ol bari..:)))
yani sorun olmazsa ben çok sık giremiyorum da..

listemiz:
gogi
renkliatlas
ecrin
gökçen
başka varsa söylesin herkes..
o zaman hz zekeriyanın duasıyla başalayalım derim ben çünkü
tam bizim durumumuza hitap eden bir durum hz.zekeriya bu duayı ederk çocuk sahibi olmuş

Hz. Zekeriya''nın Duaları Kuran''ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya''nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah''tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah''a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana kendi katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38 )

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya''nın Allah''a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya''nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya''yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)
(Allah buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: "Allah, sana Yahya''yı müjdeler. O, Allah''tan olan bir kelimeyi (İsa''yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir Peygamberdir." (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah''ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O''na Allah''ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Önceki bölümlerde Allah''ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah''ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya''ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir

her şerde bir hayır vardır derler...yıne de pahalı geldı bana da..ne anlamı kaldı unıversıtede tedavı olmanın..özelde de herşeye tıkır tıkır oduyoruz zaten..

evet cnım benım esım bankacı akbankta calsıyor oyuzden bende onun ustunden bakılıyorum ve akbank ınferılıte bolumunde 3 yıllık evlı olmayınca odemıyor hıcbırseyı bende ege unıversıtesınde dahı herseye para verıyorum hatta kodlatma yaptırıken bıle para verıyorum smear sperm testı hersey adım atsam para yanı bende sınırlendım devlet hastanesınede gıtsem bu boyle eee devlet hastanesıne gıdersemde para ozele gıdersemde para en azından akbank anlasmalı yere gıdersem ben kosturmuyorum bukadarda fazla para vermıyorum tıkır tıkırda ıslerım yuruyor unıverıste hastanesı oldugu ıcın ıstemıstım ama bana cok masraflı olucak

gogi sen ne yaptırıyorsun canım aşılama falanmı anlayamadım tam olarak smerr testine neden okadar para veriyorsan devlette yaptırsana anlayamadım galiba

evet cnım benım esım bankacı akbankta calsıyor oyuzden bende onun ustunden bakılıyorum ve akbank ınferılıte bolumunde 3 yıllık evlı olmayınca odemıyor hıcbırseyı bende ege unıversıtesınde dahı herseye para verıyorum hatta kodlatma yaptırıken bıle para verıyorum smear sperm testı hersey adım atsam para yanı bende sınırlendım devlet hastanesınede gıtsem bu boyle eee devlet hastanesıne gıdersemde para ozele gıdersemde para en azından akbank anlasmalı yere gıdersem ben kosturmuyorum bukadarda fazla para vermıyorum tıkır tıkırda ıslerım yuruyor unıverıste hastanesı oldugu ıcın ıstemıstım ama bana cok masraflı olucak

okuyacağımız dua da şu arkadaşalr..

1- Âl-i İmran Sûresi: 38. âyetin dua kısmı şöyledir: “Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.” (Zekeriya, Rabbine şöyle duâ etti: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.) –Bu âyet bu şekilde duâ olarak okunabilir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…