doğru diyon canım bende çok kurtlu karıyım yaainşallah bu seferki sıpam güçlü çıkar anasını bırakmaz
kızlar ben kendımı ıyı hıssetmıyorum lutfen affedın okuyamıcam bır sure dua cok ozur dılerım hıc olmıyack gıbı gelıo bu bebek ısı esımın spermtestı sonucunu aldık bugun morfolojı %1((((((
Arkadaşlarımız sana çok güzel yorumlarda bulunmuşlar canım şimdi bende sana şöyle birşey söyleyeceğim, dün senin sonuçların çok iyi çıkmıştı öyle değilmi? Bunun için şükrettin, sevindin mutlu oldun peki tam tersi eşinde çıkınca neden dua etmek, yinede buna rağmen şükretmekten, en azından sayılarınızın ve hızınızın iyi olduğuna sevinmeden pes ettin? La taknetu min rahmetillah demiş Rabbimiz, 'ALLAHIN RAHMETİNDEN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN' Lütfen dirayetli ol ve sonuç ne olursa olsun dua etmeyi bırakma. Çünkü dua bizim Rabbimizle aramızda bir köprü ve bu biz bu köprüyü yıkarsak işte o zaman kaybetmiş oluruz...
Allahım; şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa sen onu gider. Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa sen ona çare ol. Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse sen ona rahmetinle yetiş. Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver. İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere. Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle. (Amin)
Hayırlı Cumalar.
Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Canım çok sıkkın, adet tarihimin üzerinden 2 gün geçti yine gelen giden yokMayıs ayındada böyle olmuştu neden böyle düzensizlikler oluyo Yüzümde yine sivilceler çıktı, hiçbişeyi dert sıkıntıda etmiyorum streste yapmıyorum ama bu gecikmeler üzüyo beni.. Bugün sinirimden ağladım, birşeyleri yoluna koymaya çalışırken başka yerden patlak veriyo, 4 gözle bekliyorum adetim olsun biran önce diye ama hiç karın ağrım yok napıcam ben
Allahım yardım et!!
Canım çok sıkkın, adet tarihimin üzerinden 2 gün geçti yine gelen giden yokMayıs ayındada böyle olmuştu neden böyle düzensizlikler oluyo Yüzümde yine sivilceler çıktı, hiçbişeyi dert sıkıntıda etmiyorum streste yapmıyorum ama bu gecikmeler üzüyo beni.. Bugün sinirimden ağladım, birşeyleri yoluna koymaya çalışırken başka yerden patlak veriyo, 4 gözle bekliyorum adetim olsun biran önce diye ama hiç karın ağrım yok napıcam ben
Allahım yardım et!!
Allahım yardım et!!
Allahım; şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa sen onu gider. Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa sen ona çare ol. Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse sen ona rahmetinle yetiş. Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver. İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere. Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle. (Amin)
Hayırlı Cumalar.
canım böyle ufak tefek değişimler gecikmeler herkeste oluyor sakin ol moralini bozma canım. sivilecelerime ben de çok takılıyodum ama artık hiç sallamıyorum ve ben umursamadıkça iyice azaldı. izleri de gidiyo yavaş yavaş. sana tavsiyem hiç takma kafana sivilcen yokmuş gibi davran ve dışarı bi yere giderken hafif bir pudra sür yüzüne. inan psikolojik olarak çok iyi geliyo. her şey yoluna girecek Allah ın izniyle. Rabbim dermansız dert vermesin. çok şükür halimize canım, insanları bir yüzü bile yok nakil yaptırıyorlar bak, çok şükür bizzim bikaç tane sivilcemiz var diye bu kadar üzülmememiz lazım. çok şükür diyelim bol bol.
canım uzulme ,gecen 2 ay ben de dert ettım,hatta ağladım dediğin gibi ve doktora gıttım,bunun normal olduğunu söyledi..35 gunden fazla suruyorsa sende gıdıp bı kontrol olabılırsın..ama değilse bozma moralını..
Sağolun arkadaşlar, çok şükür geldiler orucumu bozmama 40 dk. kala :) Neyse daha fazla uzamasında süre, çok kafama takıyorum ben gecikmeleri, alışkın değilim çünkü, beni hiç bekletmedikleri için bu seneye kadar :106: İftar yemeğinden sonra bi ağrı kesici alırım artık birde adet dönemim boyunca adaçayı içicem bu ay :) Birde şu eşime keçiboynuzu kürünü içirebilsem!!!
