Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umıtlenme ama canım yerlesmede olabılır ınsllah guzel haberler verırsın bıze

yok canım yaa hamilelikle alakalı değil benim korkum daha önce yumurtam çatlamadığı için kistim oluşmuştu o zaman da böyle oluyordu adetten 2 -3 gün önce kahverengi akıntı sonra adetim başlıyordu inş tekrar olmamıştır kist. buarada ben şehir değiştiriyorum eşimin memleketi bursaya yerleşiyoruz moralim bozuk ne yapıcam oralarda bilmiyorum ben afyonluyum bütün çevrem burda birde 2 yıl önce ramazan bayramında babamı trafik kazasında kaybettim o zamandan beri ailemden ayrılma fikri canımı çok acıtıyordu ama eşim için katlanıp bütün düzenimi bırakıp gidiyorum lütfen benim için dua edin ve bu dönemi kolay atlatayım.

kızlar çok teşekkür ederimmm.. annemlerin yanına gittiğim için nete giremedim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ve bebeklerimize kavuştursun bizi. bu ay benim 2 gün gecikti ama sonuç negatif malesef( geçen ay da aynı şeyi yapmıştı:)) neyse.. bi dahaki sefere inşallah:)) tabiyaa için ben de okuyorum bu akşam.. önceden de okumuştum. benim de 200 olacak...

öncelikle başın sağolsun canım benım cok uzuldum allah sabr versin herseye ıyı yonden bakmayı dusun aıle cok uzak olmıcyacak sana ıstedıgın zaman gıdersın gorursun esın ıcın senın ıcın daha ıyı olcaktır belkıde bursa hıc canını sıkma orayada alısırsın belkı cok guzel vakıt gecırırsın hıc bellı olmaz tabıkıde aılenı ozlersın ama emın ol bole oluyorsa vardır bı hayır canım bemım ınsallah kıstınde olmamıstır sen genedde takıp et cnm gıt bı doktora eger kana donusmessede mutlaka dualarım senınle kafanı raht tutmaya calıs lutfen sıkıdlıgında bızler burdayız

çok saol canım allah razı olsun desteklerin için evet çok zor allah hiçbirinize sevdikleriniz acısını yaşatmasın babamın kaybı benim hayatımdaki en büyük acım şimdi düşünüyorum daha öncesinde ne kadar boş şeylere üzülmüşüm. inş dediğin gibi olur bu yeni başlangınç benim ve yuvam için hayırlar getirir buarada iyi ki varsınız sanki hepinizi senelerdir tanıyorum burda sıkıntılarımı paylaşmak beni rahatlatıyor benim dualarımda sizinle inş rabbim hepimizin yuvalarını çocuk sesleriyle şenlendirsin.

cnm benım yaz kıs aynı:)) neyse kı bu gun erken yolladılar cok mutluyum:))

neeeeeee... ikiz mı gelıo yanı... masallah yaaaaaaaaa.. cok sevındık zaten böyle olursa sevıncımız ıkıye katlanıcak.....cok dıkkat et kendıne tamam mı... bol bol su iç. yogurt ve süte yüklen...

cnm...........bı tanesın:))

ınsan büyük kayıplar yasamadıkça anlamıyor malesef ne kadar bos seylere can sıkıp telef oldugunu...rabbım senı ınsaallah babanın eksıklıgıyle boşlukta hıssetmemen ıcın yavrunla taçlandırır ve bursada yenı bır baslangıç olur......rabbım babanın mekanını cennet eylesın...bız varız.. hepımız kardeslerın olsarak senınleyız.....

canım çok saol amin inş. bu sınavıda atlarım allahın izniyle ve rabbim kavuşturur biran önce evladıma en azından onunla vakit geçirir hafifledirim hasretimi allahım senin evlatınında hayırlı ömürlü bir evlat olmasını nasip etsin şuan ikinizde iyisiniz dimi?

canım Rabbim yardımcın olsun inş. en kısa zamanda yeni düzenine alışır ve bebeğini kucağına alırsın inş. hem bursa harika bir şehir bence. bol bol gezin tadını çıkarın. Babacığına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. zor şeyler ama ölüm herkes için canım, Rabbim sabrını versin inş.

Umudunu kaybetme canım.Şimdiden geçmiş olsun.Dualarım bebek sahibi olmak isteyen herkesle inşallah...Eşimdeki sorun sperm sayısı idi 7-9 milyon arası değişiyordu ameliyattan sonra 20 milyon oldu 3 ay sonrada hamile kaldım..Ameliyatın ve keçi boynuzun etkisi çok fazla oldu.Önce rabbim sonra da doktorumuzun yönlendirmesiyle hamile kaldım ..Rabbim en kısa zamanda bu duygu yaşamayı nasip etsin size..

