umıtlenme ama canım yerlesmede olabılır ınsllah guzel haberler verırsın bıze
Merhaba arkadaşlar :)
Gökçencim çok şanslısın bebeğin 10 haftalık olmuş bile =)) Zaman geçmek bilmezdi sana erken öğrenseydin, acaba kesesini görecekmiyim, kalp atışını duyacakmıyım derken günler omzuna binerdi değilmi ama
Bu arada Deniz arkadaşımızın duası bitti, Rabbim kabul etsin inşallah.
Sırada tabiyaa'mız varRabbim yavrusunu ona bağışlasın, sağlıcakla kucağına alsın inşallah.
Ben tabiyaa içinde 100 tane okumuştum, bir 100 tane daha alıyorum toplamda 200
Tabiyaa Arkadaşımızın Duacıları
* 7VerenGul 200
yok canım yaa hamilelikle alakalı değil benim korkum daha önce yumurtam çatlamadığı için kistim oluşmuştu o zaman da böyle oluyordu adetten 2 -3 gün önce kahverengi akıntı sonra adetim başlıyordu inş tekrar olmamıştır kist. buarada ben şehir değiştiriyorum eşimin memleketi bursaya yerleşiyoruz moralim bozuk ne yapıcam oralarda bilmiyorum ben afyonluyum bütün çevrem burda birde 2 yıl önce ramazan bayramında babamı trafik kazasında kaybettim o zamandan beri ailemden ayrılma fikri canımı çok acıtıyordu ama eşim için katlanıp bütün düzenimi bırakıp gidiyorum lütfen benim için dua edin ve bu dönemi kolay atlatayım.
öncelikle başın sağolsun canım benım cok uzuldum allah sabr versin herseye ıyı yonden bakmayı dusun aıle cok uzak olmıcyacak sana ıstedıgın zaman gıdersın gorursun esın ıcın senın ıcın daha ıyı olcaktır belkıde bursa hıc canını sıkma orayada alısırsın belkı cok guzel vakıt gecırırsın hıc bellı olmaz tabıkıde aılenı ozlersın ama emın ol bole oluyorsa vardır bı hayır canım bemım ınsallah kıstınde olmamıstır sen genedde takıp et cnm gıt bı doktora eger kana donusmessede mutlaka dualarım senınle kafanı raht tutmaya calıs lutfen sıkıdlıgında bızler burdayız
:) al bendende okadar bugun 20 gunun ardından dukkana gıtmek okadar zor geldıkı anlatamam allahtan yogunluk yok herkes yazlıkta cok yorulmadım 5 tete kaptıyoruz ama ınankı 1 ay evden cıkmıcan deseler hıc ıtıraz etmm ben yazın calısmak ıstemyıorum kısın calısmakta sorun yok :)))
selam kızlar bugün kan testlerimi yaptırdım beta hcg 3 günde 224 ten 1568 e yükselmişmaşallah yarabbim ikiz mi geliyo diye heyecanlıyım.. onun dışnda az bişe kansızlığım var idrarımda yanma vardı çok şükür iltihabıım çok değil bol su içecem..sizler ne yapıorsunuz
Maşallah size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasib eder inşallahDarısı bizlere olsun, bizimde umutlu yolculuğumuz başlayalı 1 ayı geçti, inşallah hayırla sonuçlanırda Rabbim bu mutluluğu bizede tattırır (amiiin) :)
Mutlu anladım, ben bu testi ilk defa duydum, daha önceden bilseydim bizde yaptırırdık ama artık geçti... İnşallah anormal bir durum yoktur :106:
Renkli atlas canım ne güzel artmış değerinMaşallah :) Bizleri dualarında eksik etme çiçeği burnunda hamişimiz olurmu
Tabiyaa dualar elbette karşılıklı olduğu zaman çok güzel ama senin o yüreğinde yeter bize, hiç çekimser olma bu konuda. İnşallah herkesin duasını bitirmek için çabalıycaz değilmi arkadaşlar :))
Tabiyaa arkadaşımızın duacıları:
* 7VerenGul-200
* mutlu1988-200
* gogi-------100
* ecrin------100
* aleyna-----100
Sayımız 700 oldu arkadaşlar 3 arkadaşımız daha alırsa diğer arkadaşımıza başlayabiliriz inşallah...
çok saol canım allah razı olsun desteklerin için evet çok zor allah hiçbirinize sevdikleriniz acısını yaşatmasın babamın kaybı benim hayatımdaki en büyük acım şimdi düşünüyorum daha öncesinde ne kadar boş şeylere üzülmüşüm. inş dediğin gibi olur bu yeni başlangınç benim ve yuvam için hayırlar getirir buarada iyi ki varsınız sanki hepinizi senelerdir tanıyorum burda sıkıntılarımı paylaşmak beni rahatlatıyor benim dualarımda sizinle inş rabbim hepimizin yuvalarını çocuk sesleriyle şenlendirsin.
