ınsallah canım hepımız guzel gunler gorucez bbek aglamarını duyucaz ınsllah caksırı aldım bugun bakalım bırazdan verıcem kocama ınsallah ıcer sende al canım belkı begenır ıcer bellıımı olur bu erkeklerın ne yapıcagı :) esım kuru ıncırlerın ıcıne cevıız uzumu fındıgı koyup yıyo cok sevdı bunları yerkende sen ıstersen benden once uyu dıyo
Çaksırın kötü bi kokusu varmış sanırım bunu duyduğumda vazgeçtim, benimki mümkünatı yok içmez
Bencede eşin haklı o kadar enerji depoladıktan sonra seni rahat bırakmaz Benim evde incirim, üzümüm fıstığım yok ama bol bol cevizim var, kociş teravihten gelsinde bende ona ceviz kırayım
evet bende kokladım berbatt kokuyo buyuk olasıklla tadıda kötüdür ama ıcer dıye tahmın edıyorum cunku oda cok uzuldu sonucun 1 olmasından baklaım bırazdan bellı eder kendını sımdı cay ıcıyo dıye veremıyorum :) cevızlerı kır kır yesın tabı cnm elımızdekılerı degerlendırmk gerek :)
Bencede içer, o anı anlatırsın artık canım :) Zor dimi yaa eşlerimizede, Allah yardımcımız olsun hem onların hem bizim :)
Kaderde bunları yaşamakta varmış, Allaha şükür onun eczanesinde her hastalığın ilacı var :)
Bende kastamonuya gider gitmez incir, siyah kuru üzüm falan alıcam.
Zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorlarmış genelde :26:
Sonra diğer kuruyemişleride düzenli olarak yedirmeyi düşünüyorum. Birde keçiboynuzu kürü şimdilik bunları yapmayı planlıyorum
Bakalım nasıl sonuçlar alıcaz
anlatırım canm sımdıde meyve verdım meyve yıyo daha dogrusu yedıryorum adamın agzına vermeyınce yemıo ya bıde kızıyo yavas yavas ver sen cocugda bogarsın dıyo boyle yedırılmez kı dıyo :))) alem bu adam yaa bırazdan caksır suyunu verınce gorcem ben senı dedım bende ıcımden :))) yedır cnm sende benımkı kuruyemısı zaten abartı yıyodu ama ben eledım hep ıcındekılerı artık sadece bunları yedırcem göbegı 9 aylık gıbı zaten :)
arkadaşlar biz bugün eşimle kontrole gittik. eşim geçen hafta perşembe oldu ameliyatını. doktor muayene etti çok şükür bir sıkıntı yok her şey güzel dedi.hormon testini sorduk 3 ay sonra dedi şimdi değil dedi. vitamin takviyelerini sorduk,ona da 3. ay da başlayalım deyince ben şimdi başlasak bi zararı olur mu dedim ,hayır isterseniz alın kullanın dedi. keçiçboynuızu kürüne devam ediyoruz dedik tamam ona devam edin dedi. şimdi bana kullananlar lütfen yardımcı olsun, proxeed plus mı alalım? ya da diğerlerinide alalım mı,evicap arginanmax falan?
Vaayy demek bizim doktor kürlere karşı değil :) Aklın yolu bir işte, Cem bey bitane ya
Geçmiş olsun canım, ben bir arkadaşın arginmax man'inde proxeed plus kadar iyi olduğundan bahsettiğini okumuştum. Sanırım fiyatıda daha uygunmuş tabi biz hiçbirini denemedik daha, bende almayı düşünüyorum :106: Keşke doktora onuda sorsaydınız?
Hemde çoook :) Sağolasın canım, ben bi geçmişe bakıp listemize göz atıyım...
Benimkininde öyle vallaGeçenlerde bi arkadaşı diyo sen daha doğurmadınmı yahu diye, benimkide diyoki o düştü bu ikinci Deli ya çatlak kocam benim
günaydın kızlarrr dun gece esım ıctı caksır koku suyunu sadece kokusu kotu tadı yok gıbı bısey eşim dıyorkı bos buzdolabı gıbı kokuyor bu dıyo :))) nasıl benzetme yaptıysa :)ustunde cay bardagının 4/1 ı kadar koyup ustunu suyla tamamlayın dıyo bız yarım bardak koyup ustune su koyduk proxeed bıttıkten sonra caksıra devam edıcez 3 gunluk proxeed kaldı zaten elımızde.
