Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay canım ya okul sınavlarf notlar okul stresi deerken çok şükür bitti ben aşılamadan sonra pek bişey yapmadım artık nasip bakalım tatile çıkıp biraz kafa dağıtmak istiyorum .çok yıprandım sizin hız nasıl 0 çıktı ya o kadar düşük olmaması gerkirdi perhiz kaç gündü

gogi iyi yapmışsın bence git özele bu kadar para mı verilir devlette çok pahalı ya bizler bu testleri özelde yaptırsak bu kadar vermiyoruz, dediğin gibi belki bu aşamada gelir bebişin inşallah.

canım perhiz 3 gündü hrşeyi yerli yerinde yaptık bir sürü ilaç kullandı eşim ama işte olmayınca olmuyor demekki
bizim ameliyat öncesinde bile ileri hızımız hiç sıfır olmamıştı en az %15ti
toplam hızımız %34 ama onlarda yavaş hareketliler hızlı hiç yoktu..
zaten şok oldum moral bozukluğu derken olmadı işte..
aynı dertler bende de vardı okul stresi bitti çok şükür girebildik tatile
şimdi de evde mesai yapıyoruz:)) boya temizlik falan..
sende öğretmen miydin canım ya
elazığdaydın dimi..
ben de maaltyadayım biliyorsun yakınız yani..

anladım canım bizde devlet kruger yapmıyor diye özelde her teste 100 lira bayılıyoruz valla yani bakıyorumda yapılan hiç birşey yok 100 lirayı hak edecekama elden ne gelir .Allah düşürmesin işte rabbim güvencesi olmayan herkese yardım etsin inşallah çok zor bir durum kızlar paran yoksa bebekte yok benim hep aklıma durumu olmayan insanlar geliyor

diyarbakırdayım canım evet öğretmenim pek hoşlanmasamda öğretmenim senin branş neydi canım benim fen.canım nasip olmazsa burda forumda bir kadın demiştiki sayın yüzmilyon ileri hızda yüzde yüz olsun genede olmaz nasip demekki zamanı gelmedi ben aşılamadan sonra kendime çok zor geldim sonrada yaptırmadım bir daha

Son düzenleme:
7veren gül canım yaa seni listeye eklemyi de unuttum sana cevap yazmayı da:))) kusura bakma ya yeni fark ettim
canım hayırlısı rabbimden ne diyelim 9 aylık evli olman büyük bir şans
benim de en büyük şansım bu yola erken çıkmak oldu iyiki hemen başalmışım diyorum eşim ve ben delilwr gibi çocuk isteyen
bir çift oalrak hiç korunmadık 6 aylık evliyken başaldı dıktor maceram :))
bir ay sonra 2. yılımızı kutlayacağız bakıyorum da doktorlarda bir buçuk yılımız gitmiş ve hala aynı yerdeyiz:)))
ama çok şükür şimdi çok daha bilinçliyiz..
bu yola erken çıkmak çok önemli o yüzden hiç canını sıkma inşallah olacak çok yakın zamanda..

nevbahar canım benim branş edebiyat..:)) branşımı çok seviyorum öğrencilerimi de ama hem çalışan hem ev hanımı olmak zor maalesef:)))

evet anlaşmalı bir özel hastanede daha az öder daha çok konforlu bir süreç geçirirsiniz hiç olmazsa

Son düzenleme:
yeni liste:

gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen

başka girmek isteyen vars belirtsin arkadaşlar..
nevbahar mutluluk deryalçın tabiyaa sizlerde katılmak ister misiniz

gogi iyi yapmışsın bence git özele bu kadar para mı verilir devlette çok pahalı ya bizler bu testleri özelde yaptırsak bu kadar vermiyoruz, dediğin gibi belki bu aşamada gelir bebişin inşallah.

evet cnm ozelde enazından kosturmuyorum hersey aaygıma gelıyor ve sacma sapan seylere para vermıyorum burda hersey para guya devlet aldım ıste dosyamı gıtmıcem ınsallah kendılgınden gelırse bebişim gerek kalmıyacak

bız zaten hep ozelde yaptıryoruz zaten zaten hep para yanı bazı seylerın faturalarını alınca banka oduyor gerıye bıze ama zaten bukadar masrafım olmuyordu ozelde neyse herseyde vardır bır hayır dıyorum artık nasıp bakalım 2 ay ılac tedavımız ınsallah sonuc verır

aa sen lise öğretmenisin ne güzel mesleğini seviyorsun.inanki işyerinde huzurlu olunca evide işide idare edebiliyorsun ama ben hiç huzurlu olmadığım için çok stres yapıyorum tabi artık yavaş yavaş kafaya takmıyorum yıllar geçtikçe farklı oluyor galiba .

inşallah canım bu arada ne tadavisi oluyorsunuz ben pek anlayamadım galiba yani aşılamamı yoksa eşin ilaç tedavisimi olacak

yeni liste:

gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen

başka girmek isteyen vars belirtsin arkadaşlar..
nevbahar mutluluk deryalçın tabiyaa sizlerde katılmak ister misiniz

arkadaşlar valla ben geçmiş okumadığım için bu gece anlayışım iyice kıtlaştı tam olarak ne yapılacak biri bana anlatabilirmi

kızlar hepinize hayırlı geceler ben yarın okurum bakarım artık inşallah görüşürüz kızlar.:))))

karar vereceğimiz bir duayı sırayla herkes için paylaşıp okuyalım diyorus
herkes fıkrını yazabılır ortak bır karar verır başlarız ınşaallah
iyigeceler

Son düzenleme:
inşallah canım bu arada ne tadavisi oluyorsunuz ben pek anlayamadım galiba yani aşılamamı yoksa eşin ilaç tedavisimi olacak

esım amelıyat olalı 6 ay oldu canım asılama dusunuyorduk esım test yaptırdı morfolojı bıraz dusuk cıktı onun ıcınde 2 ay kullanıcagı bır ılac verdı sımdı onu beklıcez canım buarada belkı kendılıgınden olur dıyoruz pek umıdım olmasada beklıcem canm ben.

karar vereceğimiz bir duayı sırayla herkes için paylaşıp okuyalım diyorus
herkes fıkrını yazabılır ortak bır karar verır başlarız ınşaallah
iyigeceler

arkadaşlar merhaba, beni de ekleyebilir misiniz listeye? :) dua edilecek sanırım.. ben de seve seve katılmak isterim.. bu arada eşleriniz ne tür ilaçlar kullanıyor? tedavi mi oluyorsunuz?

gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen
antigone83

varmı baska katılmak ısteyen arkadslarr

merhaba gogı,nasılsın bugun yatıştı mı sınırlerın bıraz? ne okuyacağız ılk olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…