Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar :)
Gökçencim çok şanslısın bebeğin 10 haftalık olmuş bile =)) Zaman geçmek bilmezdi sana erken öğrenseydin, acaba kesesini görecekmiyim, kalp atışını duyacakmıyım derken günler omzuna binerdi değilmi ama

Bu arada Deniz arkadaşımızın duası bitti, Rabbim kabul etsin inşallah.
Sırada tabiyaa'mız var Rabbim yavrusunu ona bağışlasın, sağlıcakla kucağına alsın inşallah.
Ben tabiyaa içinde 100 tane okumuştum, bir 100 tane daha alıyorum toplamda 200

Tabiyaa Arkadaşımızın Duacıları

* 7VerenGul 200

kızlar meraba. ben deniz için 100 tane okudum bugün. 100 tane daha alabilirim. sanırm denizinki bitmiş. sıradaki arkadaş için alayım ben 100 tane daha.

Tabiyaa Arkadaşımızın Duacıları

* 7VerenGul 200
* mutlu1988 100

1000' e biran önce tamamlayalım arkadaşlar. Daha sırada 5 arkadaşımız daha var

Son düzenleme:
kızlar eşinin yumurtalıklarının derisinde kararma olan var mı??

nasıl yanı canım malum erkeklerın o bolgelerı zatn dıger derı rengıne gore koyudur bıraz sızdekı farklı bır olaymı anlayamadım yanı cokmu kararmı var sonradan olan bı durummu ?

nasıl yanı canım malum erkeklerın o bolgelerı zatn dıger derı rengıne gore koyudur bıraz sızdekı farklı bır olaymı anlayamadım yanı cokmu kararmı var sonradan olan bı durummu ?

kızlar sanırım bugün ya da dün olan bişey. benim hiç dikkatimi çekmedi ama eşim daha önce yoktu diyo. napsakki doktora soralım mı acaba? ay telaş ettim inş kötü bişey yoktur

Belli bir bölümümü karardı yoksa komple bir kararmamı? Panik yapma canım önemli birşey değildir, ben böyle birşeyi ilk kez duyuyorum, eğer ameliyattan kaynaklı birşey olsaydı daha öncedende bu tür şeyleri duyabilirdik...:26:

belirli bir kısmı kararmış canım. hepsi değil. ay ne bileyim inş kötü bişey yoktur,bakalım soracaz inş doktora. sağolun kızlar teşekkürler. dua edin inş kötü bişey değildir

kızlar ben bir de haftaya cuma gittiğimizde hormon testi yaptıralım diyorum. doktora sorcaz gerek var mı diye, yok derse de kendimiz gidip yaptıralım napalım.aklıma takıldı içim rahat etsin. artık kötü bişey çıksın istemiyorum:):)

Sen yaptırıcaksın değilmi canım?
Bende nisan ayında yaptırmıştım, adetin 3. günü, şükür değerler iyi çıkmıştı.
Zaten hormon testi böyle arada yapılmalıymış hem içinde rahat eder yaptır bakalım :)
Bende folik asit kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum??

Herkese iyi geceler. Eşim 2 hafta önce çift taraflı varikosel ameliyetı oldu.
Eşim varikosel olduğunu öğrendikten sonra ilişki sırasında problem yaşamaya başladık. 2 gündür denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz. Siz hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Psikolojik mi acaba yoksa varikosel mi buna sebep. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun... Rabbim şifa versin inşallah.
Doktor bize3 hafta korunma önermişti, kimi arkadaşlara 1 ay öneren doktorlar var.
Sizin 2 hafta olmuş. Henüz erken değilmi?
Gerçi benim eşimde 3 hafta kuralına uymadı ama biz 2 haftayı doldurmuştuk.
Belki psikolojiktir bilemiyorum :26: Ameliyat olmadan önce varikosel olduğunu öğrendikten sonradamı sorunlar yaşadınız yoksa bu durum ameliyattan sonramı oluştu?

Canım kusura bakma geç gördüm mesajını hamd olsun halime, sen nasılsın? :)

bende iyiim canım sağol..
akşam arkadaşa yemeğe gittik biraz önce geldik
sahuru bekliyoruz bişeler yiyip yatıcaz birazdan.
çok erken yemeyelim diye biraz oyalanayım dedim ama sabah işe gitcem uykum gelmeye başladı..

senin eşin varikosel ameliyatını yeni mioldu cnm ne kadardır bekliyorsun kaç yaşındasın biraz anlatsana...

Hımm anladım canım, benim eşim uyuyor, bende nette takılarak geçiriyorum vaktimi :)
Biz 2011 eylül ayında evlendik eşimle. Yaklaşık 10 aylık evliyiz yani :) Hiç korunmadık, bebişte olmayınca önce ben sonra eşim muayane oldu. Mayıs ayında zar zor ikna ederek sperm testi yaptırdık ve tabi akabinde ben zorlamalarla eşimi ameliyata ikna ettim. Haziranın 20'sindede ameliyatımızı olduk :) Şimdi bekleme sürecindeyiz, hayırlısı inşallah. Rabbim kimseyi uzuun yıllar bekletmesin. O kadar zor ki.. Bunu sende çok iyi biliyosun. Bu arada ben 22 yaşındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…