Tabiyaa Arkadaşımızın Duacıları
* 7VerenGul 200
* mutlu1988 100
1000' e biran önce tamamlayalım arkadaşlar. Daha sırada 5 arkadaşımız daha var
cnm bende alayım 100 tane bıttı benım adet cok sukur :)
kızlar eşinin yumurtalıklarının derisinde kararma olan var mı??
nasıl yanı canım malum erkeklerın o bolgelerı zatn dıger derı rengıne gore koyudur bıraz sızdekı farklı bır olaymı anlayamadım yanı cokmu kararmı var sonradan olan bı durummu ?
Belli bir bölümümü karardı yoksa komple bir kararmamı? Panik yapma canım önemli birşey değildir, ben böyle birşeyi ilk kez duyuyorum, eğer ameliyattan kaynaklı birşey olsaydı daha öncedende bu tür şeyleri duyabilirdik...:26:
kızlar ben bir de haftaya cuma gittiğimizde hormon testi yaptıralım diyorum. doktora sorcaz gerek var mı diye, yok derse de kendimiz gidip yaptıralım napalım.aklıma takıldı içim rahat etsin. artık kötü bişey çıksın istemiyorum:):)
Herkese iyi geceler. Eşim 2 hafta önce çift taraflı varikosel ameliyetı oldu.
Eşim varikosel olduğunu öğrendikten sonra ilişki sırasında problem yaşamaya başladık. 2 gündür denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz. Siz hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Psikolojik mi acaba yoksa varikosel mi buna sebep. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler
selam yediveren nasılsın??
Canım kusura bakma geç gördüm mesajını hamd olsun halime, sen nasılsın? :)
bende iyiim canım sağol..
akşam arkadaşa yemeğe gittik biraz önce geldik
sahuru bekliyoruz bişeler yiyip yatıcaz birazdan.
çok erken yemeyelim diye biraz oyalanayım dedim ama sabah işe gitcem uykum gelmeye başladı..
senin eşin varikosel ameliyatını yeni mioldu cnm ne kadardır bekliyorsun kaç yaşındasın biraz anlatsana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?