bızım ılk 3 ayda 48 mılyona cıktı total sayı 1ml dekı sayı 24 mılyon du canım 8 ayda bakıldıı bıdaha morfolojı ozaman krugere gore degıl who ya gore bakılmıstı % 45 mıs 3.aydakı krugere gore bakılmıstı % 17 cıkmıstı bende bunu anlamadım zaten nasıl bır dusus olmus bukadar neden dıye kaan aydosa maıl atmıstım oda bu durumda dna hasar testı yaptırabılırsınız ona gore 2 aylık tedavı uygular sonra asılama yada tup bebek denıyebılrıısnız dogal yoldan olmassa demıs bırde sıtesının adresını vermıs dna ve morfolojı ıcın ıyı gelen bıtkıler yıyecekler bakın dıye
günde 2veya 3 adet argınmax,bir adet zinco,bir adet omega 3,(içindeki dha ve epa değeri en az 300 er mg olcakmış.osman müftüoğlundan duymuştum)günde bir adet evicap,ve keçiboynuzu kürü veya pekmezi.bunları düzenli kullansın ALLAH'ın izniyle güzel artıcaktır değerleriniz.
sağol canım teşekkürler. o zaman ben proxed plus almayın bu dediklerini alayım kullanmaya başlayaım.
Vaayy demek bizim doktor kürlere karşı değil :) Aklın yolu bir işte, Cem bey bitane ya
Geçmiş olsun canım, ben bir arkadaşın arginmax man'inde proxeed plus kadar iyi olduğundan bahsettiğini okumuştum. Sanırım fiyatıda daha uygunmuş tabi biz hiçbirini denemedik daha, bende almayı düşünüyorum :106: Keşke doktora onuda sorsaydınız?
canım isim olarak sormadık yani hiç aklıma gelmedi, isterseniz takviye kullanabilirsiniz bir zararı olmaz dedi. keçiboynuzu kürünü ,eşime varikosel teşhisini koymadan önce de önermişti hareketlilik için. evet arginmax ın içeriği aynıymış ben ondan alıcam sanıırm
ay Allah iyiliğinizi versin sabah sabah katıldım gülmekten...
kızlar bizde arginmax man kullanıyorduk aslında günde 3 tablet alması lazım ama bazen 2 bazen 1 tane alıyordu genelde 1 tane içiyordu..içinde 90 tane var,,içeriği proxeed le aynı.
canım isim olarak sormadık yani hiç aklıma gelmedi, isterseniz takviye kullanabilirsiniz bir zararı olmaz dedi. keçiboynuzu kürünü ,eşime varikosel teşhisini koymadan önce de önermişti hareketlilik için. evet arginmax ın içeriği aynıymış ben ondan alıcam sanıırm
Çiçeği burnunda hamişimizide güldürdükya ne mutlu bize
Benimde aklıma yatıyo arginmax, nereden alacaksın canım sen? Gnc'den alanlar falan var, eczanelerde ne kadardır acaba fiyatı:26:
Sahurda yine yaptım keçiboynuzu kürü içiremedim, yok anam benim koca tam sopalık, gitti güzelim keçiboynuzları. Ama şu ramazan ayı bi çıksın göstericem ben ona hanyayı konyayı
ay Allah iyiliğinizi versin sabah sabah katıldım gülmekten...
kızlar bizde arginmax man kullanıyorduk aslında günde 3 tablet alması lazım ama bazen 2 bazen 1 tane alıyordu genelde 1 tane içiyordu..içinde 90 tane var,,içeriği proxeed le aynı.
canım hiç sormadık daha eczanelere. küçük yer olduğu için burda sormayı da pek istemiyorum ama bakalım nasıl yapıcaz.ankaradan alırım belkide ben yada int ten sipariş veririm. proxeed plus ı kullananlar topiğini okudum kafam karıştı , acaba proxeed mi alsamki dedim ama bilmiyorum
canım hiç sormadık daha eczanelere. küçük yer olduğu için burda sormayı da pek istemiyorum ama bakalım nasıl yapıcaz.ankaradan alırım belkide ben yada int ten sipariş veririm. proxeed plus ı kullananlar topiğini okudum kafam karıştı , acaba proxeed mi alsamki dedim ama bilmiyorum
Bu topik neden bu kadar ıssız ve sessizzz
ayy ben bakıyorum bakıyorum kımse yok cıkıyorum ıkı laf edemedık bugun :)))) kızlarrr nerelerdesınızz herkese cumrtesı rahatlıgı gelmıs sanırsamm yarında pazarrr ohhhh :)))
Çok şükür yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?