Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:))))pekiii haklısın canım ozaman ıkızı olana yardıma gıderızzz topıktennn hergece bırı baakr bebıslere :)ayy sakası bıyanada evet cnm cok guzell ıkızlerı buyutmek zorda olsa cokda guzel olur emınımkı allahım hepımıze nasıp etsınnn saglıkla

yaparız valla beklenir bizden..
kardeşimize anne babamıza en yakın arkadaşımıza anlatamıyoruz buraya yazdıklarımızı birbirimizle paylaştıklarımızı..
bu yüzden bebişlerimize de beraber bakarız nolcek ki

amin canım güzel duana amin inşallah...
bu arada
davulcumuz geldiiiiiiiii
haydi hayırlı sahurlar
görüşmek üzere..

canım benim ne kadar sevindim anlatamam biz biribirimizi hiç görmesekte bu topikte birer kardeş olduk hepimiz birimizin sevinci hepimizin sevinci oluveriyor birden rabbim bebeğini analı babalı büyütsün onu ve seni korusun.

canlarım deniz arkadaşımız için bende 100 tane okudum sanırım gözden kaçmış sayıya dahıl edelim. herkese hayırlı sahurlar.

Ohh be!!!
Hı şöyle güzel haberler alalım işte,
nasıl güzel bir ay bu,arka arkaya sıralanıyor bebişler.
Emeklerimiz boşa değil işte,Allah veriyor mükafatını.
Çok sevindim renkliatlas,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Gökçenim biliyorum güzel haberlerle umut veriyorsun zaten.
Bir an ocak ayına gittim geldim,pazartesi siz ameliyat olmuştunuz,perşembe de biz.
Aynen benim de gözüm kulağım hep sendeydi,nitekim gerçekten güzel bir sürpriz yaptı bebişimiz.
Biliyordum ki bu kadar emeğin,çabanın boşa olmadığını.
Aynı şeyleri yaşadık,aynı sürelerde.Şimdi de kendi mucizemmiş gibi seviniyorum.
Ayağını sürüdün bak Renkliatlas da geldi arkandan.
İnşallah arka arkaya devam eder bu müjdeli haberler.
canım benim,kendinize çok dikkat edin.
merak etme en ufak bir gelişme de haber vericem.
Dilerim güzel şeyler için olsun bu haberler.
Tekrar tebrik ederim,öpüyorum çok.

:)) hayırlı sabahlar hatunlar..dün gecenin nöbetçi topiği bizimkiymiş galiba..herkes uyuyor mu?
ben duamızdan 100 tane daha okuyayım inşaallah
bir de renkliatlas canım sana bişey sormak istiyorum izninle
çatlatma iğnesi vurulmuşsun sanırım..yumurta takibi mi yaptırmıştın gecen ay?

kızlar canlar yoldaşlarr çok teşekkür ederim..burdan bi arkadaş hamile kalınca o kadar seviniyordum ki bende ..çünkü sorunlarımız aynı umut ışığı oluyordu..gerçekten umudumun azaldığı noktada tabiyaa gökçen umut oldular bana ,bak oluyormuş dedim.. rabbim dualarımızı kabul etsin... dualara bende katılmak istiyorum, 100 tanede ben alıcam yazın benide

dualarla......cok sevındım sema......cok.....gözlerım doldu tastı inan...ne söylicemı bılemıyorum...darısı dıger kardeslerımıze.....

dualarla......cok sevındım sema......cok.....gözlerım doldu tastı inan...ne söylicemı bılemıyorum...darısı dıger kardeslerımıze.....

saol canım duaların için Rabbim daim etsin.. korku heyecan mutluluk hepsi bende..darısı arkadaşlarıma inşallah! senin durumun nasl?

saol canım duaların için Rabbim daim etsin.. korku heyecan mutluluk hepsi bende..darısı arkadaşlarıma inşallah! senin durumun nasl?