Bu arada duamız nerelerde kaldı :26:
arkadaşlar biz bugün eşimle kontrole gittik. eşim geçen hafta perşembe oldu ameliyatını. doktor muayene etti çok şükür bir sıkıntı yok her şey güzel dedi.hormon testini sorduk 3 ay sonra dedi şimdi değil dedi. vitamin takviyelerini sorduk,ona da 3. ay da başlayalım deyince ben şimdi başlasak bi zararı olur mu dedim ,hayır isterseniz alın kullanın dedi. keçiçboynuızu kürüne devam ediyoruz dedik tamam ona devam edin dedi. şimdi bana kullananlar lütfen yardımcı olsun, proxeed plus mı alalım? ya da diğerlerinide alalım mı,evicap arginanmax falan?
gözün aydın canım rahatlamışsındır. ben 100 tane almıştım canım en son ,yeni arkadaşımız için
arkadaşlar biz bugün eşimle kontrole gittik. eşim geçen hafta perşembe oldu ameliyatını. doktor muayene etti çok şükür bir sıkıntı yok her şey güzel dedi.hormon testini sorduk 3 ay sonra dedi şimdi değil dedi. vitamin takviyelerini sorduk,ona da 3. ay da başlayalım deyince ben şimdi başlasak bi zararı olur mu dedim ,hayır isterseniz alın kullanın dedi. keçiçboynuızu kürüne devam ediyoruz dedik tamam ona devam edin dedi. şimdi bana kullananlar lütfen yardımcı olsun, proxeed plus mı alalım? ya da diğerlerinide alalım mı,evicap arginanmax falan?
gecmıs olsun canım ınsallah hep boyle sorunsuz ılerler zaman benım sana tavsıyem mutlaka cınko al cunku hucre yenıleme ozellıgı var bız ılk 3 ayda 8 mılyondan 48 mılyona cıkısı cınko ıle saglamıstık maddı ımkanın varsa proxeed plus ta alabılırsın proxeedın ıcınde cınko var dıye cınko almamazlık yapma ama cunku az ıcındekı yeterlı olmayabılır evıcap kullanabılır esın bende bugun esıme kavrulmamıs badem cevız ıncır cekırdeklı üzüm kuru kayısı fındık karısımı yaptım suan koydum onune yıyoo :) zAten bayılır kuruyemıse barı faydalı olanları yesın :)
Merabaaa öyküm nasılsın canım??
Ya biliyomusunuz evlendim evleneli 11 ay olucak ve ben ilk defa regl olduğum için üzülmedim
Bu ameliyat beni öylesine rahatlattı ki, sanki herşeye sil baştan başlamız yeniden evlenmişiz gibi hissediyorum
Sitede geçmiş zaman yazılan, bizimle aynı sorunları yaşayan arkadaşların mesajlarını okuyorum onlar şimdi hamile çıkıyorlar
Bizlerde anlatıyoruz şimdi dertlerimizi falan gün gelecek bizde hamiş olacaz inşallah
merhaba canımmmm ıyıyım tesekkur ederım sen nasılsın? aslında ben düne kadar ıyı değildim aslında ama bugun ıcmde bır umut var nedense canım esımının morfoljı dusuk cıkınca uzulmustum ıste bugunde ona takvıyeler aldım hatta yukarda unutmsuum caksır suyuda aldım :)) ınsallah ıcer daha tadını bılmıyor senın boyle poziitif olman cok guzel canım ınsallah gelıcek bebıslerımız benımde bu ay yumurtalar bı takıp edılsın bakalım belkı tutututuruz :)
Biliyorum canım, aldığın haberin şokunu yaşadın sen dün, zamanla daha iyi olacaksız inşallah :) Hatta hemen toparlamışsın kendini kocana yeni cicişler almışsınÇakşır suyunu bende duydum ama hiç araştırmadım, şifa olsun eşine inşallah, sorunsuz içer
Bende sürekli araştırmalar içindeyim, ne yapsam ne alsam, nasıl uygulasam kafamda binbir soru :) Şundan eminim bu takviyelerde disiplinli davranmak şart. Yani başlıyosan eğer düzenli devam edeceksin, bir başla bir bırak olmayacak daa işte beni kocada iş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?