Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1,5 yıllık evliyim.Eşimle bir çocuğumuz olmasına karar verdiğimizde varikosel gibi bir engelle karşılaştık araştırıp hiç beklemeden eşim şubat ayında varikoselden ameliyat oldu ve 6 ay beklememiz gerektiği söylendi ve ilk üç ay içinde test için gittiğimizde doktorumuz bile sonucun %90 artmasına şaşırdı.Ve bu arada eşim sabah-akşam keçiboynuzu suyu içiyordu.Doktorumuz durumunun çok iyi olduğunu herhangi bir ilaçla müdale etmiyeceğim dedi.Ağustosta görüşelim dedi.5 ay sonra 21 haziranda hamile kaldım beta hcg sonucunu görünce şaşırdıktan sonra gözyaşlarına boğuldum.Şuan 5 haftalık hamileyim.Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına..Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ve umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin.Moral çok önemli ve eşinizin desteği..

canımmmm merak etme duaları bitircez inş en kısa zamanda. içini ferah tut iyi şeyler düşün inş bebişini sağ salim alacaksın kucağına. dualarımızdasın sende dualarını eksik etme

insaallah cnm .. bu gun işe basladım malesef.. ya kızlar ev hanımlıgı mı tembellık mı ne bılmıyorum ama evde kalmak ve çalısmamak benım ruhumda var yaaaa.. işe gıderken ayaklarım gerı gerı gıdıo.. yatmak ve nette sızlerle yazısmak,tv izlemek o kadar keyıflı kı... bu gun aksamı edene kadar catladım yanı...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım. çok sevindim ve umutlandım. tebrik ederim. benim eşimde 4 gün önce ameliyat oldu dua edip bekliyoruz bakalım. bizlere de çok dua et canım,inş bizler de görürüz bu güzel günleri. bu arada ameliyattan önceki değerlerinizi yazabilir misin canım sakıncası yoksa tabi??

canım bende evde oturmaktan çok sıkılıyorum tamma bazen tatil güzel dinlenmek güzel ama bence çalışmak daha güzel. bir de insan evde olunca her şeyi kafasına takıyor. çalışmak oyalıyor insanı. ben de 1 aydır tatildeyim. okul açılsın diye bekliyorum valla. hem çalışırken oyalanırsın o arada da bebişin büyür hemencecik:)

aslına bakarsan su an beım ıcın en guzel yanı da o... ısteyken herseye evham yapmıorum. gıdıp gelıp tuvalete,acaba kanamam var mı demıyorum.. allah yoklugunu göstermesın... sadece tembelım ben .. mesele o:))

:) al bendende okadar bugun 20 gunun ardından dukkana gıtmek okadar zor geldıkı anlatamam allahtan yogunluk yok herkes yazlıkta cok yorulmadım 5 tete kaptıyoruz ama ınankı 1 ay evden cıkmıcan deseler hıc ıtıraz etmm ben yazın calısmak ıstemyıorum kısın calısmakta sorun yok :)))

selam kızlar bugün kan testlerimi yaptırdım beta hcg 3 günde 224 ten 1568 e yükselmiş maşallah yarabbim ikiz mi geliyo diye heyecanlıyım.. onun dışnda az bişe kansızlığım var idrarımda yanma vardı çok şükür iltihabıım çok değil bol su içecem..sizler ne yapıorsunuz

al bendende o kadar canım 1 ay çıkmasam inanki sıkmam şimdiden eylülü düşünüyorum :) en azından seminer döneminde rapor alıp kaytarsam hiç fena olmaz

canım gözün aydın çok sevindim. bence de ikiz olabilir:) maşallah diyelim. darısı bizlere de olsun inş dua et bizlerde de canım

canımmm ınsallah ıkız gelıyodur bır ıgneyle ıkı kuzucuk olur :) darıısı basımıza ınsallah dıkkat et kendıneee

kızlar ben 100 tane daha okudum. toplamda 200 almış oldum tabiyaa için.

Maşallah size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasib eder inşallah Darısı bizlere olsun, bizimde umutlu yolculuğumuz başlayalı 1 ayı geçti, inşallah hayırla sonuçlanırda Rabbim bu mutluluğu bizede tattırır (amiiin) :)

Mutlu anladım, ben bu testi ilk defa duydum, daha önceden bilseydim bizde yaptırırdık ama artık geçti... İnşallah anormal bir durum yoktur :106:

Renkli atlas canım ne güzel artmış değerin Maşallah :) Bizleri dualarında eksik etme çiçeği burnunda hamişimiz olurmu

Tabiyaa dualar elbette karşılıklı olduğu zaman çok güzel ama senin o yüreğinde yeter bize, hiç çekimser olma bu konuda. İnşallah herkesin duasını bitirmek için çabalıycaz değilmi arkadaşlar :))

Tabiyaa arkadaşımızın duacıları:

* 7VerenGul-200
* mutlu1988-200
* gogi-------100
* ecrin------100
* aleyna-----100

Sayımız 700 oldu arkadaşlar 3 arkadaşımız daha alırsa diğer arkadaşımıza başlayabiliriz inşallah...

inş canım inş hormonlarda bişey yoktur. ay ne bileyim artık şartlandık sanki her şey kötü çıkacak gibi:) canım ben 100 tane daha alırım

inş canım inş hormonlarda bişey yoktur. ay ne bileyim artık şartlandık sanki her şey kötü çıkacak gibi:) canım ben 100 tane daha alırım

:) inşallah canım, tamam o halde senin sayını listemize 300 olarak ekliyorum, keşke katılım çok daha fazla olsa ve farklı farklı insanların duasını almış olsa arkadaşımız... :106:

canlarım günaydın bende dualara eşlik etmek istiyorum ama dün bahsettiğim kahverengi akıntı çok az bir şekilde devam ediyor yani adetim hala başalamadı:26: bu yüzden bugün oructa tutamadım bilmiyorum neden böyle oluyo bekliyorum bakalım.

umıtlenme ama canım yerlesmede olabılır ınsllah guzel haberler verırsın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…