ınsan büyük kayıplar yasamadıkça anlamıyor malesef ne kadar bos seylere can sıkıp telef oldugunu...rabbım senı ınsaallah babanın eksıklıgıyle boşlukta hıssetmemen ıcın yavrunla taçlandırır ve bursada yenı bır baslangıç olur......rabbım babanın mekanını cennet eylesın...bız varız.. hepımız kardeslerın olsarak senınleyız.....
yok canım yaa hamilelikle alakalı değil benim korkum daha önce yumurtam çatlamadığı için kistim oluşmuştu o zaman da böyle oluyordu adetten 2 -3 gün önce kahverengi akıntı sonra adetim başlıyordu inş tekrar olmamıştır kist. buarada ben şehir değiştiriyorum eşimin memleketi bursaya yerleşiyoruz moralim bozuk ne yapıcam oralarda bilmiyorum ben afyonluyum bütün çevrem burda birde 2 yıl önce ramazan bayramında babamı trafik kazasında kaybettim o zamandan beri ailemden ayrılma fikri canımı çok acıtıyordu ama eşim için katlanıp bütün düzenimi bırakıp gidiyorum lütfen benim için dua edin ve bu dönemi kolay atlatayım.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım. çok sevindim ve umutlandım. tebrik ederim. benim eşimde 4 gün önce ameliyat oldu dua edip bekliyoruz bakalım. bizlere de çok dua et canım,inş bizler de görürüz bu güzel günleri. bu arada ameliyattan önceki değerlerinizi yazabilir misin canım sakıncası yoksa tabi??
kızlar çok teşekkür ederimmm.. annemlerin yanına gittiğim için nete giremedim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ve bebeklerimize kavuştursun bizi. bu ay benim 2 gün gecikti ama sonuç negatif malesef( geçen ay da aynı şeyi yapmıştı:)) neyse.. bi dahaki sefere inşallah:)) tabiyaa için ben de okuyorum bu akşam.. önceden de okumuştum. benim de 200 olacak...
Umudunu kaybetme canım.Şimdiden geçmiş olsun.Dualarım bebek sahibi olmak isteyen herkesle inşallah...Eşimdeki sorun sperm sayısı idi 7-9 milyon arası değişiyordu ameliyattan sonra 20 milyon oldu 3 ay sonrada hamile kaldım..Ameliyatın ve keçi boynuzun etkisi çok fazla oldu.Önce rabbim sonra da doktorumuzun yönlendirmesiyle hamile kaldım ..Rabbim en kısa zamanda bu duygu yaşamayı nasip etsin size..
İnşallah düşündüğün gibi değildir canım, sebebi bebiş değilse bian önce başlasın kırmızıları... Ayrıca başın sağolsun, Rabbim sabır versin ailenize. İnşallah zamanla bursayada alışırsın, bursa çok güzel bir şehir, aktif, kalabalık, eğer eşinde gezmeye gezdirmeye meraklıysa faal biriyse hiç zorluk çekmeden sende alışırsın :) Rabbim birde hayırlısı ile bebek nasip ettimi hiçbirşey gelmez gözünün önüne :)
Tabiyaa arkadaşımızın duasınıda bitirmiş bulunuyoruz o zaman :) Rabbim kabul eylesin, evladını ona bağışlasın ve ettiğimiz duadaki gibi Rabbimin katından temiz bir nesil olsun inşallah.
Sıradaki arkadaşımız nevbahar ancak nevbaharı ben online göremedim epeydir, haber alan varmı arkadaşlar?
Listemizde olduğu gibi nevbaharamı okuyalım yoksa ondan sonra sırada olan ebrulim içinmi okuyalım?
canım bende BURSADA oturuyorum..
bursa güzel yer çabuk alışırsın merak etme..
merkezdemi oturacaksınız, sizde bizim gibi tayincisiniz galiba??
canım ben 24 yaşındayım 13 yaşımda annecimi kaybettim...
okadar zor ki helede bi kız için..
en önemli günlerinde sadece annenle paylaşabileceğin konularda yalnız kalıyosun o kadar zor ki anlatamammm.
unutmuyorsun hiç bi zamanda unutamazsın ama alışırsın sadece..
Rabbim sabrını veriyor..
ben evlendikten sonra biraz daha alıştım..
sanada Rabbim sabır versin..
İnşallah düşündüğün gibi değildir canım, sebebi bebiş değilse bian önce başlasın kırmızıları... Ayrıca başın sağolsun, Rabbim sabır versin ailenize. İnşallah zamanla bursayada alışırsın, bursa çok güzel bir şehir, aktif, kalabalık, eğer eşinde gezmeye gezdirmeye meraklıysa faal biriyse hiç zorluk çekmeden sende alışırsın :) Rabbim birde hayırlısı ile bebek nasip ettimi hiçbirşey gelmez gözünün önüne :)
verengül canım kırmızılar çok şükür geldi ama kıvrandırıyor resmen beni bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum. bu ay yumurta takibine başlıycam belki klomen verebilirim tabi istersen dedi doktor sonrada çatlatma iğnesi eşimde kullanıyor klomeni ağustosun ilk haftası testimiz var bir aylık ilaç tedavisi işe yaradımı çok merak ediyorum burada inş çabuk alışırım bursaya dediğin gibi orası büyük şehir çok kalabalık oysa benim memleketimde saat 10 oldu mu hayat dururrabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere hayırlı kaderler yaşatsın gurbette bir eşim bir de rabbim olacak yanımda tabi bir de sizler.
canım çok saol amin inş. bu sınavıda atlarım allahın izniyle ve rabbim kavuşturur biran önce evladıma en azından onunla vakit geçirir hafifledirim hasretimi allahım senin evlatınında hayırlı ömürlü bir evlat olmasını nasip etsin şuan ikinizde iyisiniz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?