Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doğru diyon canım bende çok kurtlu karıyım yaa inşallah bu seferki sıpam güçlü çıkar anasını bırakmaz

canım Ayet el Kürsü yü oku üfle bebişe,,Rabbımıze emanet olsun
tabiyaaa ve gökçen in bebecikleri de inşaallah..Rabbim korusun hepsini

Arkadaşlarımız sana çok güzel yorumlarda bulunmuşlar canım şimdi bende sana şöyle birşey söyleyeceğim, dün senin sonuçların çok iyi çıkmıştı öyle değilmi? Bunun için şükrettin, sevindin mutlu oldun peki tam tersi eşinde çıkınca neden dua etmek, yinede buna rağmen şükretmekten, en azından sayılarınızın ve hızınızın iyi olduğuna sevinmeden pes ettin? La taknetu min rahmetillah demiş Rabbimiz, 'ALLAHIN RAHMETİNDEN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN' Lütfen dirayetli ol ve sonuç ne olursa olsun dua etmeyi bırakma. Çünkü dua bizim Rabbimizle aramızda bir köprü ve bu biz bu köprüyü yıkarsak işte o zaman kaybetmiş oluruz...

ahhh canımmm ahh bılıyorum ama elımde olmadan işte bazı seyler ama daha ıyıyım sımdı cok tesekkur ederım hepnıze destegınız ıcın ıyıkı varsınız ıyıkı kk var :)yarında kol agrılarım ıcın kan testlerımı verıcem gercı hıc umurumda bıle degıl esımın durumunun yanında

kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize nasılsınız bakalım ben hala midemle uğraşıyorum dün kadın doğumcumu değiştirdim ve başka bir dr gittim tahlillerimi yaptı hormonlar iyi ama kansızlığım her zamanki gibi tavan yapmış bu yüzden hemen tedaviye başladı kanamalarımın çok olmasından kansız kalıyormuşum bu yüzden kanama durdurucu verdi haftaya ultrasonla rahim içine bakıcak birde eşimin değerlerini istedi beraber değerlendirmesi lazımmış.
gogicim bozma moralini bak benim eşiminde %70 çıktı morfolojisi ama sayımız çok düşük 2.5 milyon başarmanın yarısıdır inanmak inancını yitirme hiç bir zaman. rabbim büyük emin ol o kullarının hep yanında sıkma canını tamam mı canım.

Allahım; şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa sen onu gider. Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa sen ona çare ol. Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse sen ona rahmetinle yetiş. Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver. İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere. Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle. (Amin)

Hayırlı Cumalar.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım ne güzel dua etmişsin. gogicim pes etmek yok lütfen kendini bırakma. ben inanıyorum Rabbim dualarımız olduğu sürece bizim yanımızda inş. nolur dirayetli ol. inş Rabbim bizlere de nasip edecek. benim eşimin de hızı çok iyi değil ama ben hep daha kötülerini düşünüp şükrediyorum. çok şükür diyorum. ya da bende pco var ve yumurtlamam düzenli değil, ama rahim filmim temiz çıktı çok şükür diyorum. ne dertlerle uğraşanlar var çok şükür Rabbim diyorum. daha kötüsünü düşünmek inan çözüm oluyo canım. sen de böyle düşün. inş Rabbim verecek şifamızı

Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Canım çok sıkkın, adet tarihimin üzerinden 2 gün geçti yine gelen giden yok Mayıs ayındada böyle olmuştu neden böyle düzensizlikler oluyo Yüzümde yine sivilceler çıktı, hiçbişeyi dert sıkıntıda etmiyorum streste yapmıyorum ama bu gecikmeler üzüyo beni.. Bugün sinirimden ağladım, birşeyleri yoluna koymaya çalışırken başka yerden patlak veriyo, 4 gözle bekliyorum adetim olsun biran önce diye ama hiç karın ağrım yok napıcam ben
Allahım yardım et!!

canım dur bakalım panık yapma hamılesındır belkı neden olmasınnn test yaptınmı bak bakalım belkı bısey vardır?

canım böyle ufak tefek değişimler gecikmeler herkeste oluyor sakin ol moralini bozma canım. sivilecelerime ben de çok takılıyodum ama artık hiç sallamıyorum ve ben umursamadıkça iyice azaldı. izleri de gidiyo yavaş yavaş. sana tavsiyem hiç takma kafana sivilcen yokmuş gibi davran ve dışarı bi yere giderken hafif bir pudra sür yüzüne. inan psikolojik olarak çok iyi geliyo. her şey yoluna girecek Allah ın izniyle. Rabbim dermansız dert vermesin. çok şükür halimize canım, insanları bir yüzü bile yok nakil yaptırıyorlar bak, çok şükür bizzim bikaç tane sivilcemiz var diye bu kadar üzülmememiz lazım. çok şükür diyelim bol bol.

canım uzulme ,gecen 2 ay ben de dert ettım,hatta ağladım dediğin gibi ve doktora gıttım,bunun normal olduğunu söyledi..35 gunden fazla suruyorsa sende gıdıp bı kontrol olabılırsın..ama değilse bozma moralını..

amin amin aminnnn...ne guzel bır dua Rabbım kabul etsın..hayırlı cumalar canımm

Sağolun arkadaşlar, çok şükür geldiler orucumu bozmama 40 dk. kala :) Neyse daha fazla uzamasında süre, çok kafama takıyorum ben gecikmeleri, alışkın değilim çünkü, beni hiç bekletmedikleri için bu seneye kadar :106: İftar yemeğinden sonra bi ağrı kesici alırım artık birde adet dönemim boyunca adaçayı içicem bu ay :) Birde şu eşime keçiboynuzu kürünü içirebilsem!!!

