Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anladım cnm.. neyse bı 20 gun ıdare et kocanı ama sonra ümüğüne otur:)) bakma gözünün yasına.. göbek falan yapmaz yaaa.. aksamları bıraz yürüyün.. olmadı mekık ceksın aksam 15-20 tane... hem sana bıse söylıyım mı cnm.. bnm esım polıs oldugu ıcın cok yorgun geldıgı ıcın ne yürüyüs yapıodu ne spor ne mekık.. amelıyattan sonra da 6 kılo aldı.. göbek mı evet vardı.. ama benım bı bebegım olacak allahın ıznıyle..degmez mı sence bı düşünsene... kılo her zaman verılır. esım su an zayıflamaya basladı bıle...proxeed kecı boynuzu,zinko ve kuruyemıssız bır adım atılmıyo derım...zeytın yaglı yesıl yapraklı bol bol sebze.. kırmızı et ve balık... hadı rast gele....

cnm 7 verengüle ilaç isimleri yazdım az evvel.. bi göz at ıstersen

bebegıne hamıle kalmaya deger ama dı mı cnm..kılo vermede ne var anacım.. ıkı mekık ceksın tamam.. sen bos ver göbüşü falan... enısteye ve kendıne enerji ve vıtamın stoku yap.. allaha bırak..

bebegıne hamıle kalmaya deger ama dı mı cnm..kılo vermede ne var anacım.. ıkı mekık ceksın tamam.. sen bos ver göbüşü falan... enısteye ve kendıne enerji ve vıtamın stoku yap.. allaha bırak..

:)))) ayy cok güldürdün BENİ aLLahta seni güldürsün canım benım:) tamm cnm yapıcam agustosun 8 ınde bakalım nasıl cıkıcak sonucumuz cok merak edıyorum

Boyu 1.75 falan kilosu 95 sen anla artık canım, nasıl bir göbeği var görsen, her gören kaç aylık diye soruyo
Bakma güldüğüme sinir oluyorum aslında onun o sivri göbeğine ama napim bi türlü zayıflatamıyorumm
Bebek için tabiki değer ama kendi sağlığımızıda düşünmek zorundayız
Şu ramazan ayı çıkınca hiç kaçarı yok o aldığım keçiboynuzları bitecek kesinlikle

aynen dediğin gibi canım dualarla olacak inş, inş Rabbim bize de nasip edecek. bu sağlık problemleri falan Rabbim in gücü kaşısında neye engel olabilir ki, O ol deyince olacak inş

benim eşimde 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu perşembe günü kontrole gittik ameliyattan sonra değerler nasıl diye ama doktor test yapmadı bu ay da gebelik oluşmazsa o zaman yaparız dedi sadece muayene etti çok güzel iyi dedi ameliyattan sonra doktor bize 6 ay zaman verdi 5 ay oldu gebelik yok bakalım 6. ayda ne olcak eğer bu ay hamile kalırsam ilk işim kadınlar kulübüne yazmak olacak herkese umut olsun beklemek çok zor çünkü biliyorum

canlarım iyi geceler hepinize beni yine uyku tutmadı sağolsun bunda mideminde payı oldukça büyük bulantım geçmek bilmiyor biraz öncede oturtuğum yerde söylemesi ayıp vajinaman da garip bir sancı oldu sanki biri içini kazıyormuş gibi. bekliyorum bakalım ne olacak zaten çok düşük bir ihtimal ama yinede insan düşünmeden edemiyor neyse hayırlı sahurlar allah yar ve yardımcımız olsun.

herkese günaydınnn...

iyi kaynatmışsınız hepsini okudum:)))
deniz arkadaşımız için son 100 adet duaı ben alıorum
tekrar başlanmasına çok sevindim topikte bir durgunluk vardı..

vitamin soran arkadaşalr proxeeed plusu mutlaka kullanın çok pahalı olduğu için ben onu değil ama onun muadili arginmaxı verdim eşime tam üç kutu bitirmişti
dördüncüye başlayacaktık ki gerek kalmadı çok şkürü.
arginmaxın faydasına inanıyorum gerçekten.

aleynacımm arı sütü bal polen karışımını ben aldım ibrahim saraçoğlundan
65 milyondu
ama çok memnun kaldım daha önce bir aktardan almıştım tadı iğrençti eşim hiç yiyemedi
bunun tadı da güzel eşim gayet güzel tüketti. ben kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum..