İnşallah düşündüğün gibi değildir canım, sebebi bebiş değilse bian önce başlasın kırmızıları... Ayrıca başın sağolsun, Rabbim sabır versin ailenize. İnşallah zamanla bursayada alışırsın, bursa çok güzel bir şehir, aktif, kalabalık, eğer eşinde gezmeye gezdirmeye meraklıysa faal biriyse hiç zorluk çekmeden sende alışırsın :) Rabbim birde hayırlısı ile bebek nasip ettimi hiçbirşey gelmez gözünün önüne :)

Tabiyaa arkadaşımızın duasınıda bitirmiş bulunuyoruz o zaman :) Rabbim kabul eylesin, evladını ona bağışlasın ve ettiğimiz duadaki gibi Rabbimin katından temiz bir nesil olsun inşallah.

Sıradaki arkadaşımız nevbahar ancak nevbaharı ben online göremedim epeydir, haber alan varmı arkadaşlar?
Listemizde olduğu gibi nevbaharamı okuyalım yoksa ondan sonra sırada olan ebrulim içinmi okuyalım?

amiiiin canım sağolasın. Allah razı olsun. Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. bizim de sayıda problem yok ama hareket problemli. %15 - 20 civarı ileri hızlı hareketli. inş bu ameliyat bize de derman olur. Rabbim büyük.keçiboynuzu kürü yapıyoruz bizde.

canım bence sıradan devam edelim kimseyi atlamadan? tabi bu benim fikrim,çoğunluk ne derse ona uyalım

herkese iyi akşamlar :) kızlar benım 1 aydır gecmek bılmeyen kol agrılarım var cok korkuyorum nedeni annemde lupus rahatsızlıgı var kolları agrıyor sertlesıyor damarlar cok acı cekıo 2 yıldır kortızon kullandı sımdı hersey yoluna gırdı cok sukur ama annemı hastalık cok zayıflattı bende bendede aynı hastalıktan cıkıcak dıye korkuyorum yarın doktora gıdcem buyuk ıhtımal once kan testı falan ıster okada kotukı anlatamam kollarımda derman kalmıo sankı yuk tasımız gıbı gazete bıle okuyamıyorum hanı elımde hemn tukenıo gucum yarın gıdıcem gıtmısken dedeım kadın dogum ıcınde sevk alıyım onada gıdeyım cunku adetten berı bıtmeyen bır akıntım var benım normalde adet olduktan sonra yumurtlama donemıne kadar cok olmazdı akıntım aama neden bu ay hersey sastı anlamadım kıst olmasından korkuyorum ondada bakalım yarın hersey acıga cıkacak ınsallah onemlı bırsey cıkmaz

canım bende BURSADA oturuyorum..
bursa güzel yer çabuk alışırsın merak etme..
merkezdemi oturacaksınız, sizde bizim gibi tayincisiniz galiba??

canım ben 24 yaşındayım 13 yaşımda annecimi kaybettim...
okadar zor ki helede bi kız için..
en önemli günlerinde sadece annenle paylaşabileceğin konularda yalnız kalıyosun o kadar zor ki anlatamammm.
unutmuyorsun hiç bi zamanda unutamazsın ama alışırsın sadece..
Rabbim sabrını veriyor..
ben evlendikten sonra biraz daha alıştım..
sanada Rabbim sabır versin..

merkezde oturucaz canım ulucaminin o taraflarda. bursanın ne kadar güzel bir yer olduğunu biliyorum zaten ben eşimle tanışmadan önce bursaya geziye gitmiştim ve bursaya bayıldım arkadaşlarıma dedim ki ya bursalı biriyle evlenelim ya da buraya tayin isteyelim işte o an söz saatine vardı sanırım ve eşimle tanıştım ama şimdi o güzelliklerin hiçbiri yok aklımda. benim babamda nişanımdan 40 gün sonra vefat etti arife günüydü bayram sabahı toprağa verdik şimdi bayramları hiç sevmiyorum tabi ki anne bir kız çocuğu için çok daha zordur allahım annenin kabrini nur mekanını cennet eylesin ama benim babamla ilişkim çok başkaydı çok anlayışlı bir insandı tek dert ortağımdı o yüzden çok özlüyorum onu babam başımızda olsaydı gözüm arkada kalmazdı annemle kardeşimi burda yalnız bırakmak beni zorlayan yoksa doyduğun yer insanın memleketi neyse fazla uzattım canım desteğin için allah razı olsun.

cnm cok şükür biz iyiyiz ikimiz de.... senın ıcın de hakkında hayırlısı olsun....ertelenmıs bır annelık olacak senınkı.. devam denemelere... umudumuz gelecek aya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…