Keçiboynuzu kürü yapmaya başlamıştım sadece1 bardak içiti, sonra sahurda içmedi, içiremiyorumO kuruyemişleri vermeyide bi yönden istemiyorum çünkü eşim göbekli daha çok kilo almasından korkuyorum Ramazan ayı çıkınca küre tekrar başlıycam inşallah
canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. dikkate alıcam ve uygulayacağım inş. bol bol kuruyemiş yediriyorum ve 2 aydır keçiboynuuz kürü yapıyorduk devam edicem bugün. 3 gün ara vermiştik ameliyat dolayısı ile. pansuman 2 kere yapıldı haftaya cuma kontrole gidicez inş.
dıkkat et canım kendıne evet ıltıhap yapıodur bas agrısını doktorun verdıgı ılacları kullanırkende cok dıkkatlı ol mutlkaa prospektüsünü sende oku canım cnm benımesım kuruyemısı zaten cok asırı yıyor hatta buyuzden kavga edıyoruz göbek aldı basını gıdıyor :)bende yemege calsıyorum malum zaten kılom var dahada kılo almak hıc ıstemıyorum ınsulın dırencımden dolayı kılo alıyorum bende ılac kullanıyorum daha cok almıyım dıye folıkasıt vermıstı bana doktor bır sure sonra bıraktım sımdı tekrar basladım canım
bebegıne hamıle kalmaya deger ama dı mı cnm..kılo vermede ne var anacım.. ıkı mekık ceksın tamam.. sen bos ver göbüşü falan... enısteye ve kendıne enerji ve vıtamın stoku yap.. allaha bırak..
anladım cnm.. neyse bı 20 gun ıdare et kocanı ama sonra ümüğüne otur:)) bakma gözünün yasına.. göbek falan yapmaz yaaa.. aksamları bıraz yürüyün.. olmadı mekık ceksın aksam 15-20 tane... hem sana bıse söylıyım mı cnm.. bnm esım polıs oldugu ıcın cok yorgun geldıgı ıcın ne yürüyüs yapıodu ne spor ne mekık.. amelıyattan sonra da 6 kılo aldı.. göbek mı evet vardı.. ama benım bı bebegım olacak allahın ıznıyle..degmez mı sence bı düşünsene... kılo her zaman verılır. esım su an zayıflamaya basladı bıle...proxeed kecı boynuzu,zinko ve kuruyemıssız bır adım atılmıyo derım...zeytın yaglı yesıl yapraklı bol bol sebze.. kırmızı et ve balık... hadı rast gele....
cnm 7 verengüle ilaç isimleri yazdım az evvel.. bi göz at ıstersen
Kruger'e göre değil canım, bizim morfoloji Who'ya göre, o yüzden %50 olması lazımmış sanırım en az... Kruger'e göre olsaydı %15 çok iyiydi
Hayırlısı bakalım, sağol duaların için :) Duanın açmayacağı kapı yok elhamdülillah
gogı günaydın canım
adet günüme çok az var..sen tahmin edersin nasılım:/
gokçen gunaydın canım,,saracoğlunun karışımını bende düşünüyordum bi kaç gundur ama emin olamamıştım..yarın sıpariş edebilirm gonulrahatlığıyla
kızlar bır de eşim ameliyat olduğunda doktor proxeedı onermıştı ama çıft taraflı olduğu için gunde 1 kez iç demişti..sizler günde kaç kez içirdiniz eşlerize? bir kez içiyor olması yeterli mi?
canım sakin ol belırtılere takılma lutfenn gelıcekse zaten gelıcek bak ben cok stres yaptım bılıyorsun sen sakın olmaya calıss relax davran kafanı yormamaya bak baska seylerle ugras cnm
canım sakin olmalıyım bılıyorum aslında çok da pozitif bir ınsandım ben..dım dıyorum artık bak,gulunce gozlerin parlıyor derlerdı onceden ama o pırıltıyı kaybedıyorum sankı...ailemı arkadaşlarımı cevremdekı herkesı çok ıyı motıve edebılıyorum ama kendıme sozum gecmıyor
canım bılıyorsun bende oleyım bıan hıc takmıyorum bıanda aglama krızlerınde buluyorum kendımı gel gıtler yasıyorum buda hormonlarımızdan kaynaklanıyor bende bak senı motıve edıyorum sakınlesıtrmeye calsıyorum eee hadı kendımede yapayım hergun soz verıyorum kendımee bakmıcam arastırmıcam dıye sabah uyandgıımda gene pc basında bırsey okurken buluyorum kendımı ama gerceten cnm daha rahat edıyo ınsan arastrıdıkca ama bunu bunalım halıne getırmemek gerek ben sımdı dusunuyorum ne zmaan doktora gıdeyım dıye sende oluruna bırakmaya calıs bakalım adet gunune kadar takılma fazlaa
Allah bilir O'ndan ümit asla kesilmez ama bu ay zaten çok beklenti içinde değilim..önümüzdeki ay kı tahlıl sonucuna gore bir yol belirlemeye çalışacağız artık..ama ne yapabilirim endişesi çok var bende, yeterli derecede çabalamıyor muyum diyorum bazen..
herkese günaydınnn...
iyi kaynatmışsınız hepsini okudum:)))
deniz arkadaşımız için son 100 adet duaı ben alıorum
tekrar başlanmasına çok sevindim topikte bir durgunluk vardı..
vitamin soran arkadaşalr proxeeed plusu mutlaka kullanın çok pahalı olduğu için ben onu değil ama onun muadili arginmaxı verdim eşime tam üç kutu bitirmişti
dördüncüye başlayacaktık ki gerek kalmadı çok şkürü.
arginmaxın faydasına inanıyorum gerçekten.
aleynacımm arı sütü bal polen karışımını ben aldım ibrahim saraçoğlundan
65 milyondu
ama çok memnun kaldım daha önce bir aktardan almıştım tadı iğrençti eşim hiç yiyemedi
bunun tadı da güzel eşim gayet güzel tüketti. ben kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum..
ebrulim canım inşallah güzel bir habere işarettir bulantıların.
ama şunu söylim yaşamış biri olarak bulantıların 7 haftalarda başlar yani adetinin bayağı geçmesi lazım bulantıların olması için
ama henüz adetin geçmemiş yanlış hatırlamıyorsam. adetin geçmeden bulantın olmaz diye biliyorum hem de bayağı geçmiş olması lazım
ama şöyle bişi olur. inşallah üzerine adet görmüşsündür bak ozaman olur işte:))) o zman sende birden iki aylık bir beişin olduğunu öğreniverirsin:)))
yine de topiğe her baktığımda güzel haberini arıyorum...
inşallah bir güzel haber de senden gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?