Bu arada duamız nerelerde kaldı :26:

arkadaşlar biz bugün eşimle kontrole gittik. eşim geçen hafta perşembe oldu ameliyatını. doktor muayene etti çok şükür bir sıkıntı yok her şey güzel dedi.hormon testini sorduk 3 ay sonra dedi şimdi değil dedi. vitamin takviyelerini sorduk,ona da 3. ay da başlayalım deyince ben şimdi başlasak bi zararı olur mu dedim ,hayır isterseniz alın kullanın dedi. keçiçboynuızu kürüne devam ediyoruz dedik tamam ona devam edin dedi. şimdi bana kullananlar lütfen yardımcı olsun, proxeed plus mı alalım? ya da diğerlerinide alalım mı,evicap arginanmax falan?

gözün aydın canım rahatlamışsındır. ben 100 tane almıştım canım en son ,yeni arkadaşımız için

Vaayy demek bizim doktor kürlere karşı değil :) Aklın yolu bir işte, Cem bey bitane ya
Geçmiş olsun canım, ben bir arkadaşın arginmax man'inde proxeed plus kadar iyi olduğundan bahsettiğini okumuştum. Sanırım fiyatıda daha uygunmuş tabi biz hiçbirini denemedik daha, bende almayı düşünüyorum :106: Keşke doktora onuda sorsaydınız?

gözün aydın canım rahatlamışsındır. ben 100 tane almıştım canım en son ,yeni arkadaşımız için

Hemde çoook :) Sağolasın canım, ben bi geçmişe bakıp listemize göz atıyım...

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım ınsallah hep boyle sorunsuz ılerler zaman benım sana tavsıyem mutlaka cınko al cunku hucre yenıleme ozellıgı var bız ılk 3 ayda 8 mılyondan 48 mılyona cıkısı cınko ıle saglamıstık maddı ımkanın varsa proxeed plus ta alabılırsın proxeedın ıcınde cınko var dıye cınko almamazlık yapma ama cunku az ıcındekı yeterlı olmayabılır evıcap kullanabılır esın bende bugun esıme kavrulmamıs badem cevız ıncır cekırdeklı üzüm kuru kayısı fındık karısımı yaptım suan koydum onune yıyoo :) zAten bayılır kuruyemıse barı faydalı olanları yesın :)

Merabaaa öyküm nasılsın canım??
Ya biliyomusunuz evlendim evleneli 11 ay olucak ve ben ilk defa regl olduğum için üzülmedim
Bu ameliyat beni öylesine rahatlattı ki, sanki herşeye sil baştan başlamız yeniden evlenmişiz gibi hissediyorum
Sitede geçmiş zaman yazılan, bizimle aynı sorunları yaşayan arkadaşların mesajlarını okuyorum onlar şimdi hamile çıkıyorlar
Bizlerde anlatıyoruz şimdi dertlerimizi falan gün gelecek bizde hamiş olacaz inşallah

merhaba canımmmm ıyıyım tesekkur ederım sen nasılsın? aslında ben düne kadar ıyı değildim aslında ama bugun ıcmde bır umut var nedense canım esımının morfoljı dusuk cıkınca uzulmustum ıste bugunde ona takvıyeler aldım hatta yukarda unutmsuum caksır suyuda aldım :)) ınsallah ıcer daha tadını bılmıyor senın boyle poziitif olman cok guzel canım ınsallah gelıcek bebıslerımız benımde bu ay yumurtalar bı takıp edılsın bakalım belkı tutututuruz :)

Biliyorum canım, aldığın haberin şokunu yaşadın sen dün, zamanla daha iyi olacaksız inşallah :) Hatta hemen toparlamışsın kendini kocana yeni cicişler almışsın Çakşır suyunu bende duydum ama hiç araştırmadım, şifa olsun eşine inşallah, sorunsuz içer
Bende sürekli araştırmalar içindeyim, ne yapsam ne alsam, nasıl uygulasam kafamda binbir soru :) Şundan eminim bu takviyelerde disiplinli davranmak şart. Yani başlıyosan eğer düzenli devam edeceksin, bir başla bir bırak olmayacak daa işte beni kocada iş yok

ınsallah canım hepımız guzel gunler gorucez bbek aglamarını duyucaz ınsllah caksırı aldım bugun bakalım bırazdan verıcem kocama ınsallah ıcer sende al canım belkı begenır ıcer bellıımı olur bu erkeklerın ne yapıcagı :) esım kuru ıncırlerın ıcıne cevıız uzumu fındıgı koyup yıyo cok sevdı bunları yerkende sen ıstersen benden once uyu dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…