cnm ii dielim ii olsun da...pek degıl..asırı bas agrım ve bulantılarım var su son ıkı gun tavan yaptı...bas agrısından kafamı yataktan kaldıramıyorum o derece. 3 hafta önce böyle oldugumda doktor bana sen nasıl ayakta duruyorsun vücudun komple iltehap kapmıs enfeksiyon dolu kanın ve ıdrarın demıstı. antıbıyotıkle düzelmiştim.. sen de göreceksın rabbım devamını nasıp ederse... hamılelıkte ıdrar yolu enfeksıyonu kaçınılmaz malesef... p.tesıyı beklıyorum. tekrar doktora gıtcem.. cunku enfeksıyonun bebegıme zararı olur allah korusun... dua et sifa bulayım hayırlısıyla

kızlarr günaydınnnnn busaaate kadar uyunurmu yaaa dıye kendı kendıme soylenıyorum bende ama son uyumalarım artık pzt dukkana gıtmeye baslıcam hamişlerimiz nasıllaar acaba bol bol dınlenın bebıslerrr keyıf yaptırın yormayın kendınızı :)) malum ben 3 gundur ıs yapıyorum evde bugun artık son utulerımı yapıcam cok sukur 15 gunluk tatılın acısı cıktı evde :)

ben hastayım bebegım:)) dua et lütfen.. yıne güzel haberler aldım sabah... cok mutluyum.. darısı sizlere olsun insaallah.. ben de kırıkkaledeyım... sen bılıosun ama söylesıye katılmak ıstedım:)

ben hastayım bebegım:)) dua et lütfen.. yıne güzel haberler aldım sabah... cok mutluyum.. darısı sizlere olsun insaallah.. ben de kırıkkaledeyım... sen bılıosun ama söylesıye katılmak ıstedım:)

canımm neyın varrr senın bakıyım kacırdım ben galıbaa yat dınlen hıcbırsey yapmaaa uzak ayaklarını keyıf yap ınsallah cnım bakalım ben umıtsız takılyıorum buara cok ustune dusmıcem bıraz durumlarımız duzelsın ondan sonra ınsallah sırasıyla gıdıcem asılama tup... belkıde gerek kalmazz dıyorum:)

cok sevindim ALLAHIM kucagına almakda nasib etsin ALLAHIM burdaki bütün arkadaşlara ve banada nasip eder İNŞALLAH

bişi sorabilirmiyim yumurta takibimi yaptırdın
cok gecmiş olsun mutlu İNŞALLAH en kısa zamnda hamile kalırsın vitamin bizim dr sadece evikap verdi amaliyattan 1 hafta sonra

saracoglunun pekmezi ve arısütü bal polenin fiyatı ne kadar siz kaca aldınız
cok gecmiş olsun İNŞALLAH antibiyotiklerle gecer
kızlar ne listesi bu bende katılabilir miyim?? okuyabilirim ben de
tabi katılabilirsin
bende aldım 100 tane
canlarım deniz arkadaşımız için bende 100 tane okudum sanırım gözden kaçmış sayıya dahıl edelim. herkese hayırlı sahurlar.

cok gecmiş olsun tabiyaaa bol su iç canım ALLAHIM yavrunu kucagına almak nasib etsin sende bize dua et olurmu canım

Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”
meali: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)

arkadaşlar listemiz bu

gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
aleyna84
gelbebeğim
Mutlu1988

Antigone (Deniz) Arkadaşımız için dua alanların listesi:

Ecrin 100
7Verengul 200,
Mutlu1988 100,
gelbebeğim 100
ebrulim 100
ecrin 100
aleyna100
renkliatlas 100

kızlar 900 oldu toplamda

Son düzenleme:

kızlar adet oldugum ıcın alamıyorum aklınıza bısey gelmesınn yarın ınsallah alıcam bendeee

İNŞALLAH bizlerde böyle mutlu sonla biten hikayemizi paylaşırız,

aleyna canım çok saol darısı başınıza.. yumurta takibi yaptırdım , bu ay çift yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum ve tuttu çok şükürr .

Bizimde yeni daha. 20 Haziranda oldu eşim :) 1 ayı bitirdik işte :) Hayırlısı bakalım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…