Hımm anladım canım, benim eşim uyuyor, bende nette takılarak geçiriyorum vaktimi :)
Biz 2011 eylül ayında evlendik eşimle. Yaklaşık 10 aylık evliyiz yani :) Hiç korunmadık, bebişte olmayınca önce ben sonra eşim muayane oldu. Mayıs ayında zar zor ikna ederek sperm testi yaptırdık ve tabi akabinde ben zorlamalarla eşimi ameliyata ikna ettim. Haziranın 20'sindede ameliyatımızı olduk :) Şimdi bekleme sürecindeyiz, hayırlısı inşallah. Rabbim kimseyi uzuun yıllar bekletmesin. O kadar zor ki.. Bunu sende çok iyi biliyosun. Bu arada ben 22 yaşındayım :)
siz yine şanslısınız erken fark etmişsiniz.yani korunmamışsınız ondan belkide.ağustosta 4 yıl biticek biz evleneli ilk iki yıl bazı sebeplerden dolayı korunduk biz.korunmayı bıraktıktan sonra 7 ay hamilelik olmayınca eşim test veri geçen sene bu zamanlardı test verdiğinde.ameliyatı da martta olduk.eğer korunmasaydık daha erken fark edecektik ama korunmamız lazımdı ondan korunduk.nasip kısmet gerçi herşey.
Evet bende bu yönden şanslı olduğumuzun farkındayım.. Benim korunmak için sebebim yoktu, eşiminde öyle... Bu yüzden her ay aklımda neden neden neden diye dolanan sorulara cevap bulmak için giriştim bu işe. Tekil konuşuyorum çünkü eşimin umrunda değildi, o olur daha erken diyoduŞunuda çok iyi anladım, bebek için doktorların korunmasız 1 sene geçmesi şartık çok ama çok anlamsız.. Yok rahim alışmazmış hemen yok bilmem ne. En fazla 4 ay veriyorum ben buna hiç korunma olmadan 4 ay ilişki yaşayıpta çocuk olmuyorsa mutlaka bir yerlerde yanlış birşeyler vardır! Eşim muayene olacağı sırada yani biz test yaptırmak istediğimizde doktor eşimi vazgeçirmeye bile çalışmıştı henüz erken değilmi diye Sizde korunmayı bıraktıktan sonra erken farketmişsiniz durumu. Sizinki biraz daha farklı ama yinede dediğin gibi nasipten öte değil hiçbirşey, hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim :)
yazını okuduğum da ağzımdan çıkan ilk kelime gerizekalı doktor oldueşler bizler kadar umursamıyor malesef bu durumu.takviyeler kullanmamakta direnmeleri gibi test vermekte nazlanmaları gibi dediğin gibi bir sene bekleme olayını bende hiç anlamış değilim.bana kalsa korunmayı bırakır bırakmaz hem kadın hem erkek gidicek dr a ne var ne yoksa çıkıcak ortaya.yaşınızı bilmiyorum ama özellikle yaşı 30 u geçmiş olan ve korunmayı bırakanlar hemen yaptırmalı bazı testleri.
Zaten sonuçlar ortaya çıkıp doktor ameliyat dediğinde ben o doktora yaptırmam demiştim eşime ki o doktora yaptırmadık ameliyatı
Ben 22 yaşındayım, dediklerine aynen bire bir katılıyorum, bilmiyorum sende farkediyomusun ama artık bu tür hastalıklar iyice artmaya başladı. Yediklerimizdenmidir, içtiklerimizdenmidir, havasındanmı suyundanmı bilmem ama bu küresel dalgalanma gdo.lar falan bizim geleceğimizi tehlikeye attıNerde o eski doğallık :106:
Çenem düştü gece gece
Gidiyimde sahurlukları hazır edeyim bari :) Sohbet kısa ama güzeldi, ara ara görüşelim ven har ben hep buralardayım
kızlar sanırım bugün ya da dün olan bişey. benim hiç dikkatimi çekmedi ama eşim daha önce yoktu diyo. napsakki doktora soralım mı acaba? ay telaş ettim inş kötü bişey yoktur
Sen yaptırıcaksın değilmi canım?
Bende nisan ayında yaptırmıştım, adetin 3. günü, şükür değerler iyi çıkmıştı.
Zaten hormon testi böyle arada yapılmalıymış hem içinde rahat eder yaptır bakalım :)
Bende folik asit kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum??
Mutlu onu bilmiyorum bilgim yok,
Ecrin senide ekledim listemize.. Başka alan yokmu arkadaşlar?
Tabiyaa Arkadaşımızın duacıları:
* 7VerenGul-200
* Mutlu1988-100
* Gogi-------100
* Ecrin-------100
aleyna------100
bende aldım canım İNŞALLAH kabul olur dualarımız
kızlar eşine hormon testi yaptıran var mı aranızda? referans değerler aralığında olmadığında nasıl bir tedavisi oluyor??
canım benım esıme yapılmıstı amelıyat oncesı ve sonrrasında ama hersey normal cıktı oyuzden bır tedavı uygulanmadı bunu doktor yaptı bıze bız ıstemedık amelıyat oncesınde sonrasındada 3.ayda bakılmıstı tekrar
canım benım esıme yapılmıstı amelıyat oncesı ve sonrrasında ama hersey normal cıktı oyuzden bır tedavı uygulanmadı bunu doktor yaptı bıze bız ıstemedık amelıyat oncesınde sonrasındada 3.ayda bakılmıstı tekrar
Benim böyle bişeyden haberim yook :26: Doktorumuzda hiç bahsetmedi, bu hormon testi dediğiniz şey ne olaki??
Mutlu onu bilmiyorum bilgim yok,
Ecrin senide ekledim listemize.. Başka alan yokmu arkadaşlar?
Tabiyaa Arkadaşımızın duacıları:
* 7VerenGul-200
* Mutlu1988-100
* Gogi-------100
* Ecrin-------100
aleyna------100
bende aldım canım İNŞALLAH kabul olur dualarımız
ben okudum canım Allah kabul etsin inş. 100 tane daha alabilirim.
o kadar cok var ki sayımın tamamlanmasına. 70 bın tane cekmem gereken sübhanallahı vebıhamdıhı daha bıtmedı ve zamanım az kızlar... sızlere mahcubum.. insaallah zıkırım tamamlanınca ben de dualara ortak olacagım..
bu arada bebegımın saglıklı olması ıcın dua edersenız cok sevınırım.. allah razı olsun hepınızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?