gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen
antigone83
varmı baska katılmak ısteyen arkadslarr
canım benim yumurtam da kendiliğniden çatlamadığı için kendiliğinden bir gebelik
şansın çok az dedi doktorum
yumurta çatlamadığı için sperm olsada gebelik olmaz dedi..
o yüzden benim ameliyat sonrası beklemelerim boşuna bir bekleme olacaktı
doktorum o yüzden en azından bu bekleme aşamasında boş beklemek yerine
aşılama yapalım dedi hem aşılamalar ardan çıkacaktı tüp öncesi..
bi de ayrıyeten aşılama için beklemek gerkecekti çünkü eşimin değerleri aşılama değerleri tüp değil hangi doktora gitsem önce aşılama dedi
aslında hiç aklımda olmayan bişiydi asla aşılama yaptırmam
tutma şansı çok az diyordum
ama iyiki de yaptırmışım çünkü aklımda soru işareti kalmadı acaba aşılama yaptırsamıydım diye ileride düşünmeyeceğim
sonuçta onu da denemiş oldum..
işin güzel tarafı tüp bebek ilaçlrı ile aşılama da kullanılan iğnelre aynı
yumurtaları geç büyüyen biri olarak tüp bebek öncesi yumurtalarım iğneye ne kadar cevap verebildi onu görmüş oldum..
tüp bebekde daha tecrübeliolacağım diye düşüünyorum..
senin de eşini ikna çabaların var okuyorum inşalalh eşin ikna olur çünkü ben eşimin değerlerinde çok güzel artışlar göremesem de iyiki olmuşuz ameliyatı diyorum
çünkü arkadaşalrın dediği gibi elzem bir ameliyat
muhakkak şimdi olmazsa sonra ağrılar neticesinde olmak zorunda kalacak..
inşalalh ikna olur ve biran evvel ameliyatınızı olursunuz..
Canim cok tesekkur ederim.o arkadasinin beyninde ur olsa onu da mi aldirmayacak Allahin verdigini bozmayalim diye.varikosel bir hastaliktir ve tedavi edilmelidir.bugun size zarari bebis olmamasi ama ileride eninde sonunda ameliyat olmak zorunda kalacaksiniz cunku ilerledikce agri olacak ve rahatsiz edecek.bir an once tedavinizi olun.beklemek insani cook yipratiyor.bak ameliyatsiz duzelecek olsa benim esim olmazdi kendisi de doktor.gereksizse ne diye bicak altina yatsin.yine de karar sizin.insallah tez zamanda bebisleimize kavusuruz...
Tabiyaaa nerelerdesin acaba?Ben merak ediyorum doğrusu!!!
bilen var mı
bende bende inş iyidir
kızlarrrr ben ege unıversıtesınden bugun dosyamı aldım sınırlendım cunku :) sebebıne gelınce esıme 2 aylık kullanması ıcın ılac vermıslerdı onun sonucunu beklıcez dedıler tamam buraya kadar hersey normal fakat benım esım bankacı odlguu ıcın bızımkı ozel sıgortaya gıryor ve ben ege unıversıtesınde sadece sperm ve smear testıne 240 tl para verdım buda bana copk geldı ama verdım sorun yok bugun hemsıre bana dıyorkı esınızın 2 kere daha burda test yaptırması gerekıyor devletın koyduug kural bu ıyde ben devletın guvencesı altında degılım ozel takır takır paramla gelıyorum dıyorum yapıcak bısey yok dıyo :) varmı boıyle bısey sabredın dıyo sabredıyorumda parayı sıze sayarken sabır fayda etmıyor dedım bende ozele gıtseydım daha az masrafım olucaktı dedım ve dosyamı almak ıstıyorum dedım aldım :) ıyımı yaptım kotumu bılmıyorum ama esımın 2 aylık ılac kullanımı suresınde beklemede kalıcam allahım belkı nasıp eder dogal yolla hamıle kalırım olmassa eylul gııbı asılaama dusunuyorum bırde hemsıre dıyorkı sız neden acele edıyorsunuz buraya gelelı daha 10 gun olmus ıyıde dedım ben 1,5 yıldır ugrasıyorum daha kucuksun ama dıyor :) gırtlagını sıkıcaktım orda :) aldım dosyamı cıktım ne olur sonumuz bılmıyorum kızlar allah yardımcımız olsun..
nerelerdesin ?seni çok merak ettık ,ıyı mısınız?
cnm nasılsın nasıl gıdıyorr ayy bebısın senı rahatsızmı edıyoo kıyamam sana ya olsun cnm sık dısını onu mis kokusuyla kucagına alınca herseyı unutcan ınsallah hele bı gelsın ona meeme cezası verırız onaa :)))))
:)canımmmm bebısım anasını erken devırdı yataklara.. bulantıdan içim dısım fena haldeyım.. sımdı bıraz kendıme geldım.. sızı ösledım gelıım dedım
ayy canım ne dicemi bilemiom şuan..seni merak etmiştik baya baya..çok şükür iyiymişsiniz..şimdi seni okudukça bi gülümseme geliyor yüzüme..midem çok bulanıyor diyene normalde üzülünür ama biz sevinios!!!!!niye ?çünkü herşey yolunda demek bu :)
işyerindekiler de görsün boşver ....acık nas yaparsın..acık şımartsınlar seni..yormasınlar
merhaba kızlar tabiyaa korkuttun bizi neyseki geldin ya aşılama yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak sürekli karnım ağrıyo kasıklarım ağrıyo sanki içimde hava var ama gaz değil bilmiyorum korkuyorum sizinde böyle sikayetleriniz oldu mu özellikle sol tarafım ağrıyo inş bi sorun çıkmaz bebeğim vardır içimde bilgilendirirseniz sevinirim
doğru dıyon valla. ama ne bılıım ınsan mahcup oluyo hepsı erkek olunca:)
merhaba kızlar tabiyaa korkuttun bizi neyseki geldin ya aşılama yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak sürekli karnım ağrıyo kasıklarım ağrıyo sanki içimde hava var ama gaz değil bilmiyorum korkuyorum sizinde böyle sikayetleriniz oldu mu özellikle sol tarafım ağrıyo inş bi sorun çıkmaz bebeğim vardır içimde bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar s.a. bir haftadır yaz temizliği ve arkasından grip yüzünden pek takip edemedim aşılama olan arkadaşlar inş bebişleriniz gelir bu ay ben beklemedeyim ameliyat tarihini ama kafam çok karıştı benim sorduğum doktorlar hep mikrocerrahi dedi ama burda fikir aldığım bazı arkadaşlarda açık ameliyatı önerdi napıcam bilmiyorum bugün adetimin 3 günü bitince yumurta takibi yapılacak çünkü iki aydır yumurtlamamda da bir sorun var aslında bu ay hiç doktora falan gitmek istemiyorum sanki bedenimden ruhum çekilmiş gibi bir an önce kendimi toparlamak istiyorum buarada tabiyaaa canım ne güzel mide bulantıları bence bu bulantıların bile tadını çıkar biliyosun bu bulantılar normal değil bebişinin sana bir uyarısı allahım size bağışlasın ve bu bulantıları tez zamanda hepimize yaşatsın.
cnm cok haklısın.. önce neden bulantım olmuyo dıs gebelık mı dıe kendımı yedım durdum.. meger ne rahatmısım gecen hafta. ama olsun. bu ugurda feda olsun..
gelelım amelıyat yöntemıne... bence kesınlıkle mıkrocerrahı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?