Gogi sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim canım, artık daha ferah olmalısın, üzülmek yook zamana bırak herşeyi tamammı canım :)
Kızlar kimler aldı nevbahar arkadaşımız için geçmişi okuyamadım okuyanlar görenler her mesajında bildirirse sevinirim...
canım ben 10 tane alırım.
Canım 10 tane çok değilmiŞaka şaka anladım ben seni 100 tane demek istedin
Nevbahar Arkadaşımızın Duacıları:
7VerenGul 200
Mutlu1988 100
Aleyna 100
kızlar ben kendımı ıyı hıssetmıyorum lutfen affedın okuyamıcam bır sure dua cok ozur dılerım hıc olmıyack gıbı gelıo bu bebek ısı esımın spermtestı sonucunu aldık bugun morfolojı %1((((((
slm canlarrrrr bugun gıttım doktora rahmım tertemızmıs hıcbırsey yok dıyor doktorum gecıkmelerım ıcın senede bırgun gecıkme hıc onemlı degıl dedı olabılır havalardan dıs etkenlerden stresten falan dedı senede bır ayda oldugu ıcın kan tahlılerımıde goturmustum onlar ıcınde superr gercekten cok guzel hormonlarınız dedı ve ben rahatladım faakat bu ay bırtane yumurtam varmıs hep ıkı oluyordu tabı buna uuzlmedım :) olsunda bırtane saglıklı olsun dedım adetın8. gununde 11 mm dı sımdı pzt den ıtıtbaren yumurta takıbı yapıcak canlar doktorum ve ılıskı gunu verıcek asılama yada catlatma ıgnesı vermıcem esının sperm testı yapılıp durum duzelınceye kadar dedı ınsallah onunda durumu duzelır kızlar buarada spora baslıyorum yarın ınsallah faydasını gorucezz kollarım ıcın ıse dıger dokto kan tahlılı verdı fkat ac karnına oldgu ıcın cuma gunu yaptırabılcem onları ve ortopedıge sevk ettı ınsallah sorun cıkmaz romatızmaya bakılcak kanda sorun cıkmassasanırım ılac tedavısı yapr dıye dusunuyrum hepınızı opuyoprum gecmısı cok fazla okuyaamdım heemn kendımı anlattım ksuura bakmayın ınsallah herkes ıyıdr cnlarr opuyorum sızı...
kızlar ben kendımı ıyı hıssetmıyorum lutfen affedın okuyamıcam bır sure dua cok ozur dılerım hıc olmıyack gıbı gelıo bu bebek ısı esımın spermtestı sonucunu aldık bugun morfolojı %1((((((
cnm % 1 morfoloji çok kötü değil.sıfır morfolojiyle hamile kalan var.moralini bozma bence.diğer değerleriniz nasıl ki???
canım morfoloji bence kötü değil.moralini bozma sakın.. senin son yazdığına cevap yazmıştım ben. şimdi gördüm bu yazdığını. sakın üzülme. çünkü bazen diyorum acaba böyle üzüldüğümüz için bizim yumurtalarımızda da problem mi oluyor..hız ve sayı nasıl? arı sütü, bal,polen morfolojiye iyi geliyor diye biliyorum. sakın üzülme elbet düzelecektir.öptüm seni:))
canımmm kendini toparlayana kadar dinlen...ama kendını çok üzme,bu durum hep aynı kalacak diye bir şey yok,,gecen gun bana destek verirken ne güçlü bir ümidimiz vardı...tek ve en büyük ümidimiz bu: Rabbim ol deyince oldurandır...O Rahman ve Rahimdir..ve O'ndan asla ümit kesilmez
benım esımın morfolojisi 0 dı. bılıosun... degerlerımız sızınkınden hala daha düşük emın ol... bız dualarla bu mutlulugu yasadık... canım...esıne destek ol..asla pes etme.. rabbım vermese azospermlılere vermezdı evlat....enıstem bır azosperm... ama 10 yasında oglu var tüp bebekle sahıp oldu...senın esının spermlerı gayet ıı. sayısı hareketlılıgı... rabbım ısterse olur... umudunu kesersen ıste o zaman rabbım vermez belkı de.....olacak... yakın...lütfen ınan sen de
selam kızlar..ne var ne yok.. gogi cim üzülme senle msn de konuştuğumdan burda pek cevap vermiyorum ama bizimde morfoloji%2 di,ameliyattan sonra ne oldu bilmiyorum tahlil olmadan hamile kaldım ama ben 2 sene öncede doğal yolla kaldım yani %2 le de kalınıyor. içini ferah tut olmadı zaten tüp bebek diye bişey var eninde sonunda seninde bi bebeğin olacak er yada geç..moralini yüksek tut canım..
kızlar bende evde kös kös yatıyorum..haftaya dr a gidicem kese için,şu sıralar içim içimi yiyo başka bi dr a da gitsem mi diye..çok evham yapıyorum
bılıyorum canım bılıyorum ama ınsan genede neden dıye dusunuyor ıste sende ıcını ferah tut sıpacgın senı asla bırakmıcak annesı konusmustuk bu baska doktor konusunuda senınle bılıyorsun canım az sık dsını bı gıt bakalım kese gorunsun sonra dusunelım baska doktor ısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?