ebrulim canım inşallah güzel bir habere işarettir bulantıların.
ama şunu söylim yaşamış biri olarak bulantıların 7 haftalarda başlar yani adetinin bayağı geçmesi lazım bulantıların olması için
ama henüz adetin geçmemiş yanlış hatırlamıyorsam. adetin geçmeden bulantın olmaz diye biliyorum hem de bayağı geçmiş olması lazım
ama şöyle bişi olur. inşallah üzerine adet görmüşsündür bak ozaman olur işte:))) o zman sende birden iki aylık bir beişin olduğunu öğreniverirsin:)))
yine de topiğe her baktığımda güzel haberini arıyorum...
inşallah bir güzel haber de senden gelir..

gogı günaydın canım
adet günüme çok az var..sen tahmin edersin nasılım:/

Son düzenleme:
gogı günaydın canım
adet günüme çok az var..sen tahmin edersin nasılım:/

canım sakin ol belırtılere takılma lutfenn gelıcekse zaten gelıcek bak ben cok stres yaptım bılıyorsun sen sakın olmaya calıss relax davran kafanı yormamaya bak baska seylerle ugras cnm

gokçen gunaydın canım,,saracoğlunun karışımını bende düşünüyordum bi kaç gundur ama emin olamamıştım..yarın sıpariş edebilirm gonulrahatlığıyla

kızlar bır de eşim ameliyat olduğunda doktor proxeedı onermıştı ama çıft taraflı olduğu için gunde 1 kez iç demişti..sizler günde kaç kez içirdiniz eşlerize? bir kez içiyor olması yeterli mi?

doktor bızede verdı canım onu maddı durumununuz ıyıyse gunde 2 kere dedı ama alamam dersenız 1 kere ıcın onunda faydası olur mutlkaa dedı yanındada evıcap verdı ben ılk 3 ay cok vıtamın verdım esıme sımdı sadece proxeedd ve evıcap ıcıyor kecıboynuzu pekmezı yıyor aslında cınko ve omega 3 de var evde ama ben vermessem ıcmıyor

canım sakin ol belırtılere takılma lutfenn gelıcekse zaten gelıcek bak ben cok stres yaptım bılıyorsun sen sakın olmaya calıss relax davran kafanı yormamaya bak baska seylerle ugras cnm

canım sakin olmalıyım bılıyorum aslında çok da pozitif bir ınsandım ben..dım dıyorum artık bak,gulunce gozlerin parlıyor derlerdı onceden ama o pırıltıyı kaybedıyorum sankı...ailemı arkadaşlarımı cevremdekı herkesı çok ıyı motıve edebılıyorum ama kendıme sozum gecmıyor

canım bılıyorsun bende oleyım bıan hıc takmıyorum bıanda aglama krızlerınde buluyorum kendımı gel gıtler yasıyorum buda hormonlarımızdan kaynaklanıyor bende bak senı motıve edıyorum sakınlesıtrmeye calsıyorum eee hadı kendımede yapayım hergun soz verıyorum kendımee bakmıcam arastırmıcam dıye sabah uyandgıımda gene pc basında bırsey okurken buluyorum kendımı ama gerceten cnm daha rahat edıyo ınsan arastrıdıkca ama bunu bunalım halıne getırmemek gerek ben sımdı dusunuyorum ne zmaan doktora gıdeyım dıye sende oluruna bırakmaya calıs bakalım adet gunune kadar takılma fazlaa

Allah bilir O'ndan ümit asla kesilmez ama bu ay zaten çok beklenti içinde değilim..önümüzdeki ay kı tahlıl sonucuna gore bir yol belirlemeye çalışacağız artık..ama ne yapabilirim endişesi çok var bende, yeterli derecede çabalamıyor muyum diyorum bazen..

kendini suçlaycı düşünme canım bende oyle dusunuyordum aama bız elımızden gelenı yapıyoruz Allah buyuk canım o ol dedıkten sonra hıcbırsey duramaz onunde bızıe agustosta var testımız ınsallah bır yol cızıcez kendımıze ınsallah bebıslerde gelıcek

canım benim nasılsınız minnoş yaramazlık yapıyor mu annesine burada bu bulantının bende çok erken olduğunu biliyorum zaten çokta hamile olduğuma ihtimal vermiyorum yakındır kırmızılar diye bekliyorum ama yinede bir his keşke bu bulantılar bebişimin belirtileri olsa diyor tabi herşeyin hayırlısı rabbim büyük benim ve isteyen bütün arkadaşlarımın yüzlerini güldürsün senin bebişini ve topiğimizin diğer bebişlerinide korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…