Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen
antigone83

varmı baska katılmak ısteyen arkadslarr

ben varım ben... döndüm aranıza... cok kötüyüm kızlar sımdı bıle ısten erken cıkıp da geldım.. tüm çalısanlar kusmalarıma sahıt oldu dıyebılırım malesef... ne duası dıcem ama durun bı gerıye dönüp bakıım

nerelerdesin?seni çok merak ettik! iyi misiniz bebiş ve sen

cnm hıc bellı olmaz orası. benım ablam da aynen senın gıbıydı. esıne de varıkosel teshısı koydular.. üç düşük oldu ama sonucta doğal yoldan hamıle kaldı ve 5 yasında yegenım var cok sükür.. diyecegım o kı.. varıkosel amelıyatı kaçınılmaz...ama rabbım verdıkten sonra da verıyor.. sana asıl annlatmak ıstedıım kıloluysan zayıfla.. spor yap.. bıraz saglıklı beslen. bı de soğan kürü.. allahın ıznıyle bu hastalıgını yeneceksın.. esın zaten olmus amelıyatını.. o degerlerını toplayana kadar sen de pco hastalıgından kurtul.. hersey güzel olacak.. ınan bana....

sana katılıyorum canım.rabbım bütün hastalıkları şifasıyla yaratmıs... arastırmazsan, derdıne derman aramazsan nasıl şifa bulacaksın kı.. tamam duanın gücüne hıkmetıne sonsuzzzzzzz ınanıyorum.. ama fiili duanın da önemı cok büyük.. allah çalısna verıyo.. vermese yahudılere vermezdı.. bakın dunyanın en zengın adamları.. çalısalım.. sıfa arayalım.. allahı vesıle kılarak kullarının aracılığıyla yola cıkalım...

cnm nasılsın nasıl gıdıyorr ayy bebısın senı rahatsızmı edıyoo kıyamam sana ya olsun cnm sık dısını onu mis kokusuyla kucagına alınca herseyı unutcan ınsallah hele bı gelsın ona meeme cezası verırız onaa :)))))

cnm ıı yapmıssın. sana sölemıstım zaten.. ıkı ay öyle yabana atacagın bı süre degıl. gör bak... güzel olcak hersey

kıyamıyorum teyzesı yaa. hıc bıse yemıyor ıcmıyorum. doktorum en az ıkı ltre su dedı.. yok yok.. dılıme su deyınce tüylerım dıken dıken oluyo. bebıs cok mu kötü olur. etkılenır mı yaaa. aklım cıkıo korkudan

:)canımmmm bebısım anasını erken devırdı yataklara.. bulantıdan içim dısım fena haldeyım.. sımdı bıraz kendıme geldım.. sızı ösledım gelıım dedım

ayy canım ne dicemi bilemiom şuan..seni merak etmiştik baya baya..çok şükür iyiymişsiniz..şimdi seni okudukça bi gülümseme geliyor yüzüme..midem çok bulanıyor diyene normalde üzülünür ama biz sevinios!!!!!niye ?çünkü herşey yolunda demek bu :)
işyerindekiler de görsün boşver ....acık nas yaparsın..acık şımartsınlar seni..yormasınlar

merhaba kızlar tabiyaa korkuttun bizi neyseki geldin ya aşılama yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak sürekli karnım ağrıyo kasıklarım ağrıyo sanki içimde hava var ama gaz değil bilmiyorum korkuyorum sizinde böyle sikayetleriniz oldu mu özellikle sol tarafım ağrıyo inş bi sorun çıkmaz bebeğim vardır içimde bilgilendirirseniz sevinirim

nasılsın?nasıl gidiyor..dün gece yoktun..iyi dedim uyuyo bu kesin :)

doğru dıyon valla. ama ne bılıım ınsan mahcup oluyo hepsı erkek olunca:)

daha önce olur muydu bu tip sıkıntıar? hayırdır inşaallah canım

cnm sol tarafın agırmasına ıı derler ınsaallah hayırlarla gelecektır bebegın.. ben hıç asılama yaptırmadım ama benım sol yanım agrıdıgında hamıle kalmıstım. ondan umutlandım.. ınsaallah fıstıgım yaaaaa... kurban oldugum rabbım sana öyle bır evlat nasıp etsın kı tadına doyma ömrünce:))

kızlar s.a. bir haftadır yaz temizliği ve arkasından grip yüzünden pek takip edemedim aşılama olan arkadaşlar inş bebişleriniz gelir bu ay ben beklemedeyim ameliyat tarihini ama kafam çok karıştı benim sorduğum doktorlar hep mikrocerrahi dedi ama burda fikir aldığım bazı arkadaşlarda açık ameliyatı önerdi napıcam bilmiyorum bugün adetimin 3 günü bitince yumurta takibi yapılacak çünkü iki aydır yumurtlamamda da bir sorun var aslında bu ay hiç doktora falan gitmek istemiyorum sanki bedenimden ruhum çekilmiş gibi bir an önce kendimi toparlamak istiyorum buarada tabiyaaa canım ne güzel mide bulantıları bence bu bulantıların bile tadını çıkar biliyosun bu bulantılar normal değil bebişinin sana bir uyarısı allahım size bağışlasın ve bu bulantıları tez zamanda hepimize yaşatsın.

cnm cok haklısın.. önce neden bulantım olmuyo dıs gebelık mı dıe kendımı yedım durdum.. meger ne rahatmısım gecen hafta. ama olsun. bu ugurda feda olsun..
gelelım amelıyat yöntemıne... bence kesınlıkle mıkrocerrahı..

bende mikrocerrahiye daha sıcak bakıyorum canım birde eşim çift taraflı olacak sağda da yeni başlamış dr olmuşken ikisindende kurtul dedi bakalım hakkımızda hayırlısı. buarada sen kalp atışlarını duydun mu miniğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…